×
سیاسی
شناسه خبر : 91642
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/01/03 ساعت 22:37
فرو رفتن رژیم صهیونیستی در لاک دفاعی پس از تهدید سپاه

اختصاصی نورنیوز؛

فرو رفتن رژیم صهیونیستی در لاک دفاعی پس از تهدید سپاه

تغییر وضعیت معنادار صهیونیست‌ها در مرحله اول پس از برگزاری رزمایش پیامبر اعظم 17 در میانه مذاکرات وین و سپس در پی حمله بی‌عیب و نقص سپاه به مقر موساد در اربیل رقم خورد و بار دیگر نشان داد که بهره‌گیری هوشمندانه و هم‌زمان ظرفیت‌های «دیپلماسی» و «میدان» تا چه حد می‌تواند دشمن را زمین‌گیر کند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: در پی تهدید رژیم صهیونیستی از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تاکید بر پاسخ قاطع در برابر شهادت دو تن از مستشاران ایرانی در خاک سوریه، ارتش این رژیم با اجرای طرح پدافندی جدید در شمال سرزمین‌های اشغالی کاملا در لاک دفاعی فرو رفته است.

در همین رابطه روز دوشنبه شبکه رسمی «کان» در گزارشی اعلام کرد؛ نظامیان رژیم صهیونیستی از بیم رویارویی نظامی با سپاه و حزب‌الله لبنان، طرح دفاعی تازه‌ای برای تأمین امنیت مرزهای شمالی چیده‌اند.

«گلی کوهن» خبرنگار نظامی این رسانه نیز تأکید کرد که تغییر این نقشه دفاعی پس از دریافت تهدیدهایی از جانب حزب‌الله لبنان و ایران انجام شده و به موجب این نقشه جدید، تجهیزات نظامی تازه و راکت‌های بیشتری برای سامانه دفاعی گنبد آهنین و نیز رادار این مجموعه تأمین شده است.

اخبار رسیده به «نورنیوز» حاکی از آن است که طراحی آرایش دفاعی جدید پس از آن تصویب شده که دولت ایالات متحده هفته گذشته پرداخت کمک‌های نظامی به ارزش یک میلیارد دلار به تل‌آویو را تصویب کرد.

پاسخ دندان‌شکن نیروی هوافضای سپاه به شرارت‌های مداوم رژیم صهیونیستی که ساعت ۱:۲۰ دقیقه بامداد یکشنبە ۲۲ اسفند با شلیک ۱۲ فروند موشک بالستیک نقطه‌زن بە مقر موساد در اربیل کردستان عراق صورت گرفت از یک‌سو و نارضایتی تل‌آویو از روند مذاکرات وین از سوی دیگر؛ از جمله دلایلی است که رژیم صهیونیستی را در وضعیت انفعالی قرار داده و واشینگتن را مجبور به حمایت‌های جدید نظامی از این رژیم کرده است.

دولت «نفتالی بنت» که از آغاز فرآیند جدید مذاکرات در وین تلاش داشت با تهدیدهای نظامی به نوعی پازل غربی‌ها برای تغییر مسیر گفتگوها در بیرون اتاق مذاکره را تکمیل کرده و مانع حصول توافق قوی شود، اکنون سر در لاک دفاعی فرو برده است.

این تغییر جهت معنادار صهیونیست‌ها در مرحله اول پس از برگزاری رزمایش پیامبر اعظم ۱۷ در میانه مذاکرات وین و سپس در پی حمله بی‌عیب و نقص سپاه به مقر موساد در اربیل رقم خورد و بار دیگر نشان داد که بهره‌گیری هوشمندانه و هم‌زمان ظرفیت‌های «دیپلماسی» و «میدان» تا چه حد می‌تواند دشمن را زمین‌گیر کند.

ترس و واهمه به وجود آمده نزد صهیونیست‌ها به حدی است که آنها حتی پیشاپیش برای انتقال پناه‌جویان از سرزمین‌های اشغالی به یک کشور اروپایی در صورت وقوع یک درگیری با حزب‌الله لبنان، به فکر افتاده و طرح‌هایی از جمله خرید جزایری در یونان را ارائه کرده‌اند.

به نظر می‌رسد مجموعه اتفاقات رقم خورده در پی شرارت‌های مداوم صهیونیست‌ها، عملا دولت نفتالی بنت را دچار سردرگمی کرده و از آن سو با کاهش شدید اعتماد عمومی در داخل سرزمین‌های اشغالی مواجه ساخته است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
از اقتدارنمایی در «نقب» تا سرشکستی امنیتی در «بنی‌براک»!
پنج‌شنبه 1401/01/11 ساعت 11:32
نورنیوز بررسی کرد؛
از اقتدارنمایی در «نقب» تا سرشکستی امنیتی در «بنی‌براک»!
عملیات مسلحانه در عمق سرزمین‌های اشغالی را می‌توان شکست دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی دانست که پس از فرار 6 اسیر فلسطینی از زندان صهیونیست‌ها و هک شدن اطلاعات شخصی مقامات و دستگاه‌های امنیتی رژیم برای چندمین بار زوال امنیتی آن در معرض نگاه جهانی قرار گرفت.
فرو رفتن رژیم صهیونیستی در لاک دفاعی پس از تهدید سپاه
شنبه 1401/01/06 ساعت 15:40
فرو رفتن رژیم صهیونیستی در لاک دفاعی پس از تهدید سپاه
تغییر وضعیت معنادار صهیونیست‌ها در مرحله اول پس از برگزاری رزمایش پیامبر اعظم 17 در میانه مذاکرات وین و سپس در پی حمله بی‌عیب و نقص سپاه به مقر موساد در اربیل رقم خورد و بار دیگر نشان داد که بهره‌گیری هوشمندانه و هم‌زمان ظرفیت‌های «دیپلماسی» و «میدان» تا چه حد می‌تواند دشمن را زمین‌گیر کند.
رئیس موساد در چنبره «دستان باز»!
چهارشنبه 1400/12/25 ساعت 10:51
اختصاصی نورنیوز؛
رئیس موساد در چنبره «دستان باز»!
فرآیند عملیات اشراف بر شخص بارنِه‌ئا، بر اساس داده‌های اعلامی از کتابخانه محل زندگی او در «هودهاشارون» آغاز شده است جایی که اعضای خانواده او ماهانه برای تهیه کتاب اقدام می­کردند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ایران حمله تروریستی پهپادی در خاک تاجیکستان را محکوم کرد
تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی/مدارس و دانشگاه‌ها فردا شنبه غیرحضوری، ادارات دورکار شدند
اوکراین در آستانه یک کودتای نظامی
«مجنون» رکورددار فروش در سینمای دفاع مقدس ایران شد
وحشت صهیونیست‌ها به دنبال حمله سایبری
دستخط رهبر معظم انقلاب برای نوه شهید حاجی‌زاده+تصویر
جزئیات واریز یارانه آذر 1404
نمایش یادگاری‌های تختی / فرصتی بی‌نظیر برای علاقمندان در تهران!
تعطیلی مدارس بر اساس سه شاخص کلیدی
وضعیت بحرانی تصادفات خودروهای داخلی / ضرورت ایجاد مرکز تست ایمنی
هشدار در سمنان ؛ 8 بیمار به دلیل آنفلوآنزا و کووید در ICU بستری شدند!
حوادث رانندگی در پایتخت؛ چهار کشته در هفت روز گذشته
درخواست‌های مهم ابوترابی از رئیس‌جمهور درباره آلودگی هوا و خودروسازان
جزییات جدید از اجرای مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی اعلام شد/زمان و دهک های مشمول
توسعه ناوگان حمل‌ونقل تهران؛ نیاز به 10 هزار اتوبوس برای کاهش آلودگی
عراقچی: در جنگ 12 روزه نیروهای مسلح ما از حق دفاع مشروع خود استفاده کردند
هیئت ایرانی در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی 2026 شرکت نخواهد کرد +فیلم
حذف «اخراج موقت» دانش آموز و افزایش اختیارات مدرسه
پوتین هفته آینده به هند می‌رود
ارتش لبنان ادعای صهیونیست‌ها علیه حزب‌الله را رد کرد
پزشکیان: از حمایت رهبری انقلاب سپاسگزارم/مسیر پیشرفت را با همراهی مردم دنبال می‌کنیم
بیانیه چین درباره آزمایش تسلیحات هسته‌ای
مقامات کُرد عراق از آمریکا درخواست دریافت سامانه پدافند هوایی کردند
امضای یادداشت تفاهم میان ایران و مدیرکل کمیته بین‌المللی صلیب سرخ
ترامپ: مهاجرت از کشورهای جهان سوم متوقف می شود
هشدار روزنامه الریاض نسبت به استراتژی خصمانه تل‌آویو در لبنان
69 کشته و 59 مفقود در حادثه سیلاب‌ سوماترای اندونزی
زاخارووا: هدف اتحادیه اروپا ایجاد اختلال در رویکردهای سیاسی و دیپلماتیک نوظهور است
طلای جهانی در مسیر ثبت افزایش هفتگی سه درصدی؛ خوش‌بینی به کاهش نرخ بهره
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد + چهار حریف تازه برای ایران
تحویل پیام‌های وزیر خارجه ایران به وزیران خارجه نیجر و مالی
رفیع‌زاده: هیچ نیروی دو شغله‌ای در دولت وجود ندارد
معماری قدرت آمریکا؛ بازخوانی نقشه کمک‌ها
بزرگترین دعوای فوتبال؛ 17 اخراجی در یک بازی + فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
شمس آذر_ پرسپولیس ؛ اوسمار به دنبال پیروزی پیش از دربی
درگیری مرگبار در روستای ارومیه؛ 3 نفر کشته شدند
وقوع زمین لرزه 3.8 ریشتری در پل سفید+ جزئیات
رئیس جمهور پیشین پرو به یازده سال زندان محکوم شد
منصوریان از هدایت تیم ملی ووشو بانوان کناره‌گیری کرد
محور چالوس امروز یکطرفه می‌شود / محدودیت‌های ترافیکی شمال کشور
سیل و رانش زمین در سریلانکا جان 40 نفر را گرفت
آخرین وضعیت اجرای برنامه شیر مدارس در سایه افزیش قیمت لبنیات
دیپلمات روس: ناتو و اروپا برای جنگ بزرگ با روسیه آماده‌اند
تهران آلوده‌ترین شهر جهان؛ نمی‌توانیم نفس بکشیم
وفاداری به هنر ملی، درخشش در هنر جهانی
آمریکا آماده حمله زمینی به ونزوئلا
ایران جنایات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را محکوم کرد
سه زلزله پیاپی در بهاباد یزد
آمریکا گرین‌کارت مهاجران 19 کشور را بازبینی می‌‌کند + اسامی کشورها
X
آگهی تبلیغاتی