×
سیاسی
شناسه خبر : 91930
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/01/11 ساعت 11:32
از اقتدارنمایی در «نقب» تا سرشکستی امنیتی در «بنی‌براک»!

نورنیوز بررسی کرد؛

از اقتدارنمایی در «نقب» تا سرشکستی امنیتی در «بنی‌براک»!

عملیات مسلحانه در عمق سرزمین‌های اشغالی را می‌توان شکست دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی دانست که پس از فرار 6 اسیر فلسطینی از زندان صهیونیست‌ها و هک شدن اطلاعات شخصی مقامات و دستگاه‌های امنیتی رژیم برای چندمین بار زوال امنیتی آن در معرض نگاه جهانی قرار گرفت.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: فلسطین اشغالی در یک ماه گذشته صحنه رخدادهای قابل ملاحظه‌ای بود که از ضعف شدید دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی و افزایش انگیزه و توانمندی فلسطینیان برای مقابله با اشغالگران خبر می‌دهد.

شامگاه سه‌شنبه یک جوان ۲۶ ساله فلسطینی در عملیاتی مسلحانه ضمن تیراندازی به سمت شهرک‌نشینان اشغالگر در منطقه «بنی‌براک» در شرق تل‌آویو حداقل پنج صهیونیست را به هلاکت رساند و سه نفر دیگر را زخمی کرد.

این عملیات که در ادامه سلسله اقدامات مشابه در دو هفته گذشته انجام شد، بازتاب گسترده‌ای داشت و برای چندمین بار صهیونیست‌ها را در لاک دفاعی فرو برد.

تلفات صهیونیست‌ها در سه حمله مسلحانه اخیر در شرق تل‌آویو، الخضیره و بئرالسبع که با ۱۱ کشته و بیش از ۱۵ نفر زخمی همراه بوده از مجموع تلفات این رژیم در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ میلادی بیشتر است.

پس از انجام عملیات سه‌شنبه شب، مردم و گروه‌های مقاومت فلسطین با حضور در خیابان‌ها و سر دادن شعارهای ضد صهیونیستی تاکید کردند که رژیم اشغالگر و تروریست اسرائیل جز زبان زور را نمی‌فهمد.

حمایت‌های سراسری در سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد که ملت فلسطین راه مبارزه و ایستادگی را در پیش گرفته و هیچ عامل داخلی و خارجی نمی‌تواند در این مسیر ممانعتی ایجاد کند.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی همچنان مدعی برتری اطلاعاتی و عملیاتی است و موساد و شاباک را برترین نیروهای جاسوسی معرفی می‌کند.

عملیات مسلحانه در عمق سرزمین‌های اشغالی را می‌توان شکست دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی دانست که پس از فرار ۶ اسیر فلسطینی از زندان صهیونیست‌ها و هک شدن اطلاعات شخصی مقامات و دستگاه‌های امنیتی رژیم برای چندمین بار، زوال امنیتی آن در معرض نگاه جهانی قرار گرفت.

اگرچه رژیم صهیونیستی در رفتاری انفعالی سعی کرد با انتساب این عملیات به داعش ارزش مقاومتی آن را مخدوش نماید اما همان‌طور که در بیانیه حزب‌الله لبنان بر آن تاکید شد؛ «عملیات بنی‌براک که سیلی محکمی بر ساختار رژیم صهیونیستی در قلب قلمرو غصبی آن به شمار می‌رود، نشان داد این رژیم در هیچ جایی امنیت ندارد.»

شکل‌گیری سلسله عملیات موفق در قلب سرزمین‌های اشغالی در شرایطی که آمریکا و انگلیس با حمایت همه‌جانبه از این رژیم و منتقل نمودن آن از حوزه یوروکام به سنتکام به دنبال اعطای نقش جدید به تل‌آویو در منطقه غرب آسیا و خلیج فارس هستند، نشان داد که این ساختار جعلی نه تنها ظرفیت اجرای ماموریت جدید پس از خروج آمریکا از منطقه را ندارد بلکه توان لازم برای ایجاد امنیت در جغرافیای کوچک اشغال شده را نیز نداشته و در مقابل اراده مردم بی‌پناه فلسطین نیز کاملا دست‌بسته است.

برخی رویدادهای ماه‌های اخیر از جمله سفر «اسحاق هرتزوگ» رئیس این رژیم به ترکیه و نشست ۶ جانبه‌ی نقب با حضور مقامات امارات، مغرب، بحرین و مصر که آمریکایی‌ها نیز در آن حضور داشتند، این توهم را برای این رژیم ایجاد کرده بود که در شرایط  امنیت پایدار و ارتقای جایگاه منطقه‌ای قرار گرفته اما عملیات اخیر اثبات کرد رژیم صهیونیستی بسیار شکننده‌تر از چیزی است که ادعا می‌شود.

نکته مهم آنکه عملیات یک جوان فلسطینی اکنون موازنه وحشت را بار دیگر به نفع فلسطینی‌ها تغییر داده و «نفتالی بنت» که سعی داشت خود را ناجی امنیت صهیونیست‌ها معرفی کند را در یک بحران سیاسی قرار داده است.

عملیات بنی‌براک پیام‌های مهمی برای سازش‌کاران در سطح منطقه نیز به همراه داشت، از جمله اینکه مقاومت ادامه دارد و هیچ سازشی نمی‌تواند مانع از تحقق آرمان قدس شود.

همچنین عملیات مذکور نشان داد که همراهی با رژیمی که توان تامین امنیت خویش در قلب تل‌آویو را ندارد هرگز نمی‌تواند تامین کننده امنیت دیگران باشد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
بایدن و تکرار توهم دل بستن به طناب پوسیده تحریم
پنج‌شنبه 1401/01/11 ساعت 13:31
نورنیوز بررسی کرد؛
بایدن و تکرار توهم دل بستن به طناب پوسیده تحریم
تحریم‌های جدید آمریکا در حالی صورت می‌گیرد که مروری بر عملکرد روزهای اخیر محافل سیاسی و رسانه‌ای غربی حکایت از سناریویی طراحی شده دارد که در صدد القاء نقش سپاه در به نتیجه نرسیدن مذاکرات و بی‌ثباتی در منطقه است.
حقایقی پیرامون نشست تاریخی توهم‌زدگان صحرای نقب!
دوشنبه 1401/01/08 ساعت 16:02
نورنیوز بررسی کرد؛
حقایقی پیرامون نشست تاریخی توهم‌زدگان صحرای نقب!
بی‌راه نیست اگر نشست نقب را تاریخی بدانیم، هم از آن جهت که انزوا و تزلزل شدید صهیونیست‌ها و واشنگتن را بیش از پیش آشکار ساخته و هم اینکه در امتداد کمپ دیوید و شرم الشیخ و... ابعاد دیگری از حقارت خائنین به فلسطین و جهان اسلام را برملا ساخت.
فرو رفتن رژیم صهیونیستی در لاک دفاعی پس از تهدید سپاه
شنبه 1401/01/06 ساعت 15:40
فرو رفتن رژیم صهیونیستی در لاک دفاعی پس از تهدید سپاه
تغییر وضعیت معنادار صهیونیست‌ها در مرحله اول پس از برگزاری رزمایش پیامبر اعظم 17 در میانه مذاکرات وین و سپس در پی حمله بی‌عیب و نقص سپاه به مقر موساد در اربیل رقم خورد و بار دیگر نشان داد که بهره‌گیری هوشمندانه و هم‌زمان ظرفیت‌های «دیپلماسی» و «میدان» تا چه حد می‌تواند دشمن را زمین‌گیر کند.
فرو رفتن رژیم صهیونیستی در لاک دفاعی پس از تهدید سپاه
چهارشنبه 1401/01/03 ساعت 22:37
اختصاصی نورنیوز؛
فرو رفتن رژیم صهیونیستی در لاک دفاعی پس از تهدید سپاه
تغییر وضعیت معنادار صهیونیست‌ها در مرحله اول پس از برگزاری رزمایش پیامبر اعظم 17 در میانه مذاکرات وین و سپس در پی حمله بی‌عیب و نقص سپاه به مقر موساد در اربیل رقم خورد و بار دیگر نشان داد که بهره‌گیری هوشمندانه و هم‌زمان ظرفیت‌های «دیپلماسی» و «میدان» تا چه حد می‌تواند دشمن را زمین‌گیر کند.
رئیس موساد در چنبره «دستان باز»!
چهارشنبه 1400/12/25 ساعت 10:51
اختصاصی نورنیوز؛
رئیس موساد در چنبره «دستان باز»!
فرآیند عملیات اشراف بر شخص بارنِه‌ئا، بر اساس داده‌های اعلامی از کتابخانه محل زندگی او در «هودهاشارون» آغاز شده است جایی که اعضای خانواده او ماهانه برای تهیه کتاب اقدام می­کردند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خوراکی‌های پرمصرف با قند پنهان؛ تهدیدی خاموش برای سلامت
درمان پیش‌دیابت خطر بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
تقویت نیروی دریایی روسیه، نگرانی جدید ناتو
واردات برنج و گوشت از مرزها تحت تأثیر گرانی دلار
عون تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
فرانسه به حمایت از اوکراین ادامه می دهد
پاپ: زندان‌ها در جهان بیش از ظرفیت‌شان پر شده‌اند
درگیری مرزی میان ارتش لبنان و نیروهای سوریه
فریدزاده: سینمای ایران به کاخ جشنواره نیاز دارد
ایتالیا خواستار استقلال امنیتی اروپا از آمریکا شد
اینتر پس از 3 سال، جنوا را در خانه‌اش شکست داد
دادگاه اسرائیل درخواست لغو جلسه محاکمه نتانیاهو را رد کرد
بایرن مونیخ با پنالتی در خانه از شکست فرار کرد
عضو شورای شهر: خطر فرونشست در پایتخت جدی‌تر شده است
سخنگوی صنعت آب: کشور هنوز از خشکسالی عبور نکرده است
اعلام قیمت شیر خام و 4 محصول لبنی
ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است
تحویل بالگردهای بلک‌هاوک افغانستان از آمریکا به پرو
کارگروه ویژه احیای نان کامل در کشور تشکیل شد
القسام: ترور فرماندهان بر عزم مقاومت می‌افزاید
واکنش «ترامپ» به حمله به مراسم یهودیان در استرالیا
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب‌الله حمایت می‌کند
عارف: تولیدکنندگان شیر، قیمت را متعادل کنند
افزایش قیمت دارو کمتر از نرخ تورم/ بیمه‌ها هزینه‌ها را پوشش می‌دهند
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/کتابخانه کامران فانی اهدا شد
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
فرمانده ارشد القسام ترور شد/حماس ترور را تایید کرد
نتانیاهو حمله به یهودیان در استرالیا را محکوم کرد
آمار نماینده تهران درباره زندانیان مهریه نادرست است
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از سه‌شنبه
X
آگهی تبلیغاتی