×
اقتصادی
شناسه خبر : 93726
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/01/30 ساعت 17:47
قالیباف: 6 میلیون نفر رایگان بیمه می‌شوند

قالیباف: 6 میلیون نفر رایگان بیمه می‌شوند

رئیس مجلس با بیان اینکه خیرین و گروه‌های جهادی با کمترین هزینه بیشترین اثرگذاری را دارند گفت: نقش خیریه‌ها در کاهش محرومیت بسیار مهم و اساسی است.

نورنیوزـگروه اقتصاد: محمدباقر قالیباف در نشست شب گذشته (دوشنبه، 29 فروردین ماه) با خیرین و مدیران مؤسسات خیریه گفت: ما به عنوان افرادی که امکانات و بیت‌المال در دستانمان است باید حساس باشیم؛ به تعبیر حضرت آقا «چه بسا که فردای قیامت خدا برای کارهای نکرده‌مان آنقدر یقه‌مان را بگیرد که در رابطه با کارهای کرده‌مان از ما سؤال نشود»

وی با بیان اینکه ما هر کجا در کشور به موفقیت رسیدیم مردم در آن موفقیت حضور داشتند حتی موضوعی مانند جنگ که از آن پیچیده‌تر وجود ندارد، ادامه داد: بسیاری از شهدای بزرگی که می بینید از مردم عادی بودند که به جنگ رفتند و ارتشی و سپاهی نبودند و اگر پاسدار شدند در جبهه و در میدان دفاع پاسدار شدند. به همین دلیل پیروزی و تداوم انقلاب با حضور مردم رقم خورد، اگر اقتصاد ما امروز به این وضعیت افتاده و در این وضع قرار گرفته برای این است که 90 درصد اقتصاد دولتی بوده است.

نماینده تهران در مجلس اضافه کرد:دو چیز کشورمان را نجات می دهد کمااینکه همیشه اینگونه بوده است و هرگاه به این دو مورد عمل نکردیم محکوم به شکست بودیم. ابتدا به سنت های الهی باور داشته و خدا باوری داشته باشیم و دوم اینکه مردم باوری داشته باشیم. امام(ره) بارها فرمودند؛ کارهایی که مردم می توانند انجام دهند دولت ها در آن دخالت نکنند. ما در همه کارها دخالت می کنیم که این اشکال اساسی ما است.

رئیس قوه مقننه کشورمان در رابطه با مشکلات مربوط به نحوه تشکیل انجمن های صنفی به عنوان یکی از مطالبات خیرین حاضر در جلسه، گفت: موضوع طرح نحوه تشکیل و فعالیت تشکل های صنفی و تخصصی امروز در دستورکار جلسه صحن بود که 20 ماده داشته و بعد از مدت ها رفع اشکال در دستور کار قرار گرفته و ان شاءالله ظرف مدت یک الی دو ماه آینده مسیر قانونی خودش را طی خواهد کرد که با تصویب آن بسیاری از مباحث قانونی حل و فصل خواهد شد.

قالیباف با اشاره به پیش بینی اعتبارات مربوط به محرومیت زدایی در قانون بودجه 1401، اظهار کرد: از سال گذشته پای این موضوع ایستادم و اگر قانون بودجه سال گذشته و امسال را نگاه کنیم در حوزه محرومیت زدایی ردیف مستقلی پیش بینی کردیم و علیرغم تمام مخالفت های سازمان برنامه و بودجه،در استان ها برنامه ریزی کردیم و همچنین مجری های گروه های جهادی و محرومیت زدایی را مجاز کردیم تا با آن ها قرارداد بسته شده و پول پرداخت شود و مطمئن هستم این افراد با یک تومان به اندازه صد تومان کار می کنند در حالی که ما دولتی ها با هزار تومان حتی یک تومان هم کار نمی کنیم لذا این کارها انجام شده و در قانون بودجه 1401 وجود دارد از این رو خیرین پیشکسوتی که به موضوعات سیستمی آشناتر هستند باید محکم پای اجرای آن بایستند.

وی افزود: در بحث مربوط به آبرسانی و محرومیت زدایی متمرکز شدیم و ردیف ها و محل های مشخصی خارج از تشریفات اداری در نظر گرفتیم اما باید به یکدیگر متصل شویم و همدیگر را پیدا کنیم. سیستم بروکراسی کشورمان اسب سرکشی است که هیچ کس حریف آن نیست، این واقعیت تلخی است که وجود دارد. باید از این نوع جلسات داشته باشیم و یکدیگر را پیدا کنیم و از طرفی شما باید نظارت کنید و موضوعات را به ما که نماینده شما هستیم منتقل کنید ما نیز پای این کار هستیم. شبکه آن وجود داشته و می توانیم در بحث های نظارتی کمک کرده تا کار راه بیفتد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در رابطه با اقدامات انجام شده برای کاهش هزینه های درمانی بیماران صعب العلاج، گفت: امسال با کمک کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با پیگیری های جدی پول خوبی برای کارت سلامت بیماران صعب العلاج در نظر گرفتیم که صد درصد هزینه درمان آن ها پرداخت می شود بدین معنی که به صورت صددرصدی تحت پوشش بیمه قرار می گیرند در این رابطه خیرین باید این افراد را شناسایی کرده و از طریق بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) تحت پوشش قرار دهند، در حال حاضر هم برای 6 میلیون نفر از افرادی که بیمه نیستند منابع در نظر گرفتیم تا همه آنها بدون اخذ وجه بیمه شوند.

نماینده تهران در مجلس ادامه داد: هیچ کس بهتر از خیرین نمی تواند مجری این کار باشد، چرا که در شهرستان ها و استان ها افراد فاقد بیمه را شناسایی و از طریق سایت بیمه آن ها را پیگیری کنند تا هزینه های درمانی آن ها نیز پرداخت شود. این نکته ای است که اگر ارتباط برقرار شود ما مصمم هستیم اتفاقات بزرگی رخ دهد به ویژه در برنامه هفتم که امسال تدوین می کنیم مسائل مذکور را نیز در نظر بگیریم.

قالیباف تصریح کرد: در سفری که به استان خوزستان و سیستان و بلوچستان داشتم از نزدیک مشکلات کمبود آب روستاها را دیدیم از این رو به صورت متمرکز بیش از 10 هزار روستا را برای آبرسانی مورد هدف قرار دادیم و چقدر دوست دارم که این آبرسانی ها به دست خیرین و بچه های جهادی انجام شود چرا که هزینه ها کاهش پیدا می کند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با بیان اینکه مباحث مربوط به مالیات مرتبط با فعالیت خیرین را پیگیری خواهم کرد، افزود: ما در محل هایی فرارهای مالیاتی زیادی داریم و باید از فرارهای مالیاتی جلوگیری شود بطور مثال در زمان شیوع ویروس کرونا در همه کشورهای دنیا درآمدهای مالیاتی دولت ها کاهش پیدا کرد اما درآمد مالیاتی ما در حالی افزایش داشت و تحقق آن امسال به 113 درصد رسیده است که ما همچنان حدود 60 درصد فرار مالیاتی داریم و این امر نشان دهنده این است که روند فعلی مالیات گیری مناسب نیست و به عبارتی در بخش مالیاتی حکمرانی مناسبی نداریم.

رئیس مجلس افزود: خیرین باید از منابع مربوط به محرومیت زدایی، آب و راه روستایی مناطق محروم که خیریه‌ها و جهادی‌ها می‌توانند خارج از تشریفات اقداماتی انجام دهند، استفاده کنند. چرا که منابع بسیار خوبی برای این حوزه در نظر گرفته شده که می‌تواند در محرومیت زدایی نقش داشته باشد و بسیاری مناطق را احیا کند.

گفتنی است؛ در ابتدای این نشست تعدادی از خیرین به بیان مهمترین مشکلات و دغدغه‌های خود پرداخته و در پایان روزه خود را در فضای گفت‌وگوی صمیمانه با رییس مجلس افطار کردند.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
واکنش حماس به وضعیت اسرا در زندان الجنید
تدوین پیشنهاداتی برای اختصاص محل رسمی اعتراضات دانشجویی
ایران ونزوئلا نیست و گزینه‌های ویرانگری علیه تهدیدها دارد
ابزار جدید دولت برای نجات نقدینگی دامداران و مرغداران
ارزی که تراستی‌ها به کشور بازنگردانده‌اند بیشتر از 11 میلیارد دلار است
یک شناور در اقیانوس آرام شرقی هدف ارتش آمریکا قرار گرفت
اردن: مالکیت اسرائیل بر غزه و کرانه باختری غیرقانونی است
واکنش ها به تهدید علی کریمی به سوزاندن قرآن کریم
تدابیر امنیتی در دهلی نو پس از تهدید تروریستی تشدید شد
واشنگتن در حال بازآرایی نیروهای خود در سوریه
رگبار باران و کاهش دما از سه‌شنبه برای تهران
استاندار تهران: 51 درصد مالیات کشور در استان تهران وصول می‌شود
دیگر محکوم کردن تجاوزات رژیم صهیونیستی سودی ندارد
کمک رهبر انقلاب به آزادی زندانیان نیازمند در ماه رمضان
2 کشته در پی حمله انتحاری به نیروهای ارتش پاکستان
افشاگری جدید در پرونده جفری اپستین و ردپای رژیم صهیونیستی
9 آزادراه دولتی بدون عوارض هستند
محدودیت خرید کالا در روش دوم کالابرگ برداشته شد + جزئیات خرید
قهر خسرو حیدری در تمرین استقلال
نیمی از بودجه تهران به حمل‌ونقل عمومی تعلق می‌گیرد
پشت پرده کمبود ماکارونی در بازار چیست؟
«اسرائیل» خط قرمز رسانه های آمریکاست
پاسخ منفی گل‌محمدی به استقلال؛ آبی‌ها در جست‌وجوی سرمربی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از کم‌آبی و اضافه‌وزن در رمضان
پوشک به سبد خرید کالابرگ اضافه شد
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 2 اسفند 1404
ساعت اجرای طرح ترافیک تهران در ماه رمضان تغییر نمی کند
خشکسالی همچنان در تهران پایدار است
توصیه متخصص تغذیه: افطار و شام را در رمضان جدا کنید
شورای عالی انقلاب فرهنگی: مصوبه کنکور تغییر نمی‌کند
دولت ترامپ مهاجران اخراجی را به یک بازداشتگاه مخفی آفریقایی فرستاده است
279 هزار و 63 نفر در انتخابات روستاها ثبت نام کردند ؛ اعلام فهرست اولیه احزاب در 15 اسفند
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 2 اسفند 1404+ رشد قیمت سکه امامی
دلایل کاهش صادرات شیرخشک به 9 هزارتن اعلام شد
بودجه 1405 تقدیم شورای نگهبان شد
فصل اول : «شنبه آرام؟»، زندگی‌نامهٔ شهید «دکتر محسن فخری‌زاده» از زبان همسر شهید
زیدان سرمربی خروس‌ها می‌شود
تصادف مرگبار در خراسان‌شمالی‌ با سه کشته
ترامپ تعرفه 10 درصدی بر همه کشورها را اعلام کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 2 اسفند 1404 +دلار صعودی شد
آغاز فعالیت 20 اتوبوس 18 متری در خط آزادی–تهرانپارس
ادعای سفیر آمریکا در تل‌آویو: اسرائیل حق سیطره از فرات تا نیل دارد
ریزش دسته‌جمعی سهام؛ بورس امروز قرمزپوش شد
سخنگوی وزارت خارجه جنایت رژیم صهیونیستی در لبنان را محکوم کرد
داماد ترامپ طرح توافق دیپلماتیک با ایران را تهیه می‌کند
هشدار وزارت بهداشت درباره خطر تب مالت با لبنیات محلی
جلسه دادگاه متهمان آتش‌سوزی مسجد جعفری کوی نصر برگزار شد
محدودیت ساتنا برای 6 بانک برداشته شد
جانشین ساپینتو امروز معرفی می‌شود؛ چرا سرمربی پرتغالی برکنار شد؟
پیش‌بینی هواشناسی کردستان: بارش برف در مناطق ارتفاعی