×
سیاسی
شناسه خبر : 89015
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/11/19 ساعت 18:09
نمایش طنز دفاع از حقوق بشر در انگلیس

نمایش طنز دفاع از حقوق بشر در انگلیس

ادعاهای غیر مستند مطرح شده در باصطلاح دادگاه مردمی از سوی افرادی عنوان می شود که هویت هیچ یک از آنها مشخص نیست و هیچگونه سند و گزاره محکمی نیز برای اثبات خیالبافی های خود ارائه نمی کنند.

نورنیوز-گروه سیاست: در روزهای اخیر خبر برگزاری دادگاه باصطلاح مردمی که با صحنه گردانی دولت انگلیس در شهر لندن و با موضوع رخدادهای آبان ۹۸ در ایران برگزار می شود با پوشش هدفمند رسانه‌های فارسی زبان خارجی همراه بوده است. این رسانه‌ها نوشته‌اند :«در سومین جلسه از دومین دور دادگاه بین‌المللی مردمی آبان در روز یک‌شنبه، ۱۷ بهمن که به صورت غیرعلنی در لندن برگزار شد، یک عضو ارشد سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از کشته شدن ۴۲۷ نفر در روز دوم اعتراضات در خوزستان و ۴۱۷ نفر در تهران خبر داد. آنها مدعی‌اند که این شاهد که با عنوان شاهد شماره ۶۰۰ به صورت مجازی در دادگاه حضور پیدا کرده خود را از عوامل بازداشت و کشتار معترضان و بازجویی‌های آن‌ها معرفی کرده و اکنون از اقدامات سابق خود پشیمان است.

ادعاهای غیر مستند مطرح شده در باصطلاح دادگاه مردمی از سوی افرادی عنوان می شود که هویت هیچ یک از آنها مشخص نیست و هیچگونه سند و گزاره محکمی نیز برای اثبات خیالبافی های خود ارائه نمی کنند. تلاش برای تحریک احساسات مخاطبان وزمینه سازی برای ایجاد فضای منفی علیه جمهوری اسلامی ایران، هدف اصلی برگزارکنندگان این نمایش بی محتواست. علی رغم صرف هزینه های سنگین که مشخص نیست از چه منبعی تامین می شود پشتیبانی همه جانبه رسانه ای نیز یکی از ویژگی های اجرای این خیمه شب بازی جدید است. در حالی که در گذشته گروههای وابسته به تروریستهائی که دستشان تا ارنج به خون مردم ایران آغشته است آمارهای چند هزار نفری را از قربانیان رخدادهای ابان ۹۸ مطرح می‌کردند اکنون آن ادعاها  در نمایش لندن به چند صد نفر کاهش پیدا کرده است. در جریان رخدادهای تلخ آبان ۹۸ بر اساس آنچه که برخی مقامات پارلمانی ایران مطرح کردند کمتر از ۲۴۰ نفر جان خود را از دست داده اند که از این بین تعداد زیادی از قربانیان نیز از نیروهای انتظامی و حافظ امنیت بوده اند با توجه به باور پذیر نبودن ادعاهای قبلی مطرح شده از سوی گروههای ضدانقلاب این بار در چارچوب سناریوئی جدید،امارهای ساختگی،مستند  به  مدعای فردی مطرح شده که هیچ اطلاعات هویتی از او در دست نیست و صرفا برای ایجاد حس اعتماد در مخاطب از او به عنوان شاهد شماره ۶۰۰ و از اعضای سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یاد شده است.

همزمانی این باصطلاح دادگاه با دادگاه رسیدگی به جنایتهای مسیولین گروههای تروریست‌های الاحوازی و گروهک تروریستی تندر  نیز  که محاکمه آنان با اعتراض برخی از فعالان رسانه ای جریان ضدانقلاب خارج نشین نیز روبرو شده از  موضوعات جالب توجهی است که جا دارد از ان رمز گشایی شود. در حالی که رسانه‌های ضدانقلاب به صورت کاملا جهت دار نسبت به پوشش حداقلی دادگاه های ذکر شده مبادرت نموده اند و حتی اظهارات و اعترافات صریح این افراد در خصوص جنایت هایشان را سانسور کرده اند،بزرگنمایی اخبار باصطلاح دادگاه مردمی آبان ۹۸  کاملا شک بر انگیز است.

سئوالی که در این میان مطرح می شود این است که چرا دادگاه‌هایی که در آن عوامل قتل تعداد زیادی از شهروندان ازجمله تعدادی کودک محاکمه می‌شوند و طبعا اگر کسی به دنبال احقاق حقوق مردم باشد نمی‌تواند آن را نبیند مورد توجه رسانه های بیگانه قرار نگرفته است انتخاب زمان این دادگاه خود خوانده در ایام دهه فجر نیز به روشنی از رویکرد سیاسی این جریان رونمایی می کند و نشان می دهد که این جریان نه تنها به دنبال حقوق قربانیان آبان نیست بلکه در تلاش است تا با سو استفاده از نام آن‌ها اهداف سیاسی خود را پیگیری کند.

در مجموع طرح این ادعاها و پشتیبانی همه جانبه دولت‌ها و رسانه‌های غربی از آن در شرایطی که این نهادها برای جلوگیری از هیچ جنایتی در جهان اقدام موثری انجام نداده‌اند به قدر کافی غیر حقوقی بودن این رفتار را مشخص می کند. وقتی به دلیل سال‌ها اشغال افغانستان توسط آمریکا طبق برآورد صندوق کودکان سازمان ملل بیش 13 میلیون کودک در فقر شدید هستند و بر اساس گزارشات یونیسف 11.3 میلیون کودک یمنی تحت تحریم و حمله عربستان در سو تغذیه کامل به سر می‌برند، هیچ دادگاهی برگزار نمی‌شود،افکار عمومی حق دارد به نیت واقعی این جریانات شک کند. وقتی این باصطلاح دادگاه ها هرگز منافقین را برای ترور و کشتار ۱۷ هزار شهروند ایرانی محاکمه یا حتی بازجویی نکرده اند، نمی‌توان انتظار داشت چنین ادعاهایی از سوی مردم ایران و جهان مورد پذیرش قرار گیرد. حقیقت این است که همان طور که با دستمال کثیف هیچ شیشه‌ای تمیز نخواهد شد، غرب نیز هرگز نمی تواند در جایگاه ناجی ملت‌ها  مورد پذیرش قرار بگیرد  و تاکنون نیز ژست‌های بشر دوستانه آنها بدلیل تعدد استانداردهای دوگانه در رفتارشان از سوی هیچ مخاطب منصفی مورد قبول واقع نشده است.


نورنیوز
کلید واژگان
لندندادگاهآبان
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار نارنجی هوا در تهران ادامه دارد؛ آلودگی تا اواسط هفته پیش‌بینی می‌شود
69 کشته و 59 مفقود در حادثه سیلاب‌ سوماترای اندونزی
زاخارووا: هدف اتحادیه اروپا ایجاد اختلال در رویکردهای سیاسی و دیپلماتیک نوظهور است
طلای جهانی در مسیر ثبت افزایش هفتگی سه درصدی؛ خوش‌بینی به کاهش نرخ بهره
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد + چهار حریف تازه برای ایران
تحویل پیام‌های وزیر خارجه ایران به وزیران خارجه نیجر و مالی
رفیع‌زاده: هیچ نیروی دو شغله‌ای در دولت وجود ندارد
معماری قدرت آمریکا؛ بازخوانی نقشه کمک‌ها
بزرگترین دعوای فوتبال؛ 17 اخراجی در یک بازی + فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
شمس آذر_ پرسپولیس ؛ اوسمار به دنبال پیروزی پیش از دربی
درگیری مرگبار در روستای ارومیه؛ 3 نفر کشته شدند
وقوع زمین لرزه 3.8 ریشتری در پل سفید+ جزئیات
رئیس جمهور پیشین پرو به یازده سال زندان محکوم شد
منصوریان از هدایت تیم ملی ووشو بانوان کناره‌گیری کرد
محور چالوس امروز یکطرفه می‌شود / محدودیت‌های ترافیکی شمال کشور
سیل و رانش زمین در سریلانکا جان 40 نفر را گرفت
آخرین وضعیت اجرای برنامه شیر مدارس در سایه افزیش قیمت لبنیات
دیپلمات روس: ناتو و اروپا برای جنگ بزرگ با روسیه آماده‌اند
تهران آلوده‌ترین شهر جهان؛ نمی‌توانیم نفس بکشیم
وفاداری به هنر ملی، درخشش در هنر جهانی
آمریکا آماده حمله زمینی به ونزوئلا
ایران جنایات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را محکوم کرد
سه زلزله پیاپی در بهاباد یزد
آمریکا گرین‌کارت مهاجران 19 کشور را بازبینی می‌‌کند + اسامی کشورها
هشدار صریح رهبر علویان سوریه به دولت موقت
شمار قربانیان آتش‌سوزی هنگ کنگ به 94 نفر رسید
مرگ" سارا بکستروم" یکی از زخمی های حادثه تیراندازی در کاخ سفید
درخشش سینمای ایران در مسکو؛ جایزه ویژه اوراسیا به مجید مجیدی رسید
برنامه مسابقات ورزشی امروز 7 آذر 1404+ جدول پخش
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 7 آذر
وضعیت آب و هوا امروز جمعه7 آذر + وضعیت استان ها
نقش هورمون‌ها در شدت آنفولانزا؛ استروژن سپر دفاعی زنان در برابر سرماخوردگی
هشدار روان‌پزشکان؛ چت‌بات‌ها جای درمانگران واقعی را نمی‌گیرند
جهش علمی در ذخیره‌سازی اعضا؛ امیدی برای کاهش صف‌های طولانی پیوند عضو
نوراینفو| 11 راهکاری که قدرت نه گفتن را در شما تقویت می‌کند
تولید 7 هزار تن محصولات گلخانه‌ای؛ جهش کشاورزی نوین در ارومیه
ثبت رسمی سندرم استفراغ ناشی از ماری‌جوانا در فهرست بیماری‌ سازمان جهانی بهداشت
فرصت‌های فراموش‌شده حکمرانی آب؛ راه نجات کلان‌شهرها از بحران آب
حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به جنوب سوریه
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
سنایی‌راد: دشمن در محاسبات خود نقش ویژه رهبری را در نظر نگرفته بود
انهدام باند قاچاق سوخت در شهرستان نور
پرسپولیس از استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کرد
هشدار شدید روسیه درباره استقرار موشک‌های ژاپنی در نزدیکی تایوان
توافق تازه صنعت کشاورزی ایران و روسیه در مسکو
وزیر دفاع: تهدیدها را رصد می‌کنیم و آماده پاسخگویی هستیم +فیلم
الجولانی: بحث نظام فدرالی در سوریه ناشی از جهل سیاسی باعث تضعیف وحدت ملی می‌شود
مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن جان سه قربانی را در تربت گرفت
X
آگهی تبلیغاتی