×
فرهنگی
شناسه خبر : 93140
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/01/16 ساعت 13:47
ناهماهنگی‌های بین دستگاهی و مزاحمت‌های غیر ضرور برای شهروندان

نورنیوز بررسی کرد؛

ناهماهنگی‌های بین دستگاهی و مزاحمت‌های غیر ضرور برای شهروندان

بازگشایی دانشگاه‌ها، مدارس و ادارات و همزمانی آن‌ها با اعمال محدودیت‌های طرح ترافیک و همچنین به پایان رسیدن اعتبار معاینه فنی خودروها موجب شده که بسیاری از خانواده‌های ساکن تهران برای انجام امورات خود با مشکل مواجه شوند.

نورنیوز ـ گروه جامعه: آغاز سال ۱۴۰۱ در حالی بود که کشور طی یک سال گذشته موفق شد با اتخاذ تدابیر قابل توجه و استفاده از ظرفیت‌های داخلی و واردات واکسن، روند واکسیناسیون عمومی کرونا را تا حد بسیار زیادی سرعت دهد و شرایط افسار گسیخته شیوع این بیماری مهلک را مدیریت کند.

آمارهای کاهنده مربوط به ابتلاء و تلفات کرونا به روشنی گواه این موفقیت قابل تقدیر است که امکان بازگشت بسیاری از امور به حالت عادی از جمله بازگشایی مدارس و دانشگاه ها را فراهم نمود.

بنابر اظهار برخی کارشناسان، تعطیلی دو ساله مدارس و دانشگاه‌ها آسیب‌های جدی به بخش آموزش در کشور وارد کرده و از این جهت با تسریع واکسیناسیون عمومی عملا مطالبه بازگشایی مراکز آموزشی نیز جدی‌تر شد تا در نهایت دولت در مقطع کنونی تصمیم به بازگشایی کامل مراکز آموزشی گرفت.

هرچند در مورد اعلام یک‌باره آغاز آموزش حضوری آن هم بلافاصله بعد از تعطیلات عید نوروز که با شروع ماه مبارک رمضان نیز هم زمان شده، اما و اگرهایی وجود دارد لیکن ضرورت بازگشت فعالیت‌های آموزشی به وضعیت پیش از همه‌گیری کرونا موضوعی است که همه کارشناسان امور آموزشی و همچنین خانواده ها بر آن تاکید دارند.

شروع آموزش حضوری از ۱۴ فروردین آغاز شد و آموزش و پرورش نیز زمان آغاز فعالیت مدارس را از ساعت ۷:۳۰  دقیقه اعلام کرد. در این میان ادارات هم طبق اعلام دولت از ساعت ۷:۳۰ فعالیتهای خود را شروع می کنند.

همزمان با بازگشایی مدارس و ادارات، شهرداری نیز با اشاره به پایان تعطیلات نوروز و اتمام شرایط کرونایی، بازگشت دوباره ساعت‌های طرح ترافیک از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۱۷ را اعلام کرد.

بازگشایی مدارس، دانشگاه‌ها، ادارات و همزمانی طرح ترافیک از یک سو و پایان اعتبار معاینه فنی بسیاری از خودروها و صف‌های طولانی مراکز ارائه معاینه فنی، نوعی فلج را به سیستم حمل و نقل و تردد شهر تهران تحمیل کرده و شهروندان را برای رساندن فرزندانشان به مدرسه و سپس حاضر شدن در محل کار، با دشواری‌های بسیاری مواجه نموده است.

نگاهی به وضعیت خیابان‌های شهر تهران از روز دوشنبه ۱۴ فروردین به خوبی نشان می‌دهد که ناهماهنگی در اتخاذ تصمیماتی که از سوی دستگاه‌های مختلف به صورت غیر هماهنگ اتخاذ شده چگونه موجب ایجاد ترافیک و اتلاف وقت شهروندان شده است.

بسیاری از شاغلین که محل کارشان در محدوده طرح ترافیک است در میانه تاریکی سحرگاه به خیابان‌ها آمده تا پیش از آغاز ساعت طرح ترافیک یعنی ۶:۳۰ صبح به محل کار خود برسند. این وضعیت برای خانواده‌هایی که دارای فرزند دانش‌آموز هستند سخت‌تر نیز هست، زیرا بدلیل غیر حضوری بودن مدارس در ماه‌های قبل ضرورتی برای پیش‌بینی سرویس ایاب و ذهاب برای مدارس وجود نداشته و در ایام تعطیلات نوروز هم اساسا امکان هماهنگی برای این موضوع وجود نداشته و بیشتر والدین باید وظیفه ایاب و ذهاب فرزندانشان را خود بر عهده بگیرند.

مجموع این چالش‌ها برای شهروندان در شرایطی ایجاد شده که هماهنگی بیشتر میان ستاد کرونا، آموزش و پرورش، شهرداری و سایر دستگاه‌های مربوطه می‌توانست از بروز مسائلی از این دست جلوگیری نماید و حداقل آنکه والدین در ماه‌های باقی مانده از سال تحصیلی با خودروی خود فرزندانشان را به مدرسه ببرند.

فقدان هماهنگی در اتخاذ تصمیمات مدیریتی و عدم توجه کافی به وضعیت همه اقشار جامعه برای بازگشت به شرایط پسا کرونا در ردیف الزامات غیر قابل اجتنابی است که باید مورد اهتمام لازم قرار بگیرد.

 متاسفانه در شرایط کنونی و برای بازگشت شرایط آموزشی به دوران قبل از کرونا، تصمیماتی اتخاذ شده که شاید از منظر هر دستگاه لازم و درست بوده اما بدلیل فقدان یکپارچگی، موجب ایجاد دغدغه‌های فراوان برای مردم شده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
وقوع حادثه امنیتی در نزدیکی کاخ سفید
بقائی: تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران غیراخلاقی و غیرقانونی است
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان می‌یابد
پزشکیان: غیورمردان نیروهای مسلح، پیرو علی(ع) هستند/خدا پیروزی‌تان را استوار کند
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
انتقاد دموکرات‌های سنا از ترامپ؛ دلیل جنگ با ایران را توضیح بده
گزارش تصویری اختصاصی نورنیوز ازتشییع پیکر 35 شهید جنگ رمضان در تهران
حنظله شرکت صهیونیستی «استرایکر» هک کرد
آیا تهران توانایی غرق کردن ناو آبراهام لینکلن را دارد؟
آماده‌باش کارخانه‌های نان صنعتی برای تأمین نیاز شهرهای مسافرپذیر
خبر تخلیه منازل اطراف مساجد در اسلام‌آبادغرب تکذیب شد
خروج آمریکایی‌ها از منطقه نشانه تاثیر ضربات موفق ایران است
2 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
سردار فدوی: ترامپ آتش‌بس می خواهد
نیویورک تایمز: آسیب به پایگاه‌های آمریکا جدی است
جهاد کشاورزی: توزیع کالاهای اساسی در کشور روال عادی دارد/کمبودی نداریم
وزرای خارجه روسیه و مصر توقف فوری درگیری‌ها را خواستار شدند
واکنش استارمر به بمباران میناب: از دیدن آن تصاویر نگران هستیم
ممنوعیت راهپیمایی روز جهانی قدس در انگلیس!
باوجود خبر احتمال آزادسازی ذخایر؛ نفت همچنان در مسیر صعود
شل و توتال خطاب به مشتریان: گاز نداریم
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
اردوغان: رژیم صهیونیستی عامل جنگ منطقه است
ناکامی موساد و سیا با حضور گسترده مردم ایران در خیابان ها
حملات امروز اسرائیل به لبنان ده‌ها شهید و زخمی به‌جا گذاشت
هشدار یک موسسه اعتبارسنجی نسبت به بسته ماندن تنگه هرمز
تمدید مهلت حذف و اضافه دانشگاه الزهرا (س)
انهدام یک باند مرتبط با دشمن آمریکایی-صهیونی در خوزستان
رویین تن: کادر درمان همواره در شرایط جنگی رشادت می‌کنند
بقایی: بانک اهداف ایران هر روز بروزرسانی می‌شود
تحلیلگر چینی: آمریکا و اسرائیل در جنگ علیه ایران شکست خورده‌اند
احتمال انجام بزرگترین آزادسازی ذخایر نفتی
وزیر دادگستری: آمریکا در باتلاقی گیر افتاده که نمی‌تواند از آن خارج شود
کپی‌برداری آمریکا از پهپاد ایرانی شاهد136
اتحادیه اروپا 19 مقام و نهاد ایرانی را تحریم کرد
شهرک نشینان صهیونیست: دیگر بیش از این نمی‌توانیم توان تاب بیاوریم
تماس‌های تلفنی پوتین با سران امارات و جمهوری آذربایجان
دو کشتی صهیونیستی در تنگه هرمز مورد هدف آتش سپاه قرار گرفت
رهایی گروگان در شهرستان فنوج
مشکلی در تامین دارو، تجهیزات پزشکی و شیر خشک نداریم
بی‌اعتمادی مسکو به ترامپ درپی حمله آمریکا در میانه مذاکرات
بی‌توجهی مجامع بین‌المللی به زیست‌بوم خلیج فارس
معاریو: حزب‌الله زنده است
مدافع برزیلی چادرملو: مردم ایران فوق‌العاده هستند
شلیک بیش از 850 موشک از سوی حزب الله به سمت سرزمین‌های اشغالی
مشاور سخنگوی وزارت امور خارجه: هیچ مذاکره‌ای با آمریکا انجام نخواهد شد
خبر خوش به فرهنگیان؛ پرداخت حقوق زودتر از موعد
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
سردار تنگسیری: اجازه عبور از تنگه هرمز در اختیار ایران است