×
فرهنگی
شناسه خبر : 89046
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/11/20 ساعت 13:05
مصوبه کاهش ظرفیت مسافر در پروازها رعایت نشد

مصوبه کاهش ظرفیت مسافر در پروازها رعایت نشد

در حالی که سازمان هواپیمایی کشوری از ابلاغ مصوبه کاهش ظرفیت پذیرش مسافر در پروازهای داخلی از امروز (چهارشنبه) خبر داده است، پنج شرکت هواپیمایی از بی‌اطلاعی ابلاغ این مصوبه و عدم امکان اجرای آن در پروازها به دلیل پیش‌فروش بلیت‌ها تا سه ماه آینده خبر می‌دهند.

نورنیوزـگروه جامعه: سازمان هواپیمایی روز گذشته از ابلاغ مصوبه کاهش ظرفیت پذیرش مسافر تا ۶۰ درصد در پروازهای داخلی خبر داد. با این حال، مدیران پنج شرکت هواپیمایی با گلایه از عدم هماهنگی سازمان هواپیمایی با شرکت‌های هواپیمایی می‌گویند: هنوز مصوبه کاهش ظرفیت مسافر به ما ابلاغ نشده است و بنابراین امروز (چهارشنبه، ۲۰ بهمن ماه) همچنان پروازها در فرودگاه‌های کشور با ۱۰۰ درصد ظرفیت در حال انجام است.

تا ساعت ۱۰ صبح امروز پروازهای از مبدا فرودگاه مهرآباد در مسیرهای مشهد، بوشهر، تبریز، کیش، بندرعباس و غیره همه با تکمیل ظرفیت و فروش همه صندلی‌های پرواز انجام گرفته است، این درحالی است که «میر اکبر رضوی» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور روز گذشته اعلام کرد: مصوبه کاهش ظرفیت پذیرش مسافر در پروازهای داخلی تا ۶۰ درصد ابلاغ شد و ایرلاین‌ها موظف هستند دستورالعمل‌های بهداشتی را با سخت گیری در پروازها رعایت کنند.

مشکل اصلی، نبود هواپیمای جایگزین و پشتیبان است

یکی از مدیران ایرلاین‌ها درباره عدم رعایت مصوبه فاصله گذاری اجتماعی در پروازها که قرار بود از امروز اجرایی شود، گفت: از آنجایی که بیشتر شرکت‌های هواپیمایی تا سه ماه آینده بلیت‌های خود را پیش فروش کرده‌اند، امکان اجرای این مصوبه به صورت دستوری و فوری وجود ندارد.

وی افزود: چطور ممکن است به مسافری که از یک ماه پیش بلیت خود را خریده، یک روز قبل از پرواز اعلام کرد که به دلیل کاهش ظرفیت، بلیت شما باطل شده است؟

این مقام مسوول در صنعت هوایی خاطرنشان‌کرد: مشکل اصلی عدم وجود ناوگان کافی است که بتوان هنگام ابلاغ مصوبه کاهش مسافرگیری، مسافران را در هواپیماها تقسیم کرد.

وی اظهار داشت: شرکت‌های هواپیمایی نمی‌توانند فهرست مسافران را مقابل خود بگذارند و به‌طور تصادفی با انتخاب ۶۰ درصد مسافران، پروازها را انجام دهند، باید هواپیمای پشتیبان داشته باشند تا در این‌گونه مواقع مسافران را در پروازها تقسیم کنند.

سازمان هواپیمایی از عدم امکان اجرای مصوبه خبر دارد

یکی دیگر از مدیران شرکت‌های هواپیمایی با بیان اینکه مصوبه کاهش پذیرش مسافر در پروازها به ما ابلاغ نشده است، گفت: سازمان هواپیمایی درحالی از ابلاغ مصوبه خبر داده است که خود در جلسات مشترکی که روز گذشته با ایرلاین‌ها داشت نسبت به ناتوانایی ایرلاین‌ها از اجرای مصوبه خبر دارد.

وی بیان‌داشت: هیچ مسافری قبول نمی‌کند که به دلیل تصمیم ناگهانی فاصله‌گذاری اجتماعی در پروازها، سفرش کنسل شده باشد، در عین حال هواپیمای پشتیبان نداریم تا سفر همه مسافران را با حفظ فاصله گذاری اجتماعی انجام دهیم.

پروازها حداقل تا یک هفته آینده با ظرفیت۱۰۰ درصد انجام می‌شود 

مدیر روابط عمومی یکی دیگر از شرکت‌های هواپیمایی نیز امروز گفت: از ۱۵ روز پیش بلیت‌ها را پیش فروش کرده ایم، در برخی مسیرها نیز تا ۳۰ روز آینده بلیت فروخته ایم، هواپیمایی جایگزینی هم نداریم که بتوانیم با تقسیم مسافران پروازها را بدون کنسلی ادامه دهیم. اکنون فشار شدیدی روی ایرلاین‌ها وجود دارد.

وی با طرح این پرسش که چرا سازمان هواپیمایی با علمِ به کمبود ناوگان و پیش فروش بلیت‌ها، از ابلاغ مصوبه کاهش پذیرش مسافر خبر می‌دهد و فشار بر شرکت‌های هواپیمایی را بیشتر می‌کند، گفت: اگر این مصوبه بر کاهش ۱۰ درصدی مسافر تاکید داشت، امکان اجرای آن را داشتیم، اما به دلیل کمبود صندلی پرواز و پیش فروش بلیت‌ها حداقل تا یک هفته آینده امکان اجرای این مصوبه وجود ندارد.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
شوک تورمی در آمریکا
ریزش سنگین طلا؛ شوک جدید به بازار جهانی
چالوس یک‌طرفه شد
آیا مذاکرات لبنان و اسرائیل به بن‌بست خورده است؟
کیم جونگ اون از سلاح جدید رونمایی کرد
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 5 تیر 1405 + وضعیت استان‌ها
جنگ تمام شد؛ بازسازی حکمرانی شروع می‌شود؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون 5 تیر 1405+جدول پخش
خط‌ونشان حسام حسن برای ایران: به دنبال برد هستیم، نه انتخاب حریف
گروسی دوباره خواستار دسترسی به تأسیسات هسته‌ای ایران شد
شب بزرگ و دراماتیک جام جهانی 2026 ؛ وداع سربلند ترکیه و شوک بزرگ آلمان
وقتی لبنیات کالای لوکس می‌شود؛ روایت مجلس از پشت‌پرده افزایش قیمت‌ها
مرگ تلخ زوج سرنشین لندکروز در آزادراه قزوین–کرج
افزایش قربانیان زلزله در ونزوئلا
قلعه‌نویی: مهار مصر تنها به صلاح خلاصه نمی‌شود
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 5 تیر 1405 +جدول
اعتراض نماینده سوریه به اسرائیل در شورای امنیت
کاهش موقت نیروهای ارتش متجاوز اسرائیل در لبنان
هشدار پلیس آگاهی؛ شگرد جدید کلاهبرداران با استفاده از هوش مصنوعی
خداحافظی شیک از تیم ملی در جام جهانی
راز موفقیت 5 صبح بیدار شدن نیست / پایان دوران «جغدهای شب» و «پرندگان سحرخیز»
چگونه دنیای مجازی عزت‌نفس نوجوانان را شکار می‌کند؟
راز «سیاره صورتی» فاش شد؛ کشف ابرهای نمکی در جَو یک جهان مرموز
راز تنبلی تنبل ها کشف شد
علائم گرمازدگی را جدی بگیرید؛ چه زمانی باید با اورژانس تماس گرفت؟
حادثه در جنوب شرقی بندری عمان
ادعای ارتش صهیونیستی درباره هدف قرار دادن نیروهای حزب‌الله
واکنش حماس به بیانیه واشنگتن و اعراب
شکاف عمیق در ساختار امنیتی صهیونیست‌ها
مازندران در انتظار سامانه بارشی جدید؛ شنا در دریای خزر ممنوع
بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت بازی آلمان، هلند و ژاپن
واکنش صریح ایتالیا :ما در جنگ ایران مشارکت نداشتیم
جادوی تاکتیکی در خدمت آلمان/پایان طلسم 10 ساله ژرمن ها با ناگلزمان
پشت‌پرده تغییرات نظامی رژیم صهیونیستی در جبهه لبنان؛ تخلیه یا جابه‌جایی؟
پاسخ تأمین اجتماعی به ابهامات متناسب‌سازی بازنشستگان+ نحوه اعتراض
ستاره 80 میلیون یورویی که با دعای مادرش می‌جنگد؛ راز شماره 6 اکوادور چیست؟
روسیه: توافق ایران و آمریکا باید در شورای امنیت تصویب شود
ایران 0 - 3 آمریکا ؛شاگردان پیاتزا حریف قدرت سوم جهان نشدند
نورویدئو | وقتی جنگ نتیجه نداد؛ ترامپ در جست‌و‌جوی پیروزی روی کاغذ
فردا دیدار سرنوشت‌ساز پرسپولیس و چادرملو برای سهمیه آسیا
چراغ سبز اعراب به تفاهم ایران و آمریکا؛ جزئیات بیانیه راهبردی شورای همکاری
حسرت 100 ساله برای 127 کشور؛ کدام تیم‌ها هرگز به جام جهانی نرسیده‌اند؟
پزشکیان: کشور امام حسینی نباید جایگاه فقر، گرسنگی و تبعیض باشد
رونمایی از هفتمین نخست وزیر انگلیس
ایتالیا خبر در اختیار گذاشتن پایگاه برای حمله به ایران را تکذیب کرد
گزارش تصویری| عزاداری عاشورای حسینی در سراسر کشور
مستند تاریخچه انستیتو پاستور ؛ روایت یک قرن بالندگی
آماده باش حشد الشعبی و نیروهای امنیتی درپی انفجار انبار مهمات
بیانیه حماس علیه طرح کوچ اجباری
تنش در نزدیکی تنگه هرمز / نفتکش‌ها تغییر مسیر دادند