×
فرهنگی
شناسه خبر : 89858
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/12/09 ساعت 15:20
اوکراین امروز؛ محل عبرت غربگرایان است

اوکراین امروز؛ محل عبرت غربگرایان است

صدرالحسینی گفت: قطعا بحران اوکراین که نقطه تاریخی است، می‌تواند برای سالیان دور به عنوان یک ماجرای عبرت آموز برای ملت‌های مستقل تعبیر شود.

نورنیوزـگروه بین‌الملل: سید رضا صدرالحسینی کارشناس مسائل بین الملل درباره چرایی شکل گیری بحران اوکراین بیان کرد: ماجرایی که در اوکراین به وجود آمد یک روند بین المللی است که غرب به دنبال افزایش نفوذ خود در حوزه هایی است که تصور می‌کند امکان ورود ندارد.

صدرالحسینی در توضیح بیشتر عنوان کرد: در واقع این امریکاست که به دنبال افزایش هژمونی سیاسی، اقتصادی، نظامی و امنیتی خود در همه مناطق دنیاست. از حدود ۲۰ سال گذشته تا کنون در ارتباط به ورود به کشورهای اقماری جماهیر شوروی سابق که بعد از سال ۱۹۹۱ مستقل شده است و در حال حاضر به عنوان کشور مستقل شناخته می‌شوند همه تلاش امریکایی ها بر این معطوف بود که بتوانند حکومت‌های کشورها را به عنوان یک حکومت لیبرال معرفی کنند و تلاش کردند تا با انجام کودتاهای مخملی محاصره روسیه را افزایش داده و ناتو را به مناطق مختلف شرق عالم بکشند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود مطرح کرد: مسبب اصلی شرایط تاسف آور امروز اوکراین که مردمی در بخش هایی از این کشور در حال دیدن آسیب هستند، امریکایی ها و حکومت وابسته اوکراین به آنهاست؛ شخصی که هیچ تجربه سیاسی و مدیریتی نداشته و با تبلیغات غربگرایان در اوکراین رئیس جمهور می شود و دائما تمام توانمندی‌های موجود در اوکراین را در اختیار غربی‌ها می گذارد.

این کارشناس مسائل بین الملل در ادامه یادآور شد: نباید فراموش کنیم که اوکراین یکی از مناطق بسیار قدرتمند در حوزه دفاعی بود اما در سال ۲۰۱۴ بر اساس قولی که غربی‌ها به آنها داده بودند، قرار بر این شد که اوکراین همه سلاح‌های خود را تحویل دهد و دفاع از کشور خودش را به ناتو بسپارد اما بدعهدی غربی‌ها یکبار دیگر ملتی را به آستانه آوارگی کشاند. در حقیقت غربی‌ها تلاش کردند که با افزایش تحریم‌های روسیه موضوع را به اتمام برسانند و حتی کوچکترین حمایت نظامی از اوکراین که قبلا می توانست از خود دفاع کند، به عمل نیاوردند.

صدرالحسینی تصریح کرد: در واقع اوکراین نقطه عبرتی شد برای کسانی که علاقه مند هستند، کشورهای مستقل توانمندی دفاع از خود را نداشته باشند و کلید امنیت کشور خود را به نهادهای بین المللی و یا سازمان های نظامی بزرگ غربی مانند ناتو بسپارند و قطعا این نقطه تاریخی می‌تواند برای سالیان دور به عنوان یک ماجرای عبرت آموز برای ملت‌های مستقل تعبیر شود.

این کارشناس مسائل بین الملل درباره نتیجه جنگ اوکراین و روسیه نیز بیان کرد: به نظر می‌رسد مناطق استقلال طلب می‌توانند استقلال خود را کسب کنند البته مدتی را در مشکلات اقتصادی و اجتماعی خواهند گذراند اما آنچه برخی‌ها پیش بینی می‌کنند مبنی بر اینکه این ماجرا به یک جنگ طولانی یا جنگ سوم جهانی ختم خواهد شد، اعتقادی به این موضوع ندارم.


نورنیوز
اخبار مرتبط
اسفندماه 1402/ اوکراین سرابی که به باتلاق مرگ مبدل شد!
یکشنبه 1403/02/02 ساعت 08:00
نورنیوز بررسی کرد؛
اسفندماه 1402/ اوکراین سرابی که به باتلاق مرگ مبدل شد!
امروز مردم اوکراین گرفتار خودباختگی‌ها و خودفریبی‌های غرب‌گرایانی هستند که صحنه نمایش و بازی را با صحنه حقیقی جهان اشتباه گرفته و با همان توهمات به نقش‌آفرینی پرداخته‌اند در حالی که ناجی بودن غرب صرفا در فیلم‌ها و داستان‌های هالیوودی است که بروز دارد.
اختلاف نظرهای اوکراین و آمریکا بر سر جنگ شدت می‌گیرد
چهارشنبه 1402/06/22 ساعت 08:31
اختلاف نظرهای اوکراین و آمریکا بر سر جنگ شدت می‌گیرد
شبکه آمریکایی ان.بی.سی نیوز در تحلیلی به وجود اختلاف نظر بین مقامات واشنگتن و کی‌یف بر سر وضعیت جنگ در اوکراین و چشم انداز پیش روی آن اذعان کرد.
پشت پای رسمی بایدن به زلنسکی!
سه‌شنبه 1402/04/20 ساعت 13:14
نورنیوز بررسی کرد؛
پشت پای رسمی بایدن به زلنسکی!
قرینه‌یابی و رمزگشایی از جملات اخیر توسط بایدن چندان دشوار به نظر نمی‌رسد، چه، عضویت اوکراین در ناتو، چه قبل و چه پس از جنگ اساسا محتمل نیست!
راز اصرار آمریکا به ارسال بمب‌های خوشه‌ای به اوکراین
دوشنبه 1402/04/19 ساعت 14:54
نورنیوز بررسی کرد؛
راز اصرار آمریکا به ارسال بمب‌های خوشه‌ای به اوکراین
این اقدام از یک‌سو برای اعمال فشار بر کشورهای اروپایی جهت افزایش ارسال تسلیحات به اوکراین برای طولانی شدن جنگ صورت گرفته و از سوی دیگر امتیازی به اوکراینی‌هاست تا در مقابل مخالفت آمریکا با عضویت اوکراین در ناتو در نشست آتی لیتوانی، از فشار کی‌یف بکاهد.
حرف آخری که یک‌سال قبل به زلنسکی زده نشد!
یکشنبه 1402/04/18 ساعت 12:52
نورنیوز بررسی کرد؛
حرف آخری که یک‌سال قبل به زلنسکی زده نشد!
اوکراین قربانی معاملات پشت پرده آمریکا و اروپا شده و التماس‌ها و تهدیدات زلنسکی در خصوص لزوم عضویت کشورش در پیمان آتلانتیک شمالی تاکنون راه به جایی نبرده و از این پس هم نخواهد برد.
«جنگ اوکراین»، شبیه‌سازی «بازی جنگ» آمریکا با قاره کهن
شنبه 1401/09/26 ساعت 13:14
«جنگ اوکراین»، شبیه‌سازی «بازی جنگ» آمریکا با قاره کهن
هر چند کی‌یف، آمریکا و ناتو را به عنوان حامیان خود در جنگ با روسیه می‌داند اما در نظر غرب این کشور تنها یک صحنه‌ از «بازی جنگ» نبردی خواهد بود که به ظن آنها در آینده برای مقابله با قدرت‌های قاره کهن مانند چین، روسیه و ایران بدان نیاز خواهد داشت.
مخالفت مجارستان با پرداخت وام اتحادیه اروپا به اوکراین
سه‌شنبه 1401/09/15 ساعت 19:06
مخالفت مجارستان با پرداخت وام اتحادیه اروپا به اوکراین
اتحادیه اروپا با پرداخت وامی معادل 18 میلیارد یورو به اوکراین موافقت کرده ولی با مخالفت مجارستان روبرو شده است.
آلمان تاسیسات شرکت روسی روسنفت را مصادره کرد
جمعه 1401/06/25 ساعت 13:23
آلمان تاسیسات شرکت روسی روسنفت را مصادره کرد
دولت برلین روز جمعه اعلام کرد که تاسیسات پالایشی متعلق به نمایندگی های شرکت بزرگ روسنفت روسیه را برای تضمین دستیابی آلمان به انرژی، مصادره می کند.
مدودف: شانس اوکراین برای پیوستن به ناتو صفر است
چهارشنبه 1401/06/02 ساعت 15:49
مدودف: شانس اوکراین برای پیوستن به ناتو صفر است
معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه در کانال تلگرامی خود نوشت به لطف «عملیات ویژه نظامی روسیه»، شانس اوکراین برای پیوستن به ناتو "صفر" است.
وضعیت «پات» هدف آمریکا در بحران اوکراین
شنبه 1401/02/24 ساعت 15:56
وضعیت «پات» هدف آمریکا در بحران اوکراین
درگیر نمودن روسیه و اوکراین در جنگی فرسایشی که حداقل نتیجه آن عدم موفقیت مسکو و همچنین نباختن کی‌یف است، راهبرد اصلی آمریکا در جنگ اوکراین است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فردا مدارس قم دایر است
برخی مدارس کهگیلویه و بویراحمد فردا تعطیل شدند
ویتکاف فردا با پوتین دیدار می‌کند
مهدی مبینی درگذشت
فردا ادارات و مدارس سراسر استان البرز دایر هستند
شارژ حساب سرپرستان خانوار طرح یسنا از امروز
اعلام شرایط فروش جدید ایران خودرو + جزییات و لینک ثبت نام
جزئیات حراج جدید سکه طلا؛ سقف خرید هر نفر 5 قطعه
پیام تبریک پزشکیان به بانوی کاراته‌کار ایران
دادگاه نتانیاهو باز هم لغو شد
پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه در پی درگذشت همسر معاون رئیس جمهور
رکورد تازه طلا؛ هشدار به بازار سرمایه
تونل امیرکبیر امشب مسدود می‌شود
علت حادثه منجر به فوت همسر معاون رئیس جمهور مشخص شد +فیلم
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ژاپن
مصوبات شهرآورد پرسپولیس–استقلال ؛ اختصاص 1600 بلیت به بانوان
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 10 آذر 1404+ جدول
واکنش شرکت کفش ملی به خبر واگذاری غیرقانونی ملک میدان قیام
واژگونی مینی‌بوس کارگران معدن در بردسکن
تاج: درباره حضور در قرعه‌کشی جام جهانی 2026 در حال رایزنی هستیم
بهشت زهرا (س) هنوز ظرفیت دارد
بارش‌های شدید در گیلان و مازندران
انتصاب 4 عضو حقیقی شورای عالی نوجوانان و جوانان از سوی رئیس جمهور
قیمت دلار و سایر ارزها امروزدوشنبه 10 آذر1404+ جدول
قیمت خرید تضمینی جو و ذرت تعیین شد
هشدار تولیدکنندگان مرغ درباره آینده بازار
فراخوان هفت سازمان بین‌المللی برای بازداشت فوری سران رژیم صهیونیستی
3 کشته در تصادف محور کرند - سرپل‌ذهاب
تجلیل رییس‌جمهور از یک معلم قزوینی
همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کلید خورد
بازگشت شاخص بورس به مدار صعودی | جهش 40 هزار واحدی
خودروها چند درصد مقصر آلودگی هوا هستند؟
سدهای مهم فقط 32 درصد آب دارند
گزینه‌های جنجالی برای پایان جنگ اوکراین
بهترین زمان و بهترین ورزش در هوای آلوده
سکوت عجیب فیفا در قبال تحریم قرعه‌کشی جام جهانی از سوی ایران
تردد خودروهای هیبریدی در طرح زوج و فرد آزاد است
سهم تاکسی‌های اینترنتی در آلودگی هوای پایتخت
نمایش فیلم‌های کوتاه جشنواره جهانی فیلم فجر به سانس فوق‌العاده رسید
خشونت ساختاری آمریکا و بحران امنیت
مبعلی سرمربی الفتح امارات شد
189 نقطه حادثه خیز در پایتخت رفع خطر شد
زمان دقیق واریز مرحله پنجم کالابرگ اعلام شد
توقیف لنج حامل 80 هزار لیتر سوخت قاچاق در کیش
پیشنهاد «معامله» نتانیاهو برای دریافت عفو
جزئیات جدید واریز وام بازنشستگان تأمین‌اجتماعی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 10 آذر 1404+ جدول
وضعیت قرمز هوای تهران برای دهمین روز متوالی
هشدار امنیتی تازه دریافت نکردیم/ آماده مقابله با هر سناریوی بحران‌ساز رژیم صهیونیستی هستیم
تکذیب یک نقل قول از کمال خرازی
X
آگهی تبلیغاتی