×
اقتصادی
شناسه خبر : 91831
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/01/09 ساعت 11:46
تعادل بازار مرغ به هم خورد

تعادل بازار مرغ به هم خورد

قیمت مرغ متاثر از دلایل مختلف در استان های کشور با نرخ های متفاوتی به فروش می رسد به طوری که بر اساس مشاهدات میدانی این محصول با وجود داشتن نرخ مصوب 31 هزار تومانی 30 تا 37 هزار تومان به دست مصرف کننده می‌رسد.

نورنیوز-گروه اقتصاد: عدم اعلام قطعی حذف ارز 4200 تومانی نهاده های دامی یا عدم حذف آن برای سال 1401 و مشکلات حمل و نقل مرغ از استان های همجوار به استان‌هایی که تولید کمتری در مقایسه با مصرف دارند (مانند استان تهران) و تعطیلی برخی از کشتارگاه ها (با وجود اعلام عدم تعطیلی) باعث گرانی مرغ در برخی از استان ها از جمله شهر تهران شده است.

قیمت 37 هزار تومانی مرغ در تهران

بنابر این گزارش وزارت جهاد کشاورزی قیمت مصوب هر کیلوگرم مرغ را 31 هزار تومان اعلام کرده است اما مشاهدات میدانی نشان می دهد که این محصول در شهر تهران 37 هزار تومان است اما قیمت این محصول در استان های دیگری مانند شهرکرد و کوهرنگ 30 هزار تومان به فروش می رسد.

قیمت 30 هزار تومانی مرغ در برخی شهرها 

یکی از فروشندگان این محصول در کوهرنگ در این ارتباط می گوید: حدود 4 ماه است که قیمت مرغ ثابت است و به قیمت هر کیلوگرم 30 هزار تومان به فروش می رسد. 

 جهاد کشاورزی: مرغ حداکثر 31 هزار تومان است و گران فروشی ندیدم

عباس عسکرزاده معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی اما در این ارتباط در پاسخ به خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم گفت: حداکثر قیمت مرغ در استان‌های مختلف کشور 31 هزار تومان است و این محصول در برخی از استان‌های کشور  به قیمت کمتری نیز فروخته می‌شود.

وی افزود: این نرخ با در نظر گرفتن سود متعارف برای تولید کننده و توزیع کننده است که وزارت جهاد کشاورزی با همکاری سازمان تعزیرات حکومتی و بازرسی بر این قیمت‌ها نظارت دارد.

 معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: از ابتدای قبول مسئولیت بازار محصولات کشاورزی بر اساس قانون انتزاغ، 367 هزار بازرسی و نظارت بر واحد های صنفی داشته ایم که کمتر از 10 درصد آنها منجر به تشکیل پرونده شده است.

وی تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی در تعطیلات نوروزی تعطیل نیست و به صورت شبانه روزی بر بازار محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی نظارت دارد؛ در بازار مرغ و تخم مرغ نیز با وجود مشکلاتی که برای حمل و نقل وجود داشت نیاز استان های مختلف تامین و کمبود های مقطعی از استان های همجوار تامین شد.

عسکرزاده گفت: گزارش از گران فروشی مرغ در بازار نداشتیم و تنها در مواردی شاهد گران فروشی مرغ های بسته بندی شده بودیم که با واحدهای متخلف نیز برخورد صورت گرفت.

تعادل قیمت مرغ بعد از تعطیلات و لزوم شفاف سازی ارز 4200 تومانی نهاده های دامی در سال جدید

بنابر این گزارش تجربه سال های گذشته نشان می دهد که با طی کردن تعطیلات نوروزی و عادی سازی وضعیت جاده های کشور و کشتار مرغ قیمت این محصول دوباره به نرخ تعادلی باز گردد اما لازم است که تولید کنندگان این محصول به عنوان مصرف کنندگان نهاده های دامی از قیمت این محصولات در سال جدید مطلع باشند.

معاون بازرگانی وزیر جهاد کشاورزی در نشست روز گذشته خود در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم درباره وضعیت قیمت نهاده های دامی و محاسبه آن در سال 1401 گفت:  پیرو تصمیمات دولت هستیم، ابلاغیه ای برای حذف ارز 4200 تومانی کالاهای اساسی و نهاده های دامی به وزارت جهاد کشاورزی ابلاغ نشده است و بر اساس روال سال 1400 عمل می کنیم.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
واکنش بقایی به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ
X
آگهی تبلیغاتی