×
سیاسی
شناسه خبر : 89167
تاریخ انتشار : شنبه 1400/11/23 ساعت 19:53
تداوم جاسوسی پگاسوس و خیاطی که به کوزه افتاد!

نورنیوز بررسی کرد؛

تداوم جاسوسی پگاسوس و خیاطی که به کوزه افتاد!

ارزیابی شبکه‌های اجتماعی داخل سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد؛ با رسانه‌ای شدن و گسترش ابعاد این رسوایی، دولت نفتالی بنت که از همان ابتدای کار به شکلی کاملا متزلزل آغاز به کار کرده بود، بیش از پیش زیر فشار افکار عمومی قرار گرفته و بعید نیست که این ماجرا روند سقوط دولت او را تسریع کند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: رسوایی جاسوسی پلیس رژیم صهیونیستی از ساکنین سرزمین‌های اشغالی ابعاد تازه‌تری یافته و چنانچه وب‌سایت صهیونیستی «کلکالیست» دوشنبه گذشته تیتر زده بود؛ «عفونت نرم افزار جاسوسیNSO  متعلق به شرکت اسرائیلی پگاسوس، طیف وسیعی از جامعه، از مدیران اجرایی وزارتخانه‌های دولتی گرفته تا روزنامه‌نگاران و بازرگانان را آلوده کرده است.»

این وب‌سایت در گزارش خود نوشته است: همه سیاستمداران، تاجران ارشد، مدیران اجرایی وزارتخانه‌های دولتی، شهرداران، مدیران شرکت‌های بزرگ، روزنامه‌نگاران، سازمان‌دهندگان تظاهرات تقریباً از هر نوع و جنس، مشاوران نخست‌وزیر و خانواده‌اش و... همگی به دلیل نصب این نرم‌افزار روی گوشی‌های همراه خود هدف پلیس قرار گرفته‌ و بدون آنکه بدانند اطلاعات شخصیشان را در دسترس پلیس قرار داده‌اند.

در این گزارش آمده است؛ همه این موارد قبل از شروع تحقیقات و بدون تایید قانون بوده، این چیزی است که نیروی پلیسی که مسئولیتش حفاظت از قانون عمومی است برخلاف قانون انجام داده است.

پلیس همچنین از پگاسوس برای جاسوسی در مورد پسر و دو مشاور «بنیامین نتانیاهو» و یکی دیگر از متهمان پرونده فساد نخست‌وزیر سابق و در یک عملیات جداگانه برای جاسوسی در مورد دو مقام سابق دولتی که مظنون به درز اطلاعات به رسانه‌ها هستند، استفاده کرده است.

«اومر بارلو» رئیس پلیس اسرائیل البته در توئیتی ضمن تائید اصل ماجرا، با هدف فرار به جلو نوشته: «تحت نظارت من چنین ضعف‌هایی روی نداده و مطالبی که در رسانه‌ها منتشر شده مربوط به قبل از روی کار آمدن دولت جدید است.»

«نفتالی بنت» نیز که ظاهرا رسوایی‌هایش در همین مدت کوتاهی که قدرت را در دست گرفته تمامی ندارد، در بیانیه‌ای افزوده است: «پگاسوس در مقابله با جرایم و تروریسم بسیار مهم است ولی هدف از تولید آن جاسوسی در مورد مقامات و یا مردم اسرائیل نبوده و به همین دلیل کشف حقایق در مورد این ادعاها بسیار مهم است.»

طی سال‌های اخیر گزارش‌های متعددی از کاربرد ابزار جاسوسی پگاسوس علیه احزاب، نهادهای مدنی و همچنین فعالان حقوق بشر و روزنامه‌نگاران در نقاط مختلف جهان منتشر شده اما نه تنها دولت تل‌آویو که هیچ‌یک از گروه‌های سیاسی-اجتماعی داخل سرزمین‌های اشغالی به این موارد هیچ واکنشی نشان نداده بودند تا این بار که خود طعمه این بدافزار قرار گرفته‌ و اصطلاحا خیاط در کوزه افتاد.

«نیتزان هوروویتز» وزیر بهداشت بنت در این خصوص گفته: «آنهایی که استفاده از این ابزار جاسوسی در کشورهای دیگر را نادیده می‌گرفتند اکنون باید با پیامدهای استفاده از آن در اسرائیل روبرو شوند.»

ارزیابی شبکه‌های اجتماعی داخل سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد؛ با رسانه‌ای شدن و گسترش ابعاد این رسوایی، دولت نفتالی بنت که از همان ابتدای کار به شکلی کاملا متزلزل آغاز به کار کرده بود، بیش از پیش زیر فشار افکار عمومی قرار گرفته و بعید نیست که این ماجرا روند سقوط دولت او را تسریع کند.  


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال 2-5 اتلتیکو مادرید | ژابی در اولین دربی خود سنگین باخت+ خلاصه بازی
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر کشتی حضور خواهند داشت
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته پنجم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
X
آگهی تبلیغاتی