×
فرهنگی
شناسه خبر : 87057
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/10/27 ساعت 19:59
نگاهداری: در تحقق رهنمودهای رهبری و دفاع از حقوق محرومین سرسازش با صاحبان زر و زور نداریم

نگاهداری: در تحقق رهنمودهای رهبری و دفاع از حقوق محرومین سرسازش با صاحبان زر و زور نداریم

بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش های مجلس در نشست امضای تفاهم نامه همکاری با کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: در تحقق رهنمودهای رهبری و دفاع از حقوق محرومین سرسازش با صاحبان زر و زور نداریم.

نورنیوزـگروه جامعه: مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) و بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش های مجلس با یکدیگر تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش اداره روابط عمومی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، در ابتدای این نشست  رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به نقش بزرگ این کمیته در حمایت از محروم زدایی از گام های بلند کمیته امداد برای توانمندسازی محرومین تحت پوشش این شبکه خبر داد.

در ادامه این جلسه بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به منشور اخلاقی پژوهشگران مرکز پژوهش های مجلس گفت:  پژوهشگران مرکز پژوهش ها در قالب منشور اخلاقی این مرکز هم پیمان شده اند تا فریادگر صداهای ناشنیده و حقوق مردم به ویژه محرومین باشند.

وی ادامه داد: در تحقق رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و دفاع از منافع مردم و محرومین با رویکرد تخصصی و کارشناسی سر سازش با صاحبان زر و زور نداریم.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس در بخش دیگری از سخنان خود، بیان داشت: مرکز پژوهش ها در صدد است از کارگزار پیرو به کارفرمای پیشرو تبدیل شود و صرفا فعالیت های خود را محدود به اقدامات پسینی و اظهار نظر در مورد طرح ها و لوایح نکرده و خود هم کنشگری فعال داشته باشد.

وی افزود: برای تحقق این امر در حوزه چالش های فرابخشی کشور و چالش ها بخشی برنامه ها و فعالیت های خود را آغاز کردیم. برای چالش های فرابخشی کشور که راه های حل های برون رفت از آن ها هم نیازمند هماهنگی بین بخشی است کنسرسیومی از مراکز تحقیقاتی قوای سه گانه و مجمع تشخیص تشکیل شده تا مشاوره های واحدی به سران قوا داده شود و با هم افزایی بتوانیم مشکلات مهم کشور را حل کنیم.

وی ادامه داد: در زمینه چالش های بخشی هم با همه وزرا و روسای سازمان های مهم و تاثیر گذار مکاتبه کرده و مهم ترین مشکلات حوزه های آن ها را اعلام کردیم تا زمینه همکاری های مشترک ایجاد شود.

نگاهداری با بیان اینکه برای شکل گیری همکاری مستمر و نظام مند با دستگاه ها و وزارتخانه ها تفاهم نامه همکاری امضا کردیم، گفت: کمیته امداد هم یکی از این دستگاه ها است. در بحث تهیه بسته های تقنینی و از منظر نظارتی و همچنین تهیه گزارش هایی در مورد میزان عملیاتی شدن قوانین مرتبط با کمیته امداد می توانیم همکاری مشترک داشته باشیم.

در پایان این نشست دو طرف تفاهم نامه همکاری امضا کرده و قرار شد موضوعات مشترک و مورد نظر دو طرف در کمیته ای مشترک پیگیری شود. همکاری مشترک در تهیه و تدوین پیش‌نویس طرح‌ها و لوایح تقنینی و نظارتی در قالب کمیته‌های تخصصی دوجانبه مشتمل بر، چگونگی تحقق مطالبات و منویات مقام معظم رهبری در رسیدگی و توانمندسازی ساکنان مناطق محروم کشور و همچنین جریان سازی فعالیت توسعه راهکارهای قانونی برای تقویت نقش کمیته امداد در اقتصاد مقاومتی، بهبود معیشتی مستضعفان و اقشار تهیدست بخشی از مفاد این تفاهم نامه همکاری است.


مرکز پژوهش‌های مجلس
نظرات

آخرین اخبار
شیر مادر خطر ابتلا به دیابت، سرطان و ام‌اس را کاهش می‌دهد
امید تازه برای تشخیص زودهنگام اوتیسم با کشف یک مسیر زیستی
شرط ادامه دریافت یارانه نقدی و کالابرگ اعلام شد+ نحوه استعلام
ادارات و بانک‌های کدام استان‌ها امروز 14 مرداد تعطیل هستند؟ آخرین فهرست تعطیلی‌ها
انفجار شدید در جنوب لبنان
سفر وزیر خارجه پاکستان به امان
آخرین اخبار حکایت از افزایش تحرکات نظامی حکومت جولانی در مرز عراق دارد
هشدار سازمان ملل: غزه همچنان برای غیرنظامیان ناامن است
جزئیات عملیات ویژه پلیس در خراسان رضوی؛ کشف محموله سنگین مواد مخدر
پرترددترین مرز اربعینی؛ تردد 2.6 میلیونی زائران از مرز مهران
عربستان با ادامه محاصره یمن با پاسخ دردناک روبه‌رو می‌شود
نشست اضطراری وزرای اتحادیه اروپا برای کاهش تنش با اسپانیا
آخرین هماهنگی های روسیه و برزیل در همکاری‌های راهبردی
تل‌آویو، پیش‌نویس آمریکا درباره غزه را پس زد
حمله پهپادی یمن به دارایی حساس عربستان در نجران
جزئیات گفت وگوی ترامپ و امیر قطر با محوریت تنگه هرمز و مذاکرات ایران
برنامه قطعی برق گلستان فردا چهارشنبه 14 مرداد+ لینک
افشای ساخت پایگاه‌های نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان!
جزئیات حادثه خروج قطار از ریل در ایستگاه فکوری مشهد
کشف جسد در رودخانه ازارک رامسر؛ بررسی علت حادثه توسط مراجع قضایی
محرمانه رم با رنگ و لعاب توافق چارچوب
تنش سیاسی در لبنان؛ انتقاد نماینده حزب‌الله از مواضع نواف سلام
جزییات تازه از پرونده مذاکرات هرمز؛ شروط تهران برای ایجاد امنیت پایدار
بازار جهانی نفت زیر فشار؛ افت شدید صادرات نفت خلیج فارس
تشییع باشکوه شهدای حمله دشمن آمریکایی به منطقه مسکونی چاه‌تنگو توسط مردم قشم
نورنما | آینه کاری های حرم امام رضا (ع) از کجا شروع شد ؟
راز ایمیلی که بن‌بست راهبردی آمریکا را فاش کرد
تازه‌ترین برنامه تئاتر شهر؛ اجرای «آتش‌سوزی‌ها» و آغاز نمایش جدید ناصر آویژه
احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در بندرعباس از فردا
جدول قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 14 مرداد+ جدول
برنامه قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا چهارشنبه 14 مرداد+لینک
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا چهارشنبه 14 مرداد
اشکان دژاگه شاگرد ایرانی جدید گرفت؛ علی نعمتی در لوسیل
دستور جدید ارتش اسرائیل درباره عملیات تهاجمی در غزه
واکنش صنعا به سکوت ضامنان آتش بس در غزه
AFC زمان برگزاری جام باشگاه‌های فوتسال آسیا را اعلام کرد
عضویت دو چهره موسیقی ایران در معتبرترین آکادمی جهانی موسیقی
بیمارستان مادر و کودک بجنورد؛ طرحی در انتظار تحقق
جدیدترین سریال امنیتی سیمافیلم با بازی رویا نونهالی
غرق یک کشتی هندی در سواحل غربی یمن
بقایی: گفت‌وگوهای ایران و عمان درباره تنگه هرمز مثبت بوده است
جزئیات تازه از مذاکرات ایران و عمان درباره کریدور تنگه هرمز
اظهارات جدید روبیو درباره تنگه هرمز؛ توافق هنوز نهایی نشده است
تغییر برنامه پخش گفت‌وگوی رئیس‌جمهور با مردم
غزه؛ ابزار انتخاباتی کابینه اسرائیل
رمزگشایی از معماری محوطه تاریخی دیگه‌ور
وخامت موقعیت راهبردی آمریکا و تغییر موازنه به سود تهران
تضمین پایداری آب در پایانه‌های مرزی چذابه و شلمچه
آتش‌سوزی میانکاله دوباره شعله‌ور شد؛ احتمال عمدی بودن حریق
آخرین جزئیات آتش‌سوزی متروی نیویورک