×
سیاسی
شناسه خبر : 89167
تاریخ انتشار : شنبه 1400/11/23 ساعت 19:53
تداوم جاسوسی پگاسوس و خیاطی که به کوزه افتاد!

نورنیوز بررسی کرد؛

تداوم جاسوسی پگاسوس و خیاطی که به کوزه افتاد!

ارزیابی شبکه‌های اجتماعی داخل سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد؛ با رسانه‌ای شدن و گسترش ابعاد این رسوایی، دولت نفتالی بنت که از همان ابتدای کار به شکلی کاملا متزلزل آغاز به کار کرده بود، بیش از پیش زیر فشار افکار عمومی قرار گرفته و بعید نیست که این ماجرا روند سقوط دولت او را تسریع کند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: رسوایی جاسوسی پلیس رژیم صهیونیستی از ساکنین سرزمین‌های اشغالی ابعاد تازه‌تری یافته و چنانچه وب‌سایت صهیونیستی «کلکالیست» دوشنبه گذشته تیتر زده بود؛ «عفونت نرم افزار جاسوسیNSO  متعلق به شرکت اسرائیلی پگاسوس، طیف وسیعی از جامعه، از مدیران اجرایی وزارتخانه‌های دولتی گرفته تا روزنامه‌نگاران و بازرگانان را آلوده کرده است.»

این وب‌سایت در گزارش خود نوشته است: همه سیاستمداران، تاجران ارشد، مدیران اجرایی وزارتخانه‌های دولتی، شهرداران، مدیران شرکت‌های بزرگ، روزنامه‌نگاران، سازمان‌دهندگان تظاهرات تقریباً از هر نوع و جنس، مشاوران نخست‌وزیر و خانواده‌اش و... همگی به دلیل نصب این نرم‌افزار روی گوشی‌های همراه خود هدف پلیس قرار گرفته‌ و بدون آنکه بدانند اطلاعات شخصیشان را در دسترس پلیس قرار داده‌اند.

در این گزارش آمده است؛ همه این موارد قبل از شروع تحقیقات و بدون تایید قانون بوده، این چیزی است که نیروی پلیسی که مسئولیتش حفاظت از قانون عمومی است برخلاف قانون انجام داده است.

پلیس همچنین از پگاسوس برای جاسوسی در مورد پسر و دو مشاور «بنیامین نتانیاهو» و یکی دیگر از متهمان پرونده فساد نخست‌وزیر سابق و در یک عملیات جداگانه برای جاسوسی در مورد دو مقام سابق دولتی که مظنون به درز اطلاعات به رسانه‌ها هستند، استفاده کرده است.

«اومر بارلو» رئیس پلیس اسرائیل البته در توئیتی ضمن تائید اصل ماجرا، با هدف فرار به جلو نوشته: «تحت نظارت من چنین ضعف‌هایی روی نداده و مطالبی که در رسانه‌ها منتشر شده مربوط به قبل از روی کار آمدن دولت جدید است.»

«نفتالی بنت» نیز که ظاهرا رسوایی‌هایش در همین مدت کوتاهی که قدرت را در دست گرفته تمامی ندارد، در بیانیه‌ای افزوده است: «پگاسوس در مقابله با جرایم و تروریسم بسیار مهم است ولی هدف از تولید آن جاسوسی در مورد مقامات و یا مردم اسرائیل نبوده و به همین دلیل کشف حقایق در مورد این ادعاها بسیار مهم است.»

طی سال‌های اخیر گزارش‌های متعددی از کاربرد ابزار جاسوسی پگاسوس علیه احزاب، نهادهای مدنی و همچنین فعالان حقوق بشر و روزنامه‌نگاران در نقاط مختلف جهان منتشر شده اما نه تنها دولت تل‌آویو که هیچ‌یک از گروه‌های سیاسی-اجتماعی داخل سرزمین‌های اشغالی به این موارد هیچ واکنشی نشان نداده بودند تا این بار که خود طعمه این بدافزار قرار گرفته‌ و اصطلاحا خیاط در کوزه افتاد.

«نیتزان هوروویتز» وزیر بهداشت بنت در این خصوص گفته: «آنهایی که استفاده از این ابزار جاسوسی در کشورهای دیگر را نادیده می‌گرفتند اکنون باید با پیامدهای استفاده از آن در اسرائیل روبرو شوند.»

ارزیابی شبکه‌های اجتماعی داخل سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد؛ با رسانه‌ای شدن و گسترش ابعاد این رسوایی، دولت نفتالی بنت که از همان ابتدای کار به شکلی کاملا متزلزل آغاز به کار کرده بود، بیش از پیش زیر فشار افکار عمومی قرار گرفته و بعید نیست که این ماجرا روند سقوط دولت او را تسریع کند.  


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جاده چالوس یکطرفه شد
خیبر خرم آباد - پرسپولیس | مصاف در دژ فلک الافلاک+ اعلام ترکیب پرسپولیس
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
بیانیه باشگاه الریان قطر درباره وضعیت صابر کاظمی
پوتین تا بوداپست با جنگنده‌ها اسکورت می شود
هشدار هواشناسی برای 4 استان؛ احتمال وقوع سیلاب و سرمازدگی باغات
پایان رزمایش مرکب دریایی ایران و آذربایجان در باکو
درگیری بر سر ارز، به قتل صراف انجامید
اعوجاج ترامپ میان تجارت جنگ و ژست صلح
دومین حادثه دریایی امروز شنبه در سواحل یمن
100 مورد نقض حقوق بشر دوستانه را مستند کرده‌ایم
تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی در چهارمین مرحله از تبادل
شورای عالی روستاهای دریاپایه کشور تشکیل می‌شود
ماندگاری محصولات با پرتودهی نماد استفاده از دانش هسته‌ای است
تحریم‌ها، تهدیدی خاموش اما مرگبار برای سلامت جهانی
پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید
احیای صلح و ثبات در مرزها محور مذاکرات با طالبان
هشدار پاکستان به هند: جایی برای جنگ در فضای هسته‌ای وجود ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 26 مهر1404+ جدول
غرب و نقشه پنهان جنگ داخلی غزه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(103) « بندر کنگان»
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
حمله به سفارت آمریکا در کلمبیا با تیر و کمان
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
مستندسازی تجاوز رژیم صهیونیستی برای تاریخ و دادگاه‌ها ضروری است
اولین طلای رویینگ ایران در قهرمانی آسیا 2025
کشته شدن 8 بازیکن ملی‌پوش کریکت در اثر حمله هوایی پاکستان
کواکبیان به 14 ماه حبس محکوم شد
برکناری رئیس کل بانک مرکزی تکذیب شد
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
افت رمزارزها، صعود بورس؛ تلاقی سرد و گرم بازارها
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد
رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی شد
بیانیه سفارت ایران در تایلند برای انقضای قطعنامه 2231
یورش گسترده نیروهای اشغالگر اسرائیلی به کرانه باختری
جزییات جدید از واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بالای 20 میلیون تومان
X
آگهی تبلیغاتی