×
سیاسی
شناسه خبر : 93684
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/01/30 ساعت 10:19
انتقاد مفتی عمان از کشورهای عربی برای عدم حمایت از فلسطین

انتقاد مفتی عمان از کشورهای عربی برای عدم حمایت از فلسطین

شیخ احمد بن حمد الخلیلی، مفتی اعظم عمان با انتقاد شدید از ناتوانی اعراب درحمایت از مسجد الاقصی نوشت: وجدانها در جهان عرب کی بیدار می شوند و به وظیفه واقعی خود عمل می کنند ؟

نورنیوزـگروه بین‌الملل: شیخ الخلیلی در مطلبی در توییتر نوشت : همانقدر که  موضع قهرمانانه مسلمانان در قدس شریف در دفاع از ساحت مقدسات اسلامی و بیت المقدس دربرابر تجاوز صهیونیستها مایه خرسندی وافتخار است ، دعا می کنیم و از خدا می خواهیم که به این قهرمانان یاری دهد همانقدر هم از ناتوانی امت اسلامی - به ویژه اعراب - در حمایت از برادران مسلمان خوددر قدس شگفت زده ایم.

مفتی اعظم عمان تصریح کرد: آنها به جای اینکه به سرعت برای حمایت از برادران ما در قدس بشتابند و درراه  تطهیر این اماکن مقدس از لوث وجود صهیونیستها، از جان و مال خود مایه بگذارند، موضعی از سر تسلیم و ذلت اتخاذ کرده و شرمساری را برای خود خریده اند .

وی با کنایه به امارات افزود: برخی از این اعراب به سرعت بر سر سفره افطار مشترک با دشمن صهیونیستی می شتابند تا از این خوان نعمت! بهره ای ببرند چنان که گویی غنیمتی است که با هیچ فرصت دیگری  جبران نمی شود.

امارات یک هفته پیش از برپایی سفره افطارمشترک در ماه مبارک رمضان در دبی خبر داد ک هفت فرقه مذهبی از جمله یهودیت برای اولین بار در این کشور و منطقه عربی خلیج فارس به آن دعوت شده اند .

 مفتی عمان درادامه گفت: کاش می دانستیم این ملت عرب کی از این  بیماری شفا می یابد ... و کی سر از بستر مرگ برداشته و زنده می  شود؟... وجدانها در جهان عرب کی بیدار می شوند و به وظیفه واقعی خود عمل می کنند و به ادای حق امانت الهی بر گردن خویش عمل می کنند و کمر همت به دفاع از مقدسات و حقوق مستضعفان می بندند؟

طی روزهای گذشته از ماه مبارک رمضان بیت المقدس و سرزمینهای اشغالی شاهد تنش و درگیری بین جوانان فلسطینی و نیروهای اشغالگر صهیونیستی در اعتراض به هتک حرمت مسجدالاقصی قبله نخست مسلمانان توسط شهرک نشینان و حمله نظامیان صهیونیستی به نمازگزاران در این مکان مقدس بوده است .

اقدامات رژیم صهیونیستی با هدف تغییر هویت تاریخی و مذهبی قدس شرقی اشغالی، مغایر با قوانین بین‌المللی است ، این درحالی است که براساس موازین حقوق بین الملل ، رژیم اشغالگر قدس ملزم به انجام تعهدات خود و توقف نقض و حمله به مسجد الاقصی است.

جمعه گذشته در پی حمله نیروهای امنیتی رژیم اسرائیل به نمازگزاران فلسطینی در مسجد الاقصی و استفاده این نیروها از باتوم و بمب‌های صوتی و گازی، درگیری‌های خشونت‌آمیزی بین نمازگزاران فلسطینی و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی رخ داد که منجر به زخمی شدن حدود ۲۰۰ فلسطینی و دستگیری بیش از ۴۰۰ نفر از آن‌ها توسط نیروهای رژیم اشغالگر قدس شد.

یورش روز جمعه نظامیان صهیونیست به مسجدالاقصی و هتک حرمت آن و مجروح شدن ده‌ها نمازگزار فلسطینی که خود را برای اقامه نماز جمعه به این مکان مقدس رسانده بودند با واکنش گسترده گروه‌ها و شخصیت‌های بین المللی روبه رو شده است.

بر پایه گزارش ها، نظامیان و شهرک نشینان اشغالگر صهیونیست امروز (دوشنبه) نیز به مسجد الاقصی تعرض کرده و نمازگزاران فلسطینی را از این مسجد بیرون راندند.

از صبح روز گذشته شهرک‌نشینان صهیونیست به منظور برگزاری مراسم عید یهودی پسح (فصح)، تحت تدابیر شدید امنیتی به مسجدالاقصی یورش برده‌اند.

شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز در این خصوص اعلام کرد: صدها شهرک‌نشین (صهیونیست) در دومین روز از عید یهودی پسح وارد مسجد الاقصی شدند.

اکنون شمار زیادی از نظامیان صهیونیست نیز در داخل مسجد الاقصی مستقر شده و آن را به پادگانی نظامی تبدیل کرده اند.

منابع فلسطینی اعلام کردند که در درگیری های بامداد دیروز (دوشنبه) و یورش صهیونیست ها به مناطق مختلف کرانه باختری ۱۲ فلسطینی زخمی شدند.  

نظامیان رژیم صهیونیستی حرم ابراهیمی را به بهانه اعیاد یهودیان به مدت دو روز به روی مسلمانان بستند و با این کار از ورود نمازگزاران فلسطینی روزه دار به این مکان جلوگیری کردند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
حماسه وداع؛ ملت ایران برای بدرقه رهبر شهید به پا خاست
تشخیص دیرهنگام این دو اختلال روانی می‌تواند خطرناک باشد
توصیه‌های پزشکی برای حضور ایمن در مراسم تشییع رهبر شهید
اطلاعیه: جزئیات محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید اعلام شد
گزارش تصویری عکاسان نورنیوز از حال و هوای مصلی امام خمینی( ره) وخیابانهای اطراف
توصیه مهم متخصص قلب به بیماران برای حضور در مراسم تشییع
هشدار وزارت بهداشت درباره پله‌برقی در مراسم تشییع
هشدار پزشکان به شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع رهبر؛ لنز نگذارید
روش جدید آلمانی‌ها برای درمان درد زانو
دانشمندان آلمانی راهی برای مقابله با پیری کشف کردند
پرواز هواپیماهای شناسایی آمریکایی بر فراز مناطقی در غرب عراق
روسیه برای افزایش صادرات غلات به ایران اعلام آمادگی کرد
فهرست مراکز اسکان زائران در مدارس و مراکز آموزشی شهرستان‌های تهران
درخواست سازمان‌های مردم نهاد نیویورک برای محاکمه بن گویر
خانواده رهبر شهید در حرم امام رضا(ع) دفن می شوند؟
تعطیلی رسمی در بغداد به مناسبت مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر انقلاب
ربوده شدن نظامی صهیونیست در بئرالسبع
دستور وزیر کشور برای تداوم فعالیت شهرداران و دهیاران ابلاغ شد
تساوی استرالیا و مصر در وقت قانونی؛ /بازی در وقت اضافه
فیبا درباره پیروزی ایران مقابل اردن چه نوشت؟
فشار نمایندگان انگلیس برای تحریم نتانیاهو و وزیر دادگستری اسرائیل
پزشکیان: همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه باید شتاب بگیرد
سرمربی مستعفی کره جنوبی پنهانی از کشور خارج شد!
احتمال تغییر ساعت مسابقه انگلیس و مکزیک
گزارش تصویری | مراسم ادای احترام مقامات کشورهای خارجی به پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب
5 هزار خانواده تهرانی به پویش «هر خانه یک موکب» پیوستند
مدودف: روسیه در سوگ رهبر شهید کنار ملت ایران است
ترافیک سنگین در جاده کندوان؛ تردد همچنان دوطرفه است
دفتر نتانیاهو: دیدار با ترامپ در دستور کار است
حریق جزئی در چهلستون اصفهان بدون خسارت مهار شد
پاسخ قالیباف به گزافه‌گویی ترامپ علیه مردم ایران
عراقچی میزبان نماینده ویژه نامیبیا در تهران شد
نکات مهم برای زائران و عزاداران آیین وداع رهبر شهید
راه اندازی بانک خون در مراکز درمانی مستقر در مصلی
عراقچی: رهبر شهید انقلاب همواره ایران را عزیز، سربلند و باصلابت می‌خواستند
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در فراق آقای شهید ایران
نقشه زائرشهرهای تهران برای اسکان زائران در مراسم امام شهید
پیش‌بینی 14 زائرسرای بزرگ در مبادی اصلی ورود به تهران
تهدید آمریکا علیه کشورها درباره مراسم ادای احترام به امام شهید
واکنش اندیشمند الجزایری به شهادت نوه امام شهید اسلام
پوستج‌اوغلو سرمربی النصر شد
قضاوت دیدار بزرگ جام جهانی به فغانی رسید
دیدار وزیر خارجه قزاقستان با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
پزشکیان با سران کدام کشورهای حاضر در تهران دیدار کرد؟
تأکید تهران و اسلام‌آباد بر گسترش همکاری‌های دفاعی
تمام ظرفیت‌های امدادی کشور در آماده‌باش مراسم وداع
اختلاف برلین و واشنگتن بر سر هزینه‌های دفاعی ناتو
هشدار شدید یمن به عربستان؛ پاسخ قاطع در راه است
انهدام تیم تروریستی در تفتان؛ 2 تروریست کشته شدند
پزشکیان: تدبیر اقلیم کردستان توطئه‌ها در مرزهای غربی ما را خنثی کرد