×
سیاسی
شناسه خبر : 91579
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/01/01 ساعت 17:57
اسلامی: از ادامه فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای کوتاه نخواهیم آمد

اسلامی: از ادامه فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای کوتاه نخواهیم آمد

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ما در این سازمان متعهد می‌شویم که به هیچ عنوان از ادامه فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای در کشور کوتاه نخواهیم آمد و تا لحظه آخر و به طور مستحکم در راه پیشبرد برنامه‌های ارزش‌آفرین برای شما مردم عزیز تلاش خواهیم کرد.

نورنیوز_گروه سیاست: محمد اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در پیامی ویدئویی آغاز نوروز 1401 را تبریک گفت و اظهار داشت: به یاری حق تعالی، در این ایام و مقطع از عمر فعالیت‌های صنعت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، ما در سازمان انرژی اتمی متعهد می‌شویم که به هیچ عنوان از ادامه فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای در کشور کوتاه نخواهیم آمد و تا لحظه آخر و به طور مستحکم در راه پیشبرد برنامه‌های ارزش‌آفرین برای شما مردم عزیز تلاش خواهیم کرد.

معاون رئیس جمهور در این پیام با تبریک سال 1401 شمسی و عید نوروز با اینکه برنامه‌ریزی جامع صنعت هسته‌ای ایران برای ادامه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای انجام شده است، تصریح کرد: ما هم در این آغازین روزهای سال نو این افتخار را داریم که با یک برنامه‌ریزی جامع در سازمان انرژی اتمی ایران بتوانیم بیش از پیش و به طور گسترده از ظرفیت فناوری‌های نوین در اختیار و در حال دستیابی، برای بهبود کیفی زندگی ملت عزیز و شریف ایران در حوزه‌های مختلف سلامت، کشاورزی، صنعت و محیط زیست استفاده کنیم. به گونه‌ای که با توسعه فعالیت‌های سازمان انرژی اتمی ایران به عنوان یکی از پرچمداران موفق، در تلاش روز افزون برای رسیدن به محیط زیست پاک و سلامت پایدار باشیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی در پیام نوروزی خود خاطرنشان کرد: مردم عزیز ایران استحضار دارند که سازمان انرژی اتمی ایران در طول این چهار دهه گذشته مسیر سخت و طاقت‌فرسایی را طی کرده است. حوزه تخصصی فعالیت در فناوری هسته‌ای، سخت و پیچیده است و علاوه بر این، دانشمندان ما باید در مرز دانش و فناوری حرکت کنند که این در انحصار ابرقدرت‌ها است؛ ابرقدرت‌هایی که با مراقبت ویژه اجازه نمی‌دهند هر کشوری به سهولت بتواند به همه ظرفیت‌های فناوری هسته‌ای دست پیدا کند. اما علی‌رغم تلاش‌های مستکبران و به لطف الهی، همکاران و دانشمندان صنعت هسته‌ای با ایثار و کوششی موثر و همچنین سختی‌هایی که هم خودشان و خانواده‌شان متحمل شدند در دست‌یابی به قله‌های رفیع این حوزه موفق بودند.

وی ادامه داد: ما در راه رسیدن به قله‌های رفیع فناوری هسته‌ای «شهدای هسته‌ای» را تقدیم انقلاب کردیم. این‌ها همه بیانگر یک اراده قوی و مستحکم است که به‌طور روزافزون بتوانیم تأثیرات این فناوری بسیار با اهمیت و راهبردی را در زندگی مردم نمایان سازیم.

معاون رئیس جمهور با اشاره به هدایت‌ها و فرمایشات داهیانه مقام معظم رهبری که با ژرف‌نگری مسیر پیشرفت فناوری هسته‌ای را هموار کردند، اظهار داشت: رهنمودهای رهبری معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) در توسعه کاربرد فناوری هسته‌ای در ایران جایگاه کشور را در تراز علمی و فناوری، صنعتی، زیست‌محیطی و سلامت به کلی دگرگون کرد.

وی در پایان این پیام اعلام کرد: به یاری حق تعالی، در این ایام و مقطع از عمر فعالیت‌های صنعت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، ما در سازمان انرژی اتمی متعهد می‌شویم که به هیچ عنوان از ادامه فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای در جمهوری اسلامی ایران کوتاه نخواهیم آمد و تا لحظه آخر و به طور مستحکم در راه پیشبرد برنامه‌های ارزش‌آفرین برای شما مردم عزیز تلاش خواهیم کرد. امیدوارم که با عنایات مستمر خداوند متعال بتوانیم هر چه بیشتر و بیشتر آثار و نتایج دستاوردها و موفقیت‌ها را به صورت ملموس در اختیار شما عزیزان قرار بدهیم.


تسنیم
اخبار مرتبط
اسلامی: آب سنگین خود را به طور رسمی می‌فروشیم/ طبق پادمان عمل می‌کنیم
سه‌شنبه 1402/09/21 ساعت 13:58
اسلامی: آب سنگین خود را به طور رسمی می‌فروشیم/ طبق پادمان عمل می‌کنیم
رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص فروش آب سنگین ایران گفت: ما آب سنگین خود را به طور رسمی می‌فروشیم. استراتژی ما این است آب سنگین را فرآوری کنیم و از مشتقات آن استفاده کنیم، اما با یک ملاحظاتی که در چارچوب مقررات است.
اسلامی: مبنای سازمان انرژی اتمی قانون اقدام راهبردی مجلس است
چهارشنبه 1402/06/22 ساعت 13:49
اسلامی: مبنای سازمان انرژی اتمی قانون اقدام راهبردی مجلس است
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: دولت‌های اروپایی نمی‌توانند انتظار داشته باشند ما برجام را اجرا کنیم و آنها تعهداتشان را انجام ندهند. مبنای ما قانون اقدام راهبردی است و تا زمانی که تحریم‌ها رفع نشود و تعهداتشان را عمل نکنند همین روند ادامه دارد.
اسلامی: غربی‌ها ایران‌ هسته‌ای را پذیرفته‌اند
پنج‌شنبه 1401/12/18 ساعت 15:25
اسلامی: غربی‌ها ایران‌ هسته‌ای را پذیرفته‌اند
رئیس سازمان انرژی هسته‌ای با بیان اینکه غرب امروز ایران را به عنوان یک کشور هسته‌ای پذیرفته است، گفت: تنها گزینه غرب در مواجهه با ایران دیپلماسی است.
اسلامی با رؤسای پیشین سازمان انرژی اتمی دیدار و تبادل نظر کرد
سه‌شنبه 1401/10/27 ساعت 15:35
اسلامی با رؤسای پیشین سازمان انرژی اتمی دیدار و تبادل نظر کرد
روسای پیشین سازمان انرژی اتمی در دیدار با محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به ارائه نظرات تخصصی و کارشناسی در زمینه برقراری ارتباط مؤثر با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، توسعه همکاری‌ها در سطح بین‌الملل و بررسی حوزه فنی مذاکرات برجام پرداختند.
اسلامی: تصویب قطعنامه پاسخ محکمی درپی دارد
یکشنبه 1401/08/29 ساعت 10:37
اسلامی: تصویب قطعنامه پاسخ محکمی درپی دارد
رئیس سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: پیش‌ از این هم گفته بودیم که صدور قطعنامه مشخصاً یک اقدام غیرسازنده برای حفظ فشار حداکثری است و کمکی به حل مسائل موجود نخواهد کرد.
اسلامی: فعلاً سفری از آژانس به ایران در دستور کار نیست
چهارشنبه 1401/08/25 ساعت 12:49
اسلامی: فعلاً سفری از آژانس به ایران در دستور کار نیست
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: فعلاً سفری از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران در دستور کار نیست.
اسلامی: پرونده اتهامات علیه برنامه هسته‌ای ایران باید بسته شود
سه‌شنبه 1401/08/10 ساعت 13:31
اسلامی: پرونده اتهامات علیه برنامه هسته‌ای ایران باید بسته شود
رئیس سازمان انرژی اتمی در گفتگو با یک رسانه عربی بر لزوم بسته شدن پرونده اتهامات علیه برنامه هسته‌ای ایران و لغو تحریم‌ها تأکید کرد.
نظرات

آخرین اخبار
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند