×
سیاسی
شناسه خبر : 89059
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/11/20 ساعت 16:43
مذاکرات به نقطه پیچیده و حساس رسیده است

مذاکرات به نقطه پیچیده و حساس رسیده است

کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه مذاکرات به نقطه دشوار و پیچیده خود رسیده است، گفت: جنگ اراده‌ها شروع شده و امیدواریم تیم مذاکره‌کننده با استحکام منطقی و مستدل و احاطه کامل بر همه اجزای مورد گفت‌وگو مانند دو ماه و نیم گذشته بتواند مطالب و موضوعات خود را بیان کند.

نورنیوزـگروه سیاست: در مورد آخرین گفت‌وگوهای وین، گفت: با نگاه به روند دو ماه و نیم گذشته از مذاکرات وین، به نظر می‌رسد امروز چند نکته اساسی قابل بیان است و هیچ شک و شبهه‌ای در آن وجود ندارد؛ ابتدا اینکه غربی‌ها علاقه‌مند نیستند جمهوری اسلامی ایران بتواند از این مذاکرات در راستای منافع ملی خود، حداکثر استفاده را ببرد.

این کارشناس بین‌الملل افزود: در طول دو ماه گذشته عملیات سیاسی رسانه‌ای بسیار سنگینی در قالب عملیات روانی انجام شد که آمریکایی‌ها بتوانند به گونه‌ای تیم مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی را تحت تاثیر قرار دهند و یا اینکه بتوانند به طور مستقیم بر روی اقتصاد و بازار کشور تاثیر بگذارند.

صدرالحسینی بیان داشت: البته با تمهیداتی که در حوزه مسائل اقتصادی از جانب نهادها و دستگاه‌های اقتصادی انجام شده بود، این اتفاق نیفتاد و تیم مذاکره‌کننده هم با اراده مستحکم، به دنبال تامین منافع ملی بود. البته این روند نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها باز هم به دنبال تاثیرگذاری بر روند مذاکرات آتی و توافقات احتمالی بعدی باشند.

وی یادآور شد: این واقعیت وجود دارد که تلاش شد در طول ایامی که تیم مذاکره‌کننده کشورها به پایتخت‌های خودشان رفته بودند، تخریب در این قالب صورت بگیرد و تاثیرگذاری مستقیم داشته باشند. از جمله این تخریب‌ها این بود که مذاکرات به بن‌بست رسیده و یا مذاکرات به نتیجه قابل توجهی نخواهد رسید.

صدرالحسینی گفت: موضوع معافیت برخی از تحریم‌های هسته‌ای توسط آمریکا، نقطه بسیار ناچیزی از درخواست قانونی و مستدل جمهوری اسلامی در راستای لغو تحریم‌های برجامی بود. در حقیقت به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها با این اقدامات به دنبال تاثیرگذاری مستقیم بر بازار و ایجاد شوک به بازار در آینده‌ای نزدیک هستند.

این کارشناس مسائل بین‌الملل تصریح کرد: به نظر می‌رسد در شرایطی هستیم که آمریکایی‌ها مجددا درصدد تخریب روند مذاکرات، دست به اقداماتی در حوزه‌های رسانه‌ای، دیپلماتیک و اقتصادی بزنند، این آمریکا است که باید تصمیم سیاسی بگیرد چراکه ایران از مواضع خود در مذاکرات کوتاه نمی‌آید.

صدرالحسینی در پایان خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد مذاکرات به نقطه دشوار و پیچیده خود رسیده است که در حقیقت می‌توان گفت که جنگ اراده‌ها شروع شده و در ارتباط با این موضوع، امیدواریم تیم مذاکره‌کننده با استحکام منطقی و مستدل و احاطه کامل بر همه اجزای مورد گفت‌وگو مانند دو ماه و نیم گذشته بتواند مطالب و موضوعات خود را بیان کند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چای سبز و لیمو؛ ترکیبی سالم با فواید بی‌نظیر
پاشنه‌بلند؛ زیبایی پرهزینه‌ای که شکل پا را تغییر می‌دهد
ربات‌ها با انسان امن‌تر و طبیعی‌تر تعامل می‌کنند
هدفون هوشمند، گفت‌وگو در محیط‌های پرسروصدا را ممکن می‌کند
راز ارتفاع کف اقیانوس برمودا فاش شد
دوستی دلفین‌ها به نفع آنهاست
کم‌تحرکی در تهران شایع است؛ داروهای لاغری محدودیت دارند
بحران انسانی در غزه پس از بارندگی‌های تازه افزایش یافت
دادگاه مطبوعات: ایرانیان نیوز مجرم شناخته شد
افتتاح 1000 کیلومتر خط لوله گاز تا پایان سال
رژیم صهیونیستی بیشترین کشتار کودکان در کرانه باختری را ثبت کرد
اثرکوکتل در میوه ها و سبزیجات تهدید کننده حیات است
خالکوبی می‌تواند واکنش بدن به واکسیناسیون را مختل کند
ترکیه یک پهپاد را در نزدیکی حریم هوایی خود سرنگون کرد
برای تقویت سیستم ایمنی بدن در زمستان چه بخوریم؟
رد درخواست اسرائیل؛ تحقیقات جنگ غزه ادامه می‌یابد
دادستان کل آمریکا از خنثی‌سازی طرح بمب‌گذاری در کالیفرنیا خبر داد
شرکت نفت ونزوئلا هدف حمله سایبری آمریکا قرار گرفت
لاوروف: ایران هرگز برجام را نقض نکرده است
اعتراض انگلیسی‌ها به قیمت بالای بلیت‌های جام جهانی
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه/صدور هشدار برای 15 استان/راهداری در آماده‌باش
تام باراک برای بررسی خطوط قرمز سوریه با نتانیاهو دیدار کرد
مخالفت گسترده اروپا با مصادره دارایی‌های روسیه
ارتش آمریکا هویت دو نظامی کشته‌شده در سوریه را اعلام کرد
ثبت مشاهده 6 یوزپلنگ آسیایی در زیستگاه طبیعی میاندشت
استعفای دسته‌جمعی وکلا در اعتراض به دستورهای جنجالی دولت ترامپ
پیام تبریک وزارت خارجه به مناسبت انتخابات شیلی
تعطیلی موزه لوور در پاریس
موافقت آمریکا با تضمین‌های امنیتی مشابه ناتو به اوکراین
مهاجرانی: انتصابات دولت بر اساس شایسته‌سالاری انجام می‌شود
جدول لیگ ایران در پایان مسابقات امروز
نورنما | سرعت و دقت یک مرغ مار گردن
2 شهید و 6 زخمی در غزه طی 24 ساعت گذشته
چگونه از میزان اعتبار کالابرگ خود مطلع شویم؟
مربی دروازه‌بان‌های استقلال در پایان بازی با خیبر زخمی شد
مجارستان: تشدید تنش با روسیه برای اروپا آسیب زاست
مدارس فارس فردا سه شنبه 25 آذرماه غیرحضوری شد
کی‌یف: پیشرفت واقعی در مذاکرات صلح اوکراین حاصل شد/مقام آمریکایی: مذاکرات مثبت بود
باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال شکایت کرد
مدارس شهرستان جیرفت فردا سه شنبه تعطیل شدند
رویترز: روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا موافقت کرده است
ساپینتو: پنالتی خیبر را نادرست می‌دانم/ رحمتی: خیبر مقابل استقلال شایسته بُرد بود
عارف: دولت از شرکت‌های دانش بنیان حمایت می‌کند
عربستان مناطق مرزی یمن را هدف توپخانه قرار داد
زلنسکی درخواست خروج نیروهای اوکراینی از دونباس را رد کرد
سیل در مراکش 41 کشته برجای گذاشت
پیام شدیداللحن کاخ سفید به نتانیاهو
راهکار جدید دولت برای بازار خودرو چیست؟
کاهش 40 درصدی مصرف بنزین بعد از سه‌نرخی شدن
دیدار غریب‌آبادی با معاون دبیرکل سازمان ملل در ریاض
X
آگهی تبلیغاتی