×
سیاسی
شناسه خبر : 93390
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/01/23 ساعت 09:30
حصار در حصار؛ راهبرد رژیم صهونیستی برای ایجاد امنیت

نورنیوز بررسی کرد؛

حصار در حصار؛ راهبرد رژیم صهونیستی برای ایجاد امنیت

توسعه چالش‌های امنیتی رژیم صهیونیستی موجب شده تا این رژیم برای نمایش وجود امنیت و اقناع افکار عمومی صهیونیست‌ها دست به اقدامات پر هزینه‌ وتعجب آوری بزند

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: در روزهای اخیر و با تشدید تنش‌ها در سرزمین‌های اشغالی کابینه رژیم صهیونیستی اعلام کرد با ساخت دیواری ۴۰ کیلومتری مانع از افزایش تهدیدها خواهد شد.

این طرح نخستین دیواری نیست که این رژیم به بهانه کاهش امنیت اجرا می‌کند و در گذشته نیز این رژیم با اجرای طرح‌های مشابه تلاش کرده بود، آسیب پذیری خود در برابر مقاومت مردم فلسطین را کاهش دهد.

در سال ۱۹۹۲ رژیم صهیونسیتی، پروژه ایجاد دیوار حائل  به دور سرزمین های اشغالی را مطرح کرد. پروژه‌ای که علیرغم حکم دیوان بین المللی دادگستری در سال ۲۰۰۴ مبنی بر لزوم تخریب آن، ادامه یافت. در سال ۲۰۰۲ نیز به دستور آریل شارون نخست وزیر وقت صهیونیست‌ها، ساخت دیوار حائل دیگری آغاز شد.

از جمله اقدامات مشابه دیگری که این رژیم برای ایجاد امنیت در سرزمین های اشغالی انجام داده ،ساخت دیوار حائل در مرزهای مصر در سال ۲۰۱۰ به بهانه ورود مهاجران از صحرای سینا  بوده است. علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ نیز رژیم صهیونیستی دست به اقدامی مشابه زدو در مرزهای اردن نیز دیوار حائل ایجاد کرد.

صهیونیست ها در سال ۲۰۱۵ پروژه ساخت دیوار چهارم در مرزهای سوریه و بلندی‌های جولان را آغاز و اعلام کردند که ارتفاع آن به پنج متر خواهد رسید. ساخت پنجمین دیوار توسط رژیم صهیونیستی در مرزهای غزه در سال ۲۰۱۶ آغاز شد که هدف آن محدود کردن نفوذ مبارزان فلسطینی اعلام شد. رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۷ نیز ساخت ششمین دیوار به بلندی ۶ متر را در مرزهای لبنان آغاز کرد.

این رژیم در ساخت دیوارهای حائل به دور سرزمین‌های اشغالی از مرزهای دریایی نیز غافل نشده است. ایجاد یک دیوار و مانع دریایی سه طبقه در امتداد سواحل شمال غزه از دیگر پروژه های باصطلاح امنیت ساز با بهره گیری از روش ایجاد دیوارهای حائل بوده است. این اقدام رژیم صهیونیستی در پی مشخص شدن توانمندی‌های دریایی مقاومت به‌ویژه عملیات غواصی حماس انجام گرفت.

ساخت دیوارهای حائل در بخش های مختلف سرزمین‌های اشغالی توسط رژیم صهیونیستی و امیدواری آن‌ها برای در امان ماندن شهرک‌های صهیونیستی از آتش مقاومت، سرزمین‌های تحت اشغال این رژیم را به شهرهای اروپایی قرون وسطی شبیه کرده است. شهرهایی که با ایجاد یک دیوار پیرامون خود تلاش می‌کردند از حملات خارجی جلوگیری کنند.

با این حال توسعه ابتکارات مقاومت فلسطین و افزایش قابل ملاحظه قابلیت های کمی و کیفی گروه های مبارز فلسطینی،رژیم صهیونیستی را که وعده امنیت پایدار به مهاجرین ساکن در سرزمین های اشغالی داده است با انفعال کم سابقه روبرو کرده است.

توانمندی های مقاومت فلسطین مبتنی بر ظرفیت های رو به توسعه مردمی است ودر چنین شرایطی به نظر می رسد رژیم صهیونیستی در آینده مجبور خواهد شد که به دور محلات و خیابانها نیز دیوار های حائل ایجاد کند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
فلسطین یکپارچه فریاد دفاع از حریم مسجدالاقصی
جمعه 1401/01/26 ساعت 17:03
نورنیوز بررسی کرد؛
فلسطین یکپارچه فریاد دفاع از حریم مسجدالاقصی
حضور گسترده در صحن‌های مسجدالاقصی در نماز جمعه به مثابه این پیام آشکار است که ملت فلسطین در هر مکانی آماده جانفشانی برای هویت عربی و اسلامی مسجدالاقصی و قدس است.
حضور پوششی نظامیان رژیم صهیونیستی در پایگاه‌های آمریکایی در منطقه
دوشنبه 1401/01/22 ساعت 17:20
حضور پوششی نظامیان رژیم صهیونیستی در پایگاه‌های آمریکایی در منطقه
مسئولین ارشد کشورهایی که کارشناسان پوششی اسرائیل در آنها حضور پیدا کرده‌اند در جریان این شیوه حضور نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در کشورهای خود هستند اما ترجیح می‌دهند در این خصوص سکوت اختیار کنند.
صهیونیست‌های بحران‌زده و توهمات امنیتی آمریکایی
دوشنبه 1401/01/22 ساعت 14:50
صهیونیست‌های بحران‌زده و توهمات امنیتی آمریکایی
تمرکز و پروپاگاندای ویژه بر روی دشمن خارجی از سوی محور تل‌آویو-واشینگتن در حالی است که امروز به اذعان بسیاری از اندیشکده‌ها و کارشناسان داخل رژیم صهیونیستی، بزرگترین تهدید برای این رژیم فروپاشی درونی و تزلزل در ساختار سیاسی و اجتماعی آن به دلیل حجم گسترده تبعیض، فساد و شکاف‌های طبقاتی است.
حضور پوششی نظامیان رژیم صهیونیستی در پایگاه‌های آمریکایی در منطقه
دوشنبه 1401/01/22 ساعت 11:56
اختصاصی
حضور پوششی نظامیان رژیم صهیونیستی در پایگاه‌های آمریکایی در منطقه
مسئولین ارشد کشورهایی که کارشناسان پوششی اسرائیل در آنها حضور پیدا کرده‌اند در جریان این شیوه حضور نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در کشورهای خود هستند اما ترجیح می‌دهند در این خصوص سکوت اختیار کنند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
افتتاح ورزشگاه 6500 نفری شهید رئیسی مشهد
درخواست پزشکیان از رسانه‌ها برای پیگیری پروژه راه‌آهن حومه‌ای تهران
غیرحضوری شدن مقاطع تحصیلی و دانشگاه‌ها در استان اصفهان
ارس به فهرست پایتخت‌های گردشگری آینده افزوده می‌شود
عارف: جنگ امروز ما در میدان علم و فناوری است
تاکید پوتین و مودی برای برقراری صلح در اوکراین
فرمانده نیروی دریایی: همه تجهیزات رزمایش‌ها ایرانی است
پزشکیان: روابط ایران و تایلند 400 ساله است
وقوع حادثه‌ دریایی در غرب یمن
توضیح شهرداری تهران در مورد اجرای طرح زوج و فرد در روزهای آلوده
تهران در مه‌ غلیظ سوءمدیریت
کاهش 58 درصدی ترافیک با اجرای طرح زوج و فرد
طوفان شن در قلب صحرای استرالیا+ فیلم
دربی 106؛ ساپینتو و طلسم شکنی استقلال مقابل پرسپولیس
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (138) «تالش»
نقش ویتامین C، در آلودگی هوا
ادعای بازداشت «تصویربردار حکیمیه» کذب است
گسترش فهرست ممنوعیت سفر به آمریکا
امروز جلسه کارگروه آلودگی هوا برگزار می‌شود
سرقت در تهران کاهش یافت
جزییات آتش گرفتن هواپیما ایرباس A320 + فیلم
مصر خط قرمز خود را درباره فلسطینیان در غزه اعلام کرد
آمریکا دوباره قایقی را در اقیانوس آرام هدف قرار داد
بعد از 9 سال؛ جشنواره کتاب کودک و نوجوان برگزار می شود+ فیلم
یکشنبه بارانی در راه است+ فیلم
آشنایی با نماد‌های جام جهانی 2026
هشدار جدید پزشکان درباره موج تازه آنفلوآنزا
نجات فرد مصدوم وگمشده در جنگل دودانگه
کاهش آلاینده های جوی از سه شنبه آینده
اعتراف جالب سامره درباره گلی که هنوز استقلالی‌ها با آن کری می‌خوانند
آلودگی هوای تهران دوباره تنفس را برای گروه های حساس سخت کرد
جاده چالوس از بعدازظهر امروز یک طرفه می شود
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 14 آذر+ وضعیت استان ها
چقدر اتباع از تهران خارج شدند؟
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
بورس در هفته‌ای که گذشت؛ اوج‌گیری با چاشنی احتیاط
نوراینفو | چطور لکه‌های رنگی را آسان‌تر پاک کنیم؟
سلامت جسم و روان در یک مسیر؛ ارتباط درد مزمن، افسردگی و فشارخون آشکار شد
از کنترل وزن تا درمان اعتیاد؛کاربردهای تازه داروهای ضدچاقی GLP-1
عواطف جعلی همدم‌های هوش مصنوعی؛ تهدید پنهان برای سلامت روان نسل جدید
دلیل علمی برای رد ادعای لاغری با دنبه گوسفندی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 14 آذر 1404+ ساعت بازی دربی
آسمان میزبان «ماه سرد»؛ جذاب‌ترین پدیده ماه دسامبر
دربی 106؛ جدال آبی و قرمز در دل اراک
افشاگری تاریخی از اجاره‌خانه‌های تهران؛ 70 سال پیش مردم چقدر اجاره می‌دادند؟
آغاز برنامه‌های جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر از کرمان؛ رویدادی درخشان در راه است
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه به مناسبت روز بین‌المللی مخالفت با تحریم‌های یکجانبه
مسکو: اتحادیه اروپا از عواقب توقیف دارایی‌های روسیه آگاه است
انصراف چند کشور از «یوروویژن» به دلیل حضور اسرائیل
نورنما | صحنه‌ای کم‌نظیر از آسمان
X
آگهی تبلیغاتی