×
فرهنگی
شناسه خبر : 87057
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/10/27 ساعت 19:59
نگاهداری: در تحقق رهنمودهای رهبری و دفاع از حقوق محرومین سرسازش با صاحبان زر و زور نداریم

نگاهداری: در تحقق رهنمودهای رهبری و دفاع از حقوق محرومین سرسازش با صاحبان زر و زور نداریم

بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش های مجلس در نشست امضای تفاهم نامه همکاری با کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: در تحقق رهنمودهای رهبری و دفاع از حقوق محرومین سرسازش با صاحبان زر و زور نداریم.

نورنیوزـگروه جامعه: مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) و بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش های مجلس با یکدیگر تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش اداره روابط عمومی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، در ابتدای این نشست  رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به نقش بزرگ این کمیته در حمایت از محروم زدایی از گام های بلند کمیته امداد برای توانمندسازی محرومین تحت پوشش این شبکه خبر داد.

در ادامه این جلسه بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به منشور اخلاقی پژوهشگران مرکز پژوهش های مجلس گفت:  پژوهشگران مرکز پژوهش ها در قالب منشور اخلاقی این مرکز هم پیمان شده اند تا فریادگر صداهای ناشنیده و حقوق مردم به ویژه محرومین باشند.

وی ادامه داد: در تحقق رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و دفاع از منافع مردم و محرومین با رویکرد تخصصی و کارشناسی سر سازش با صاحبان زر و زور نداریم.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس در بخش دیگری از سخنان خود، بیان داشت: مرکز پژوهش ها در صدد است از کارگزار پیرو به کارفرمای پیشرو تبدیل شود و صرفا فعالیت های خود را محدود به اقدامات پسینی و اظهار نظر در مورد طرح ها و لوایح نکرده و خود هم کنشگری فعال داشته باشد.

وی افزود: برای تحقق این امر در حوزه چالش های فرابخشی کشور و چالش ها بخشی برنامه ها و فعالیت های خود را آغاز کردیم. برای چالش های فرابخشی کشور که راه های حل های برون رفت از آن ها هم نیازمند هماهنگی بین بخشی است کنسرسیومی از مراکز تحقیقاتی قوای سه گانه و مجمع تشخیص تشکیل شده تا مشاوره های واحدی به سران قوا داده شود و با هم افزایی بتوانیم مشکلات مهم کشور را حل کنیم.

وی ادامه داد: در زمینه چالش های بخشی هم با همه وزرا و روسای سازمان های مهم و تاثیر گذار مکاتبه کرده و مهم ترین مشکلات حوزه های آن ها را اعلام کردیم تا زمینه همکاری های مشترک ایجاد شود.

نگاهداری با بیان اینکه برای شکل گیری همکاری مستمر و نظام مند با دستگاه ها و وزارتخانه ها تفاهم نامه همکاری امضا کردیم، گفت: کمیته امداد هم یکی از این دستگاه ها است. در بحث تهیه بسته های تقنینی و از منظر نظارتی و همچنین تهیه گزارش هایی در مورد میزان عملیاتی شدن قوانین مرتبط با کمیته امداد می توانیم همکاری مشترک داشته باشیم.

در پایان این نشست دو طرف تفاهم نامه همکاری امضا کرده و قرار شد موضوعات مشترک و مورد نظر دو طرف در کمیته ای مشترک پیگیری شود. همکاری مشترک در تهیه و تدوین پیش‌نویس طرح‌ها و لوایح تقنینی و نظارتی در قالب کمیته‌های تخصصی دوجانبه مشتمل بر، چگونگی تحقق مطالبات و منویات مقام معظم رهبری در رسیدگی و توانمندسازی ساکنان مناطق محروم کشور و همچنین جریان سازی فعالیت توسعه راهکارهای قانونی برای تقویت نقش کمیته امداد در اقتصاد مقاومتی، بهبود معیشتی مستضعفان و اقشار تهیدست بخشی از مفاد این تفاهم نامه همکاری است.


مرکز پژوهش‌های مجلس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
راز آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
طرح اصلاح سهمیه‌های کنکور را هنوز دریافت نکردیم
آب؛ سرمایه‌ای برای زندگی مسئولیتی برای همگان
گروسی: درگیری هسته‌ای یک رویداد محتمل است
پیروزی کمپین «ممدانی»
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از امروز + جزئیات مبالغ و شرایط پرداخت
رونمایی یمن از یک دستاورد امنیتی بزرگ
برنامه مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
احضار مدیرعامل و مدیران پرسپولیس به کمیته اخلاق
جزئیات جدید تغییرات در قوانین بازنشستگی در قانون برنامه هفتم پیشرفت+جدول
استقبال حماس از صدور حکم بازداشت 37 مقام صهیونیست در ترکیه
ترامپ: برگزاری نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی ننگین است
سازمان ملل خواستار بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه شد
منشور کوروش راهنمای حکمرانی
واکنش سفارت ایران در مکزیک به دروغ بزرگ رسانه آمریکایی
رمزگشایی اعتراف ترامپ
برنامه مسابقات فوتبال و والیبال امروز + ساعت بازی تراکتور
وزیر خارجه عراق:‌ به روابط خود با ایران احترام می‌گذاریم
هشدار بی‌سابقه نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی از نابودی صهیونیسم
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 17 آبان+ وضعیت استان ها
تحویل جسد اسیر صهیونیست به صلیب سرخ در جنوب غزه
میلیونرها در کدام کشورها هستند؟
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
X
آگهی تبلیغاتی