×
سیاسی
شناسه خبر : 90125
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/12/16 ساعت 15:06
رئیس جمهور: خاتمه جنگ به نفع ملت‌هاست

رئیس جمهور: خاتمه جنگ به نفع ملت‌هاست

رئیس‌جمهور مردم اوکراین را قربانی سیاست‌های شیطانی آمریکا دانست و تأکید کرد: جمهوری اسلامی با جنگ مخالف است و هرروز که جنگ زودتر پایان یابد، به‌نفع ملت‌هاست و از خطرات، آسیب‌ها و مشکلات مردم کم می‌شود.

نورنیوزـگروه سیاست: سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در جلسه دیشب (یکشنبه 15 اسفند) هیئت دولت با تبریک ولادت حضرت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران را مایه عزت و اعتبار کشور معرفی کرد و گفت: عزت امروز کشور مرهون خدمات نیروهای مسلح به‌ویژه پاسداران انقلاب اسلامی است.

وی افزود: مردم ما برداشت ارزشمندی از پاسدار و پاسداری دارند و نام پاسداران عزیز همواره با دفاع از کشور و دلسوزی و دغدغه‌مندی و همراهی با مردم در سختی‌ها و مشکلات و ایستادگی در برابر هجمه‌ها و توطئه‌های دشمنان این مرز و بوم عجین است.

رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم الگوگیری از فرهنگ حسینی در تمام شئون زندگی و نظام اجرایی خاطرنشان کرد: نجات بشر امروز در برابر امواجی که از طوفان نوح سهمگین‌تر است، در گروی توجه به فرهنگ حسینی است و کسی از این وضعیت رهایی می‌یابد که در کشتی قرار گیرد و ناخدایش حسین‌بن علی(ع) است.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش به سفرهای خارجی وزرا و مقامات دولتی اشاره کرد و با مؤثر دانستن نفس سفر در توسعه و تقویت روابط با کشورها، در عین حال تصریح کرد: موضوعاتی که در سفرهای مسئولان و کارکنان دولت به کشورها مطرح می‌شود باید با جدیت پیگیری شود تا ملت از منافع این سفرها بهره‌مند شود.

وی همچنین در خصوص آخرین تحولات مربوط به مذاکرات لغو تحریم‌ها در وین اظهار داشت: وزارت امور خارجه و تیم مذاکره‌کننده با تلاش مذاکرات را پیگیری می‌کنند اما دولت هیچ اقدامی را به مذاکره و برجام گره نزده و نخواهد زد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه برجام همه سیاست خارجی ایران نیست بلکه به‌عنوان یک موضوع در این عرصه به آن نگاه می‌شود، اضافه کرد: رمز موفقیت دولت در 6 ماه اخیر این بوده است که همه امور از جمله مسائل مربوط به سیاست خارجی و نظام بانکی و نفت را با قدرت پیگیری کرده و هیچ‌یک از آنها را معطل برجام و توافق در مذاکرات نکرده است.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش درباره پرداخت حق‌الزحمه کارکنان و کارگران از سوی شرکت‌های پیمانکار اظهار داشت: هیچ پیمانکاری حق ندارد به‌هیچ‌عنوان و بهانه‌ای حقوق کارگران را پرداخت نکند و حقوق هیچ کارگری نباید یک روز هم تأخیر بیفتد.

وی با بیان اینکه پیمانکاری که حق کارگر را نمی‌دهد و به او ظلم می‌کند صلاحیت ندارد پیمانکار دولت باشد، به وزرا و مسئولان دستگاه‌های دولتی تأکید کرد شرعاًً و قانوناً وظیفه دارند با پیگیری موضوع اجازه ندهند هیچ کارگری در شب عید دچار سختی شود.

رئیس‌جمهور با اشاره به سفر اخیرش به استان گلستان و بازدید از جزیره آشوراده، ابراز کرد: اختلاف نظر برخی دستگاه‌ها باعث شده است ظرفیت عظیمی که در این منطقه قرار دارد معطل بماند که مقرر شد وزارت راه با تشکیل کارگروهی از همه دستگاه‌های مربوطه ظرف 10 روز تمهیداتی برای حل این مسئله بیندیشد.

رئیسی خاطرنشان کرد: دولت هرگز اجازه نخواهد داد اقتصاد کشور، اقتصاد دریا، اقتصاد روستا و اقتصاد گردشگری و ثروت‌های عظیم کشور معطل تصمیم‌گیری یک دستگاه یا یک بخش اداری بماند و ضمن احترام به نظر کارشناسی و قانون این موضوع را با جدیت پیگیری خواهد کرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به مسائل منطقه و بحران اوکراین اشاره کرد و گفت: مردم اوکراین نیز مانند مردم افغانستان، یمن و عراق قربانی سیاست‌های شیطانی آمریکا شده‌اند.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران همان‌طور که مقام معظم رهبری اعلام کردند، حتماً با جنگ مخالف است و هر روز که جنگ زودتر پایان یابد، به‌نفع منطقه و ملت‌هاست و از خطرات، آسیب‌ها و مشکلات مردم کم می‌شود.

رئیسی با اشاره به روز درختکاری و هفته منابع طبیعی گفت: کاشت درخت در تأمین هوای پاک و سلامت مردم نقش بسیار زیادی دارد و اقدام مقام معظم رهبری که هرساله یک نهال غرس می‌کنند باید برای همگان الگو قرار گیرد.

وی با توجه به کاشت 40 هزار اصله درخت توسط آموزش و پرورش تأکید کرد: اگر همه بخش‌ها مانند آموزش و پرورش به فرهنگ درختکاری توجه و همت مضاعف داشته باشند، می‌توانیم به هدف تعیین‌شده در غرس میلیون‌ها نهال دست یابیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قرارداد 2 میلیارد دلاری آمریکا برای فروش پدافند ضد پهپاد به کویت
وزیر انرژی آمریکا: کاهش قیمت بنزین وابسته به توافق با ایران است
انتقاد تند عضو کنگره آمریکا از نتانیاهو و نفوذ تل‌آویو در واشنگتن
چرا پنتاگون از فعالیت‌های اطلاعاتی اسرائیل نگران شده است؟
چرا برخی افراد پس از طلاق دچار افسردگی و اضطراب می‌شوند؟
صعود تکواندو ایران در رنکینگ جهانی؛ زندی شماره یک المپیک شد
بغداد زمان خروج نیروهای ائتلاف آمریکایی را اعلام کرد
تصادف مرگبار سمند در نجف‌آباد؛ 3 فوتی و 1 مصدوم
دو بزنگاه کنونی دشمن در جنگ ترکیبی
کاهش قیمت نفت متوقف شد؛ برنت به 92 دلار رسید
تداوم تنش آبی در پایتخت با وجود افزایش بارندگی‌ها؛ تهران همچنان در مرز تنش آبی
ابهام امنیتی ترامپ و راهبرد فرسایش ایران
زاینده رود تا سه ماه آینده جاری است
دو برداشت از توافق
کیفیت هوای اصفهان به مرز بحران رسید
قیمت دلار توافقی امروز شنبه 16 خرداد 1405
کوبا؛ تایوانِ کارائیب؟
جزئیات صدور ویزای تیم ملی ایران برای جام جهانی ؛ چه کسانی ویزا نگرفتند؟
قیمت گوشت قرمز امروز 16 خرداد 1405 + جدول
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری برای 17 تا 31 خرداد آغاز شد
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 16 خرداد 1405 / اونس طلا سقوط کرد!
محیط زیست ایران، چشم به راه حکمرانی سبز
ترافیک سنگین صبحگاهی در محور هراز و 2 آزادراه اصلی
پاسخ تند عراقچی به رئیس‌جمهور لبنان؛ دشمن واقعی را فراموش نکنید
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 16خرداد 1405 + جدول
برنامه مسابقات ورزشی امروز 16 خرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 16 خرداد 1405 + وضعیت استانها
پاسخ قاطع به تجاوز جدید آمریکا؛ موشک‌های سپاه پایگاه‌های هوایی دشمن در منطقه را هدف گرفتند
چرا قهوه گران شد؟
بازگشت فرگوسن به انظار عمومی بعد از بیماری ناگهانی
راز عجیب شباهت حشرات و چت‌جی‌پی‌تی
معجزه در اورست؛ کوهنورد نپالی پس از مراسم تدفینش زنده پیدا شد
سرطان پروستات شایع‌ترین سرطان در مردان شناخته شد
کاپیتان اسکاتلند با قراردادی آزاد اسپرزی شد
آژیرهای خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد
حمله به یک کشتی ترکیه‌ای در دریای سیاه
اوشاکوف: آمریکا تمرکز خود را از اوکراین به ایران منتقل کرده است
ترامپ: هنوز درباره ارسال بسته 14 میلیارد دلاری به تایوان تصمیم نگرفته‌ایم
جزئیات تصادف مرگبار در محور زنجان–میانه؛ 4 نفر جان باختند
واکنش مفتی جعفری لبنان به اظهارات جوزف عون درباره دبیرکل حزب‌الله
ارائه 188 هزار خدمت سلامت به زائران ایرانی حج
پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در شنبه 16 خرداد 1405
آخرین تصمیم درباره سوابق تحصیلی و قوانین کنکور اعلام شد
آغاز روند کاهش قیمت محصولات پتروشیمی در بازار
ادعای ترامپ: درباره ایران به موفقیت بزرگی نزدیک شده‌ایم
تشدید حملات هوایی در جنوب لبنان
مومنی: چین و روسیه حمایت قاطع خود از ایران را اعلام کردند
پوتین: آتش‌بس باید به صلح پایدار در منطقه منجر شود
گره ویزا باز شد؛ ملی‌پوشان در مسیر جام جهانی 2026
بازگشت جناب‌خان به تلویزیون همزمان با جام جهانی