×
سیاسی
شناسه خبر : 91930
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/01/11 ساعت 11:32
از اقتدارنمایی در «نقب» تا سرشکستی امنیتی در «بنی‌براک»!

نورنیوز بررسی کرد؛

از اقتدارنمایی در «نقب» تا سرشکستی امنیتی در «بنی‌براک»!

عملیات مسلحانه در عمق سرزمین‌های اشغالی را می‌توان شکست دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی دانست که پس از فرار 6 اسیر فلسطینی از زندان صهیونیست‌ها و هک شدن اطلاعات شخصی مقامات و دستگاه‌های امنیتی رژیم برای چندمین بار زوال امنیتی آن در معرض نگاه جهانی قرار گرفت.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: فلسطین اشغالی در یک ماه گذشته صحنه رخدادهای قابل ملاحظه‌ای بود که از ضعف شدید دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی و افزایش انگیزه و توانمندی فلسطینیان برای مقابله با اشغالگران خبر می‌دهد.

شامگاه سه‌شنبه یک جوان ۲۶ ساله فلسطینی در عملیاتی مسلحانه ضمن تیراندازی به سمت شهرک‌نشینان اشغالگر در منطقه «بنی‌براک» در شرق تل‌آویو حداقل پنج صهیونیست را به هلاکت رساند و سه نفر دیگر را زخمی کرد.

این عملیات که در ادامه سلسله اقدامات مشابه در دو هفته گذشته انجام شد، بازتاب گسترده‌ای داشت و برای چندمین بار صهیونیست‌ها را در لاک دفاعی فرو برد.

تلفات صهیونیست‌ها در سه حمله مسلحانه اخیر در شرق تل‌آویو، الخضیره و بئرالسبع که با ۱۱ کشته و بیش از ۱۵ نفر زخمی همراه بوده از مجموع تلفات این رژیم در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ میلادی بیشتر است.

پس از انجام عملیات سه‌شنبه شب، مردم و گروه‌های مقاومت فلسطین با حضور در خیابان‌ها و سر دادن شعارهای ضد صهیونیستی تاکید کردند که رژیم اشغالگر و تروریست اسرائیل جز زبان زور را نمی‌فهمد.

حمایت‌های سراسری در سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد که ملت فلسطین راه مبارزه و ایستادگی را در پیش گرفته و هیچ عامل داخلی و خارجی نمی‌تواند در این مسیر ممانعتی ایجاد کند.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی همچنان مدعی برتری اطلاعاتی و عملیاتی است و موساد و شاباک را برترین نیروهای جاسوسی معرفی می‌کند.

عملیات مسلحانه در عمق سرزمین‌های اشغالی را می‌توان شکست دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی دانست که پس از فرار ۶ اسیر فلسطینی از زندان صهیونیست‌ها و هک شدن اطلاعات شخصی مقامات و دستگاه‌های امنیتی رژیم برای چندمین بار، زوال امنیتی آن در معرض نگاه جهانی قرار گرفت.

اگرچه رژیم صهیونیستی در رفتاری انفعالی سعی کرد با انتساب این عملیات به داعش ارزش مقاومتی آن را مخدوش نماید اما همان‌طور که در بیانیه حزب‌الله لبنان بر آن تاکید شد؛ «عملیات بنی‌براک که سیلی محکمی بر ساختار رژیم صهیونیستی در قلب قلمرو غصبی آن به شمار می‌رود، نشان داد این رژیم در هیچ جایی امنیت ندارد.»

شکل‌گیری سلسله عملیات موفق در قلب سرزمین‌های اشغالی در شرایطی که آمریکا و انگلیس با حمایت همه‌جانبه از این رژیم و منتقل نمودن آن از حوزه یوروکام به سنتکام به دنبال اعطای نقش جدید به تل‌آویو در منطقه غرب آسیا و خلیج فارس هستند، نشان داد که این ساختار جعلی نه تنها ظرفیت اجرای ماموریت جدید پس از خروج آمریکا از منطقه را ندارد بلکه توان لازم برای ایجاد امنیت در جغرافیای کوچک اشغال شده را نیز نداشته و در مقابل اراده مردم بی‌پناه فلسطین نیز کاملا دست‌بسته است.

برخی رویدادهای ماه‌های اخیر از جمله سفر «اسحاق هرتزوگ» رئیس این رژیم به ترکیه و نشست ۶ جانبه‌ی نقب با حضور مقامات امارات، مغرب، بحرین و مصر که آمریکایی‌ها نیز در آن حضور داشتند، این توهم را برای این رژیم ایجاد کرده بود که در شرایط  امنیت پایدار و ارتقای جایگاه منطقه‌ای قرار گرفته اما عملیات اخیر اثبات کرد رژیم صهیونیستی بسیار شکننده‌تر از چیزی است که ادعا می‌شود.

نکته مهم آنکه عملیات یک جوان فلسطینی اکنون موازنه وحشت را بار دیگر به نفع فلسطینی‌ها تغییر داده و «نفتالی بنت» که سعی داشت خود را ناجی امنیت صهیونیست‌ها معرفی کند را در یک بحران سیاسی قرار داده است.

عملیات بنی‌براک پیام‌های مهمی برای سازش‌کاران در سطح منطقه نیز به همراه داشت، از جمله اینکه مقاومت ادامه دارد و هیچ سازشی نمی‌تواند مانع از تحقق آرمان قدس شود.

همچنین عملیات مذکور نشان داد که همراهی با رژیمی که توان تامین امنیت خویش در قلب تل‌آویو را ندارد هرگز نمی‌تواند تامین کننده امنیت دیگران باشد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
بایدن و تکرار توهم دل بستن به طناب پوسیده تحریم
پنج‌شنبه 1401/01/11 ساعت 13:31
نورنیوز بررسی کرد؛
بایدن و تکرار توهم دل بستن به طناب پوسیده تحریم
تحریم‌های جدید آمریکا در حالی صورت می‌گیرد که مروری بر عملکرد روزهای اخیر محافل سیاسی و رسانه‌ای غربی حکایت از سناریویی طراحی شده دارد که در صدد القاء نقش سپاه در به نتیجه نرسیدن مذاکرات و بی‌ثباتی در منطقه است.
حقایقی پیرامون نشست تاریخی توهم‌زدگان صحرای نقب!
دوشنبه 1401/01/08 ساعت 16:02
نورنیوز بررسی کرد؛
حقایقی پیرامون نشست تاریخی توهم‌زدگان صحرای نقب!
بی‌راه نیست اگر نشست نقب را تاریخی بدانیم، هم از آن جهت که انزوا و تزلزل شدید صهیونیست‌ها و واشنگتن را بیش از پیش آشکار ساخته و هم اینکه در امتداد کمپ دیوید و شرم الشیخ و... ابعاد دیگری از حقارت خائنین به فلسطین و جهان اسلام را برملا ساخت.
فرو رفتن رژیم صهیونیستی در لاک دفاعی پس از تهدید سپاه
شنبه 1401/01/06 ساعت 15:40
فرو رفتن رژیم صهیونیستی در لاک دفاعی پس از تهدید سپاه
تغییر وضعیت معنادار صهیونیست‌ها در مرحله اول پس از برگزاری رزمایش پیامبر اعظم 17 در میانه مذاکرات وین و سپس در پی حمله بی‌عیب و نقص سپاه به مقر موساد در اربیل رقم خورد و بار دیگر نشان داد که بهره‌گیری هوشمندانه و هم‌زمان ظرفیت‌های «دیپلماسی» و «میدان» تا چه حد می‌تواند دشمن را زمین‌گیر کند.
فرو رفتن رژیم صهیونیستی در لاک دفاعی پس از تهدید سپاه
چهارشنبه 1401/01/03 ساعت 22:37
اختصاصی نورنیوز؛
فرو رفتن رژیم صهیونیستی در لاک دفاعی پس از تهدید سپاه
تغییر وضعیت معنادار صهیونیست‌ها در مرحله اول پس از برگزاری رزمایش پیامبر اعظم 17 در میانه مذاکرات وین و سپس در پی حمله بی‌عیب و نقص سپاه به مقر موساد در اربیل رقم خورد و بار دیگر نشان داد که بهره‌گیری هوشمندانه و هم‌زمان ظرفیت‌های «دیپلماسی» و «میدان» تا چه حد می‌تواند دشمن را زمین‌گیر کند.
رئیس موساد در چنبره «دستان باز»!
چهارشنبه 1400/12/25 ساعت 10:51
اختصاصی نورنیوز؛
رئیس موساد در چنبره «دستان باز»!
فرآیند عملیات اشراف بر شخص بارنِه‌ئا، بر اساس داده‌های اعلامی از کتابخانه محل زندگی او در «هودهاشارون» آغاز شده است جایی که اعضای خانواده او ماهانه برای تهیه کتاب اقدام می­کردند.
نظرات

آخرین اخبار
گسترش سیطره فضایی هوش مصنوعی
حمایت 32 میلیون دلاری از ربات درمانگر سکته مغزی
قالیباف انتصاب محسن رضایی به دبیری شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت
پزشکیان: بنزین را نمی‌توان با دستور ناگهانی تغییر داد
جی‌پی‌مورگان: طلا تا پایان 2026 به 5 هزار دلار می‌رسد
پیام تسلیت پزشکیان به سیدحسن خمینی
پیام تسلیت عارف به سیدحسن خمینی
پاسخ پاکستان به طالبان درباره قاچاق سلاح به افغانستان
ملادینوف: عقب‌نشینی اسرائیل از غزه مشروط به خلع سلاح است
وزارت بهداشت لبنان: 4335 نفر در حملات اسرائیل شهید شدند
اعتراض سندرز به پرداخت میلیاردها دلار کمک آمریکا به اسرائیل
ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران؛ عراقچی تکذیب کرد
حادثه امنیتی در نزدیکی باشگاه گلف «ترامپ»
دستور تعطیلی ساحل توسکا پس از مرگ 6 جوان در رامسر
هرکس به رئیس‌جمهوری توهین کند، اهداف صهیونیست‌ها را دنبال می‌کند
برزخ ونس؛ نه پیروزی در کار است و نه دستیابی به نتیجه در مذاکرات
واکنش حزب‌الله به نقشه جدید اسرائیل درباره جنوب لبنان
رونمایی از سردیس استاد محمود فرشچیان در سعدآباد
نورنما | ارادت شادمهر عقیلی به حضرت زهرا (س) با اجرای قطعه یاس کبود بعد از 27 سال
چراغ سبز بارسلونا برای انتقال آراخو به لیورپول
محور ساسانی کرمانشاه؛ مسیر تازه رونق گردشگری
آغاز سنددار شدن 423 هزار هکتار زمین کشاورزی
انتصاب دکتر ذوالقدر به عنوان مشاور سیاسی رهبر معظم انقلاب
انتصاب محسن رضایی به‌عنوان نماینده رهبر انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی
دو و نیم در خیال، ‌یک و نیم در واقعیت
مکتب فرشچیان؛ میراث ماندگار نگارگری ایران
طرح جدید تایوان برای مهار حمله احتمالی چین
حمایت سناتور مورفی از یک توافق بد با ایران قوی‌تر
حزب‌الله: اسرائیل جنگل‌های جنوب لبنان را به آتش کشید
المخا زیر آتش؛ سومین حمله موشکی یمن در یک روز
زمان احتمالی واریز معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
اروپا در برابر جنگ پهپادی روسیه آماده نیست
تمهیدات ویژه برای کنکور 1405/ هشدار درباره پیامک جعلی
شناسایی بیش از 300 ورودی پساب و فاضلاب به رودخانه‌های خوزستان
متهم پرونده 840 میلیاردی مسکن ملی به دام افتاد
پاپ لئو بار دیگر خواستار پایان جنگ اوکراین شد
ردپای احتکار و کم‌فروشی در پرونده‌های 500 میلیاردی گرمسار+فیلم
کشف پرونده زمین‌‎خواری 2 هکتاری در بابل
جانشین فرمانده فراجا: مسائل اجتماعی را نباید انتظامی کنیم
مراسم ترحیم ابوالقاسم قاسم‌زاده با حضور چهره‌های سیاسی و رسانه‌ای برگزار شد
نماینده پارلمان لبنان: آمریکا در جنگ علیه ایران ناکام ماند؛ تنگه هرمز باز نشد
نورویدئو | پشت توافق ریاض؛پایان عصر تکیه بر واشنگتن؟
آنفلوآنزا در کشور کاهش یافت؛کدام استان هنوز در وضعیت هشدار قرار دارد؟
برخورد قانونی دستگاه قضا با اهانت‌کنندگان به رئیس‌جمهور
پیکر حمیدرضا رجب‌زاده کشف شد؛ پای یک زن به این پرونده باز شد؛ 5 مظنون در بازداشت
سقوط یک پهپاد جنگی آمریکا در نزدیکی پایگاه چابلی جیبوتی+فیلم
مصر و ترکیه برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای رایزنی کردند
قرار دادن عمدی غزه در شرایط قحطی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید به‌طور کامل از غزه خارج شود
عراقچی: نه خون‌های ریخته‌شده را فراموش می‌کنیم و نه می‌بخشیم+ فیلم