×
فرهنگی
شناسه خبر : 87593
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/11/10 ساعت 15:06
جشنواره تئاتر فجر با 30 درصد ظرفیت تماشاگر برگزار می‌شود

جشنواره تئاتر فجر با 30 درصد ظرفیت تماشاگر برگزار می‌شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به شرایط فعلی شیوع کرونا در کشور از موافقت ستاد ملی مقابله با کرونا برای برگزاری چهلمین جشنواره تئاتر فجر با 30 درصد ظرفیت تماشاگر خبر داد.

نورنیوز-گروه فرهنگ: به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر محمد مهدی اسماعیلی در نشست با اعضای دبیرخانه چهلمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر که در محل این دبیرخانه برگزار شد، گزارش ارائه شده از سوی رئیس و دبیر این جشنواره را خوشحال‌کننده توصیف کرد و گفت: اعتماد کامل دارم با اعضای فعلی دبیرخانه جشنواره تئاتر فجر ، امسال این رویداد بزرگ نمایشی به خوبی پیش خواهد رفت.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در فضای کنونی تصمیم گیری درباره برگزاری جشنواره‌ها به صورت حضوری دشوار است اما با موافقت اعضای ستاد مقرر شد چهلمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر با ۳۰ درصد ظرفیت تماشاگر برگزار شود.

اسماعیلی با اشاره به اینکه دهه مبارک فجر را بسیاری با جشنواره‌های فرهنگی و هنری می شناسند و این رویداد ها را دنبال می کنند، تاکید کرد: انتظار داریم جشنواره‌های فجر نماد سیر تحولی جدید در حوزه کارهای نمایشی باشد و براین باوریم هرچه تئاتر تقویت شود آثار و خروجی این هنر نمایشی در دیگر بخش‌ها و حوزه‌ها از جمله سینما و... تاثیر گذار خواهد بود.

عضو کابینه دولت سیزدهم در عین حال تصریح کرد: از ابتدای این دولت و قبول مسئولیت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، تاکید داشتیم که به حوزه تئاتر به صورت ویژه نگاه و توجه شود.

اسماعیلی با اشاره به عزم و اراده و روحیه جهادی دولت و این دوره وزارت فرهنگ و ارشاد  اسلامی ابراز امیدواری کرد: علاوه بر  برگزاری هرچه با شکوهتر این دوره جشنواره تئاتر فجر، در دوره های بعدی نیز شاهد گام های رو به جلو در این هنر نمایشی در کشور و عرصه بین المللی باشیم.

در ابتدای این نشست مدیر کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن قدردانی از حضور دکتر اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با تشریح روند برگزاری چهلمین دوره جشنواره بین المللی تئاتر فجر، از افزوده شدن بخش بین الملل به این دوره جشنواره خبر داد و گفت: امسال تاجیکستان به عنوان میهمان ویژه در جشنواره حضور خواهد یافت. همچنین ارمنستان، جمهوری آذربایجان، عراق، افغانستان، فرانسه، ایتالیا، الجزایر و اربیل عراق نیز دیگر کشورهای حاضر در این رویداد بزرگ نمایشی خواهند بود.

قادر آشنا با اشاره به نهایی شدن حضور ۱۰۹ اثر رسیده به این دوره جشنواره تئاتر فجر، اظهار داشت: از این تعداد ۴۷ درصد مربوط به تهران و ۵۳ درصد نیز آثار شهرستان ها است.

وی ادامه داد: آثار رسیده از لحاظ مضمونی ۱۹ اثر با محوریت مقاومت و دفاع مقدس، ۳ اثر با موضوع مدافعان سلامت، ۴ اثر با موضوع آئین و سنت های ایرانی، ۹ اثر مبا حث خانواده و ۳۲ اثر هم موضوع مواد مخدر است و مابقی به موضوعات اجتماعی می پردازند.

دبیر چهلمین دوره جشنواره تئاتر فجر نیز در این نشست با اشاره به روند فعالیت های انجام گرفته از یزد به عنوان استان و شهر محل برپایی آیین افتتاحیه این رویداد بزرگ نمایشی نام برد و گفت: البته استان های دیگر هم داوطلب برگزاری این آیین بودند که در نهایت یزد انتخاب شد.

حسین مسافرآستانه ادامه داد: در مجموع ۶۲۳ گروه متقاضی حضور در این دوره جشنواره بین المللی تئاتر فجر بودند که در نهایت ۱۰۹ اثر راهی جشنواره شدند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه پوستر چهلمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر را امضا کرد.

چهلمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر از ۱۴ تا ۲۶ بهمن در تهران و استان‌ها برگزار می‌شود.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
ماجرای بازداشت مهاجم تیم عراق در ورود به آمریکا چه بود؟
نورنما | کوچه دو طبقه در کاشان
چگونه پهپادهای ارزان ایران معادلات نبرد را تغییر دادند؟
احداث مسیر جایگزین پل B1 در البرز آغاز شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 16 خرداد 1405
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 16 خرداد 1405 + جدول قیمت ها
اعتراف وزیر انرژی آمریکا: کاهش قیمت بنزین بدون توافق با ایران ممکن نیست
مقام عراقی: بغداد از پرداخت عوارض تنگه هرمز مستثنی است
موفقیت تاریخی ناسا : جت X-59 دیوار صوتی را شکست
«تهران کنارت» پرمخاطب‌ترین فیلم هفته با 87 هزار مخاطب
تاوان حمایت از تل‌آویو؛ برلین از قطار قدرت جا ماند
بازگشت پرویز ثابتی به سینما؛ فیلم جدید درباره ساواک کلید خورد
چرا پنتاگون ارسال موشک‌های تاماهاک به آلمان را لغو کرد؟
افت شدید محبوبیت رئیس‌جمهور آمریکا در نظرسنجی‌ها
افزایش 21 درصدی کرایه اتوبوس و ناوگان مسافری از امروز
جدول کامل کنسرت‌های تهران و تبریز منتشر شد؛ از علیرضا قربانی تا کینگ رام
آغاز صدور احکام جدید بازنشستگان تأمین اجتماعی + زمان واریز معوقات فروردین و اردیبهشت
مطالبات گندم‌کاران هنوز پرداخت نشده است
شرایط ثبت‌نام و قیمت 5 خودروی وارداتی در طرح جدید فروش اعلام شد
جزئیات وام مسکن 400 میلیونی برای خانواده‌های دارای فرزند اعلام شد
تماس‌های فشرده رئیس پارلمان لبنان با مقامات آمریکایی فاش شد
قرارداد 2 میلیارد دلاری آمریکا برای فروش پدافند ضد پهپاد به کویت
انتقاد تند عضو کنگره آمریکا از نتانیاهو و نفوذ تل‌آویو در واشنگتن
چرا پنتاگون از فعالیت‌های اطلاعاتی اسرائیل نگران شده است؟
چرا برخی افراد پس از طلاق دچار افسردگی و اضطراب می‌شوند؟
صعود تکواندو ایران در رنکینگ جهانی؛ زندی شماره یک المپیک شد
بغداد زمان خروج نیروهای ائتلاف آمریکایی را اعلام کرد
تصادف مرگبار سمند در نجف‌آباد؛ 3 فوتی و 1 مصدوم
دو بزنگاه کنونی دشمن در جنگ ترکیبی
کاهش قیمت نفت متوقف شد؛ برنت به 92 دلار رسید
تداوم تنش آبی در پایتخت با وجود افزایش بارندگی‌ها؛ تهران همچنان در مرز تنش آبی
ابهام امنیتی ترامپ و راهبرد فرسایش ایران
زاینده رود تا سه ماه آینده جاری است
دو برداشت از توافق
کیفیت هوای اصفهان به مرز بحران رسید
قیمت دلار توافقی امروز شنبه 16 خرداد 1405
کوبا؛ تایوانِ کارائیب؟
جزئیات صدور ویزای تیم ملی ایران برای جام جهانی ؛ چه کسانی ویزا نگرفتند؟
قیمت گوشت قرمز امروز 16 خرداد 1405 + جدول
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری برای 17 تا 31 خرداد آغاز شد
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 16 خرداد 1405 / اونس طلا سقوط کرد!
محیط زیست ایران، چشم به راه حکمرانی سبز
ترافیک سنگین صبحگاهی در محور هراز و 2 آزادراه اصلی
پاسخ تند وگزنده عراقچی به رئیس‌جمهور لبنان
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 16خرداد 1405 + جدول
برنامه مسابقات ورزشی امروز 16 خرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 16 خرداد 1405 + وضعیت استانها
پاسخ قاطع به تجاوز جدید آمریکا؛ موشک‌های سپاه پایگاه‌های هوایی دشمن در منطقه را هدف گرفتند
چرا قهوه گران شد؟
بازگشت فرگوسن به انظار عمومی بعد از بیماری ناگهانی