×
فرهنگی
شناسه خبر : 90220
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/12/18 ساعت 13:37
آمار قابل توجه مزاحمت‌های اورژانس تهران؛ روزانه 700 تا 1200 مزاحمت تلفنی!

آمار قابل توجه مزاحمت‌های اورژانس تهران؛ روزانه 700 تا 1200 مزاحمت تلفنی!

سرپرست مرکز اورژانس تهران با بیان اینکه مزاحمت‌های تلفنی در تهران وجود دارد گفت: روزانه بین 10 تا 20 درصد یعنی روزانه 700 تا 1200 مزاحمت تلفنی در اورژانس تهران داریم.

نورنیوز-گروه جامعه: دکتر یحیی صالح طبری در نشست خبری صبح روز جاری که در مرکز اورژانس تهران برگزار شد اظهار کرد: در سالی که گذشت تعداد انتقال بیماران و مصدومان به بیمارستان ۱۲درصد و ماموریت‌های موتورلانس حدود ۲ درصد افزایش یافته است و تا اسفند ماه بیش از یک میلیون ماموریت در تهران انجام شده است. مزاحمت‌های تلفنی در اورژانس تهران وجود دارد و روزانه بین ۱۰ تا ۲۰ درصد یعنی ۷۰۰ تا ۱۲۰۰ مزاحمت تلفنی در اورژانس تهران داریم.

وی با بیان اینکه کد بیماران مغزی در حدود ۲۸ درصد در سال جاری افزایش داشته است گفت: آمار در خصوص مسمومیت با گاز منوکسید کربن در حدود ۱۲ درصد کاهش داشته است.

صالح طبری در خصوص تماس‌های گرفته شده با اورژانس تهران گفت: بیش از دو میلیون تماس با اورژانس تهران گرفته شده و بین ۲۳ تا ۲۵ درصد کل ماموریت‌های کشور مربوط به تهران است. 

رئیس اورژانس تهران با اشاره به کمبود نیروی انسانی در مرکز اورژانس تهران گفت: دچار کمبود نیروی انسانی هستیم. شرایط کاری در تهران سخت است و از افرادی در رشته‌های بیهوشی و پرستاری و فوریت‌های پزشکی برای همکاری دعوت می کنیم.

رشد ۵۸ درصدی ماموریتهای امداد هوایی

 
طبری با بیان اینکه که ماموریت‌های امداد هوایی نسبت به سال گذشته ۵۸ درصد رشد داشته است گفت: حوادث ترافیکی نیز شش درصد رشد داشته است. 

سرپرست مرکز اورژانس تهران در خصوص فعالیت اورژانس در امر واکسیناسیون نیز گفت: بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از مردم تهران توسط تیم اورژانس در برابر کرونا واکسینه شده‌اند و روزانه هزار ماموریت ویژه بیماران کرونایی در تهران انجام شده است.

رئیس اورژانس تهران گفت: در استان تهران در خصوص چهارشنبه سوری، ۱۹ و در شهر تهران ۱۱ ماموریت تا به امروز انجام شده است. اورژانس تهران در مراکز آموزشی و تجمعی در آماده باش کامل قرار دارد و در میان نیروهای ستادی تا پایان ۱۸ فروردین ماه این آمادگی برقرار شده است. اورژانس تهران ۱۳ میلیون جمعیت ثابت و سه میلیون جمعیت شناور را  با ۲۲۵ پایگاه آمبولانس و ۱۴۵ پایگاه موتور لانس را تحت پوشش دارد.

تمهیدات اورژانس تهران برای جلوگیری از ضرب و شتم نیروهایش

صالح‌طبری در خصوص تمهیداتی که اورژانس تهران برای جلوگیری از ضرب و شتم نیروهای اورژانس در نظر گرفته است افزود: چند روز قبل همکاران اورژانسمان در محل ارائه خدمت مورد ضرب و شتم با چاقو و قمه قرار گرفتند که پیگیری‌ها در حوزه انتظامی انجام شد و با همکاری خوب قوه قضاییه، این افراد بازداشت شدند، در خصوص اینگونه برخوردها با پرسنل اورژانس باید برخورد سختی بشود.

وی درباره آمار شهدای مدافع سلامت اورژانس تهران نیز گفت: اورژانس تهران پنج شهید مدافع سلامت داشته است و به صورت تقرسبی تمام نیروهای اورژانس تهران به کرونا مبتلا شده‌اند چرا که به صورت مستقیم با بیماران در تماس بودند.

رئیس مرکز اورژانس تهران با اشاره به فرسودگی آمبولانس ها نیز اظهار کرد: برای تامین قطعات آمبولانس با مشکل تحریم مواجه هستیم و از مجلس انتظار داریم تا در بازسازی ناوگان اورژانس به ما کمک کنند.

۱۴ تا ۱۷ دقیقه مدت زمان رسیدن آمبولانسها بر بالین بیماران

رئیس مرکز اورژانس تهران در خصوص مدت زمان رسیدن آمبولانس بر بالین بیمار گفت: در حال افزایش تعداد موتورآمبولانس‌ها در شهر تهران هستیم تا خدمات اولیه را موتورآمبولانس‌ها ارائه کنند. در حال حاضر میانگین مدت‌زمان رسیدن آمبولانس بر بالین بیماران، ۱۴ تا ۱۷ دقیقه است.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار هلال احمر درخصوص ورود موج جدید بارشی به جنوب کشور
ارز مسافری و دانشجویی بر مبنای نرخ تالار دوم مرکز مبادله است
انار شب یلدا تامین شد
جهان باید فرصت تعامل با تهران را دریابد
هشدار درباره تبعات اقتصادی مصادره دارایی‌های روسیه
چه خبر از وضعیت مصدومان استقلال ؟
مرتس: با تضمین‌های امنیتی به اوکراین، حملات آتی روسیه را تلافی می‌کنیم
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 26 آذر 1404
کیش یک شب بارانی بی‌سابقه را تجربه کرد
پیکر زن ایرانی در بوسنی شناسایی شد
هشدار زرد هواشناسی در استان البرز
یورش 251 صهیونیست به مسجد الاقصی
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
محسن تنابنده ساخت سریال جنگ 12 روزه را تکذیب کرد
وزیر دفاع روسیه: ناتو آماده درگیری با روسیه است
واژگونی 2 اتوبوس در محور زاهدان ـ بم با 14 کشته و زخمی‌
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
پارلمان اروپا حذف واردات گاز روسیه را تصویب کرد
خبر وزیر کار درباره میزان افزایش دستمزد 1405
هشدار فوری در قشم؛ تخلیه اضطراری روستای طولای آغاز شد
فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم و پدافند هوایی ارتش منصوب شد
پاداش تیم های حاضر در جام جهانی 2026 اعلام شد
خلع سلاح شرط جدید صهیونیست‌ها برای ادامه آتش‌بس در غزه
حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به شهر غزه
ذوب‌آهن و شمس‌آذر بدون گل؛/ هفته چهاردهم لیگ برتر به پایان رسید
از تهدید ایران تا تقلید از ایران؛ رمزگشایی از تناقض پهپادی ترامپ
محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی آذربایجان شد
پایتخت یخ می‌زند
نتایج آزمون قضاوت سال 1404 اعلام شد
اطلاعیه دادگستری البرز درباره خودسوزی مقابل دادگستری کرج
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد
پادکست | خاطرات کجا ثبت می شوند ؟ مغز یا قلب
ای اف سی تراکتور و ساپینتو را جریمه کرد
محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام شد
سناریوی پوتین در صورت شکست مذاکرات صلح اوکراین چیست؟
نورنما | تصویر زیبای بارانی ساحل سرخ جزیره هرمز
«گنگِ فیلیمو» با حکم قضائی توقیف شد
پرداخت وام ازدواج و فرزند تسریع شد
هشدار متخصصان ارتوپد درباره مصرف زیاد یک نوشیدنی
اهواز امسال فقط یک روز هوای پاک داشت
عارف: همه در برابر حوادث جاده‌ای مسئول هستیم
جسد دختر قربانی سیل در رویدرِ هرمزگان پیدا شد
گرفتار شدن دو کارگر در چاه 25 متری در بلوار آفریقا+ فیلم حادثه
برگزاری جلسه کمیته انضباطی شهربانو و سهیلا منصوریان در فدراسیون ووشو
مذاکره برابر و منصفانه شرط گفت‌وگو با آمریکاست /3 کشور اروپایی ظرفیتی برای مذاکره ندارند
وزارت کشور عراق: جنایت های تروریستی 88درصد کاهش یافته است
ناو هواپیمابر جدید چین از تنگه تایوان عبور کرد
هشدار فدراسیون کوهنوردی: تا اطلاع‌ ثانوی به کوه نروید!
تصادف جاده ای در تربت جام 5 کشته برجا گذاشت
سقف یادگیری دانش‌آموزان محدود و محصور نشود
X
آگهی تبلیغاتی