×
سیاسی
شناسه خبر : 93368
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/01/22 ساعت 14:50
صهیونیست‌های بحران‌زده و توهمات امنیتی آمریکایی

صهیونیست‌های بحران‌زده و توهمات امنیتی آمریکایی

تمرکز و پروپاگاندای ویژه بر روی دشمن خارجی از سوی محور تل‌آویو-واشینگتن در حالی است که امروز به اذعان بسیاری از اندیشکده‌ها و کارشناسان داخل رژیم صهیونیستی، بزرگترین تهدید برای این رژیم فروپاشی درونی و تزلزل در ساختار سیاسی و اجتماعی آن به دلیل حجم گسترده تبعیض، فساد و شکاف‌های طبقاتی است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: گروهی از سناتورها در آمریکا از «جو بایدن» خواسته‌اند به ارتقای توان دفاعی رژیم صهیونیستی در برابر ایران کمک کند.

این سناتورها در نامه خود از رییس جمهوری آمریکا خواسته‌اند تا در ارسال هواپیماهای سوخت‌رسان، جت‌های جنگنده و هلیکوپترهای رزمی به اسرائیل عجله کند.

«تام کاتن، لیندزی گراهام، مارکو روبیو، ریک اسکات و تد کروز» از امضاکنندگان این نامه هستند و به طور خاص خواهان تحویل سریع‌تر جنگنده‌های اف-۳۵ و اف-۱۵، هواپیماهای سوخت‌رسان و هلیکوپترهای ترابری سیکورسکی سی اچ ۳۵ کی شده‌اند.

از سوی دیگر؛ «جالینا پورتر» از سخنگویان وزارت خارجه آمریکا می‌گوید بایدن با رییس ستاد مشترک نیروهای مسلح این کشور درباره نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران هم نظر است. 
این سخنان در حالی مطرح شده که بسیاری آن را برگرفته از خواسته‌های رژیم صهیونیستی می‌دانند، چنانچه «نفتالی بنت» نخست‌وزیر صهیونیست‌ها بارها از بایدن خواسته‌تا سپاه را از لیست تروریستی خارج نسازد.

تمرکز و پروپاگاندای ویژه بر روی دشمن خارجی از سوی محور تل‌آویو-واشینگتن در حالی است که امروز به اذعان بسیاری از اندیشکده‌ها و کارشناسان داخل رژیم صهیونیستی، بزرگترین تهدید برای این رژیم فروپاشی درونی و تزلزل در ساختار سیاسی و اجتماعی آن به دلیل حجم گسترده تبعیض، فساد و شکاف‌های طبقاتی است.

از یک سو ساختار سیاسی این رژیم دیگر آن عقلانیت و انسجام گذشته را ندارد و عمر کابینه‌ها بعضا گاهی به چند ماه نیز نمی رسد چنانچه اکنون نیز کابینه بنت با استعفاء یک عضو آن در کنست عملا با بحران مواجه شده و هر لحظه احتمال سقوط آن وجود دارد.

از سوی دیگر؛ مخالفان بنت نیز بدون توجه به شرایط حساس این رژیم به جای همگرایی برای بقای آن عملا برای سرنگونی‌اش خیز برداشته‌اند که بیانگر جایگزین شدن منفعت فردی به جای توجه به مولفه‌ها و نیازهای فراجناحی است.

این وضعیت بحرانی در کنار نابسامانی‌ها و آشکارشدن ماهیت نژادپرستانه ساختارمند حاکم بر این رژیم عملا شکافی اجتماعی میان ساکنان اراضی اشغالی ایجاد کرده که در کنار تقابل‌ها و نزاع‌های درونی به راهپیمایی و اقدامات ضد ساختار حاکم نیز منجر شده است.

بر این اساس تقویت توان نظامی در عالی ترین سطوح نیز دیگر دردی از این رژیم دوا نخواهد کرد و این اقدامات صرفا یک رویکرد تشریاتی خودفریبی است که یا برای پنهان سازی حقایق بحرانی داخل این رژیم صورت می‌گیرد یا ناشی از جهالت و نادانی سران این رژیم و حامیان خارجی آنهاست که همچنان تقویت توان نظامی را عامل امنیت برای این رژیم عنوان می‌کنند.

نکته دیگر اینکه؛ حامیان آمریکایی صهیونیست‌ها بر این ادعایند که قرار دادن سپاه در لیست تروریستی برای حفاظت از امنیت رژیم صهیونیستی و تقویت توان نظامی این رژیم علیه تهدیدات ایران است. 
این ادعاها در حالی است که نگاهی به تحولات سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد تهدیدات امنیتی علیه رژیم صهیونیستی نه از خارج از اراضی اشغالی بلکه مقاومتی است که به درون عمق استراتژیک این رژیم رسیده است.

طی ۱۸ روز گذشته ۱۴ صهیونیست در پی ۴ عملیات در عمق فلسطین اشغالی کشته شده‌اند و در سایه افزایش عملیات‌های مقاومتی و سردرگمی سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی، رعب و وحشت، فلسطین اشغالی را در بر گرفته است.

این عملیات‌ها که برگرفته از رویکرد فلسطینی‌ها به مقاومت است با هیچ اف 35 و سامانه موشکی گنبد آهین و یا 8.3 میلیارد دلار کمک نظامی سالیانه آمریکا به رژیم صهیونیستی و یا سازشکاری برخی کشورهای عربی قابل مهار نیست.

ملت فلسطین امروز مقاومت را به درون اراضی اشغالی رسانده و تک تک جوانان فلسطینی به انبار باروتی مبدل شده‌اند که می‌توانند امنیت این رژیم را فروپاشند چنانچه طی این روزها این مهم را رقم زده‌اند.

این رویکرد مقاومتی چنان بوده است که آویو کوخاوی رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی گفته است: در گذشته از سوار شدن اتوبوس می‌ترسیدیم و اکنون از راه رفتن در خیابان‌ها هراس داریم.
اعتراف به این حقیقت بزرگ نشان می‌دهد که سناتورها و دولتمردان آمریکایی همچنان در توهمات سوخته گذشته به سر می‌برند و بر این توهم هستند که با توان نظامی می‌توانند زوال رژیم صهیونیستی را به تعویق بیندازند.

به هر تقدیر نه کمک تسلیحاتی و نه قرار دادن سپاه و سایر ارکان مقاومت توان ایجاد امنیت برای رژیم صهیونیستی و حتی آمریکا را نخواهد داشت چرا که هم ملت فلسطین و هم ملت‌های منطقه در مسیر بیداری قرار گرفته‌اند که مبارزه با رژیم صهیونیستی و زیاده خواهی‌های بحران ساز آمریکا را تنها راه نجات فلسطین و منطقه می دانند و اراده مقاومت را تنها را تحقق این مهم قرار داده‌اند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
نگرانی‌ها از ورود مجدد قاتلان خونسرد آمریکایی
دوشنبه 1405/05/12 ساعت 18:30
بازگشت شرکت‌های امنیتی آمریکایی به عراق
نگرانی‌ها از ورود مجدد قاتلان خونسرد آمریکایی
همزمان با توافق‌های جدید عراق و آمریکا برای ورود شرکت‌های آمریکایی، احتمال حضور شرکت‌های امنیتی خصوصی بار دیگر به موضوعی بحث‌برانگیز تبدیل شده است؛ مسئله‌ای که با یادآوری پرونده بلک‌واتر و حادثه میدان النسور، نگرانی‌های سیاسی و امنیتی در عراق را افزایش داده است.
قمار جدید نتانیاهو با چراغ سبز آیپک به فرماندار فلوریدا!
پنج‌شنبه 1402/02/14 ساعت 15:35
نورنیوز بررسی کرد؛
قمار جدید نتانیاهو با چراغ سبز آیپک به فرماندار فلوریدا!
بر اساس آخرین شواهد، یکی از اصلی‌ترین پیشنهاداتی که از سوی سناتورهای آمریکایی وابسته به لابی آیپک به نتانیاهو داده شده، سرمایه‌گذاری روی فردی به غیر از «دونالد ترامپ» و «جو بایدن» در انتخابات ریاست جمهوری آتی آمریکا است!
فلسطین یکپارچه فریاد دفاع از حریم مسجدالاقصی
جمعه 1401/01/26 ساعت 17:03
نورنیوز بررسی کرد؛
فلسطین یکپارچه فریاد دفاع از حریم مسجدالاقصی
حضور گسترده در صحن‌های مسجدالاقصی در نماز جمعه به مثابه این پیام آشکار است که ملت فلسطین در هر مکانی آماده جانفشانی برای هویت عربی و اسلامی مسجدالاقصی و قدس است.
حصار در حصار؛ راهبرد رژیم صهونیستی برای ایجاد امنیت
سه‌شنبه 1401/01/23 ساعت 09:30
نورنیوز بررسی کرد؛
حصار در حصار؛ راهبرد رژیم صهونیستی برای ایجاد امنیت
توسعه چالش‌های امنیتی رژیم صهیونیستی موجب شده تا این رژیم برای نمایش وجود امنیت و اقناع افکار عمومی صهیونیست‌ها دست به اقدامات پر هزینه‌ وتعجب آوری بزند
حضور پوششی نظامیان رژیم صهیونیستی در پایگاه‌های آمریکایی در منطقه
دوشنبه 1401/01/22 ساعت 17:20
حضور پوششی نظامیان رژیم صهیونیستی در پایگاه‌های آمریکایی در منطقه
مسئولین ارشد کشورهایی که کارشناسان پوششی اسرائیل در آنها حضور پیدا کرده‌اند در جریان این شیوه حضور نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در کشورهای خود هستند اما ترجیح می‌دهند در این خصوص سکوت اختیار کنند.
حضور پوششی نظامیان رژیم صهیونیستی در پایگاه‌های آمریکایی در منطقه
دوشنبه 1401/01/22 ساعت 11:56
اختصاصی
حضور پوششی نظامیان رژیم صهیونیستی در پایگاه‌های آمریکایی در منطقه
مسئولین ارشد کشورهایی که کارشناسان پوششی اسرائیل در آنها حضور پیدا کرده‌اند در جریان این شیوه حضور نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در کشورهای خود هستند اما ترجیح می‌دهند در این خصوص سکوت اختیار کنند.
نظرات

آخرین اخبار
ترکیب احتمالی پرسپولیس و تراکتور؛ جدال بزرگ در تبریز
خوابگاه‌ها آماده استقبال از دانشجویان شدند
ارز صادراتی با نرخ توافقی به بانک‌ها و واردکنندگان فروخته می‌شود
قیمت جدید طلا و سکه امروز دوشنبه 2 شهریور
حاکمیت ایران بر تنگه هرمز واقعیتی است که آمریکا باید بپذیرد
ایرانی‌ها هم شطرنج‌بازان حرفه‌ای هستند، هم پوکر بازهای خیلی خوب
جزییات کارت سفر 100 میلیونی برای مردم اعلام شد
جنجال در لیگ برتر؛ کمیته انضباطی سراغ استقلال - سپاهان رفت
اقتصاد اسرائیل تاوان جنگ‌های نتانیاهو را می‌دهد
پلاک خودرو بعد از فک شدن تا کی به نام شماست؟
تأمین آتش جنگ اوکراین با موشک‌های دوربرد انگلیسی
ورزشگاه پارس شیراز پس از 21 سال به لیگ برتر رسید!
کاخ سفید در آستانه انتخابات کنگره؛ ترامپ با خلأ مدیریتی روبه‌رو شد
متقاضیان مسکن برای وام 2 میلیاردی چقدر باید پول اوراق بدهند؟
گاردین: مذاکره با آمریکا بیهوده است
اتحادیه اروپا خواستار توقف شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری شد
روابط با اسرائیل یعنی تأیید کشتار غزه
تل‌آویو در جنوب لبنان؛ «سناریوی رفح» این‌بار علیه حزب‌الله
قیمت سکه امروز دوشنبه 2 شهریور + جدول قیمت سکه امامی
هشدار علامه فضل‌الله در مورد احتمال ماجراجویی جدید نظامی نتانیاهو
سهم خودروهای برقی در بازار اروپا به 25.7 درصد رسید
نفت آمریکا به نفع بیماران پروانه‌ای فروخته شد
اروپا 7.2 میلیارد دلار برای تسلیحات اوکراین اختصاص داد
برگزاری رزمایش بزرگ 313هزار نفره مردمی جانفدا
فنلاند شریک ترویسم بین‌المللی است
هشدار جدی درباره مدارس فرسوده تهران
جنگ تعرفه‌ای آمریکا و کانادا؛ شوک تازه در کمین اقتصاد واشنگتن
ذخایر نفت آمریکا به کف نیم‌قرن رسید؛ واشنگتن جنگ مالی علیه ایران را تشدید کرد!
قیمت جهانی طلا امروز دوشنبه 2 شهریور چقدر افزایش یافت؟
برنامه قطعی برق ایلام امروز دوشنبه 2 شهریور/ لینک و زمان خاموشی
نوراینفو | استرس با بدن چه می‌کند؟
چشم‌انداز نوین در افق مشارکت راهبردی ایران وچین
کشف جسد دختر جوان در خانه مجردی؛ آغاز تحقیقات جنایی در مشهد
خواب آشفته فروپاشی
برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر؛دوشنبه 2 شهریور؛ ساعت بازی تراکتور و پرسپولیس+جدول لیگ
بدهی 40 تریلیون دلاری آمریکا
جدول قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز دوشنبه 2 شهریور
موج مرگ در دریای مازندران؛ 30 نفر غرق شدند
نظم منطقه ای در خاورمیانه چگونه بازآرایی می شود؟
هشدار مدیریت بحران؛ سیلاب ناگهانی در دامنه دماوند
جدول قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 2 شهریور
عاصم منیر راهی تهران شد؛ جزئیات سفر فرمانده ارتش پاکستان به ایران
کپلر: فقط 17 کشتی در دو روز از تنگه هرمز عبور کردند
جزییات آخرین تحولات سیاسی، اقتصادی و امنیتی جنگ ایران و آمریکا
قدرت نرم ایران در نگاه یک یهودی ضدصهیونیست
دوفوریتی | تب قیمت دارو باز هم بالا رفت
آخرین قیمت خودرو‌های سایپا امروز دوشنبه 2 شهریور + جدول
امروز؛ پایان ثبت‌نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی 1405
ادعای تازه ونس علیه ایران؛ ابزارهای زیادی برای مقابله داریم
برنامه مسابقات ورزشی امروز 2 شهریور 1405 از تراکتور و پرسپولیس تا چلسی + جدول پخش