×
سیاسی
شناسه خبر : 90463
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/12/25 ساعت 14:48
ایران از اربیل به تل‌آویو پیام بازدارندگی ارسال کرد

سید رضا صدرالحسینی

ایران از اربیل به تل‌آویو پیام بازدارندگی ارسال کرد

جمهوری اسلامی صبر راهبردی داشته است، اما در صورت صلاحدید، صبر راهبردی به انتقام راهبردی تبدیل خواهد شد.

نورنیوزـگروه سیاست: عملیاتی که انجام شد، اقدامی پیش‌دستانه برای جلوگیری از تداوم شرارت‌هایی است که رژیم صهیونیستی از استان‌های کردنشین عراق علیه منافع ملی و امنیت جمهوری اسلامی انجام می‌دهد. به دلیل اینکه مدتی پیش از خاک اربیل و استان‌های کردنشین عراق ناامنی برای جمهوری اسلامی ایران ایجاد شد، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صلاح دید در همان نقطه پاسخ این اقدام شرارت‌بار را بدهد و در واقع انتقامی برای همان نقطه بود.

در حدود یک سال اخیر هر اقدامی در نقاط مختلف انجام می‌شد، رژیم صهیونیستی با تبلیغات سیاسی-رسانه‌ای تلاش می‌کرد آن را به خود ربط دهد و بگوید اسرائیل آن کار را انجام داده است. حتی در زمینه بعضی آتش‌سوزی‌ها یا انفجارهایی که به‌دلیل نبود امنیت لازم، به‌عنوان نمونه در بیمارستانی چند کپسول‌ اکسیژن آتش گرفت و انفجاری رخ داد، بلافاصله رژیم صهیونیستی به‌طور ضمنی اعلام کرد در آن حادثه نقش داشت. اقدام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پاسخ متقابل به اقدامات اسرائیل بود. درست است جمهوری اسلامی صبر راهبردی داشته است، اما باید توجه کرد در صورت صلاحدید مقام‌های جمهوری اسلامی، صبر راهبردی به انتقام راهبردی تبدیل خواهد شد.

مدتی است ارتش رژیم صهیونیستی از ترس انتقام خون شهدای ایرانی در سوریه در آماده‌باش هستند. رسانه‌های بیگانه از ساعت ۲ بامداد روز یکشنبه تبلیغات سیاسی-رسانه‌ای خود را بر این محور قرار دادند که عملیات سپاه را در انتقام خون دو پاسدار ایرانی در سوریه جلوه دهند؛ این در حالی است که این عملیات تنها مربوط به عملیات‌های موساد علیه ایران می‌شود و به حمله اسرائیل به مقر نیروهای مستشاری ایران ندارد. بنابراین رژیم صهیونیستی باید همچنان در آماده‌باش کاهنده و فرسایش‌دهنده توان نظامی خود باقی بماند. کلید زمان، مکان و چگونگی انتقام سوریه همچنان در دست جمهوری اسلامی و تاکنون از آن استفاده نکرده است.

دستگاه‌ها و سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی در ساختمانی قرار داشت که حتی مقام‌ها، مسئولان و شهروندان اربیل از آن اطلاع نداشتند و نمی‌دانستند آنجا کجاست و چه اقداماتی در آن انجام می‌شود. محیط کاملاً محرمانه بود و عملیات سپاه برای کشورهای همسایه و استان‌های کردنشین عراق حاوی این پیام است که هیچ اقدام رژیم صهیونیستی و استفاده آن‌ها از پایگاه‌های پنهان و آشکار از اشراف اطلاعاتی جمهوری اسلامی دور نیست و ایران می‌تواند با آن‌ها برخورد دقیق، صحیح و به‌موقع انجام دهد.

نکته قابل توجه عملیات این است که سپاه با دقت عالی محل مدنظر را هدف قرار داد، به‌گونه‌ای که خون هیچ شهروندی ریخته نشد، زیرا شناسایی دقیق بود و موشک‌های نقطه‌زن سپاه بار دیگر در این عملیات قابلیت‌های خود را نشان دادند. نیروهای مسلح جمهوری اسلامی که این مأموریت به سپاه پاسداران محول شد، کاملاً حافظ منافع و امنیت جمهوری اسلامی و ملت ایران هستند و از هیچ تلاشی در این رابطه کوتاهی نمی‌کنند. خط قرمز آن‌ها، امنیت و حفظ منافع ملی جمهوری اسلامی است.

امیدواریم اقدامی که انجام شد، باعث شود رژیم صهیونیستی بداند نه‌فقط سرزمین‌های اشغالی به‌وسیله مقاومت، بلکه سایر نقاطی که تلاش می‌کند به‌گونه‌ای به حوزه امنیت جمهوری اسلامی وارد شود، برایش امن نخواهد بود و دست و پایش را باید جمع کند. جمهوری اسلامی اجازه نخواهد داد از این نقاط علیه منافعش استفاده شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
روابط با ایران در صدر اولویت‌های بغداد است
گلاب آدینه به دنبال سینمای صلح
جزییات اصلاح قانون پرداخت حق عائله‌مندی به بانوان شاغل و بازنشسته
تیر خلاص فیفا بر تنها روزنه امید استقلال
آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ
تکرار تهدیدهای ترامپ علیه ایران
محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال
سردارشکارچی: راهبرد ما اخراج آمریکا از غرب آسیاست
مس رفسنجان بازی پلی‌آف را تحریم کرد
چین مهم‌ترین عامل ثبات منطقه شرق آسیاست
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد 1405 منتشر شد
هدف اتحادیه اروپا از حضور دیپلماتیک خود در عمان چیست؟
فوریت پیگیری مشکلات زیرساختی استان‌های جنوبی
بورس قرمزپوش شد؛ شاخص کل 3572 واحد سقوط کرد
سفر نخست‌وزیر عراق به تهران
فروش 12 مدل خودروی وارداتی آغاز شد
بررسی خسارات صنایع خوزستان در جنگ رمضان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
تخلفات در امتحانات نهایی شناسایی شد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
واترپلوی جوانان ایران برابر چین مغلوب شد
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها
رکوردی که هیچ استانی آرزوی شکستن آن را ندارد
سهمیه بنزین امشب شارژ می‌شود
آیا واشنگتن توان تشدید حملات به ایران را دارد؟
دستور پزشکیان برای برق صنایع؛ 7 تصمیم عملیاتی تصویب شد
قیمت جهانی نفت جهش کرد؛ برنت بالای 94 دلار ایستاد
آغاز ثبت‌نام چهل‌ و چهارمین جایزه کتاب سال 1405
حق پرستاری مددجویان بهزیستی افزایش یافت
بحران تحریم‌های کره شمالی؛ توقیف یک شناور توسط کره جنوبی
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
گزارش جنجالی فایننشال‌تایمز درباره دزدی نفتی آمریکا
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان
رشد بازارهای آسیایی با افزایش تقاضا برای سهام فناوری
پرونده سهمیه آسیایی پیچیده‌تر شد؛ چادرملو دنبال حق خود می‌رود
چین پرتابگرهای فضایی برقی را آزمایش می‌کند
پاسخ قشقاوی به ادعای جدید ترامپ؛ دروغ‌های تکراری دیگر اثر ندارد
سرلشکر حاتمی: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم
جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان