×
سیاسی
شناسه خبر : 90203
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/12/18 ساعت 11:53
انتقاد شدید ایران از مصونیت اعطایی کشورهای غربی به منافقین

انتقاد شدید ایران از مصونیت اعطایی کشورهای غربی به منافقین

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران از مصونیت اعطایی کشورهای غربی به گروهک جنایتکار و تروریستی منافقین انتقاد کرد.

نورنیوزـگروه سیاست: دکتر کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای خطاب به دبیرکل سازمان ملل متحد، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، رئیس شورای حقوق بشر، رؤسای شورا، کمیسیون و پارلمان اروپا از مصونیت اعطایی از سوی کشورهای غربی به گروهک جنایتکار و تروریستی منافقین انتقاد کرد.

در این نامه آمده است:

جمهوری اسلامی ایران از بعد از پیروزی انقلاب تا به امروز، یکی از بزرگترین قربانیان تروریسم و جولانگاه گروه‌های تروریستی داخلی و خارجی بوده و در این مدت، هزاران انسان بی‌گناه به‌دست آنان شهید و یا به‌شدت مجروح شده‌اند، در این میان، بیشترین ترورها که مصداق جنایت علیه بشریت است، توسط گروهک تروریستی منافقین در ایران انجام شده است.

این نامه با اشاره به جنایت‌های متعدد این گروهک و کشتار مردم بی‌گناه، می‌افزاید: در معرفی منافقین همین بس که مهمترین اولویت و مبنای اصلی عملکرد آن، ترور و قتل افرادی است که با آنان هم‌نظر نبوده و آنان را منکر می‌شدند، این مسئله را می‌توان به‌طور مشهود، در اسناد و بیانیه‌های منتشره توسط آنان مشاهده نمود، حال آن‌که قتل و کشتن افراد بی‌گناه آن هم به‌شیوه‌های ناجوانمردانه، مانند بمب‌گذاری در مراکز تجمع غیرنظامیان، آشکارترین و فاحش‌ترین نقض حقوق بشر می‌باشد.

در بخش دیگری از این نامه در خصوص جنایت منافقین در حق مردم کشورهای منطقه از جمله عراق و سوریه، آمده است: نیروهای منافقین، پس از استقرار در عراق و در همکاری با رژیم صدام، جنایات گسترده‌ای علیه اقوام مختلف این کشور از جمله شیعیان و اکراد مرتکب شدند و پس از آغاز فعالیت گروه‌های تروریستی در سوریه و عراق از سال 2011، همراه با تروریست‌ها در سوریه، دست به کشتار گسترده مردم سوریه زده و ضمن آموزش نیروهای تروریستی، جنایات گسترده‌ای را در این منطقه انجام دادند.

این نامه می‌افزاید: این نهاد تروریستی با چنین کارنامه سیاهی، از همان ابتدا در برخی کشورهای اروپایی تشکیلات اداری داشته و عوامل آن علی‌رغم درخواست‌های بی‌شمار و مستند جمهوری اسلامی، بدون هیچ محدودیت و پیگرد قضائی، آزادانه در کشورهای اروپایی تردد نموده و برخی از این کشورها تبدیل به مکانی امن برای آنان شده‌اند. با توجه به مصونیت اعطایی از سوی کشورهای غربی به این گروهک و پهن نمودن فرش قرمز برای حضور در جلسات و نشست‌های دولت و پارلمان و حتی حمایت مادی و معنوی از آنان، در کمال تأسف مدتی است شاهد آن هستیم که سران این نهاد جانی و خطرناک، چهره حقوق بشری به خود گرفته و خود را حامی حقوق بشر معرفی می‌نمایند.

این نامه با بیان این‌که در اسناد رسمی منتشره از سوی نهادهای دولتی و امنیتی وابسته به کشورهای غربی، بارها به ماهیت تروریستی گروهک منافقین اذعان شده و از سوی این نهادها تحریم شده‌اند، می‌افزاید: پس از خروج مشکوک، تأسف‌بار و سیاسی نام این گروهک از فهرست گروه‌های تروریستی اتحادیه اروپا، متأسفانه مشاهده می‌شود برخی نمایندگان پارلمان اروپایی و همچنین مقامات دولتی و نمایندگان پارلمان کشورهای اروپایی، ضمن نادیده گرفتن دروغ‌پردازی‌های آشکار این گروهک در مسئله حقوق بشر و همچنین جنایات ارتکابی، با موضع‌گیری و صدور بیانیه از این نهاد تروریستی حمایت می‌کنند.

این نامه با تأکید بر این‌که گسترش مصائب و خطرات تروریسم و شیوع آن به کشورهای اروپایی و همچنین پیامدهای منفی برآمده از آن، ضرورت عزم جدی واقعی در مبارزه با آن را بیش از پیش روشن ساخته، می‌افزاید: دیدگاه دوگانه در مسئله حقوق بشر و نگاه ابزاری به آن، و حمایت از گروهکی که سالیان سال دستانش به خون هزاران نفر آلوده می‌باشد و نفرت آنها در دل مردم ایران نهادینه شده است، به هیچ وجه قابل پذیرش نمی‌باشد.

غریب‌آبادی در پایان از مقامات سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا خواست با در نظر گرفتن جنایت‌های گسترده ارتکابی توسط گروهک تروریستی منافقین، ضمن اقدام جدی برای جلوگیری از فعالیت آزادانه عناصر این گروهک تروریستی در اروپا و کشورهای مناطق دیگر و همچنین تردد و حضور در سازمان‌های بین‌المللی تحت عناوین پوششی، سران و عوامل جنایتکار آن را به پای میز محاکمه کشانده و پاسخگو نماید.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
واکنش تل‌آویو به گزارش‌های مربوط به ورود 50 نظامی صهیونیست به سومالی‌لند
ترامپ «کنجکاوی» را علت درخواست‌های مکرر کمک از ناتو در مورد ایران عنوان کرد!
علت پریدن آنتن گوشی‌ها چیست؟
توافق میان ایران و آمریکا شاید به بازداشت نتانیاهو منجر شود
غریب آبادی از توافق درخصوص ترتیبات مذاکرات آتی خبر داد
بُرد خروس‌ها در طولانی‌ترین بازی جام
همتی: هیچ الزامی برای خرید نهاده‌های کشاورزی از آمریکا نداریم
گلزنی مرد تمام نشدنی فوتبال؛ مسی بهترین بازیکن زمین شد
قالیباف: تنگه هرمز با ترتیبات ایرانی و توسط ایران اداره خواهد شد
شهید چمران نماد مقاومت، اقتدار و الهام‌بخش نیروهای مسلح است
عزاداری شب هشتم محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
هشدار سازمان ملل درباره فعالیت اسرائیل در جنوب سوریه
اژه‌ای: جنگ ترکیبی دشمن علیه ایران در پنج سال اخیر تشدید شد
گفت وگوی وزرای خارجه عرب درباره امنیت منطقه در سایه مذاکرات ایران و آمریکا
ستاد مردمی اربعین در گیلانغرب تشکیل شد
شرط جدید برای طرح‌های عمرانی استان‌ها اعلام شد
قالییاف وارد مسقط شد
جزئیات محدودیت‌های پروازی در مراسم تشییع رهبر شهید اعلام شد
جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
سفر پزشکیان بیانگر آرمان‌های مشترک تهران - اسلام‌آباد برای صلح است
بیانیه باشگاه پرسپولیس در خصوص تصمیم عادلانه فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ
وزیر ارتباطات: برای توسعه زیرساخت‌ها به مدل‌های جدید تأمین مالی نیاز داریم
وزارت خارجه آمریکا: روبیو از فردا راهی خاورمیانه می‌شود
نماینده روسیه:تجاوزات اسرائیل علیه سوریه باید متوقف شود
لیبرمن: توافق ایران و آمریکا فاجعه‌ای برای اسرائیل است
پزشکیان: آمادگی داریم دیپلماسی را در راستای حقوق بین المللی ادامه دهیم
ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های گسترده موافقت خواهد کرد
بازار طلای تهران 6 روز تعطیل شد
یک منبع آگاه: صرف پولهای بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد
ثبت‌نام خودروهای وارداتی آغاز شد+ جزئیات و نحوه ثبت نام
عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
فارن افرز:تنها راه نجات اروپا، استقلال از آمریکاست
رایزنی دمشق و بیروت درباره حملات اسرائیل
مالکان در 4 مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند
سازمان لیگ فوتبال: سهمیه سوم آسیا به قهرمان تورنمنت 3 جانبه می‌رسد
حمله موشکی اوکراین به تاسیسات الکترونیکی روسیه
جزئیات برنامه‌های وداع و تشییع پیکر رهبر شهید؛ احتمال تعطیلی تهران
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت چهاردهم
تأکید قطر بر لزوم تثبیت آتش‌بس و حمایت از تمامیت ارضی لبنان
نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد
قالیباف به عمان رفت
توافق آمریکا و ایران معادلات را تغییر داد
دیپلماسی در سربالایی؛ چرا باید از پنجره امید محافظت کرد؟
خدمات دستگاه قضایی 24 ساعته ارائه می‌شود
هشدار امنیتی در اسرائیل؛ نگرانی از حمله‌ای مشابه 7 اکتبر
جزئیات تازه از اختلال 4 بانک؛ منشأ اختلال همچنان نامشخص است
توقف خطرناک وانت در آزادراه ساوه–همدان یک کشته برجای گذاشت
جهش 40 هزار بشکه‌ای در تولید نفت ایران با توسعه بزرگ‌ترین میدان مشترک
پیام فرمانده کل ارتش به محسنی اژه‌ای به مناسبت هفته قوه قضائیه
مهلت ثبت‌نام کاردانی به کارشناسی 1405 تمدید شد