×
سیاسی
شناسه خبر : 91579
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/01/01 ساعت 17:57
اسلامی: از ادامه فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای کوتاه نخواهیم آمد

اسلامی: از ادامه فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای کوتاه نخواهیم آمد

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ما در این سازمان متعهد می‌شویم که به هیچ عنوان از ادامه فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای در کشور کوتاه نخواهیم آمد و تا لحظه آخر و به طور مستحکم در راه پیشبرد برنامه‌های ارزش‌آفرین برای شما مردم عزیز تلاش خواهیم کرد.

نورنیوز_گروه سیاست: محمد اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در پیامی ویدئویی آغاز نوروز 1401 را تبریک گفت و اظهار داشت: به یاری حق تعالی، در این ایام و مقطع از عمر فعالیت‌های صنعت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، ما در سازمان انرژی اتمی متعهد می‌شویم که به هیچ عنوان از ادامه فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای در کشور کوتاه نخواهیم آمد و تا لحظه آخر و به طور مستحکم در راه پیشبرد برنامه‌های ارزش‌آفرین برای شما مردم عزیز تلاش خواهیم کرد.

معاون رئیس جمهور در این پیام با تبریک سال 1401 شمسی و عید نوروز با اینکه برنامه‌ریزی جامع صنعت هسته‌ای ایران برای ادامه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای انجام شده است، تصریح کرد: ما هم در این آغازین روزهای سال نو این افتخار را داریم که با یک برنامه‌ریزی جامع در سازمان انرژی اتمی ایران بتوانیم بیش از پیش و به طور گسترده از ظرفیت فناوری‌های نوین در اختیار و در حال دستیابی، برای بهبود کیفی زندگی ملت عزیز و شریف ایران در حوزه‌های مختلف سلامت، کشاورزی، صنعت و محیط زیست استفاده کنیم. به گونه‌ای که با توسعه فعالیت‌های سازمان انرژی اتمی ایران به عنوان یکی از پرچمداران موفق، در تلاش روز افزون برای رسیدن به محیط زیست پاک و سلامت پایدار باشیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی در پیام نوروزی خود خاطرنشان کرد: مردم عزیز ایران استحضار دارند که سازمان انرژی اتمی ایران در طول این چهار دهه گذشته مسیر سخت و طاقت‌فرسایی را طی کرده است. حوزه تخصصی فعالیت در فناوری هسته‌ای، سخت و پیچیده است و علاوه بر این، دانشمندان ما باید در مرز دانش و فناوری حرکت کنند که این در انحصار ابرقدرت‌ها است؛ ابرقدرت‌هایی که با مراقبت ویژه اجازه نمی‌دهند هر کشوری به سهولت بتواند به همه ظرفیت‌های فناوری هسته‌ای دست پیدا کند. اما علی‌رغم تلاش‌های مستکبران و به لطف الهی، همکاران و دانشمندان صنعت هسته‌ای با ایثار و کوششی موثر و همچنین سختی‌هایی که هم خودشان و خانواده‌شان متحمل شدند در دست‌یابی به قله‌های رفیع این حوزه موفق بودند.

وی ادامه داد: ما در راه رسیدن به قله‌های رفیع فناوری هسته‌ای «شهدای هسته‌ای» را تقدیم انقلاب کردیم. این‌ها همه بیانگر یک اراده قوی و مستحکم است که به‌طور روزافزون بتوانیم تأثیرات این فناوری بسیار با اهمیت و راهبردی را در زندگی مردم نمایان سازیم.

معاون رئیس جمهور با اشاره به هدایت‌ها و فرمایشات داهیانه مقام معظم رهبری که با ژرف‌نگری مسیر پیشرفت فناوری هسته‌ای را هموار کردند، اظهار داشت: رهنمودهای رهبری معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) در توسعه کاربرد فناوری هسته‌ای در ایران جایگاه کشور را در تراز علمی و فناوری، صنعتی، زیست‌محیطی و سلامت به کلی دگرگون کرد.

وی در پایان این پیام اعلام کرد: به یاری حق تعالی، در این ایام و مقطع از عمر فعالیت‌های صنعت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، ما در سازمان انرژی اتمی متعهد می‌شویم که به هیچ عنوان از ادامه فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای در جمهوری اسلامی ایران کوتاه نخواهیم آمد و تا لحظه آخر و به طور مستحکم در راه پیشبرد برنامه‌های ارزش‌آفرین برای شما مردم عزیز تلاش خواهیم کرد. امیدوارم که با عنایات مستمر خداوند متعال بتوانیم هر چه بیشتر و بیشتر آثار و نتایج دستاوردها و موفقیت‌ها را به صورت ملموس در اختیار شما عزیزان قرار بدهیم.


تسنیم
اخبار مرتبط
اسلامی: آب سنگین خود را به طور رسمی می‌فروشیم/ طبق پادمان عمل می‌کنیم
سه‌شنبه 1402/09/21 ساعت 13:58
اسلامی: آب سنگین خود را به طور رسمی می‌فروشیم/ طبق پادمان عمل می‌کنیم
رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص فروش آب سنگین ایران گفت: ما آب سنگین خود را به طور رسمی می‌فروشیم. استراتژی ما این است آب سنگین را فرآوری کنیم و از مشتقات آن استفاده کنیم، اما با یک ملاحظاتی که در چارچوب مقررات است.
اسلامی: مبنای سازمان انرژی اتمی قانون اقدام راهبردی مجلس است
چهارشنبه 1402/06/22 ساعت 13:49
اسلامی: مبنای سازمان انرژی اتمی قانون اقدام راهبردی مجلس است
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: دولت‌های اروپایی نمی‌توانند انتظار داشته باشند ما برجام را اجرا کنیم و آنها تعهداتشان را انجام ندهند. مبنای ما قانون اقدام راهبردی است و تا زمانی که تحریم‌ها رفع نشود و تعهداتشان را عمل نکنند همین روند ادامه دارد.
اسلامی: غربی‌ها ایران‌ هسته‌ای را پذیرفته‌اند
پنج‌شنبه 1401/12/18 ساعت 15:25
اسلامی: غربی‌ها ایران‌ هسته‌ای را پذیرفته‌اند
رئیس سازمان انرژی هسته‌ای با بیان اینکه غرب امروز ایران را به عنوان یک کشور هسته‌ای پذیرفته است، گفت: تنها گزینه غرب در مواجهه با ایران دیپلماسی است.
اسلامی با رؤسای پیشین سازمان انرژی اتمی دیدار و تبادل نظر کرد
سه‌شنبه 1401/10/27 ساعت 15:35
اسلامی با رؤسای پیشین سازمان انرژی اتمی دیدار و تبادل نظر کرد
روسای پیشین سازمان انرژی اتمی در دیدار با محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به ارائه نظرات تخصصی و کارشناسی در زمینه برقراری ارتباط مؤثر با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، توسعه همکاری‌ها در سطح بین‌الملل و بررسی حوزه فنی مذاکرات برجام پرداختند.
اسلامی: تصویب قطعنامه پاسخ محکمی درپی دارد
یکشنبه 1401/08/29 ساعت 10:37
اسلامی: تصویب قطعنامه پاسخ محکمی درپی دارد
رئیس سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: پیش‌ از این هم گفته بودیم که صدور قطعنامه مشخصاً یک اقدام غیرسازنده برای حفظ فشار حداکثری است و کمکی به حل مسائل موجود نخواهد کرد.
اسلامی: فعلاً سفری از آژانس به ایران در دستور کار نیست
چهارشنبه 1401/08/25 ساعت 12:49
اسلامی: فعلاً سفری از آژانس به ایران در دستور کار نیست
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: فعلاً سفری از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران در دستور کار نیست.
اسلامی: پرونده اتهامات علیه برنامه هسته‌ای ایران باید بسته شود
سه‌شنبه 1401/08/10 ساعت 13:31
اسلامی: پرونده اتهامات علیه برنامه هسته‌ای ایران باید بسته شود
رئیس سازمان انرژی اتمی در گفتگو با یک رسانه عربی بر لزوم بسته شدن پرونده اتهامات علیه برنامه هسته‌ای ایران و لغو تحریم‌ها تأکید کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرگ قاتل پیش از اجرای حکم قصاص
چندصدایی «درباره اسنپ‌بک»؛ چگونه ایستادگی ایران شکاف عمیق در نظم جهانی را آشکار کرد
جهش 5500 همتی در تجارت الکترونیک ایران
مداردیپلماسی | پایان برجام و آغازی بر دیپلماسی هسته‌ای جدید ایران
130 هزار مرگ سالانه در ایران به دلایل تغذیه‌ای مرتبط است
رئیس‌جمهور فردا به دانشگاه تربیت مدرس می رود
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 27 مهر1404+ جدول
واگذاری کامل دونتسک شرط پوتین برای پایان جنگ اوکراین
دولت چهاردهم بستر «ما می‌توانیم» را در تحول دیجیتال فراهم کرد
55 درصد پیش‌ثبت‌نامی‌های حج تمتع 1405 بانوان هستند
افزایش ذخایر طلا برای تقویت پول ملی و کاهش وابستگی ارزی
مسیر تهران-اصفهان با راه آهن سریع السیر 2 ساعته می‌شود
حماس: میانجی‌ها اسرائیل را برای بازگشایی گذرگاه رفح تحت فشار قرار دهند
نه به دعوا‌های تاریخ‌مصرف‌دار
بازی ناعادلانه FATF و پالرمو در نظام مالی جهانی
آزادی 185 زندانی در تهران با مرخصی منتهی به آزادی
روز تاریخی پایان قطعنامه 2231
تخلیه قدرت
طلب 150 همتی تأمین اجتماعی از کارفرمایان
امروز آخرین مهلت استعفای مقامات برای کاندیداتوری در شوراها
کشف 31 حلقه فیلم قاجاری در کاخ گلستان
شوخی تلخ با آرمان حکمرانی علم
اولیانوف: نظارت قطعنامه 2231 از دستورکار آژانس حذف می‌شود
افشای شکنجه گسترده اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی
نتانیاهو نامزدی مجدد در انتخابات 2026 را اعلام کرد
مجلل در روئینگ قهرمانی آسیا مدال طلا گرفت
توافق پاکستان و طالبان بر آتش‌بس و صلح در دوحه
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 27 مهر+ وضعیت استان ها
چرا نشستن طولانی برای سلامتی مفید نیست ؟
میلیون‌ها نفر حس بویایی خود را از دست داده‌اند
از دیابت بی مزه چه می دانید؟
خوردنی محبوب کاهش کلسترول را بشناسید
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
X
آگهی تبلیغاتی