×
سیاسی
شناسه خبر : 93368
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/01/22 ساعت 14:50
صهیونیست‌های بحران‌زده و توهمات امنیتی آمریکایی

صهیونیست‌های بحران‌زده و توهمات امنیتی آمریکایی

تمرکز و پروپاگاندای ویژه بر روی دشمن خارجی از سوی محور تل‌آویو-واشینگتن در حالی است که امروز به اذعان بسیاری از اندیشکده‌ها و کارشناسان داخل رژیم صهیونیستی، بزرگترین تهدید برای این رژیم فروپاشی درونی و تزلزل در ساختار سیاسی و اجتماعی آن به دلیل حجم گسترده تبعیض، فساد و شکاف‌های طبقاتی است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: گروهی از سناتورها در آمریکا از «جو بایدن» خواسته‌اند به ارتقای توان دفاعی رژیم صهیونیستی در برابر ایران کمک کند.

این سناتورها در نامه خود از رییس جمهوری آمریکا خواسته‌اند تا در ارسال هواپیماهای سوخت‌رسان، جت‌های جنگنده و هلیکوپترهای رزمی به اسرائیل عجله کند.

«تام کاتن، لیندزی گراهام، مارکو روبیو، ریک اسکات و تد کروز» از امضاکنندگان این نامه هستند و به طور خاص خواهان تحویل سریع‌تر جنگنده‌های اف-۳۵ و اف-۱۵، هواپیماهای سوخت‌رسان و هلیکوپترهای ترابری سیکورسکی سی اچ ۳۵ کی شده‌اند.

از سوی دیگر؛ «جالینا پورتر» از سخنگویان وزارت خارجه آمریکا می‌گوید بایدن با رییس ستاد مشترک نیروهای مسلح این کشور درباره نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران هم نظر است. 
این سخنان در حالی مطرح شده که بسیاری آن را برگرفته از خواسته‌های رژیم صهیونیستی می‌دانند، چنانچه «نفتالی بنت» نخست‌وزیر صهیونیست‌ها بارها از بایدن خواسته‌تا سپاه را از لیست تروریستی خارج نسازد.

تمرکز و پروپاگاندای ویژه بر روی دشمن خارجی از سوی محور تل‌آویو-واشینگتن در حالی است که امروز به اذعان بسیاری از اندیشکده‌ها و کارشناسان داخل رژیم صهیونیستی، بزرگترین تهدید برای این رژیم فروپاشی درونی و تزلزل در ساختار سیاسی و اجتماعی آن به دلیل حجم گسترده تبعیض، فساد و شکاف‌های طبقاتی است.

از یک سو ساختار سیاسی این رژیم دیگر آن عقلانیت و انسجام گذشته را ندارد و عمر کابینه‌ها بعضا گاهی به چند ماه نیز نمی رسد چنانچه اکنون نیز کابینه بنت با استعفاء یک عضو آن در کنست عملا با بحران مواجه شده و هر لحظه احتمال سقوط آن وجود دارد.

از سوی دیگر؛ مخالفان بنت نیز بدون توجه به شرایط حساس این رژیم به جای همگرایی برای بقای آن عملا برای سرنگونی‌اش خیز برداشته‌اند که بیانگر جایگزین شدن منفعت فردی به جای توجه به مولفه‌ها و نیازهای فراجناحی است.

این وضعیت بحرانی در کنار نابسامانی‌ها و آشکارشدن ماهیت نژادپرستانه ساختارمند حاکم بر این رژیم عملا شکافی اجتماعی میان ساکنان اراضی اشغالی ایجاد کرده که در کنار تقابل‌ها و نزاع‌های درونی به راهپیمایی و اقدامات ضد ساختار حاکم نیز منجر شده است.

بر این اساس تقویت توان نظامی در عالی ترین سطوح نیز دیگر دردی از این رژیم دوا نخواهد کرد و این اقدامات صرفا یک رویکرد تشریاتی خودفریبی است که یا برای پنهان سازی حقایق بحرانی داخل این رژیم صورت می‌گیرد یا ناشی از جهالت و نادانی سران این رژیم و حامیان خارجی آنهاست که همچنان تقویت توان نظامی را عامل امنیت برای این رژیم عنوان می‌کنند.

نکته دیگر اینکه؛ حامیان آمریکایی صهیونیست‌ها بر این ادعایند که قرار دادن سپاه در لیست تروریستی برای حفاظت از امنیت رژیم صهیونیستی و تقویت توان نظامی این رژیم علیه تهدیدات ایران است. 
این ادعاها در حالی است که نگاهی به تحولات سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد تهدیدات امنیتی علیه رژیم صهیونیستی نه از خارج از اراضی اشغالی بلکه مقاومتی است که به درون عمق استراتژیک این رژیم رسیده است.

طی ۱۸ روز گذشته ۱۴ صهیونیست در پی ۴ عملیات در عمق فلسطین اشغالی کشته شده‌اند و در سایه افزایش عملیات‌های مقاومتی و سردرگمی سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی، رعب و وحشت، فلسطین اشغالی را در بر گرفته است.

این عملیات‌ها که برگرفته از رویکرد فلسطینی‌ها به مقاومت است با هیچ اف 35 و سامانه موشکی گنبد آهین و یا 8.3 میلیارد دلار کمک نظامی سالیانه آمریکا به رژیم صهیونیستی و یا سازشکاری برخی کشورهای عربی قابل مهار نیست.

ملت فلسطین امروز مقاومت را به درون اراضی اشغالی رسانده و تک تک جوانان فلسطینی به انبار باروتی مبدل شده‌اند که می‌توانند امنیت این رژیم را فروپاشند چنانچه طی این روزها این مهم را رقم زده‌اند.

این رویکرد مقاومتی چنان بوده است که آویو کوخاوی رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی گفته است: در گذشته از سوار شدن اتوبوس می‌ترسیدیم و اکنون از راه رفتن در خیابان‌ها هراس داریم.
اعتراف به این حقیقت بزرگ نشان می‌دهد که سناتورها و دولتمردان آمریکایی همچنان در توهمات سوخته گذشته به سر می‌برند و بر این توهم هستند که با توان نظامی می‌توانند زوال رژیم صهیونیستی را به تعویق بیندازند.

به هر تقدیر نه کمک تسلیحاتی و نه قرار دادن سپاه و سایر ارکان مقاومت توان ایجاد امنیت برای رژیم صهیونیستی و حتی آمریکا را نخواهد داشت چرا که هم ملت فلسطین و هم ملت‌های منطقه در مسیر بیداری قرار گرفته‌اند که مبارزه با رژیم صهیونیستی و زیاده خواهی‌های بحران ساز آمریکا را تنها راه نجات فلسطین و منطقه می دانند و اراده مقاومت را تنها را تحقق این مهم قرار داده‌اند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
قمار جدید نتانیاهو با چراغ سبز آیپک به فرماندار فلوریدا!
پنج‌شنبه 1402/02/14 ساعت 15:35
نورنیوز بررسی کرد؛
قمار جدید نتانیاهو با چراغ سبز آیپک به فرماندار فلوریدا!
بر اساس آخرین شواهد، یکی از اصلی‌ترین پیشنهاداتی که از سوی سناتورهای آمریکایی وابسته به لابی آیپک به نتانیاهو داده شده، سرمایه‌گذاری روی فردی به غیر از «دونالد ترامپ» و «جو بایدن» در انتخابات ریاست جمهوری آتی آمریکا است!
فلسطین یکپارچه فریاد دفاع از حریم مسجدالاقصی
جمعه 1401/01/26 ساعت 17:03
نورنیوز بررسی کرد؛
فلسطین یکپارچه فریاد دفاع از حریم مسجدالاقصی
حضور گسترده در صحن‌های مسجدالاقصی در نماز جمعه به مثابه این پیام آشکار است که ملت فلسطین در هر مکانی آماده جانفشانی برای هویت عربی و اسلامی مسجدالاقصی و قدس است.
حصار در حصار؛ راهبرد رژیم صهونیستی برای ایجاد امنیت
سه‌شنبه 1401/01/23 ساعت 09:30
نورنیوز بررسی کرد؛
حصار در حصار؛ راهبرد رژیم صهونیستی برای ایجاد امنیت
توسعه چالش‌های امنیتی رژیم صهیونیستی موجب شده تا این رژیم برای نمایش وجود امنیت و اقناع افکار عمومی صهیونیست‌ها دست به اقدامات پر هزینه‌ وتعجب آوری بزند
حضور پوششی نظامیان رژیم صهیونیستی در پایگاه‌های آمریکایی در منطقه
دوشنبه 1401/01/22 ساعت 17:20
حضور پوششی نظامیان رژیم صهیونیستی در پایگاه‌های آمریکایی در منطقه
مسئولین ارشد کشورهایی که کارشناسان پوششی اسرائیل در آنها حضور پیدا کرده‌اند در جریان این شیوه حضور نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در کشورهای خود هستند اما ترجیح می‌دهند در این خصوص سکوت اختیار کنند.
حضور پوششی نظامیان رژیم صهیونیستی در پایگاه‌های آمریکایی در منطقه
دوشنبه 1401/01/22 ساعت 11:56
اختصاصی
حضور پوششی نظامیان رژیم صهیونیستی در پایگاه‌های آمریکایی در منطقه
مسئولین ارشد کشورهایی که کارشناسان پوششی اسرائیل در آنها حضور پیدا کرده‌اند در جریان این شیوه حضور نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در کشورهای خود هستند اما ترجیح می‌دهند در این خصوص سکوت اختیار کنند.
نظرات

آخرین اخبار
پروازهای تهران، نجف و مشهد فعال شد
جزئیات جدید از هویت و انگیزه عامل تیراندازی در مراسم کاخ سفید
هوای قابل قبول پایتخت در ششمین روز اردیبهشت
معاریو: جنگ با ایران میلیاردها دلار برای آمریکا هزینه داشت
اژه‌ای: اتحاد ملی سد شکست‌ناپذیر مقابل دشمن است
«نشست تهران»؛ دیپلماسی جهانی تنگه هرمز
انتقاد سناتور دموکرات از دولت ترامپ به دلیل گرانی سوخت
روانپریشی که دنیا را تهدید می‌کند
مهلت ثبت درخواست بیمه بیکاری تمدید شد
مداردیپلماسی | آیا بحران ایران و آمریکا وارد فاز نهایی شده است؟
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405+ جدول
سفر‌های دیپلماتیک عراقچی
تغییر نگاه نسل Z به سیاست خارجی آمریکا
تغییرات راهبردی فوری جنگ
اضافه‌وزن در 17 تا 29 سالگی خطرناک‌تر از میانسالی است
پیش یینی جنجالی سخنگوی کاخ سفید از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ
حسن عجمی طلایی شد؛ آغاز درخشان کاروان ایران در سانیا 2026
پایان پرونده تروریست آموزش‌دیده؛ اجرای حکم اعدام عامر رامش در بامداد امروز
دستکاری ژنتیکی سلول‌های بنیادی؛ جهشی تازه در مسیر پزشکی بازساختی
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
آخرین جزئیات از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ + فیلم تیراندازی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 6 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
ترامپ: هدف حمله امشب من بودم/ به جنگ با ایران مرتبط نبود
تیراندازی در بیمارستانی در شیکاگو و کشته شدن یک افسر پلیس آمریکا
مسن‌ترین بازیکنان جام جهانی
پیشروی نیروهای رژیم اشغالگر اسرائیل در جنوب غرب سوریه
حفاظت از یوزپلنگ چه چالش‌هایی دارد؟
سردرگمی ترامپ برای خروج از جنگ ایران
مجروح شدن افسر سرویس مخفی آمریکا در جریان تیراندازی در هتل واشنگتن هیلتون
آغاز توزیع متمرکز اقلام استراتژیک تجهیزات پزشکی از میلاد امام رضا (ع)
چین همچنان قدرت مسلط آموزش عالی در سیا است
ترامپ تیراندازی در مراسم کاخ سفید را تایید کرد
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان