×
سیاسی
شناسه خبر : 89059
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/11/20 ساعت 16:43
مذاکرات به نقطه پیچیده و حساس رسیده است

مذاکرات به نقطه پیچیده و حساس رسیده است

کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه مذاکرات به نقطه دشوار و پیچیده خود رسیده است، گفت: جنگ اراده‌ها شروع شده و امیدواریم تیم مذاکره‌کننده با استحکام منطقی و مستدل و احاطه کامل بر همه اجزای مورد گفت‌وگو مانند دو ماه و نیم گذشته بتواند مطالب و موضوعات خود را بیان کند.

نورنیوزـگروه سیاست: در مورد آخرین گفت‌وگوهای وین، گفت: با نگاه به روند دو ماه و نیم گذشته از مذاکرات وین، به نظر می‌رسد امروز چند نکته اساسی قابل بیان است و هیچ شک و شبهه‌ای در آن وجود ندارد؛ ابتدا اینکه غربی‌ها علاقه‌مند نیستند جمهوری اسلامی ایران بتواند از این مذاکرات در راستای منافع ملی خود، حداکثر استفاده را ببرد.

این کارشناس بین‌الملل افزود: در طول دو ماه گذشته عملیات سیاسی رسانه‌ای بسیار سنگینی در قالب عملیات روانی انجام شد که آمریکایی‌ها بتوانند به گونه‌ای تیم مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی را تحت تاثیر قرار دهند و یا اینکه بتوانند به طور مستقیم بر روی اقتصاد و بازار کشور تاثیر بگذارند.

صدرالحسینی بیان داشت: البته با تمهیداتی که در حوزه مسائل اقتصادی از جانب نهادها و دستگاه‌های اقتصادی انجام شده بود، این اتفاق نیفتاد و تیم مذاکره‌کننده هم با اراده مستحکم، به دنبال تامین منافع ملی بود. البته این روند نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها باز هم به دنبال تاثیرگذاری بر روند مذاکرات آتی و توافقات احتمالی بعدی باشند.

وی یادآور شد: این واقعیت وجود دارد که تلاش شد در طول ایامی که تیم مذاکره‌کننده کشورها به پایتخت‌های خودشان رفته بودند، تخریب در این قالب صورت بگیرد و تاثیرگذاری مستقیم داشته باشند. از جمله این تخریب‌ها این بود که مذاکرات به بن‌بست رسیده و یا مذاکرات به نتیجه قابل توجهی نخواهد رسید.

صدرالحسینی گفت: موضوع معافیت برخی از تحریم‌های هسته‌ای توسط آمریکا، نقطه بسیار ناچیزی از درخواست قانونی و مستدل جمهوری اسلامی در راستای لغو تحریم‌های برجامی بود. در حقیقت به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها با این اقدامات به دنبال تاثیرگذاری مستقیم بر بازار و ایجاد شوک به بازار در آینده‌ای نزدیک هستند.

این کارشناس مسائل بین‌الملل تصریح کرد: به نظر می‌رسد در شرایطی هستیم که آمریکایی‌ها مجددا درصدد تخریب روند مذاکرات، دست به اقداماتی در حوزه‌های رسانه‌ای، دیپلماتیک و اقتصادی بزنند، این آمریکا است که باید تصمیم سیاسی بگیرد چراکه ایران از مواضع خود در مذاکرات کوتاه نمی‌آید.

صدرالحسینی در پایان خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد مذاکرات به نقطه دشوار و پیچیده خود رسیده است که در حقیقت می‌توان گفت که جنگ اراده‌ها شروع شده و در ارتباط با این موضوع، امیدواریم تیم مذاکره‌کننده با استحکام منطقی و مستدل و احاطه کامل بر همه اجزای مورد گفت‌وگو مانند دو ماه و نیم گذشته بتواند مطالب و موضوعات خود را بیان کند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
وزیر ارشاد: روایت غالب مذاکرات، پیروزی ایران است
سقوط 270 میلیارد دلاری ارزش گوگل
نگرانی در تل‌آویو؛ ترس و نارضایتی در ارتش اسرائیل شدت گرفت
برگزاری دیدار پرسپولیس- چادرملو قطعی شد/درخواست تعویق بازی +مکان بازی
رایزنی دیپلماتیک قطر و هلند در دیدار وزرای خارجه دو کشور
حزب‌الله: رژیم صهیونیستی آتش‌بس را به‌طور آشکار نقض کرد
پزشکیان وارد اسلام‌آباد شد
تفاهم ترامپ با ایران شکست استراتژیک بود
فرمانده نیروی زمینی ارتش: تا پای جان از کشور دفاع می‌کنیم
اشغالگران صهیونیستی به جنوب لبنان حمله کردند
نماینده ایران در ژنو: تنگه هرمز به روی کشتی‌های تجاری باز است
استشمام بوی فساد در سرنوشت 10 شمش طلا در آتیه صبا
اسلام‌آباد توافق تهران و واشنگتن را گامی مثبت دانست
بسیج عمومی یمن برای مقابله با متجاوزان اعلام آمادگی کامل کرد
صدرنشینی دانشگاه تهران در رتبه‌بندی جهانی کیو اس
اختلال در خدمات 6 بانک کشور + پاسخ شرکت خدمات انفورماتیک
فعال‌سازی شعب غیرفعال دیوان عالی برای کاهش اطاله دادرسی
اژه‌ای: هیمنه آمریکا در برابر اراده ملت ایران شکسته شد
نورنما | بمب های یخی، سلاح باغ وحش برلین علیه موج گرما
تهران 13 و 14 تیر تعطیل است؛ 15 تیر کل کشور
بورس دوباره صعودی شد
تشکیل کمیته مشترک ایران و عمان برای گفت‌گو درباره تنگه هرمز
نوراینفو | عواملی که خطر گرمازدگی را افزایش می دهد
سوگ سرخ آزادگی
پرونده زمین‌خواری با سوءاستفاده از نام ایثارگران افشا شد
نیروگاه‌های کشور آماده تأمین برق مردم در تابستان
شوک به تیم ملی مصر؛ مصدومیت دو بازیکن در آستانه دیدار با ایران
وزیر دارایی اسرائیل: مذاکرات ایران و آمریکا به ما مربوط نیست
آغاز پخش مجموعه نوستالژیک «اسکیپی» از شبکه تماشا
واردات محصولات غیرتراریخته در اولویت باشد
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 2 تیر 1405+ جدول
سریال «سرخدار» روی آنتن شبکه یک می رود+ زمان پخش
آغاز پیش‌فروش اعتباری محصولات زامیاد از امروز+ آدرس سایت و نحوه ثبت نام
روایت بقایی از ماجرای توقف مذاکرات؛ نشست چهارجانبه پس از اظهارات ترامپ برگزار نشد
آغاز مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد 1405 از این تاریخ
افت شدید مخاطبان سینمای ایران در خردادماه!
تشریح برنامه‌های شهرداری تهران برای برگزاری مراسم تشییع در پایتخت
قیمت دلار امروز سه شنبه 2 تیر 1405 ؛ روند صعودی دلار ادامه دارد
ادعای یک منبع آگاه درباره سفر عراقچی به بغداد
ترامپ به دنبال پرکردن ذخایر تسلیحاتی با کمک شرکت های خودروسازی
قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 2 تیر 1405
ترس شاباک از احتمال تکرار حمله مشابه 7 اکتبر
آزمون‌های نهایی ترمیم سابقه تحصیلی برگزار می شود +زمان و مدت ثبت‌نام
بورس‌های آسیایی قرمزپوش شدند
موج گرما در فرانسه قربانی می گیرد
امارات مشتری موشک‌های براهموس هند شد
طارمی بعد از بازی با بلژیک به هم‌تیمی هایش چه گفت؟
افت بی‌سابقه ذخایر نفت خام در آمریکا
نخستین تمرین تیم ملی ایران پس از دیدار با بلژیک برگزار شد
آیا برنامه امتحانات نهایی تغییر می کند؟