×
فرهنگی
شناسه خبر : 87057
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/10/27 ساعت 19:59
نگاهداری: در تحقق رهنمودهای رهبری و دفاع از حقوق محرومین سرسازش با صاحبان زر و زور نداریم

نگاهداری: در تحقق رهنمودهای رهبری و دفاع از حقوق محرومین سرسازش با صاحبان زر و زور نداریم

بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش های مجلس در نشست امضای تفاهم نامه همکاری با کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: در تحقق رهنمودهای رهبری و دفاع از حقوق محرومین سرسازش با صاحبان زر و زور نداریم.

نورنیوزـگروه جامعه: مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) و بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش های مجلس با یکدیگر تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش اداره روابط عمومی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، در ابتدای این نشست  رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به نقش بزرگ این کمیته در حمایت از محروم زدایی از گام های بلند کمیته امداد برای توانمندسازی محرومین تحت پوشش این شبکه خبر داد.

در ادامه این جلسه بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به منشور اخلاقی پژوهشگران مرکز پژوهش های مجلس گفت:  پژوهشگران مرکز پژوهش ها در قالب منشور اخلاقی این مرکز هم پیمان شده اند تا فریادگر صداهای ناشنیده و حقوق مردم به ویژه محرومین باشند.

وی ادامه داد: در تحقق رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و دفاع از منافع مردم و محرومین با رویکرد تخصصی و کارشناسی سر سازش با صاحبان زر و زور نداریم.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس در بخش دیگری از سخنان خود، بیان داشت: مرکز پژوهش ها در صدد است از کارگزار پیرو به کارفرمای پیشرو تبدیل شود و صرفا فعالیت های خود را محدود به اقدامات پسینی و اظهار نظر در مورد طرح ها و لوایح نکرده و خود هم کنشگری فعال داشته باشد.

وی افزود: برای تحقق این امر در حوزه چالش های فرابخشی کشور و چالش ها بخشی برنامه ها و فعالیت های خود را آغاز کردیم. برای چالش های فرابخشی کشور که راه های حل های برون رفت از آن ها هم نیازمند هماهنگی بین بخشی است کنسرسیومی از مراکز تحقیقاتی قوای سه گانه و مجمع تشخیص تشکیل شده تا مشاوره های واحدی به سران قوا داده شود و با هم افزایی بتوانیم مشکلات مهم کشور را حل کنیم.

وی ادامه داد: در زمینه چالش های بخشی هم با همه وزرا و روسای سازمان های مهم و تاثیر گذار مکاتبه کرده و مهم ترین مشکلات حوزه های آن ها را اعلام کردیم تا زمینه همکاری های مشترک ایجاد شود.

نگاهداری با بیان اینکه برای شکل گیری همکاری مستمر و نظام مند با دستگاه ها و وزارتخانه ها تفاهم نامه همکاری امضا کردیم، گفت: کمیته امداد هم یکی از این دستگاه ها است. در بحث تهیه بسته های تقنینی و از منظر نظارتی و همچنین تهیه گزارش هایی در مورد میزان عملیاتی شدن قوانین مرتبط با کمیته امداد می توانیم همکاری مشترک داشته باشیم.

در پایان این نشست دو طرف تفاهم نامه همکاری امضا کرده و قرار شد موضوعات مشترک و مورد نظر دو طرف در کمیته ای مشترک پیگیری شود. همکاری مشترک در تهیه و تدوین پیش‌نویس طرح‌ها و لوایح تقنینی و نظارتی در قالب کمیته‌های تخصصی دوجانبه مشتمل بر، چگونگی تحقق مطالبات و منویات مقام معظم رهبری در رسیدگی و توانمندسازی ساکنان مناطق محروم کشور و همچنین جریان سازی فعالیت توسعه راهکارهای قانونی برای تقویت نقش کمیته امداد در اقتصاد مقاومتی، بهبود معیشتی مستضعفان و اقشار تهیدست بخشی از مفاد این تفاهم نامه همکاری است.


مرکز پژوهش‌های مجلس
نظرات

آخرین اخبار
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود