×
اقتصادی
شناسه خبر : 89629
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/12/04 ساعت 14:58
چارترکنندگان عامل اصلی گرانی بلیت هواپیما هستند

چارترکنندگان عامل اصلی گرانی بلیت هواپیما هستند

نظام توزیع فروش بلیت هواپیما هم مثل برخی بازارها با عمده‌خری مواجه است و آن‌طور که بازیگران صنعت هوایی معتقدند 70 درصد بازار فروش بلیت هواپیما دست چارترکنندگان است، بلیت‌ها توسط دلالان چند ماه قبل از عید خریداری شده و در آستانه نوروز با نرخ‌های بالاتر به فروش می‌رسند.

نورنیوز-گروه اقتصاد: درحالی که انجمن شرکت‌های هواپیمایی و سازمان هواپیمایی کشوری بر ممنوعیت فروش بلیت هواپیما خارج از نرخ‌نامه تاکید دارند، اما نرخ پروازها در آستانه روزهای پایینی سال سیر صعودی به خود گرفته است.

اکنون پروازها از مبدا تهران در برخی از مسیرها به‌خصوص به مقصد شهرهای جنوبی تا ۲۰۰ هزار تومان بالاتر از نرخ‌نامه انجمن شرکت‌های هواپیمایی به فروش می رود.

چارتر کنندگان عامل اصلی گرانی بلیت هواپیما هستند

امروز( چهارشنبه) انجمن شرکت‌های هواپیمایی مجددا در هشدار به همه ایرلاین‌ها نسبت به خلاف قانون بودن گران‌فروشی بلیت هواپیما تذکر داد، اما خبرنگار ایرنا در تماس تلفنی با چند شرکت هواپیمایی این پاسخ را دریافت کرد که چارترکنندگان عامل اصلی گرانی بلیت هواپیما هستند.

یک کارشناس صنعت هواپیمایی نیز امروز درباره نقش دلالان و عمده خریداران بلیت هواپیما در گرانی نرخ‌ها به ایرنا گفت: مشکلی که در بازار میوه و برنج و سایر اقلام‌خوراکی است امروز در نظام توزیع فروش بلیت هواپیما هم وجود دارد.

وی بیان‌داشت: بلیت‌ها در اختیار چارتر کنندگان و دلالان فروش است. چارتر کنندگان بلیت‌ها را چند ماه قبل از عید خریداری کرده و در آستانه نوروز با نرخ‌های بالاتر به فروش می رسانند.

۷۰ درصد بازار فروش بلیت هواپیما دست چارترکنندگان است

خرید عمده بلیت هواپیما از شرکت‌های هواپیمایی توسط چارتر کنندگان و دلالان باعث آن شده است که به اذعان برخی مسوولان صنعت هواپیمایی تا ۶۰ درصد بازار فروش بلیت هواپیما دست چارترکننده باشد.

یک منبع آگاه در صنعت هوایی نیز معتقد است که اکنون ۷۰ درصد بازار پروازهای داخلی به دست چارترکنندگان است و همین عامل باعث شده است تا بلیت‌ها با نرخی که دلالان بزرگ می خواهند به فروش برود.

چرا ایرلاین‌ها بلیت های خود را به چارترکنندگان می‌فروشند؟

مدیر یکی از ایرلاین‌ها امروز در گفت‌وگو با ایرنا درباره اینکه چرا شرکت‌های هواپیمایی بلیت‌های خود را پیش پیش به چارترکنندگان یا خریداران عمده بلیت هواپیما می فروشند، گفت: از آنجایی که ایرلاین‌ها همه زیان‌ده بوده و سرمایه در گردش ندارند، مجبور به فروش بلیت‌های خود قبل از انجام پروازها هستند.

وی ادامه‌داد: در این صورت با داشتن نقدینگی می‌توانیم موتور و قطعات هواپیما خریداری کرده و نقدینگی خود را تامین کنیم. برای همین به صورت یکجا پرواز خود را به چارتر کننده می‌فروشیم و مبلغ ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیارد تومان را دریافت می‌کنیم تا بتوانیم به موقع  موتور هواپیما خریده یا مخارج شرکت را پرداخت کنیم.

این فعال در صنعت هوایی افزود: این سیکل بسته مشکل تامین نقدینگی در شرکت‌ها باعث شده تا بازار به دست چارتر کننده‌ها بیفتند و عمده‌خری بلیت هواپیما توسط آژانس‌های بزرگ و توزیع آن در بین سایر آژانش‌های هواپیمایی انجام شود.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی تراکتور و خیبر در هفته دهم
ارتش آمریکا یک میلیون پهپاد می‌خرد
وضعیت اسفناک فلسطینیان در زندان زیرزمینی اسرائیل
خارج‌ کردن توده 10 کیلویی از شکم یک بیمار
مصر خواستار انتقال به مرحله دوم توافق غزه و اجرای آتش‌بس در سودان شد
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند
نورنما | اسرار‌آمیز‌ترین افعی جهان
آبفا: سرانه مصرف آب در شمال تهران،860 لیتر برای هر نفر است!
بزرگترین کشف ماریجوانا سال جاری توسط پلیس ری
دمای 7 استان به صفر می‌رسد
خیبر (2)- تراکتور (1) | خیبر رویای صدرنشینی را از تبریزی ها گرفت+ گل دوم خیبر
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
X
آگهی تبلیغاتی