×
اقتصادی
شناسه خبر : 93540
تاریخ انتشار :

ثبت رکورد جدید در مبادلات تجاری میان ایران و عمان

سفیر جمهوری اسلامی ایران در عمان از رکورد جدید در حجم مبادلات تجاری میان ایران و عمان خبر داد و گفت که عمان در بین کشورهای همسایه، به لحاظ صادرات ایران، رتبه ششم و‌ در بین کشورهای حوزه خلیج فارس، رتبه دوم را دارد.

نورنیوزـگروه اقتصاد: سفیر جمهوری اسلامی ایران در عمان از رکورد جدید در حجم مبادلات تجاری میان ایران و عمان خبر داد و اظهار داشت: برای اولین بار حجم مبادلات تجاری میان ایران و عمان، به بیش از یک میلیارد و‌ سیصد میلیون دلار رسید.

نجفی با اشاره به اینکه در سال 1400 صادرات ایران به عمان 716 میلیون دلار و‌ واردات ایران از عمان 619 میلیون دلار جمعا یک میلیارد و سیصد و‌ سی و پنج میلیون دلار بود، خاطرنشان کرد که این حجم تجارت میان دو‌ کشور، برای اولین بار در تاریخ روابط، محقق شد.

سفیر کشورمان با تاکید بر اینکه علیرغم تحریم‌های ظالمانه آمریکا و محدودیت‌های ناشی از کرونا، رشد حدودا یکصد درصدی حجم مبادلات تجاری دو‌کشور را شاهد هستیم، ابراز امیدواری کرد که با تلاش مسئولین دو‌ کشور، شاهد بهره گیری هر چه بیشتر از ظرفیت‌های موجود در روابط اقتصادی فیمابین باشیم.

وی افزود: روابط دوستانه و مناسبات همسایگی ایران و‌ عمان، ظرفیت‌های قابل توجهی برای افزایش هر چه بیشتر همکاریهای اقتصادی و‌ تجاری را فراهم ساخته است.

نجفی اظهار داشت: عمان در بین کشورهای همسایه، به لحاظ صادرات ایران، رتبه ششم و‌ در بین کشورهای حوزه خلیج فارس، رتبه دوم را دارد. سفیر کشورمان با اشاره به نام گذاری سال 1401 از سوی مقام معظم رهبری بعنوان سال تولید دانش بنیان و‌ اشتغال آفرین، بر استمرار حمایت و‌ تسهیل فعالیت بخش خصوصی و فعالین تجاری و‌ تولید کنندگان و صنعتگران بویژه در حوزه دانش بنیان از سوی سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسقط تاکید نمود.

با امضای تفاهم‌نامه همکاری در زمینه تولید فیلم سینمایی مشترک «لوء لوء» (مروارید) میان فعالان سینمایی ایران و عمان، مقدمات اجرایی تولید نخستین فیلم سینمایی مشترک ایران و عمان آغاز شد.

در مراسم امضای تفاهم نامه که در مسقط و با حضور رییس انجمن سینما و نمایش عمان و نماینده سفارت جمهوری اسلامی ایران در عمان برگزار شد، فعالان سینمایی بخش خصوصی دو کشور تفاهم کردند تا فاز اجرایی تولید این فیلم بلند داستانی را کلید بزنند.

حمید العامری رییس انجمن سینما و نمایش عمان در این مراسم، با اشاره به مذاکرات صورت گرفته طی دو سال گذشته میان سینماگران دو کشور و مجوز‌ صادره از وزارت فرهنگ، ورزش و جوانان سلطنت عمان، ابراز امیدواری کرد: تولید نخستین فیلم سینمایی داستانی میان ایران و عمان بتواند زمینه ساز تحول بزرگی در عرصه فرهنگی مناسبات دو کشور باشد و شاهد پخش این فیلم در سینماهای جهانی باشیم.

همچنین در این مراسم، مجید کیانی نژاد نماینده سفارت جمهوری اسلامی ایران در عمان ابراز امیدواری کرد که تولید این فیلم شروع همکاری برای تولید دیگر فیلم‌ها میان دو کشور باشد.

محمد الکندی از فعالان برجسته سینمایی و مدیر عمانی پروژه تولید فیلم در عمان نیز با ابراز خرسندی از همکاری با سینماگران ایرانی و بهره گیری از توانمندی‌های سینمایی ایران، اظهار کرد: ظرفیت‌های سینمای ایران در جهان و موفقیت‌های آن زمینه و فرصت مناسبی است تا فعالان سینمایی عمانی بتوانند از تجارب برجسته ایران  استفاده کنند.

براساس امضای این تفاهم نامه و در پی کسب موافقت‌های مربوطه از وزارت اطلاع رسانی و وزارت فرهنگ، ورزش و جوانان سلطنت عمان، فاز اجرایی تولید فیلم سینمایی «لوء لوء» (مروارید) به کارگردانی و نویسندگی مهرداد موفق و با مدیریت عباس قاسمی، قرار است با همکاری فعالان سینمایی و با حضور عوامل و بازیگران برجسته‌ دو کشور، طی ماه‌های آینده آغاز به‌کار کند.


تسنیم
کلید واژگان
ایرانعمانمسقط
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سوختن 10 فروند شناور در اسکله جوادالائمه هرمزگان + فیلم
قفل گمرک شکست؛ ترخیص 3 هزار خودروی وارداتی در بندر شهید رجایی
نوراینفو | 8 توصیه اخلاقی حضرت علی(ع) به مسئولان حکومتی
اعتراض بازنشستگان کشوری به متناسب‌سازیِ ناقص حقوقشان
قیمت مصوب نان یک چیز، قیمت فروش چند برابر!
مرز دستکاری مجلس در لوایح اقتصادی
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 22 خرداد 1404 +وضعیت استان‌ها
پزشکیان: زیر بار زور نمی‌رویم
هشدار یمن به ایرلاین‌های بین‌المللی درباره پرواز به بن‌گوریون
موج گرما به ایران برمی‌گردد
فکری بکر و طرحی نو لازم است
تهدید، تعلیق، تحمیل؛ پاسخ ایران به سناریوی فشار روانی آمریکا چه خواهد بود؟
فقط 3 روز برای ثبت‌نام وام 50 میلیونی بازنشستگان تأمین اجتماعی وقت هست
فیلم‌های سینمایی تلویزیون امروز پنجشنبه 22 خرداد
مدیوم‌شات | سینمایی‌ها؛ میهمانان ویژه در کنسرت قربانی
اعلام آمادگی حجت‌الاسلام صدیقی برای کمک به روند تحقیقات پرونده پسر و عروسش
صهیونیست‌ها: ما همیشه تنها و طلبکاریم!‌
نوشیدن منظم قهوه کافئین‌دار بهتر است یا بدون کافئین؟
واکنش مردم به بیانیه اسنپ درباره قتل الهه حسین‌نژاد
نقطه‌زنی اطلاعاتی
نورویدئو | شکار اسرار در قلب تل‌آویو
حضور مهدی طارمی در لیست دعوت‌ شده اینتر برای جام جهانی باشگاه‌ها
پایان معاملات قولنامه‌ای با قانون جدید املاک +فیلم
پاسخ قاطع ایران به ادعاهای تروئیکای اروپا در شورای امنیت
بزرگترین پرچم علوی به اهتزاز در آمد
بانک ملت امکان سفارش کارت‌های بانکی با طرح‌های ویژه فراهم کرد
حمایت قاهره از ادامه مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا برای حفظ ثبات منطقه‌ای
اجرای قانون الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول + فیلم
مصرف این ماده معدنی استرس و اضطراب را کاهش می دهد
ویدئویی از ورود یک لامبورگینی آونتادور 12 سیلندر به کشور + فیلم
استفاده از شبکه های اجتماعی برای نوجوانان در فرانسه ممنوع شد
طراحی برج ایفل روی پیراهن جدید PSG + فیلم
بارش شدید تگرگ در مشهد هم اکنون + فیلم
عارف آقاسی با یاد قهرمانی فراموش نشدنی، از تراکتور خداحافظی کرد
نحوه سرقت ضبط خودرو در گیشا + فیلم
کشف 50 هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای سیستان و بلوچستان
سفارت آمریکا در بغداد تخلیه نشده است
هشدار وزیر کاردرباره مهاجرت نخبگان و متخصصان
افزایش کرایه حمل‌ونقل عمومی همزمان با تغییر ساعت کاری ادارات
عکس های منتخب ایران،چهارشنبه 21خرداد 1404
نورنما | تصویر جالب گرفته شده از حشرات
کمیته بین‌المللی المپیک برای ورزشکاران ایرانی از سوی آمریکا را تضمین کرد
هشدار عراقچی به تروئیکای اروپایی در خصوص هرگونه خطای راهبردی
ترامپ به عذرخواهی ایلان ماسک از او واکنش نشان داد
واکنش تند شورای رقابت به نامه سازمان بورس درباره عرضه خودرو در بورس کالا
تصویر عامل تیراندازی مرگبار در اتریش
بازی دوستانه ایران با آرژانتین چقدر هزینه خواهد داشت؟
مهدی طارمی، نخستین برنده توپ طلا در اولین دوره جوایز توپا + فیلم
جزییات جدید از انفجار در بندر دیر+تعداد جان‌باختگان
"ماجرای غدیر از زبان تاریخ"
X
آگهی تبلیغاتی