×
سیاسی
شناسه خبر : 91642
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/01/03 ساعت 22:37
فرو رفتن رژیم صهیونیستی در لاک دفاعی پس از تهدید سپاه

اختصاصی نورنیوز؛

فرو رفتن رژیم صهیونیستی در لاک دفاعی پس از تهدید سپاه

تغییر وضعیت معنادار صهیونیست‌ها در مرحله اول پس از برگزاری رزمایش پیامبر اعظم 17 در میانه مذاکرات وین و سپس در پی حمله بی‌عیب و نقص سپاه به مقر موساد در اربیل رقم خورد و بار دیگر نشان داد که بهره‌گیری هوشمندانه و هم‌زمان ظرفیت‌های «دیپلماسی» و «میدان» تا چه حد می‌تواند دشمن را زمین‌گیر کند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: در پی تهدید رژیم صهیونیستی از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تاکید بر پاسخ قاطع در برابر شهادت دو تن از مستشاران ایرانی در خاک سوریه، ارتش این رژیم با اجرای طرح پدافندی جدید در شمال سرزمین‌های اشغالی کاملا در لاک دفاعی فرو رفته است.

در همین رابطه روز دوشنبه شبکه رسمی «کان» در گزارشی اعلام کرد؛ نظامیان رژیم صهیونیستی از بیم رویارویی نظامی با سپاه و حزب‌الله لبنان، طرح دفاعی تازه‌ای برای تأمین امنیت مرزهای شمالی چیده‌اند.

«گلی کوهن» خبرنگار نظامی این رسانه نیز تأکید کرد که تغییر این نقشه دفاعی پس از دریافت تهدیدهایی از جانب حزب‌الله لبنان و ایران انجام شده و به موجب این نقشه جدید، تجهیزات نظامی تازه و راکت‌های بیشتری برای سامانه دفاعی گنبد آهنین و نیز رادار این مجموعه تأمین شده است.

اخبار رسیده به «نورنیوز» حاکی از آن است که طراحی آرایش دفاعی جدید پس از آن تصویب شده که دولت ایالات متحده هفته گذشته پرداخت کمک‌های نظامی به ارزش یک میلیارد دلار به تل‌آویو را تصویب کرد.

پاسخ دندان‌شکن نیروی هوافضای سپاه به شرارت‌های مداوم رژیم صهیونیستی که ساعت ۱:۲۰ دقیقه بامداد یکشنبە ۲۲ اسفند با شلیک ۱۲ فروند موشک بالستیک نقطه‌زن بە مقر موساد در اربیل کردستان عراق صورت گرفت از یک‌سو و نارضایتی تل‌آویو از روند مذاکرات وین از سوی دیگر؛ از جمله دلایلی است که رژیم صهیونیستی را در وضعیت انفعالی قرار داده و واشینگتن را مجبور به حمایت‌های جدید نظامی از این رژیم کرده است.

دولت «نفتالی بنت» که از آغاز فرآیند جدید مذاکرات در وین تلاش داشت با تهدیدهای نظامی به نوعی پازل غربی‌ها برای تغییر مسیر گفتگوها در بیرون اتاق مذاکره را تکمیل کرده و مانع حصول توافق قوی شود، اکنون سر در لاک دفاعی فرو برده است.

این تغییر جهت معنادار صهیونیست‌ها در مرحله اول پس از برگزاری رزمایش پیامبر اعظم ۱۷ در میانه مذاکرات وین و سپس در پی حمله بی‌عیب و نقص سپاه به مقر موساد در اربیل رقم خورد و بار دیگر نشان داد که بهره‌گیری هوشمندانه و هم‌زمان ظرفیت‌های «دیپلماسی» و «میدان» تا چه حد می‌تواند دشمن را زمین‌گیر کند.

ترس و واهمه به وجود آمده نزد صهیونیست‌ها به حدی است که آنها حتی پیشاپیش برای انتقال پناه‌جویان از سرزمین‌های اشغالی به یک کشور اروپایی در صورت وقوع یک درگیری با حزب‌الله لبنان، به فکر افتاده و طرح‌هایی از جمله خرید جزایری در یونان را ارائه کرده‌اند.

به نظر می‌رسد مجموعه اتفاقات رقم خورده در پی شرارت‌های مداوم صهیونیست‌ها، عملا دولت نفتالی بنت را دچار سردرگمی کرده و از آن سو با کاهش شدید اعتماد عمومی در داخل سرزمین‌های اشغالی مواجه ساخته است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
از اقتدارنمایی در «نقب» تا سرشکستی امنیتی در «بنی‌براک»!
پنج‌شنبه 1401/01/11 ساعت 11:32
نورنیوز بررسی کرد؛
از اقتدارنمایی در «نقب» تا سرشکستی امنیتی در «بنی‌براک»!
عملیات مسلحانه در عمق سرزمین‌های اشغالی را می‌توان شکست دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی دانست که پس از فرار 6 اسیر فلسطینی از زندان صهیونیست‌ها و هک شدن اطلاعات شخصی مقامات و دستگاه‌های امنیتی رژیم برای چندمین بار زوال امنیتی آن در معرض نگاه جهانی قرار گرفت.
فرو رفتن رژیم صهیونیستی در لاک دفاعی پس از تهدید سپاه
شنبه 1401/01/06 ساعت 15:40
فرو رفتن رژیم صهیونیستی در لاک دفاعی پس از تهدید سپاه
تغییر وضعیت معنادار صهیونیست‌ها در مرحله اول پس از برگزاری رزمایش پیامبر اعظم 17 در میانه مذاکرات وین و سپس در پی حمله بی‌عیب و نقص سپاه به مقر موساد در اربیل رقم خورد و بار دیگر نشان داد که بهره‌گیری هوشمندانه و هم‌زمان ظرفیت‌های «دیپلماسی» و «میدان» تا چه حد می‌تواند دشمن را زمین‌گیر کند.
رئیس موساد در چنبره «دستان باز»!
چهارشنبه 1400/12/25 ساعت 10:51
اختصاصی نورنیوز؛
رئیس موساد در چنبره «دستان باز»!
فرآیند عملیات اشراف بر شخص بارنِه‌ئا، بر اساس داده‌های اعلامی از کتابخانه محل زندگی او در «هودهاشارون» آغاز شده است جایی که اعضای خانواده او ماهانه برای تهیه کتاب اقدام می­کردند.
نظرات

آخرین اخبار
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما
بازداشت 65 عامل اقدامات تروریستی و تخریبگر در هرمزگان
آسوشیتدپرس مدعی شد: ایران یکشنبه و دوشنبه در تنگه هرمز رزمایش برگزار می‌کند