×
اقتصادی
شناسه خبر : 93540
تاریخ انتشار : شنبه 1401/01/27 ساعت 11:21
ثبت رکورد جدید در مبادلات تجاری میان ایران و عمان

ثبت رکورد جدید در مبادلات تجاری میان ایران و عمان

سفیر جمهوری اسلامی ایران در عمان از رکورد جدید در حجم مبادلات تجاری میان ایران و عمان خبر داد و گفت که عمان در بین کشورهای همسایه، به لحاظ صادرات ایران، رتبه ششم و‌ در بین کشورهای حوزه خلیج فارس، رتبه دوم را دارد.

نورنیوزـگروه اقتصاد: سفیر جمهوری اسلامی ایران در عمان از رکورد جدید در حجم مبادلات تجاری میان ایران و عمان خبر داد و اظهار داشت: برای اولین بار حجم مبادلات تجاری میان ایران و عمان، به بیش از یک میلیارد و‌ سیصد میلیون دلار رسید.

نجفی با اشاره به اینکه در سال 1400 صادرات ایران به عمان 716 میلیون دلار و‌ واردات ایران از عمان 619 میلیون دلار جمعا یک میلیارد و سیصد و‌ سی و پنج میلیون دلار بود، خاطرنشان کرد که این حجم تجارت میان دو‌ کشور، برای اولین بار در تاریخ روابط، محقق شد.

سفیر کشورمان با تاکید بر اینکه علیرغم تحریم‌های ظالمانه آمریکا و محدودیت‌های ناشی از کرونا، رشد حدودا یکصد درصدی حجم مبادلات تجاری دو‌کشور را شاهد هستیم، ابراز امیدواری کرد که با تلاش مسئولین دو‌ کشور، شاهد بهره گیری هر چه بیشتر از ظرفیت‌های موجود در روابط اقتصادی فیمابین باشیم.

وی افزود: روابط دوستانه و مناسبات همسایگی ایران و‌ عمان، ظرفیت‌های قابل توجهی برای افزایش هر چه بیشتر همکاریهای اقتصادی و‌ تجاری را فراهم ساخته است.

نجفی اظهار داشت: عمان در بین کشورهای همسایه، به لحاظ صادرات ایران، رتبه ششم و‌ در بین کشورهای حوزه خلیج فارس، رتبه دوم را دارد. سفیر کشورمان با اشاره به نام گذاری سال 1401 از سوی مقام معظم رهبری بعنوان سال تولید دانش بنیان و‌ اشتغال آفرین، بر استمرار حمایت و‌ تسهیل فعالیت بخش خصوصی و فعالین تجاری و‌ تولید کنندگان و صنعتگران بویژه در حوزه دانش بنیان از سوی سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسقط تاکید نمود.

با امضای تفاهم‌نامه همکاری در زمینه تولید فیلم سینمایی مشترک «لوء لوء» (مروارید) میان فعالان سینمایی ایران و عمان، مقدمات اجرایی تولید نخستین فیلم سینمایی مشترک ایران و عمان آغاز شد.

در مراسم امضای تفاهم نامه که در مسقط و با حضور رییس انجمن سینما و نمایش عمان و نماینده سفارت جمهوری اسلامی ایران در عمان برگزار شد، فعالان سینمایی بخش خصوصی دو کشور تفاهم کردند تا فاز اجرایی تولید این فیلم بلند داستانی را کلید بزنند.

حمید العامری رییس انجمن سینما و نمایش عمان در این مراسم، با اشاره به مذاکرات صورت گرفته طی دو سال گذشته میان سینماگران دو کشور و مجوز‌ صادره از وزارت فرهنگ، ورزش و جوانان سلطنت عمان، ابراز امیدواری کرد: تولید نخستین فیلم سینمایی داستانی میان ایران و عمان بتواند زمینه ساز تحول بزرگی در عرصه فرهنگی مناسبات دو کشور باشد و شاهد پخش این فیلم در سینماهای جهانی باشیم.

همچنین در این مراسم، مجید کیانی نژاد نماینده سفارت جمهوری اسلامی ایران در عمان ابراز امیدواری کرد که تولید این فیلم شروع همکاری برای تولید دیگر فیلم‌ها میان دو کشور باشد.

محمد الکندی از فعالان برجسته سینمایی و مدیر عمانی پروژه تولید فیلم در عمان نیز با ابراز خرسندی از همکاری با سینماگران ایرانی و بهره گیری از توانمندی‌های سینمایی ایران، اظهار کرد: ظرفیت‌های سینمای ایران در جهان و موفقیت‌های آن زمینه و فرصت مناسبی است تا فعالان سینمایی عمانی بتوانند از تجارب برجسته ایران  استفاده کنند.

براساس امضای این تفاهم نامه و در پی کسب موافقت‌های مربوطه از وزارت اطلاع رسانی و وزارت فرهنگ، ورزش و جوانان سلطنت عمان، فاز اجرایی تولید فیلم سینمایی «لوء لوء» (مروارید) به کارگردانی و نویسندگی مهرداد موفق و با مدیریت عباس قاسمی، قرار است با همکاری فعالان سینمایی و با حضور عوامل و بازیگران برجسته‌ دو کشور، طی ماه‌های آینده آغاز به‌کار کند.


تسنیم
کلید واژگان
ایرانعمانمسقط
نظرات

آخرین اخبار
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید