×
فرهنگی
شناسه خبر : 87070
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/10/28 ساعت 10:29
مدارس کدام استان‌ها امروز تعطیل است؟

مدارس کدام استان‌ها امروز تعطیل است؟

در پی بارش سنگین برف در مناطق غربی کشور و استمرار یخبندان و لغزندگی سطح معابر مدارس نوبت صبح و عصر این مناطق از سوی آموزش و پرورش تعطیل اعلام شد.

نورنیوزـگروه جامعه: در پی بارش سنگین برف در برخی مناطق کشور به‌ویژه غرب ایران، و با توجه به لغزنده بودن خیابان‌ها و سرمای شدید آموزش و پرورش مدارس این مناطق را تعطیل کرد.

ایلام 

مجید بیگلریان در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام اظهار داشت: پیرو اعلام شامگاه دوشنبه مبنی بر تاخیر دوساعته مدارس و ادارات استان ایلام به استثنای دستگاه‌های خدمات رسان و بانک‌ها با توجه به شدت سرما و یخبندان مدارس ابتدایی، متوسطه اول و دوم تعطیل شد.

مدیرکل بحران استانداری ایلام گفت: مدارس ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم در نوبت صبح امروز (سه شنبه 28 دیماه 1400 ) در شهرستان‌های ایلام، ایوان، بدره، چرداول، چوار، ملکشاهی و بخش‌های کارزان، میمه و زرین‌آباد تعطیل است.

وی خاطرنشان کرد: حضور در ادارات استان ایلام همان تاخیر دو ساعته است.

کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، فعالیت سامانه بارشی در استان کرمانشاه و استقرار هوای سرد قطبی سبب شد تا مدیریت بحران استان با تعطیلی مدارس برخی از شهرستان‌ها و تأخیر در آغاز به‌کار ادارات در برخی مناطق موافقت کند.

به گفته مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه در شهرستان‌های ثلاث باباجانی، پاوه، جوانرود، روانسر، گیلانغرب و دالاهو به‌دلیل بارش سنگین برف کلاس درس در همه مقاطع تحصیلی در دو نوبت صبح و عصر برای روز سه‌شنبه 28 دی‌ماه تعطیل است.

ظهرابی با اشاره به تأخیر دو ساعته شروع فعالیت ادارات در پاوه افزود: مدارس شهرستان‌های کرمانشاه، سرپل‌ذهاب، صحنه، هرسین، کنگاور، سنقر و کلیایی و اسلام‌آباد غرب در تمامی مقاطع تحصیلی روز سه‌شنبه 28 دی‌ماه به دلیل بارش برف در نوبت صبح تعطیل است.

کرمان

مهران باهری رئیس اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان از تعطیلی آموزش حضوری برخی از مدارس استان در روز سه شنبه 28 دی ماه 1400 خبر داد و اظهار داشت: آموزش حضوری در تمامی مدارس و دوره‌های تحصیلی 7 شهرستان جنوبی شامل شهرستان‌های جیرفت، عنبر آباد، کهنوج، رودبار، فاریاب، منوجان و قلعه گنج در سطح شهر و روستا تعطیل و آموزش از طریق فضای مجازی و شبکه شاد پیگیری می‌شود.

وی افزود: مدارس بخش لاله‌زار و دهستان شیرینک گلزار از توابع شهرستان بردسیر با توجه به بارش برف و یخ زدگی امروز سه‌شنبه 28 دی‌ماه تعطیل است.

باهری بیان کرد: آموزش حضوری در مدارس دوره ابتدایی و دوره متوسطه اول شهرستان رابر هم تعطیل و آموزش از طریق فضای مجازی و شبکه شاد پیگیری خواهد شد.

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان گفت: آموزش حضوری در  مدارس دوره ابتدایی و متوسطه اول شهرستان راور هم به علت بارش شدید باران و آب گرفتگی معابر تعطیل اعلام شده و آموزش از طریق فضای مجازی پیگیری می‌شود.

مرکزی 

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، به دنبال بارش شدید برف در استان مرکزی امروز سه‌شنبه به علت برودت هوا، بارش برف، لغزندگی معابر و جاده‌ها کلاس‌های درس تمامی مدارس شهر و روستا در شهرستان‌های شازند، نواحی یک و دو اراک، خنداب، کمیجان، فراهان، منطقه سربند و دوره ابتدایی شهرستان تفرش در نوبت صبح صرفا به صورت مجازی در سامانه شاد برگزار می‌‌شود.

در سایر شهرستان‌ها چنانچه به‌واسطه شرایط جوی امکان حضور در بعضی از کلاس‌های درس فراهم نباشد از طریق سامانه شاد توسط مدیران مدارس پس از هماهنگی با اداره متبوع به همکاران و دانش آموزان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

این در حالی است که براساس اعلام آموزش و پرورش استان مرکزی با توجه به بارش برف، برودت هوا و احتمال یخبندان فعالیت مدارس بخش خرقان شهرستان زرندیه نیز به صورت غیرحضوری خواهد بود.

به گزارش تسنیم بارش برف در استان مرکزی و از عصر روز دوشنبه آغاز شده و در حال حاضر در اکثر شهرهای استان شاهد نزول رحمت الهی و لغزندگی و یخ‌زدگی معابر هستیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نگرانی از پیری، روند سلولی آن را در زنان تندتر می‌کند
فناوری پوشیدنی برای تبدیل حرکات خاموش گلو به گفتار روان
آمریکا: چتر هسته‌ای ما همچنان بر فراز اروپاست
کاهش حضور دیپلماتیک آمریکا در عراق و منطقه
آسمان کره جنوبی، صحنه رژه جنگنده‌های آمریکا و چین
سرکوب اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل شدت گرفت
تشنج در زاپوریژیا با گلوله‌باران نیروهای اوکراینی
زلزله مهیب افغانستان را لرزاند
ترکی الفیصل: اختلافات عربستان و امارات پایان می یابد
نوآوری ژنتیکی برای حذف ژن‌های مقاومتی
تأکید ناتو بر تداوم مأموریت در عراق
تشدید تنش میان عربستان و سعد حریری
نفوذ «حنظله» به سامانه محرمانه بحران اسرائیل و انتشار فهرست مخاطبان
سامانه «فواد 128» چیست و چرا راه اندازی شد؟
توجه ویژه وزیر ارشاد به صنعت گیم در ایران
اوسمار: اولتیماتوم نگرفته‌ام
نامه میدری به وزیر اسبق کار آمریکا
خیز عربستان برای غنی سازی اورانیوم
بریتانیا بر دیپلماسی هسته‌ای با ایران تأکید کرد
هشدار صرفه جویی آب در ایام خانه تکانی
ساپینتو رسما اخراج شد
قدرت موشک‌های ناوکُش ایران به روایت محسن رضایی
کاخ سفید زمان سفر ترامپ به چین را اعلام کرد
حمله پهپادی اسرائیل به اردوگاه عین الحلوه در لبنان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب برای حجت‌الاسلام محمودی
واکنش ترامپ به رأی دیوان عالی: این مایه ننگ است
محرومیت مدافع مجارستانی پرسپولیس
ترامپ دموکرات‌ها را مقصر تعطیلی دولت خواند
ساختار طایفه‌ای قدرت در لبنان صدای نخست‌وزیر را درآورد
رونمایی تونی بلر از طرح صلح ترامپ؛ خلع سلاح اولویت اول
واکنش کانادا به رای دیوان عالی علیه ترامپ
اجرای حکم قصاص قدیمی‌ترین زندانی هرمزگان متوقف شد
آلومینیوم و پیکان با تساوی امتیازات را تقسیم کردند
سقوط سنگین صدرنشین لیگ؛ چادرملو گل‌گهر را تحقیر کرد
واریز عیدی بازنشستگان کشوری
ترامپ مقابل دیوان عالی آمریکا شکست خورد
کشف اجساد گردشگران چینی در دریاچه یخ‌زده روسیه
دادگاه عالی آمریکا تعرفه‌های ترامپ را لغو کرد
ضرب‌الاجل پرهیاهو، پشتوانه‌ای به وسعت صفر
رئیس پزشکان بدون مرز هشدار داد؛ سلامت ساکنان منطقه غزه در خطر است
جزئیات آتش سوزی در خیابان جامی اصفهان
هشدار جدی؛ سد طالقان در آستانه خالی شدن
هیچ ضرب‌الاجلی وجود ندارد؛ غنی‌سازی صفر روی میز نیست
امام جمعه نجف: ایران مبارزی سرسخت است
ارز ترجیحی داروها و تجهیزات پزشکی حذف نمی‌شود
توقیف 15 تریلی دام غیرمجاز در سرخس
ساپینتو:کسی درباره قطع همکاری با من صحبت نکرده است
پرسپولیس (1) – خیبر (2) + فیلم
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت برادر حجت‌الاسلام قمی
کمیته فنی فردا تکلیف ساپینتو را مشخص می‌کند