×
سیاسی
شناسه خبر : 87808
تاریخ انتشار : جمعه 1400/11/15 ساعت 13:31
سومین مذاکره تلفنی بین پوتین و ماکرون طی هفته گذشته درباره اوکراین

سومین مذاکره تلفنی بین پوتین و ماکرون طی هفته گذشته درباره اوکراین

روسای جمهوری روسیه و فرانسه برای سومین بار در یک هفته گذشته با یکدیگر رایزنی تلفنی داشتند و طی آن پیرامون اوضاع اوکراین و نتیجه مذاکرات مسکو با آمریکا و ناتو درباره تضمین‌های امنیتی گفتگو کردند.

نورنیوزـگروه بین‌الملل: با وجود تکرار دائم مقامات بلندپایه روس درباره عدم وجود هیچ برنامه‌ای برای "حمله به اوکراین"، سیاستمداران و مطبوعات غربی گمانه زنی‌های متعددی را در خصوص تهاجم احتمالی و قریب الوقوع روسیه به اوکراین منتشر کرده و با بزرگ نمایی این امکان، طرف آمریکایی حتی موفق به تشکیل نشست فوری شورای امنیت سازمان ملل شد که روسیه و چین با آن مخالف بودند. مقامات آمریکایی همچنان تلاش می‌کنند جامعه جهانی را درباره اوضاع پیرامون اوکراین گمراه کرده و روسیه را به قصد حمله به اوکراین متهم کنند.

خبرگزاری «تاس» در این رابطه گزارش داد، دفتر مطبوعاتی کاخ کرملین اعلام کرد که "ولادیمیر پوتین"، رئیس‌ جمهوری روسیه روز پنجشنبه در جریان گفت‌وگوی تلفنی با "امانوئل ماکرون، همتای فرانسوی خود، موضوعات مربوط به مذاکرات روسیه با ایالات متحده و ناتو درباره تضمین‌های امنیتی را مورد بررسی قرار داد. طرفین برای سومین بار طی یک هفته گذشته بود که با یکدیگر رایزنی تلفنی داشتند. این گفتگو به ابتکارعمل طرف فرانسوی انجام شد.

طبق اطلاعات کرملین، محور اصلی مذاکرات رهبران دو کشور به روی وضعیت پیرامون اوکراین و مسائل مربوط به ابتکارعمل روسیه برای دست یابی به تضمین‌های حقوقی بلندمدت برای امنیت این کشور معطوف بود که مذاکرات قبلی دو طرف در این خصوص ادامه یافت».

کرملین یادآور شد که روسای جمهوری دو کشور در خصوص ارزیابی‌های مختلف از وضعیت کنونی، از جمله در نظر گرفتن تماس‌های اخیر با تعدادی از شرکای بین‌المللی و همچنین در چارچوب دوره ریاست فرانسه بر شورای اتحادیه اروپا، تبادل نظر کردند. علاوه بر این، رئیس جمهوری روسیه توجه همتای فرانسوی خود را به اظهارات و اقدامات رهبران اوکراینی جلب کرد که به گفته کرملین تحریک آمیز و مغایر با توافقات مینسک است.

یک روز قبل رئیس جمهوری فرانسه در نشستی در اتحادیه اروپا اعلام کرد که امکان سفر وی به روسیه بعید نیست، البته تصمیم نهایی در این خصوص به نتیجه گفتگوهای تلفنی او با ولادیمیر پوتین بستگی خواهد داشت.

پوتین و ماکرون پیش از این در تاریخ اول فوریه (12 بهمن) و 28 ژانویه (8 بهمن ماه) نیز با یکدیگر گفتگوهای تلفنی مفصلی داشتند.

این نخستین بار نیست اطلاعاتی درباره حمله روسیه به اوکراین منتشر می‌شود.

در خبر دیگری گزارش شده، "دیمیتری پسکوف"، سخنگوی دفتر رئیس جمهوری روسیه در تفسیر گزارشاتی که پیش از این در برخی رسانه‌های آمریکایی مبنی بر تهیه فیلم جعلی توسط روسیه در  خصوص "حمله نیروهای اوکراینی" که بهانه "پاسخ نظامی مسکو" خواهد شد منتشر شده، اظهار نظر کرد که این اولین بار نیست که چنین اطلاعاتی در ایالات متحده منتشر می شود، هرچند هیچ نتیجه خوبی از این اخبار کذب حاصل نخواهد شد.

روز پنجشنبه، ند پرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا این ادعا را مطرح کرد که روسیه در حال آماده سازی ویدئویی است که نشان می دهد یک "حمله ساختگی " به این کشور توسط ارتش یا سازمان‌های اطلاعاتی اوکراین صورت خواهد گرفت تا به این بهانه به این کشور حمله کند.

با این حال، او نتوانست هیچ مدرکی در تأیید تهیه این ویدئو ارائه دهد و فاش نکرد که مقامات آمریکایی چه نوع اطلاعات دقیقی در این زمینه دارند. پرایس  فقط گفت: «می‌توان گفت که ایالات متحده اطلاعاتی در این زمینه در اختیار دارد که منبع آن داده‌های اطلاعاتی است که از حالت طبقه بندی محرمانه خارج شده است.»


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
فنلاند تصمیم رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ژنو، دو مذاکره و یک بازنده مشترک
تکرار اتهام زنی آمریکا در مورد آزمایش هسته‌ای مخفی چین
اقتصادنگار | دستمزد ناچیز کارگران برای سبد گران معیشت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رئیس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد
واردکنندگان کالاهای اساسی بخوانند؛ تا این تاریخ به پول خود می‌رسید
زلنسکی: دیپلماسی زمانی مؤثرتر است که قدرت وجود داشته باشد
رکورد ملی 50 متر کرال پشت شکسته شد
تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر1404
شکست سنگین السد در خانه
قیمت نفت در سراشیبی سقوط قرار گرفت
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند
اعلام آمادگی هیئت عالی نظارت مجمع در تسریع رسیدگی به لایحه بودجه 1405
امشب؛ ­مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی به‌پایان می‌رسد
در کدام کشورها فردا اولین روز رمضان است؟
پیش‌بینی وضعیت آب و هوای تهران فردا چهارشنبه 28 بهمن 1404
الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه
سی‌ان‌ان: در مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفتی حاصل شده است