×
سیاسی
شناسه خبر : 90439
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/12/25 ساعت 10:51
رئیس موساد در چنبره «دستان باز»!

اختصاصی نورنیوز؛

رئیس موساد در چنبره «دستان باز»!

فرآیند عملیات اشراف بر شخص بارنِه‌ئا، بر اساس داده‌های اعلامی از کتابخانه محل زندگی او در «هودهاشارون» آغاز شده است جایی که اعضای خانواده او ماهانه برای تهیه کتاب اقدام می­کردند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: گروه ناشناسی به نام «دستان باز» که به تازگی اعلام موجودیت کرده در کلیپی کوتاه که پیش‌­نمایش یک سلسله مستند اطلاعاتی-عملیاتی است، از یک ماموریت اطلاعاتی پرده برداری کرده است.

این کلیپ شامل مجموعه‌­ای از اسناد محرمانه، اطلاعات شخصی و مدارک مالی «دیوید بارنِه‌ئا» رئیس موساد است که توسط چند کارشناس امنیتی وابسته به این گروه مورد تحلیل قرار گرفته است.

بر اساس ادعای این ویدیو، اطلاعات منتشر شده حاصل عملیات پنهانی جمع­آوری اطلاعات از اهداف اسرائیلی شامل مقامات ارشد دستگاه­های حساس امنیتی و نظامی است که در حال و آینده این دستگاه­ها نقشی پر رنگ دارند.

فعالیت این تیم اطلاعاتی به سال 2011 باز می­گردد. با هدف آنچه تیم اطلاعاتی دستان باز آن­ را شناسایی رهبران آینده اسرائیل عنوان می­کند، تیمی چند ملیتی از کارشناسان امنیتی برای ایجاد چتر اطلاعاتی بر نهادهای حساس رژیم صهیونیستی و پیش­بینی آینده قدرت در این رژیم ایجاد شد و دست به ساخت و هدایت یک سلسله عملیات ترکیبی اطلاعاتی زد تا بتواند بر رهبران احتمالی نهادهای امنیتی-نظامی اسرائیل اشراف یابد.

شخص مورد هدف قرار گرفته در اطلاعات درز یافته اخیر، دیوید بارنِه‌ئا رئیس فعلی موساد است که در ژوئن 2021 در راس این دستگاه امنیتی قرار گرفته است.

بر اساس ادعای ویدیوی منتشر شده، آغاز عملیات اشراف بر دیوید بارنِه‌ئا، به سال 2014 باز می­گردد، زمانی که او به تازگی وارد فضای اطلاعاتی موساد شده بود.

بر اساس تحلیل کارشناسان این تیم، او در کنار چند تن دیگر از مقامات ارشد وقت موساد که نام آنها فاش نشده، به عنوان روسای احتمالی این سازمان در آینده مورد هدف عملیات اشراف اطلاعاتی این تیم قرار گرفتند.

موساد
کتابخانه هودهاشارون

فرآیند عملیات اشراف بر شخص بارنِه‌ئا، بر اساس داده‌های اعلامی از کتابخانه محل زندگی او در هودهاشارون آغاز شده است جایی که اعضای خانواده او ماهانه برای تهیه کتاب اقدام می­کردند. این ویدیو به جزئیات بیشتری از چگونگی اجرای این بخش از عملیات اشاره نکرده است.

در ادامه، تیم اطلاعاتی دستان باز از اشراف خود بر سفرهای دیوید بارنِه‌ئا خارج از اسرائیل اشاره کرده و با ارائه بلیط یکی از این سفرها به کپنهاگ، اعلام کرده­اند که وی در ایام جنگ غزه در سال 2014 از سرزمین‌های اشغالی خارج شده، اتفاقی که به ادعای این تیم عملیاتی، در بسیاری از جنگ­های اسرائیل رخ داده است.

موساد
محل زندگی بارنه‌ئا

بخش دیگر این ویدیو به ارائه تصاویر شخصی و اطلاعات هویتی از دیوید بارنِه‌ئا می­پردازد که نشان دهنده اشراف تیم اطلاعاتی دستان باز بر زندگی شخصی اوست.

 همچنین با ارائه اسناد مالیاتی که نشان دهنده برگه­های اخطار دیرکرد پرداخت مالیات توسط همسر دیوید بارنِه‌ئا است، یکی از کارشناسان امنیتی حاضر در این ویدیو اعلام کرده است که بارنِه‌ئا از همسرش برای فرار مالیاتی استفاده می­کند.

موساد
اخطاریه مالیاتی همسر بارنه‌ئا

به نظر می­رسد اطلاعات منتشر شده توسط این گروه، تنها بخشی از مجموعه داده­های کلانی است که در خصوص مقامات امنیتی-نظامی رژیم صهیونیستی در اختیار این تیم اطلاعاتی قرار دارد. برنامه اصلی این مجموعه انتشار داده­های گزینشی از مقامات ارشد صهیونیست است که در طی عملیات­های مرکب جمع­آوری اطلاعات در اختیار این تیم قرار گرفته است.

موساد
بلیط بارنه‌ئا به کپنهاگ


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
گسترش سیطره فضایی هوش مصنوعی
حمایت 32 میلیون دلاری از ربات درمانگر سکته مغزی
قالیباف انتصاب محسن رضایی به دبیری شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت
پزشکیان: بنزین را نمی‌توان با دستور ناگهانی تغییر داد
جی‌پی‌مورگان: طلا تا پایان 2026 به 5 هزار دلار می‌رسد
پیام تسلیت پزشکیان به سیدحسن خمینی
پیام تسلیت عارف به سیدحسن خمینی
پاسخ پاکستان به طالبان درباره قاچاق سلاح به افغانستان
ملادینوف: عقب‌نشینی اسرائیل از غزه مشروط به خلع سلاح است
وزارت بهداشت لبنان: 4335 نفر در حملات اسرائیل شهید شدند
اعتراض سندرز به پرداخت میلیاردها دلار کمک آمریکا به اسرائیل
ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران؛ عراقچی تکذیب کرد
حادثه امنیتی در نزدیکی باشگاه گلف «ترامپ»
دستور تعطیلی ساحل توسکا پس از مرگ 6 جوان در رامسر
هرکس به رئیس‌جمهوری توهین کند، اهداف صهیونیست‌ها را دنبال می‌کند
برزخ ونس؛ نه پیروزی در کار است و نه دستیابی به نتیجه در مذاکرات
واکنش حزب‌الله به نقشه جدید اسرائیل درباره جنوب لبنان
رونمایی از سردیس استاد محمود فرشچیان در سعدآباد
نورنما | ارادت شادمهر عقیلی به حضرت زهرا (س) با اجرای قطعه یاس کبود بعد از 27 سال
چراغ سبز بارسلونا برای انتقال آراخو به لیورپول
محور ساسانی کرمانشاه؛ مسیر تازه رونق گردشگری
آغاز سنددار شدن 423 هزار هکتار زمین کشاورزی
انتصاب دکتر ذوالقدر به عنوان مشاور سیاسی رهبر معظم انقلاب
انتصاب محسن رضایی به‌عنوان نماینده رهبر انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی
دو و نیم در خیال، ‌یک و نیم در واقعیت
مکتب فرشچیان؛ میراث ماندگار نگارگری ایران
طرح جدید تایوان برای مهار حمله احتمالی چین
حمایت سناتور مورفی از یک توافق بد با ایران قوی‌تر
حزب‌الله: اسرائیل جنگل‌های جنوب لبنان را به آتش کشید
المخا زیر آتش؛ سومین حمله موشکی یمن در یک روز
زمان احتمالی واریز معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
اروپا در برابر جنگ پهپادی روسیه آماده نیست
تمهیدات ویژه برای کنکور 1405/ هشدار درباره پیامک جعلی
شناسایی بیش از 300 ورودی پساب و فاضلاب به رودخانه‌های خوزستان
متهم پرونده 840 میلیاردی مسکن ملی به دام افتاد
پاپ لئو بار دیگر خواستار پایان جنگ اوکراین شد
ردپای احتکار و کم‌فروشی در پرونده‌های 500 میلیاردی گرمسار+فیلم
کشف پرونده زمین‌‎خواری 2 هکتاری در بابل
جانشین فرمانده فراجا: مسائل اجتماعی را نباید انتظامی کنیم
مراسم ترحیم ابوالقاسم قاسم‌زاده با حضور چهره‌های سیاسی و رسانه‌ای برگزار شد
نماینده پارلمان لبنان: آمریکا در جنگ علیه ایران ناکام ماند؛ تنگه هرمز باز نشد
نورویدئو | پشت توافق ریاض؛پایان عصر تکیه بر واشنگتن؟
آنفلوآنزا در کشور کاهش یافت؛کدام استان هنوز در وضعیت هشدار قرار دارد؟
برخورد قانونی دستگاه قضا با اهانت‌کنندگان به رئیس‌جمهور
پیکر حمیدرضا رجب‌زاده کشف شد؛ پای یک زن به این پرونده باز شد؛ 5 مظنون در بازداشت
سقوط یک پهپاد جنگی آمریکا در نزدیکی پایگاه چابلی جیبوتی+فیلم
مصر و ترکیه برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای رایزنی کردند
قرار دادن عمدی غزه در شرایط قحطی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید به‌طور کامل از غزه خارج شود
عراقچی: نه خون‌های ریخته‌شده را فراموش می‌کنیم و نه می‌بخشیم+ فیلم