×
سیاسی
شناسه خبر : 88864
تاریخ انتشار : شنبه 1400/11/16 ساعت 19:24
ابعاد تحریک‌کننده رزمایش مشترک آمریکا و 60 کشور در منطقه

نورنیوز بررسی کرد؛

ابعاد تحریک‌کننده رزمایش مشترک آمریکا و 60 کشور در منطقه

اعلام خبر برگزاری رزمایش مشترک آمریکا با 60 کشور در منطقه، نشان می‌دهد که بر خلاف ادعای آمریکا و برخی کشورهای منطقه، اراده جدی آنها همچنان تشدید ناامنی و افزایش تنش در منطقه است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: روز چهارشنبه هم‌زمان با ورود وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به بحرین، خبری منتشر شد مبنی بر اینکه؛ اسرائیل برای نخستین بار همراه با عربستان سعودی و عمان در یک رزمایش بزرگ دریایی شرکت می‌کند.

رژیم صهیونیستی، عربستان، عمان، امارات و بحرین از جمله ۶۰ کشوری هستند که در این رزمایش بزرگ دریایی به فرماندهی آمریکا مشارکت دارند.

فرماندهی تروریست‌های سنتکام در صفحه توئیتر خود در این خصوص نوشته: این تمرینات با نام «آی‌ام‌اکس سی‌ای ۲۲» با مشارکت ۹ هزار نظامی و ۵۰ کشتی از ۶۰ کشور و سازمان بین‌المللی به مدت ۱۸ روز برگزار می‌شود.

ابعاد گسترده و تحریک‌آمیز این رزمایش که قرار است به رهبری آمریکا برگزار شود، نشان می‌دهد که بر خلاف ادعاهای واشینگتن درباره تلاش برای تحقق صلح و امنیت در منطقه، ظاهرا کاخ سفید همچنان بر مدار اقدامات تنش‌زا حرکت کرده و نمی‌خواهد به راهبرد نظامی‌گری در منطقه خاتمه دهد.

از سویی؛ مشارکت فعال رژیم صهیونیستی در این رزمایش حاکی از تداوم شرارت‌های این رژیم برای مخدوش کردن امنیت و ثبات در منطقه است و تلاش دارد این‌گونه وانمود کند که توانسته جای پای محکمی در مرزهای جنوبی ایران پیدا کند.

این حضور و مشارکت فعال صهیونیست‌ها در تحرکات نظامی-امنیتی با محوریت ایالات متحده در منطقه غرب آسیا پس از آن شدت گرفت که به موجب تصمیم دولت آمریکا، رژیم صهیونیستی از ابتدای دولت بایدن از حوزه یوروکام (فرماندهی نیروهای نظامی آمریکا در اروپا) به حوزه سنتکام (فرماندهی نیروهای نظامی آمریکا در خاورمیانه) نقل مکان کرد.

این تغییر در راهبرد نظامی آمریکا در منطقه از ابتدا تاکنون موجب تشدید رفتارهای ثبات‌زدا در منطقه شده که عملیات‌های مشترک سنتکام، تل‌آویو و ابوظبی طی یک‌سال گذشته مانند آنچه در ماجرای عملیات سایبری موساد در خلیج فارس رقم خورد، نمونه‌ای از آن است.

این اتفاقات در حالی در جریان است که رسانه‌های محور عبری-عربی- غربی به صورت مستمر، ایران و محور مقاومت از جمله انصارالله یمن را عامل افزایش تنش در منطقه عنوان می‌کنند.

بررسی این تحولات نشان می‌دهد که بر خلاف ادعای آمریکا و برخی کشورهای منطقه، اراده جدی آنها همچنان تشدید ناامنی و افزایش تنش در منطقه است.

به عنوان مثال عبور مجدد هواپیمای رئیس رژیم صهیونیستی در سفر به امارات از آسمان عربستان و مشارکت ریاض در رزمایشی که این رژیم شرور در آن حضور دارد را می‌توان به عنوان نشانه‌ای از تعارض میان اظهارات و اقدامات ریاض دانست که مدعی است بدنبال عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نبوده و می‌خواهد درباره حل مسائل فیمابین با ایران مذاکره کند.

برگزاری این رزمایش گسترده در منطقه در حالی است که رابرت مالی نماینده ویژه ایالات متحده‌ آمریکا در امور ایران با انتشار توییتی ضمن ابراز امیدواری نسبت به نتیجه رسیدن مذاکرات وین طی هفته‌های آینده از گفتگو و مشورت با شرکای آمریکا در منطقه از جمله «نمایندگان شورای همکاری خلیج‌فارس، مصر و اردن» خبر داده است.

ایالات متحده و کشورهای عربی منطقه با مواضع تهران نسبت به گسترش حضور نظامی بیگانگان به ویژه تحرکات شرورانه تل‌آویو در منطقه کاملا آگاهی دارند و به خوبی می‌دانند که اقداماتی از این دست آن هم در میانه مذاکرات وین به طور قطع از سوی ایران به عنوان اقدامی تحریک‌آمیز و غیرسازنده ارزیابی خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس‌جمهور فردا به دانشگاه تربیت مدرس می رود
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 27 مهر1404+ جدول
واگذاری کامل دونتسک شرط پوتین برای پایان جنگ اوکراین
دولت چهاردهم بستر «ما می‌توانیم» را در تحول دیجیتال فراهم کرد
55 درصد پیش‌ثبت‌نامی‌های حج تمتع 1405 بانوان هستند
افزایش ذخایر طلا برای تقویت پول ملی و کاهش وابستگی ارزی
مسیر تهران-اصفهان با راه آهن سریع السیر 2 ساعته می‌شود
حماس: میانجی‌ها اسرائیل را برای بازگشایی گذرگاه رفح تحت فشار قرار دهند
نه به دعوا‌های تاریخ‌مصرف‌دار
بازی ناعادلانه FATF و پالرمو در نظام مالی جهانی
آزادی 185 زندانی در تهران با مرخصی منتهی به آزادی
روز تاریخی پایان قطعنامه 2231
تخلیه قدرت
طلب 150 همتی تأمین اجتماعی از کارفرمایان
امروز آخرین مهلت استعفای مقامات برای کاندیداتوری در شوراها
کشف 31 حلقه فیلم قاجاری در کاخ گلستان
شوخی تلخ با آرمان حکمرانی علم
اولیانوف: نظارت قطعنامه 2231 از دستورکار آژانس حذف می‌شود
افشای شکنجه گسترده اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی
نتانیاهو نامزدی مجدد در انتخابات 2026 را اعلام کرد
مجلل در روئینگ قهرمانی آسیا مدال طلا گرفت
توافق پاکستان و طالبان بر آتش‌بس و صلح در دوحه
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 27 مهر+ وضعیت استان ها
چرا نشستن طولانی برای سلامتی مفید نیست ؟
میلیون‌ها نفر حس بویایی خود را از دست داده‌اند
از دیابت بی مزه چه می دانید؟
خوردنی محبوب کاهش کلسترول را بشناسید
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
X
آگهی تبلیغاتی