×
فرهنگی
شناسه خبر : 87846
تاریخ انتشار : شنبه 1400/11/16 ساعت 12:15
آخرین مهلت ثبت‌نام کنکور اعلام شد

آخرین مهلت ثبت‌نام کنکور اعلام شد

مهلت ثبت‌نام در آزمون سراسری سال 1401 دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و آموزش پزشکی فردا(یکشنبه 17 بهمن) به پایان می رسد.

نورنیوز-گروه جامعه: مهلت ثبت‌نام برای شرکت در کنکور ۱۴۰۱ از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور که از روز یکشنبه ۱۰ بهمن آغاز شده است، فردا یکشنبه ۱۷ این ماه به پایان می‌رسد و داوطلبان می‌توانند در مهلت تعیین شده نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

طبق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ در روزهای ۸، ۹، ۱۰ و ۱۱ تیر ماه سال ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد و نتایج آن نیز همانند سنوات گذشته(به جز سال ۱۳۹۹ که به دلیل کرونا زمان اعلام نتایج با تغییراتی همراه بود)  اواسط مرداد ماه سال آینده اعلام می‌شود.

انتخاب رشته داوطلبان پس از اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری ۱۴۰۱ آغاز می‌شود و برای داوطلبان بورسیه و داوطلبان دارای شرایط خاص در انتهای مرداد ماه انجام می‌شود.

همچنین نتایج آن نیز قبل از مهر ماه و اوایل دهه سوم شهریور ماه از طریق سایت سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد تا داوطلبان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از ابتدای سال تحصیلی جدید وارد دانشگاهها شوند.

سازمان سنجش آموزش کشور همچنین تاکید کرده است که تغییراتی در سهمیه‌های داوطلبان در کنکور سال ۱۴۰۱ ایجاد نمی‌شود؛ چرا که هنوز مصوبه‌ای در این زمینه ابلاغ نشده است.

همچنین با اعلام این سازمان، یکی از تغییرات کنکور ۱۴۰۱ این است که پاسخ‌نامه‌ها حداقل ۷۰ تا ۸۰ دقیقه در اختیار داوطلب قرار داشته باشند و بعد از اتمام کار داوطلب با پاسخ نامه اول، پاسخ‌نامه بعدی به داوطلب داده شود که این تصمیم امنیت آزمون را به شدت تقویت می‌کند. به تبع تغییر دفترچه‌ها در آزمون ۱۴۰۱ ، تعداد سئوالات آزمون نیز تغییر خواهد کرد و ممکن است تعداد پنج یا شش سئوال کمتر از گذشته باشد اما در عین حال محتوایی کردن سئوالات مدنظر سازمان سنجش آموزش کشور قرار دارد.

همچنین حذفیات آزمون سراسری سال آینده امروز شنبه ۱۶ بهمن بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت.

علیرضا کریمیان درگفت‌وگو با ایسنا ضمن بیان این مطلب افزود : با احتساب افرادی که علاوه بر گروه آزمایشی اصلی، متقاضی شرکت در آزمون گروه‌های هنر و زبان نیز شده‌اند، مجموعا بیش از ۶۷۶ هزار داوطلب در این آزمون نام‌نویسی کرده‌اند.

وی افزود،‌ حذفیات کنکور شامل قسمت‌هایی از منابع آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ است که با توجه به محدودیت‌های ناشی از آموزش در دوران کرونا و سایر شرایط، نباید سوال از آنها طراحی شود و در چند جدول جداگانه مربوط به گروه‌های آزمایشی به تفکیک اعلام می‌شود.

مدیر روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به ثبت‌نام بیش از ۵۲۰ هزار در کنکور ۱۴۰۱، تاکید کرد: تنها دو روز تا ثبت‌نام داوطلبان برای این آزمون باقی مانده است.

به گزارش ایسنا، ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۱ از یکشنبه دهم بهمن ماه آغاز و در آخر روز یکشنبه ۱۷ بهمن ماه پایان می‌یابد.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرگ دو عمانی ارتباطی با آب معدنی ایرانی ندارد
برد آسان پسران زیر 18 سال والیبال در بازی‌های آسیایی
دیدار پاپ با قربانیان سوءاستفاده جنسی کلیسای کاتولیک
چرا کشورها از اعزام نیروی حافظ صلح به غزه می‌ترسند؟
حسینی در ترکیب امروز سپاهان مقابل آخال فیکس شد
آغاز صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
پیشنهادهای تازۀ ایران به یونسکو
معاون ترامپ وارد سرزمین‌های اشغالی شد
پاسخ منفی ژاپن به درخواست ترامپ برای قطع واردات نفت و گاز از روسیه
کرملین: هنوز تاریخ دیدار پوتین و ترامپ مشخص نشده است
قیمت گوشت های وارداتی اعلام شد+ جدول قیمت ها
دیدار نماینده ویژه پوتین با لاریجانی
دستگیری دو تبعه خارجی متهم به قتل در ایران
لهستان و بازی غیر شرافتمندانه ایران هراسی
قیمت سکه و طلا امروز 29 مهر 1404 +جدول قیمتها
ساپینتو: بازی فردا برای ما حکم فینال را دارد
تعارض در رفتار خودروسازان باید شفاف‌سازی شود
خبر مهم اژه ای در مورد وضعیت بانک آینده
جزئیات جدید سرقت بزرگ از موزه لوور+مالک تلگرام مشتری جدید طلاهای سرقتی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 29 مهر 1404
امیر قطر: نوار غزه بخش جدایی‌ناپذیر فلسطین است
سایپا باز هم قیمت محصولاتش را افزایش می‌دهد
آغاز فعالیت دادگاه‌های خانواده با تعیین قضات مشاور زن
مهلت ثبت معافیت تحصیلی برای مشمولان کنکور 1403 تا پایان مهرماه
رژیم صهیونیستی مانع ورود کمک‌های انسانی به غزه می شود
سارکوزی برای اجرای حکم 5 سال زندان وارد پاریس شد
مهدیه اسفندیاری در کانال تبادل قرار گرفت
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(106) « بندرسیراف»
سازمان ملل خواستار احیای مذاکرات هسته‌ای ایران شد
کاهش تنش با تبادل پیام
دیدار پوتین و ترامپ در بوداپست به تعویق افتاد
بازندگان خاموش و برندگان طلایی اقتصاد ایران
جزئیات تازه از پرونده تجاوز و آدم‌ربایی بازیگر و فوتبالیست مشهور + اطلاعیه پلیس
کولیوند برای چهار سال دیگر در ریاست جمعیت هلال‌احمر ابقا شد
لاریجانی:پس از فعال شدن مکانیسم ماشه، ما توافق قاهره را نامعتبر می‌دانیم
تماشاخانه شرم‌الشیخ؟!
درخواست مصر برای پایبندی اسرائیل و حماس به آتش‌بس
سرنوشت جنگ روسیه علیه اوکراین و تصمیمات خلق‌الساعه ترامپ
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه‌شنبه 29 مهر1404+ جدول
شایعه سکته مغزی تتلو تکذیب شد
وزیر صهیونیست: جسد یحیی السنوار را بسوزانید
صف تخصیص ارز برای فعالان اقتصادی به یک دغدغه جدی تبدیل شده است+فیلم
چمران: تاکسی‌های پلاک شهرستان نمی‌توانند در تهران فعالیت کنند
تیم ملی فوتبال بانوان ایران امروز به مصاف هند می‌رود
اخراج 16 هزار کارمند نستله در پی تحریم‌ها علیه رژیم صهیونیستی
سفر معاون ترامپ به نوار غزه به دلایل امنیتی لغو شد
«سانائه تاکایچی» اولین زن نخست‌وزیر در تاریخ ژاپن شد
نه به پادشاهی!
سرماخوردگی تا 8 بار در سال برای کودکان طبیعی است
دزدی از موزه لوور و اعتبار فرانسه را زیر سوال برد
X
آگهی تبلیغاتی