×
سیاسی
شناسه خبر : 89494
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/12/01 ساعت 13:35
برد تسلیحات بالگردهای هوانیروز متناسب با کشورهای پیشرفته شده است

برد تسلیحات بالگردهای هوانیروز متناسب با کشورهای پیشرفته شده است

رییس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به طرح‌های ابتکاری نیروی زمینی ارتش در حوزه‌های ارتباطی و جنگ الکترونیک گفت: برد تسلیحات بالگردهای هوانیروز متناسب با تسلیحات روز کشورهای پیشرفته شده است.

نورنیوزـگروه سیاست: سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری روز یکشنبه در حاشیه افتتاح مرکز فرماندهی و کنترل قرارگاه جنوب شرق نیروی زمینی ارتش در جمع خبرنگاران اظهارداشت: به همت فرماندهان و مسوولان نیرو در سال‌های اخیر در نیروی زمینی ارتش تحولات چشمگیری محقق شده است.

وی با اشاره به توانمندی‌ها و پیشرفت‌های صورت گرفته در بخش فناوری و اطلاعات نیروی زمینی ارتش گفت: امروز طرح‌های ابتکاری در حوزه ارتباطی، جنگ الکترونیک، فعالیت‌های شناسایی و تعمیق شناسایی‌ها مشاهده شد که قابل توجه است.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح ایجاد مرکز فرماندهی و کنترل را در قرارگاه جنوب شرق از دیگر دستاوردهای نیروی زمینی ارتش عنوان کرد و افزود:  با اقدامات صورت گرفته همه آنچه که باید در مرزها دیده شود به لحاظ صوت، تصویر، دیتا به مراکز فرماندهی و کنترل منتقل می شود و در لحظه هم امکان مشاهده گزارش و هم امکان ابلاغ دستور قابل انجام است که بحمدلله در مرزهای جنوب شرق، شمال شرق، غرب و شمال کشور این اتفاق افتاده و روز به روز هم در حال تکمیل شدن است.

وی افزود: در نیروی زمینی ارتش برای نگهداری مناسب‌تر تجهیزات، غیر از آن تجهیزات که برای آموزش و عملیات آماده به کار هستند؛ بقیه در شرایط استاندارد به شکل کنسروه نگهداری می‌شوند و چنانچه نیاز عملیاتی باشد در زمان حداکثر یک‌ساعته به چرخه عملیات باز می‌گردند که کاری کاملا پیشرفته و به روز است و تدبیر مناسبی برای نگهداری مطلوب تجهیزات و استفاده به هنگام‌ است.

سرلشکر باقری با اشاره به توانمندی‌های به دست آمده در بخش هوانیروز گفت: در حوزه هوانیروز نیز بالگردهای نزاجا امروز با بهره‌گیری از سامانه‌های دید در شب از قابلیت اجرای عملیات شبانه برخوردار شده اند و همچنین تسلیحات آنها دارای برد متناسب با بالگردهای روز کشورهای پیشرفته دنیا شده است که این اقدامات با بهره‌گیری از صنعت بومی و ظرفیت‌های داخلی انجام شده  و همه این موارد نیز در میدان رزمایش تست عملیاتی خود را گذرانده‌اند.

وی تصریح کرد: از جهت نیروی انسانی، ترکیبی از پیشکسوتان نیروی زمینی ارتش به همراه جوانان دانشمند و آشنا به فناوری های روز دست در دست هم داده و در مجموعه قرارگاه جنوب شرق این نیرو کار می‍‌کنند که این اتفاق با ارزشی است.

رییس ستادکل نیروهای مسلح ادامه داد: نکته دوم استفاده از فناوری‌های روز در این قرارگاه است؛ یعنی دقت، هوشمندی و برد مناسب در سلاح‌ها و تجهیزات به طور همزمان، که این دستاورد نیز مهم و قابل توجه است.
وی تصریح کرد: هم‌افزایی و در کنار هم قرار گرفتن مناسب همه تجهیزات و نهایتا آموزش و بکارگیری مناسب همه پارامترها با یکدیگر در مرزهای جنوب شرقی کشور نشان از توانمندی و موفقیت عزیزانمان در ارتش دارد.

سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح به منظور افتتاح چند طرح عمرانی و عملیاتی و بازدید از دستاوردهای دفاعی در حوزه‌های زرهی، هوانیروز، جنگال و فناوری ارتباطات و اطلاعات و استقرار یگان‌های نیروی زمینی ارتش در منطقه جنوب شرق صبح امروز/ یکشنبه/ وارد سیستان و بلوچستان شد.

امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش و جمعی از مسوولان لشکری و کشوری رییس ستادکل را در جریان بازدیدها و افتتاح طرح‌های عمرانی و دفاعی امنیتی نیروی زمینی ارتش همراهی می‌کنند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
واکنش تند دیپلمات روس به همراهی نخست‌وزیر جدید انگلیس با امریکا
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ آتش سوزی و عقب نشینی کشتی‌های متخلف در تنگه هرمز
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 1مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
انصراف 9 کشتی برای عبور از باب‌المندب
پنجمین هشدار آمریکا برای سفر شهروندان خود به خاورمیانه
عربستان حمله به نفتکش خود در دریای سرخ را تأیید کرد
قیمت نفت به 96 دلار رسید
پیام تبریک حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
تولید نسل جدید داروی هدفمند درمان سرطان در ایران
دیدار رؤسای موساد و سیا پیش از شروع دوباره تجاوز به ایران
تردد 180 هزار زائر از مرز مهران در هفته نخست ماه صفر
عطارد در حال کوچک‌شدن است
کنگره آمریکا بودجه 1.15 تریلیون دلاری جنگی را تصویب کرد
دو نفتکش سعودی در دریای سرخ هدف قرار گرفتند
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود
توان بومی ایران معادلات نبرد فناورانه را تغییر داد
پایانِ عصرِ اجاره‌نشینی در فضا؛ نقشه راه سه‌گانه ایران برای تسخیر مدار ژئو
فرارِ مس از نبردِ آبادان؛ فدراسیون در انتظار صدور حکمِ نهایی صعودِ نفت
اولیانوف:ایران مذاکره را می‌پذیرد، اما اولتیماتوم نه
هشدار غریب‌آبادی به اروپا: پایگاه‌دادن به متجاوز، شما را در جنگ شریک می‌کند
تاکید قطر و سوریه بر ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه
تغییر مسیر نفتکش‌ها پس از هشدار انصارالله
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
سردرگمی واشنگتن پس از ضربات پشیمان‌کننده
هفتمین خرید پرسپولیس قطعی شد؛ اخباری با قراردادی دو ساله آمد
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌بازی می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»
واکنش انصارالله به بیانیه‌های عربی؛ این مواضع روایت آمریکا و عربستان است
نقض گسترده آتش‌بس در لبنان؛ ارتش اسرائیل جنوب این کشور را هدف قرار داد
اطلاعیه مهم پرسپولیس درباره بیرانوند؛ رأی محرومیت هنوز معتبر است
پزشکیان: اعتماد متقابل شرط احیای روابط ایران و آلمان است
طوفان گردوخاک در سیستان؛ دید افقی در زهک به 400 متر سقوط کرد
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟
پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد