×
فرهنگی
شناسه خبر : 88955
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/11/18 ساعت 14:08

نمی‌خواهیم هیچ دانش‌آموزی بیمار شود

وزیر آموزش و پرورش به موضوع بازگشایی و فعالیت حضوری مدارس اشاره کرد و گفت: ما نمی‌خواهیم هیچ دانش‌آموزی بیمار شود. باید پروتکل‌ها رعایت شوند. اعلام کردیم در مناطقی که مشکلاتی وجود دارد تعطیل کنند، نه اینکه همه مدارس را تعطیل کنند.

نورنیوز-گروه جامعه: یوسف نوری در مراسم افتتاح چندین طرح و برنامه انجمن اولیاء و مربیان، ضمن گرامیداشت ایام مبارک فجر و یاد شهدا، اظهار کرد: در سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و روز تکریم مقام زن و خانواده قرار داریم، امید است بتوانیم به خوبی در این مسیر گام برداریم.

وی افزود: چهار رویکرد درباره انجمن اولیاء و مربیان وجود دارد، رویکرد نخست به قبل از پیروزی انقلاب برمی‌گردد که رویکردی تشریفاتی بود و تنها قصد داشتند بگویند که ما کشوری صاحب دموکراسی و در راه ترقی هستیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه رویکرد دوم که به پس از انقلاب برمی‌گردد گفت: امام مردم را توده نمی‌دانست که هرطور می‌خواهی آن را شکل بدهی بلکه مردم را مؤثر می‌دانست و انجمن اولیاء و مربیان نیز با همین زمینه و اندیشه شکل گرفت، هرچند بعدا دچار سلیقه‌گرایی و الگوی نامناسبی شد. در دوران جنگ که کمک مالی جمع می‌کردند، برای مدارس هم کمک مالی جمع آوری می‌شد و از رویکرد تشریفاتی به سمت رویکرد تأمین مالی رفت و هنوز هم رگه‌های این رویکرد را شاهدیم.

نوری ادامه داد: پس از جنگ، رویکرد آموزشی حاکم شد. این رویکرد گامی رو به جلو بود و پیش رفت تا زمان سند تحول بنیادین؛ در سند تحول بنیادین، چهار رکن در فرایند تربیت داریم که اولین مورد خانواده است. در واقع در سند تحول بنیادین از خانواده به عنوان مهمترین نقش یاد شده است.

وی با اشاره به اینکه امروز در این مراسم جای اولیاء خالی بود گفت: هنوز به این الگوی راهبری نرسیدیم و هنوز ملکه نشده است که اولیاء در اینگونه مراسم حضور داشته باشند.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه باید اولیاء را به طور کامل ببینیم اظهار کرد: در سند تحول بنیادین، خانواده نقش بی‌بدیلی دارد. ما به تدوین الگوی مشارکت نیاز داریم. لازم است که خانواده در کنار مدرسه باشد وگرنه تضاد در آموزش پیدا می شود. با ۶۰ میلیون نفر در نظام تعلیم و تربیت سر و کار داریم که ۴۰ میلیون نفرشان خانواده‌ها هستند و باید آن‌ها را  ارج نهیم.

نوری تاکید کرد که برای تهیه الگوی مشارکت باید از همین امروز شروع و از افراد متخصص دعوت کنید. لازم است از ظرفیت تمام اولیاء استفاده شود.

وی ضمن درخواست از انجمن اولیاء و مربیان برای ایجاد یک نظام انتخاباتی که بر مبنای آن اولیاء، سازمان انجمن اولیاء و مربیان را هدایت کنند گفت: انجمن خیرین مدرسه‌ساز الگو و شاهد مثال خوبی است، آنها خودشان کار می‌کنند و بی نظیر است. نباید همه امور را دولتی کنیم. 

وزیر آموزش و پرورش به موضوع بازگشایی و فعالیت حضوری مدارس نیز اشاره کرد و گفت: در ۳۶ کشور و ۵۰ شهر ، مدرسه خارج از کشور داریم، هیچ کشوری مدرسه‌اش در ایام کرونا تعطیل نیست، البته که رعایت پروتکل‌ها الزامی است. گزارش‌های سازمان بهداشت جهانی موجود است و در آن آمده است که مدرسه آخرین جایی است که تعطیل می‌شود و اولین جایی است که باز می‌شود.

وضعیت خوبی از نظر واکسیناسیون ۱۲ تا ۱۸ ساله‌ها داریم

نوری افزود: حدود دو سال است که مدارس عموما تعطیل بوده‌اند و آثار زیانباری از بعد آموزشی، پژوهشی و تربیتی متوجه دانش آموزان شده است. به جز یک کشور، وضعیت‌مان از نظر واکسیناسیون ۱۲ تا ۱۸ ساله ها نسبت به مابقی کشورها بهتر است. کارورزهای وزارت بهداشت در این ایام تعطیل نشدند، اما دانشجومعلمان تعطیل شدند. این در حالی است که سازمان بهداشت جهانی تاکید دارد که برای رفاه اجتماعی، مدارس باز باشند.

مدارس مناطق مشکل‌دار تعطیل شوند

نوری تاکید کرد که ما نمی‌خواهیم هیچ دانش‌آموزی بیمار شود. باید پروتکل‌ها رعایت شوند. اعلام کردیم در مناطقی که مشکلاتی وجود دارد تعطیل کنند، نه اینکه همه مدارس را تعطیل کنند. امروز جلسه‌ای پیرامون افت تحصیلی و همچنین بچه‌هایی که به مدرسه نمی روند داشتیم و باید برنامه داشته باشیم و اعتبار بگذاریم تا نصیب آموزشی برابر و عدالت آموزشی اجرا شود.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نخست‌وزیر انگلیس: هدف سفر به واشنگتن مذاکره برای صلح عادلانه است
وزیر اقتصاد: زمان تک‌نرخی شدن ارز فرا رسیده است
برنامه‌ریزی برای رشد سه میلیارد دلاری حجم تجارت ایران و ارمنستان
افزایش چشمگیر زائران مشهد در دهه آخر ماه صفر
اتحادیه اروپا خواستار حفظ منافع مشترک و گارانتی‌های امنیتی اوکراین شد + فیلم
حریق گسترده در برج 25 طبقه بدون تلفات جانی مهار شد
حمله می‌شود یا نه؟!
جزییات دیدار ترامپ و زلنسکی در کاخ سفید
شنبه اداره‌های تهران تعطیل است/کدام استان‌های روز شنبه تعطیل هستند؟
جدول رده‌بندی لیگ برتر پس از پایان دیدارهای امروز
کاهش ساعت کاری ادارات کردستان طی دو روز آینده
ترامپ: در صورت پیشرفت مثبت، نشست سه‌جانبه برگزار می‌شود
ادعای رسانه صهیونیستی در مورد دلیل ترور علی شمخانی
چند پرسش از دوستان جبههٔ اصلاحات
تعویض‌های طلایی هاشمیان؛ پرسپولیس از شکست فرار کرد
عکس های منتخب جهان، 18 آگوست 2025
اروپا و ترامپ؛ نمایش وحدت یا سند تحقیر تاریخی
ایران برنده یک نقره و یک برنز در 4 وزن نخست کشتی آزاد جوانان شد
آغاز ساخت نخستین شهر هوشمند دریامحور ایران در قشم
حماس با طرح پیشنهادی آتش‌بس در غزه موافقت کرد
وزیر اقتصاد: اصلاحات بودجه‌ای 1404 به مجلس می رود
وداع با استاد فرشچیان؛ پیکر «استاد فرشچیان» به خاک سپرده شد
زمان واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد
گل به خودی حسین پورحمیدی در دقیقه 17؛ مس رفسنجان گل دوم را زد + فیلم
ترکیب اصلی تیم فجر مقابل پرسپولیس +جدول
تکلیف امتحانات روز شنبه دانشگاه‌های تهران مشخص شد
درنشست مهم رهبران اروپایی در واشنگتن؛ ترامپ خواستار پایان فوری جنگ اوکراین شد
عارف: حل مسائل از طریق مذاکره، راهبرد اصلی ماست
دوفوریتی | رواج ازدواج سفید و کوررنگی سیاست‌گذاری اجتماعی ما
350 زائر ایرانی هنوز در عراق هستند
صادق: در انتخابات نظام مهندسی امسال هیچ دخالتی نداشتیم + فیلم
بازگشت قطر ایرویز به فرودگاه شیراز/ پروازهای بین‌المللی افزایش یافت
ایستگاه متروی شهید بخارایی تعطیل شد
جزئیات تیراندازی با سلاح گرم در چالوس؛ پلیس در حال شناسایی عاملان
تعطیلی روز چهارشنبه در قم قطعی شد
بزرگ‌ترین محموله شیشه در کرج توقیف شد
ورود هوش مصنوعی به دنیای آموزش/ کتاب‌های درسی هوشمند در راه‌اند؟
علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تیم هاکی شد + فیلم
مراسم تشییع استاد فرشچیان در اصفهان آغاز شد + فیلم
بارش شدید باران و تگرگ در ارتفاعات جنوب‌غربی عربستان + فیلم
قیمت جدید طلا در بازار تهران اعلام شد
بازدید کارکنان دولت و نیروهای مسلح از موزه‌ها رایگان شد+جزییات
نتایج کنکور دانشجومعلمان اعلام شد+لینک سامانه
قیمت خودرو امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 +جدول
صدور فیش حقوق مردادماه بازنشستگان تأمین اجتماعی/ معوقات فروردین پرداخت می شود؟
تعطیلی موقت ایستگاه‌های متروی تهران در خط یک
مرگ دو دختر نوجوان در مهمانی شبانه تهران
نورنما | مرد کلاشینکف به دست به دنبال چماق به دستان در چالوس
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
پزشکیان وارد ایروان شد
X
آگهی تبلیغاتی