×
اقتصادی
شناسه خبر : 93182
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/01/17 ساعت 11:45
دانش‌بنیان‌ها اینترنت 100 مگابیتی می‌گیرند

دانش‌بنیان‌ها اینترنت 100 مگابیتی می‌گیرند

مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ارائه اینترنت پرسرعت تا 100 مگابیت‌برثانیه به شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داده است.

نورنیوزـگروه اقتصاد: مقام معظم رهبری، سال ۱۴۰۱ را تحت عنوان «تولید؛ دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین»، نام‌گذاری کردند. در راستای تحقق این شعار، در جلسه‌ای که در وزارت ارتباطات برای تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان با همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار شد، عیسی زارع‌پور -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- از ارایه اینترنت پرسرعت تا ۱۰۰ مگابیت‌برثانیه به شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد.

در این راستا مهدی سالم - مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - اخیرا در توئیتر نوشته که در جلسه مشترک وزیر ارتباطات و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور مصوب شد تا طی یک هفته کارگروه توسعه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه ICT شکل بگیرد و بخش خصوصی در فعالیت‌های این حوزه بیش از گذشته فعال باشد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: خبر خوب وزیر ارتباطات مبنی‌بر ارائه اینترنت پرسرعت تا ۱۰۰ مگابیت‌برثانیه به شرکت‌های دانش‌بنیان در سال جاری و نیز برنامه‌ریزی برای آزادسازی داده‌ها متناسب با نیاز این حوزه از دیگر مطالب عنوان‌شده  این جلسه بود.

در دنیای امروز نقطه کانونی اقتصاد، صاحبان دانشی هستند که بتوانند مناسب‌ترین عوامل تولید را شناسایی و در بهترین نقطه گرد آورده و به مطلوب‌ترین روش آنها را به‌کار گیرند تا سرآمدترین محصولات را ارائه کنند. در اقتصاد دانش‌بنیان سهم ارزش افزوده ناشی از سرمایه فیزیکی و مالی پایین بوده و سهم اطلاعات و سرمایه فکری در ارزش افزوده به مراتب در جایگاهی بالاتر قرار دارد، بنابراین رشد اقتصادی حاصل از فعالیت‌های دانش‌بنیان به نسبت ساختار اقتصادهای کلاسیک مبتنی بر کشاورزی و صنعت بسیار بالاتر است.

امروزه سرعت فرایند ایجاد یک ایده تا عملیاتی کردن آن یک عامل بسیار حیاتی و کلیدی برای موفقیت است و شرکت‌هایی که این فرایند را هوشمندانه مدیریت کنند از فضای رقابتی استفاده کرده و با بهره‌گیری از فرصت‌ها، مدیریت بازار را به دست می‌گیرند. از این رو توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان از سال‌های گذشته در دستور کار مسوولان قرار گرفته است. همانطور که سال گذشته اعلام شد طی بازه زمانی مرداد ۹۹ تا فروردین ۱۴۰۰ میزان تسهیلات بانکی شرکت‌های دانش‌بنیان بیش از ۱۰۰ درصد و ضمانت‌نامه فعال بانکی این شرکت‌ها بیش از ۵۰ درصد رشد داشته است.

در اقتصاد دانش‌بنیان فعالان تحصیل‌کرده و نوآوران، نقش مهمی در عرضه و تقاضای فناوری و نوآوری خواهند داشت و در این راستا شرکت‌های دانش‌بنیان سلول و هسته اولیه اقتصاد دانش‌بنیان بوده و حضور آنها در اقتصاد هر کشور امکان شکل‌گیری اقتصاد دانش‌بنیان را به صورت واقعی و قابل اندازه‌گیری فراهم می‌کند.

تجربه کشورهای پیشرفته نشان داده که تغییر در سیاست‌های علم و فناوری در کشورهای مختلف یک جهش ناگهانی را در توسعه و تجاری‌سازی فناوری‌ها به همراه داشته است. بر این اساس با ایجاد بسترهایی مناسب برای دانش و تجاری‌سازی آن، علاوه ‌بر ایجاد ارزش‌های اقتصادی برای این نوع سازمان‌های دانش‌بنیان، بستر رشد اقتصادی و فنی جامعه نیز فراهم خواهد شد.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است
مانیفست سیاسی شرق علیه نظم غربی