×
اقتصادی
شناسه خبر : 89639
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/12/04 ساعت 14:56
وزیر کشور: حقابه رودخانه هیرمند با دیپلماسی قوی در حال پیگیری است

وزیر کشور: حقابه رودخانه هیرمند با دیپلماسی قوی در حال پیگیری است

وزیر کشور با اشاره به مساله آب رودخانه هیرمند و حقابه ایران از این رودخانه گفت: دیپلماسی قوی در این رابطه در حال پیگیری است و امیدواریم به نتیجه برسد.

نورنیوز-گروه جامعه: احمد وحیدی روز چهارشنبه در بدو ورود به زابل در جمع خبرنگاران اظهارداشت: از مدت‌ها پیش برنامه داشتیم که خدمت مردم شریف سیستان و بلوچستان برسیم طبیعتا یک نیازمندی‌هایی منطقه دارد و یکسری مصوبات هم در دوره  قبل سفر رییس جمهور انجام شده از اینرو به  استان آمدم تا مصوبات سفر رییس جمهور را پیگیری و سایر نیازها را از نزدیک مجددا  ارزیابی و بررسی کنیم.

وی افزود: در رابطه با مشکل آب سیستان و بلوچستان در این سفر با استاندار و نمایندگان مردم این استان در مجلس شورای اسلامی و همه عزیزان دست اندرکار صحبت خواهیم کرد که مصوبات حوزه آب چقدر پیشرفت کرده است.

وزیر کشور امنیت مرزهای این استان را خوب توصیف کرد و ادامه داد: امنیت مرزها با حضور سلحشوران ما در نیروهای مسلح و نیروی انتظامی بحمدالله وضعیت خیلی خوبی دارد البته شرارت‌های مرزی همیشه بوده که تاثیر مهمی بر روی امنیت کلان منطقه نداشته است.

وی با بیان اینکه در مورد طرح‌های توسعه منطقه سیستان بحث مفصل وجود دارد افزود: از جمله کارهایی که در همین سفر دنبال خواهیم کرد مرور طرح‌های توسعه و پیشرفت منطقه در سطح استان از جمله سیستان است.

وحیدی گفت: راجع به اقتصاد مرزنشینان  از قبل یکسری طرح‌هایی در ذهن بوده و یکسری کارهایی هم انجام شده است البته همه این اقدامات باید تقویت شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به  زمینه‎‌ها و امکانات منطقه سیستان و کارهایی مانند بازارچه های مرزی،  تبادلات مرزی و  طرح معدن سنگ آهن زمینه اشتغال خیلی خوبی در این منطقه شکل خواهد گرفت.

وزیر کشور تاکید کرد: مساله آب هیرمند در واقع دست ما نیست و دست طرف خارجی است که در این رابطه با آنان در سطوح مختلف صحبت، تاکید و یادآوری تعهدات آن کشور در مورد حقابه شده و همچنان این موضوع در حال پیگیری است و به هر حال در مقاطعی قول‌هایی داده شده ولی به آن قول‌ها آنگونه که داده شده عمل نشده است.

به گزارش ایرنا احمد وحیدی وزیر کشور در سفری ۲ روزه به سیستان و بلوچستان، ظهر امروز وارد فرودگاه زابل شد و مورد استقبال حسین مدرس خیابانی استاندار و جمعی از مسوولان این استان قرار گرفت.

بازدید از اردوگاه نیاتک، بازدید از مرز و مسیر رودخانه و تالاب بین‌المللی هامون، بازدید از چاه نیمه چهارم، بازدید از ورودی آب جریکه، بازدید از چاه ژرف شماره سه، بازدید از اردوگاه ادیمی و نشست هماهنگی با فرمانداران و شهرداران این استان از مهمترین برنامه‌های وزیر کشور در روز اول سفر به سیستان و بلوچستان است.

وحیدی در دومین روز سفر به سیستان و بلوچستان روز پنجشنبه از میرجاوه، فرودگاه سراوان، بازارچه‌های مرزی کوهک، پیشین، ریمدان و اقدامات پس از سیل در کنارک بازدید خواهد کرد.


ایرنا
اخبار مرتبط
کریدورها محور دیپلماسی آب
دوشنبه 1403/10/17 ساعت 10:18
مجتبی انوریان یزدی*
کریدورها محور دیپلماسی آب
افغانستان تلاش دارد در لباس‌های گوناگون از حضور در چهره گروهک‌های تروریستی گرفته تا چهره‌نمایی در قامت رسمی آذربایجان و ترکیه و ... به اعمال فشار بر ایران‌، اما این بار از مرزهای شرقی مبادرت ورزد‌.
حقابه ایران از هیرمند، حق مسلمی که مصالحه‌بردار نیست
شنبه 1402/02/30 ساعت 13:28
نورنیوز بررسی کرد؛
حقابه ایران از هیرمند، حق مسلمی که مصالحه‌بردار نیست
تامین حقابه ایران از رود هیرمند، یک مطالبه حقوقی مسلم از سوی ایران است و بیانیه‌های سیاسی، شانتاژ رسانه‌های غربی و ضدانقلاب و... نمی‌تواند خللی در عزم کشور در این خصوص ایجاد کند.
حق‌آبه ایران از هیرمند را با جدیت پیگیری کنید
یکشنبه 1402/02/24 ساعت 19:58
مأموریت ویژه رئیس‌جمهور به وزرای نیرو و امور خارجه؛
حق‌آبه ایران از هیرمند را با جدیت پیگیری کنید
رئیس‌جمهور به وزرای امور خارجه و نیرو مأموریت داد با توجه به اهمیت حق‌آبه ایران از رود هیرمند، این مسئله را به‌طور ویژه و با جدیت پیگیری کنند.
صدور «کارت شناسایی موقت» برای فاقدین شناسنامه آغاز شد
یکشنبه 1401/06/13 ساعت 14:48
صدور «کارت شناسایی موقت» برای فاقدین شناسنامه آغاز شد
وزیر کشور از صدور «کارت شناسایی موقت» برای فاقدین شناسنامه خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت خودرو امروز دوشنبه 28 اردیبهشت 1405+ جدول قیمت ها
ورود دادستانی به فروش خودرو؛ الزام ایران‌خودرو و سایپا به ایجاد فرصت برابر ثبت‌نام
دوفوریتی | کنکور امسال چشم اندازی در مه!!
چرا برخی سرطان‌ها به شیمی‌درمانی مقاوم هستند؟
امارات به یار بزرگ اسرائیل در منطقه تبدیل شده است
رفتار شی جین‌پینگ با ترامپ چه پیامی برای جهان داشت؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 28 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
نوراینفو | سیمای جمعیت ایران در سال 1404
راز دیدن در مه غلیظ؛ الگویی از مغز انسان برای خودروهای خودران
7 حلقه‌ای که زبان اشاره را به متن تبدیل می‌کنند
ممنوعیت ورود روبات‌های انسان‌نما به پروازهای «ساوت‌وست»
هوش مصنوعی و تجویز درمان‌های غیرضروری دندانپزشکی
الیاف جدید زیستی؛ راهی برای پایان میکروپلاستیک لباس‌ها
راز جوان ماندن مغز تا 90 سالگی
راز راست‌دستی انسان‌ها فاش شد
کشف 10 تابوت نقاشی‌شده و ده‌ها گربه مومیایی در اقصر مصر
پشت پرده افشای سفر نتانیاهو به امارات مشخص شد
گزارش واشنگتن‌پست از خسارت ایران به پایگاه‌های آمریکا
صعود المپیاکوس به لیگ قهرمانان با طعم تساوی
محسن رضایی: آمریکا محاصرهٔ دریایی را برندارد آن را می‌شکنیم
تهران؛ پایتخت تخلفات حوزه نان در کشور
پیروزی اقتصادی کهکشانی‌ها در سنگر سویا/ وینیسیوس رئال را 83 امتیازی کرد
عکس های منتخب ایران ؛ یکشنبه 27 اردیبهشت 1405
یک رسانه عبری: تنگه هرمز همچنان در کنترل ایران است
سرخوش در آستانه صعود به تور حرفه‌ای اسنوکر جهان
تمدید تعلیق پرواز ایرلاین‌های آمریکایی به تل‌آویو
ضربه سنگین فراجا به شبکه‌های نفاق
معاریو: ترامپ برای توافق با ایران زیر فشار زمان است
زخمی شدن فرمانده یگان نخبه اسرائیل در جنوب لبنان
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: بحران اقتصادی به تنگه هرمز گره خورده است
رکورد نارضایتی میان آمریکایی ها در نظرسنجی جدید
شرایط جدید فروش ایران‌خودرو اعلام شد + نحوه ثبت نام و نوع خودروها
وزیر خارجه کوبا: در صورت حمله نظامی، تا آخرین قطره خون دفاع می‌کنیم
مهاجرانی: تأمین اثاثیه منازل آسیب‌دیدگان به بنیاد مسکن واگذار شد
تکرار تهدیدات توخالی ترامپ علیه ایران/ رئیس‌جمهور آمریکا خواستار توافق سریع شد
اختلاف وزارت رفاه و سازمان برنامه درباره کالابرگ بر سر چیست؟
شکست سکوت محمد ربیعی در پرونده فساد مس رفسنجان
یکشنبه خونین در مکزیک/ قتل‌عام بی‌رحمانه 10 نفر
رابرت گیتس: برنامه هسته‌ای ایران تهدید قریب‌الوقوعی نیست
ادعای دیلی‌میل درباره احتمال کناره‌گیری استارمر
گزارش فیفا از فهرست تیم ملی؛ آزمون جا ماند
تساوی اینتر قهرمان مقابل ورونا
هشدار تخلیه اسرائیل به ساکنان چند روستای لبنان
نگرانی دوباره برای شماره 7 تکرارنشدنی/ حال علی پروین چطور است؟
وحشت در خیابان جمهوری/ آتش به جان ساختمان 13 طبقه افتاد
پشت پرده تماس یکشنبه ترامپ و نتانیاهو چیست؟
آتش‌سوزی در پایگاه نظامی «تسئیلیم» اسرائیل
طلایی‌نیک: نیروهای مسلح آماده پاسخ به هر تجاوزی هستند
سهمیه مستقیم ایران در لیگ نخبگان 1.5 برابر شد