×
سیاسی
شناسه خبر : 93285
تاریخ انتشار : شنبه 1401/01/20 ساعت 17:11
خون رنگین‌تر اوکراینی‌ها!

خون رنگین‌تر اوکراینی‌ها!

«هیچ روزی از جنگ اوکراین نمی‌گذرد جز اینکه غرب را رسواتر کند؛ غربی که در قاموس آن در فلسطین همواره کسی که از سرزمینش دفاع کرده "تروریست" خوانده شده و آنکه ملتی بی گناه را از کودک و پیر قتل عام می‌کند، "قهرمان"!».

نورنیوزـگروه بین‌الملل: به نقل از روزنامه الشروق، اواخر ژانویه ۲۰۰۲ یکی از دختران جوان فلسطینی با کمربند منفجره در خیابان "یافا" در مرکز قدس اشغالی خود را در میان گروهی از نظامیان اسرائیلی منفجر کرد و موجب کشته شدن یک سرباز و زخمی شدن دستکم ۱۰۰ تن شد.

یک رسانه در فرانسه به تشریح این عملیات و بررسی وضعیت روانی دختر جوان فلسطینی پرداخت و به این نتیجه رسید که از کودکی با "خون" بزرگ شده و به دست "خونریزان" شاگردی کرده و به یک ابزار "انتحاری" تبدیل شده است و سربازان "بی گناه" اسرائیلی را کشته و از روی "کینه و تروریسم" خود را منفجر کرده است!

اکنون ۲۰ سال از حادثه قدس می‌گذرد و همین صحنه با بازیگران جدید تکرار می‌شود و همان شبکه با خبرنگار جدید این حادثه را کالبدشکافی می‌کند: این بار یک جوان اوکراینی خود را برای ناکام گذاشتن طرح‌های روس‌ها منفجر کرده است. این رسانه فرانسوی و بسیاری از رسانه‌های غربی وارد این حادثه شده‌اند تا این اقدام را "قهرمانانه و شرافتمندانه" توصیف کنند و به کالبدشکافی عملیات و بررسی روانی این جوان اوکراینی بپردازند. آن‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که وی از نوزادی با "شرافت" بزرگ شده است و به دست "عاشقان وطن" شاگردی کرده و به "نماد فداکاری" به خاطر دیگران تبدیل شده است.

آنچه غرب در روزهای اخیر جنگ اوکراین در زمینه‌های سیاست، نظامی و اقتصاد انجام می‌دهد دلیل قاطعی برای کسانی است که همچنان غرب را "مدینه فاضله‌ای" می‌دانند که در آن به هیچ کسی ظلم نمی‌شود!

غرب هیچ دوستی جز خودش و هیچ دشمنی جز آنچه از شرق برآید، ندارد. آن‌ها به دلیل افزایش قیمت نفت و عبور از مرز ۱۰۰ دلار به لرزه افتاده‌اند و زمانی که قیمت آن به مرز ۲۰ دلار رسیده بود، خوشحالی می‌کردند. آن‌ها از کسانی که روس‌ها را "وحشی" می‌دانند، قدردانی کرده و از کسانی که بی طرف هستند، انتقاد می‌کنند.

زمانی که اسرائیل در تابستان ۱۹۸۲ به لبنان حمله کرد، دست به کشتار و ویرانی زد و هدف خود را درباره مجبور کردن گردان‌های فلسطینی برای ترک لبنان محقق کرد.

در این باره الشاذلی بن جدید، رئیس‌جمهور وقت الجزایر سخنانی را ایراد کرد و در آن به صورت ضمنی از قدرت اسرائیل برای ضعیف نشان دادن اعراب سخن گفت. وی گفت: تاریخ ثابت کرده که اعراب بهره‌برداری از پیروزی یا شکست را بلد نیستند.

حالا حوادث اوکراین یکبار دیگر این موضوع را نشان می‌دهد. اینبار هم اعراب قادر نیستند که نکته‌ای درباره تناقض و نگاه دوگانه غرب در تعامل با خون و قربانی بگویند؛ درحالی که هزاران اسناد درباره کودکانی دارند که هر روز در غزه و دیگر کشورها می‌میرند؛ نه چشمی دیده و نه گوشی شنیده و نه قلبی ناراحت شده است! این درحالی است که تمام بیمارستان‌های غرب درهای خود را به روی زخمی شدگان اوکراین باز کرده‌اند تا به وضعیت‌شان رسیدگی کنند.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
2 کشته در تیراندازی مقابل کلیسایی در آمریکا
87 درصد اعراب با به‌رسمیت شناختن اسرائیل مخالفند
درخواست زلنسکی برای بازداشت رهبر چچن به روش ربایش مادورو
سالن‌های خالی سینما، زنگ خطری که باید شنید
وزیر کشور ونزوئلا از کشته شدن 100 نفر در حمله آمریکا خبر داد
واکنش سراسیمه ترامپ به قتل زن آمریکایی
به رسمیت شناختن اعتراض گامی ضروری است
سهام عدالت رکورد زد؛ سبدها میلیونی شدند
نشانه‌های تغییر ساختار حکمرانی انرژی
وزیر انرژی آمریکا: نفت ونزوئلا بدون سقف فروخته می‌شود
گاردین: رهبران اروپایی از خشم ترامپ می‌ترسند
یک مأمور پلیس در ملارد به شهادت رسید
شاخص آلودگی هوا در شهرهای صنعتی
پاسخ صریح سازمان ملل به ترامپ درباره نفت ونزوئلا
فرمان جنجالی ترامپ؛ پایان همکاری با ده‌ها نهاد بین‌المللی
رویای نفت 50 دلاری ترامپ
برنامه مسابقات ورزشی امروز 18 دی1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 18 دی 1404+ وضعیت استانها
درچه صورت درد در قفسه سینه نشانه مشکل قلبی است؟
سرماخوردگی حاصل هوای سرد نیست!
هشدار کارشناسان در خصوص افزایش خطر برخورد زباله‌های فضایی با هواپیماها
یک روش ساده برای کاهش ابتلا به آلزایمر
مجارستان: استقرار نیرو در اوکراین، خطر جنگ با روسیه را افزایش می‌دهد
کاخ‌سفید: حداکثر نفوذ را بر مقامات ونزوئلا داریم
قسد: تحرکات نظامی سوریه می‌تواند به جنگ بزرگی منجر شود
وزیر دفاع بلژیک پس از چند به ربایش مادورو واکنش نشان داد
چندین حمله سایبری ناموفق به سامانه سوخت در جنگ 12 روزه
رحمانی‌فضلی: ایران برنامه های متعدد دفاعی- تهاجمی دارد
موضع‌گیری دوباره وزیر خارجه لبنان علیه حزب الله
بازار باید مستمرا پایش شود
سازمان ثبت احوال: مردم برای دریافت کارت ملی‌ خود به ثبت احوال مراجعه کنند
هزینه احداث نیروگاه خورشیدی 400 دلار به ازای هر کیلووات
40 درصد تخت‌های بیمارستانی در اختیار سالمندان
ترامپ: دستیابی به گرینلند اولویت امنیت ملی آمریکاست
پاسخ وزیر دفاع بلژیک برای اعزام نیرو به گرینلند
حضور ایگور سرگیف در تمرینات پرسپولیس
ممنوعیت استفاده از واژه ربوده شدن برای مادورو!
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد تهران اعلام شد
نوری: مابه‌التفاوت افزایش قیمت‌ها را دولت می‌پردازد
اعزام نیرو به اوکراین در انگلستان به رای گذاشته می‌شود
خداحافظی کاغذ با ارز ترجیحی
اردوغان: تبدیل به لقمه‌ای برای تجزیه نخواهیم شد
وزیر جنگ آمریکا: نفت ونزوئلا در هرکجای جهان توقیف می‌شود
تلاش اسلام آباد برای فروش جنگنده به بنگلادش
اعلام شرایط دریافت وام 200 میلیون تومانی کامیونداران+ نحوه دریافت
اعتراف انگلیس به پشتیبانی از آمریکا در سرقت نفتکش‌ بلا 1
عکس های منتخب جهان،7 ژانویه 2026
3 استقلالی درخواست جدایی دادند/ ساپینتو موافقت کرد
نورنما | پاک‌سازی پنل‌های خورشیدی با استفاده از پهپاد
ترامپ دلیل دیگری برای حمله آمریکا به ونزوئلا اعلام کرد