×
فرهنگی
شناسه خبر : 84920
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/10/22 ساعت 18:44
6 تا 8 درصد جمعیت کشور زیرپوشش هیچ بیمه‌ای نیستند

6 تا 8 درصد جمعیت کشور زیرپوشش هیچ بیمه‌ای نیستند

نماینده مردم زاهدان و رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: 6 تا 8 درصد جمعیت کشور زیرپوشش هیچ بیمه ای نیستند و از حدود سه هزارو 900 قلم دارو 2 هزار قلم زیرپوشش بیمه ها نیستند و شرکت های دارویی داخلی نیز با ارز ترجیحی و کمبود منابع مالی مواجه خواهند شد.

نورنیوز-گروه جامعه: دکتر حسینعلی شهریاری در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: برای بودجه سال آینده نگرانی هایی وجود دارد زیرا اگر اقتصاد دانان تاکنون بدرستی عمل می کردند قطعا اوضاع کشور بهتر از الان بود.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: هر تصمیمی که در دولت گرفته شود باید اول مردم اغنا شوند زیرا هم اینک وضعیت مناسبی در کشور وجود ندارد و دهک های پایین واقعا دچار مشکل هستند و ۵۲ تا ۷۰ درصد هزینه های درمانی از جیب مردم پرداخت می شود که امیدواریم بزودی شاهد اتفاقات خوبی در این زمینه باشیم.

وی ادامه داد: اکثر دانشگاه های علوم پزشکی بدهی های زیادی دارند که باید در این زمینه اقدامات اساسی صورت گیرد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس با اشاره به عملکرد دولت سیزدهم در استان گفت: از ابتدای دولت جدید انتصابات در استان براساس شایسته سالاری و بومی گزینی انجام شده و استاندار سیستان و بلوچستان نیز تاکنون بر همین اساس از نیروهای بومی و توانمند در همه زمینه ها استفاده کرده است.

وی به انتقال آب از دریای عمان اشاره کرد و افزود: انتقال آب از دریای عمان به سیستان و بلوچستان از چندین سال قبل تصویب و در حال پیگیری است و کارهایی نیز در این زمینه صورت گرفته و دولت مکلف به پرداخت هزینه ها شده و در این موضوع مساله اصلی بحث اعتبارات است که اگر از سرمایه گذاری خارجی استفاده شود در کار تسریع خواهد شد البته قرارگاه خاتم در این زمینه توان کار دارد که اگر وارد میدان شود بطور حتم می تواند این طرح را بخوبی اجرا کند.

شهریاری خاطرنشان کرد: امیدواریم هرچه سریعتر اقدامات لازم در زمینه تامین آب زاهدان و زابل انجام شود و دولت و مجلس در زمینه انتقال آب از دریای عمان با اولویت سیستان و بلوچستان موافق هستند.

وی گفت: برای ساماندهی سکونتگاه های غیررسمی نیز یک عده زمین خواری کرده و از خانواده های نیازمند سوء استفاده می کنند که باید کار اطلاعاتی دقیق انجام شود تا افراد نیازمند شناسایی شده و سکونتگاه هایی برای اینگونه افراد مشخص شود و تا زمان آماده شدن خانه هایشان در آن مکان ها اسکان یابند.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به اینکه در سیستان و بلوچستان در زمینه ایجاد پایگاههای انتقال خون و نمایندگی پزشکی قانونی در شهرستانهای تابعه دچار مشکل هستیم، افزود: در این استان مشکل کمبود پایگاه انتقال خون و نیرو داریم که این موضوع در حال پیگیری است و مشکل خونگیری نیز به دلایل و محدودیت های مختلف در استان وجود دارد بر همین اساس بیشترین خون از تهران وارد سیستان و بلوچستان می شود.

وی ادامه داد: پزشکان به دلیل حقوق پایین حاضر به همکاری با انتقال خون نیستند که همین مساله بیماران تالاسمی را نیز با مشکل جدی مواجه کرده است.

شهریاری بیان کرد: بیماران تالاسمی مظلوم و دارای مشکلات خاصی هستند و برخی داروهای ایرانی نیز برای آنها جواب نمی دهد و دچار مشکلات متعدد مانند بیماری های قلبی، کلیوی و غیره می شوند که امیدواریم هرچه سریعتر مشکل این بیماران برطرف شود.

وی به بازگشایی مدارس نیز اشاره کرد و گفت: از زمان شیوع کرونا به مدت ۲ سال مدارس به صورت غیرحضوری برگزار شد که در این زمینه نیز دچار آسیب های جدی شدیم و در حال حاضر با توجه به نظرسنجی های صورت گرفته ۷۰ درصد خانواده ها موافق بازگشایی کامل مدارس هستند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی افزود: بودجه سه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در چابهار، ایرانشهر و زاهدان با اولویت چابهار و ایرانشهر در دست بررسی است زیرا زاهدان تا حدودی از لحاظ تخت بیمارستانی قابل قبول است اما ۲ شهرستان دیگر به شدت با مشکل مواجه هستند و متاسفانه متخصصین تمایلی به ادامه خدمت در سیستان و بلوچستان ندارند.

وی خاطرنشان کرد: بیماری سل در منطقه سیستان یکی از مشکلات جدی است که باید هرچه سریعتر در این زمینه اقدامات لازم صورت گیرد و این منطقه از لحاظ پزشکی تجهیز شود.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
سرطان پروستات شایع‌ترین سرطان در مردان شناخته شد
کاپیتان اسکاتلند با قراردادی آزاد اسپرزی شد
آژیرهای خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد
حمله به یک کشتی ترکیه‌ای در دریای سیاه
اوشاکوف: آمریکا تمرکز خود را از اوکراین به ایران منتقل کرده است
ترامپ: هنوز درباره ارسال بسته 14 میلیارد دلاری به تایوان تصمیم نگرفته‌ایم
جزئیات تصادف مرگبار در محور زنجان–میانه؛ 4 نفر جان باختند
واکنش مفتی جعفری لبنان به اظهارات جوزف عون درباره دبیرکل حزب‌الله
ارائه 188 هزار خدمت سلامت به زائران ایرانی حج
پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در شنبه 16 خرداد 1405
آخرین تصمیم درباره سوابق تحصیلی و قوانین کنکور اعلام شد
آغاز روند کاهش قیمت محصولات پتروشیمی در بازار
ادعای ترامپ: درباره ایران به موفقیت بزرگی نزدیک شده‌ایم
تشدید حملات هوایی در جنوب لبنان
مومنی: چین و روسیه حمایت قاطع خود از ایران را اعلام کردند
پوتین: آتش‌بس باید به صلح پایدار در منطقه منجر شود
گره ویزا باز شد؛ ملی‌پوشان در مسیر جام جهانی 2026
بازگشت جناب‌خان به تلویزیون همزمان با جام جهانی
کشف و امحای بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در غرب اهواز
هشدار اولمرت درباره تقلب در انتخابات سرزمین‌های اشغالی
محسن رضایی: توپ در زمین ترامپ است؛ آمریکا باید بن‌بست مذاکرات را بشکند
سفیر ایران در مکزیک: تیم ملی با آمادگی کامل راهی تیخوانا می‌شود
پزشکیان: طوفان به پایان می رسد
احتمال تنش تازه در شورای حکام؛ واشنگتن به دنبال قطعنامه علیه تهران
درخواست روسیه از آژانس اتمی برای برخورد قاطع با حملات به تأسیسات هسته‌ای
تأثیر جنگ ایران بر نرخ حمل‌ونقل دریایی
پوتین: تحریم‌ها علیه روسیه به‌طور برگشت‌ناپذیر به دلار و یورو آسیب زده است
هیأت حماس برای مذاکرات آتش‌بس وارد قاهره شد
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
تراژدی در صحرای بزرگ آفریقا ؛ جان باختن 50 مسافر بر اثر تشنگی
وزرای صنعت ایران و تاجیکستان به دنبال روان‌سازی تجارت دوجانبه
نوراینفو | روش های مقابله با اضطراب
چه کسی از آتش‌بس بدون توقف جنگ سود می‌برد؟
دو وزیر کابینه نتانیاهو در فهرست ممنوع‌الورودهای ایرلند قرار گرفتند
دیدار وزرای کشور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس شانگهای
عذرخواهی صداوسیما بابت حذف سهوی بخشی از پیام رهبر انقلاب
هشدار رئیس سابق پنتاگون: جنگ ایران به «ویتنام ترامپ» تبدیل می‌شود
ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه‌های منتهی به تهران
حمله نانسی پلوسی به ترامپ برای جنگ افروزی علیه ایران
ادعای تازه آمریکا درباره توقیف یک نفتکش ایرانی
مواضع منفعلانه رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر لبنان درباره مذاکرات با اسرائیل
ادعای جدید استارمر درباره حمله احتمالی روسیه به ناتو در 2030
چهارمین روز اعتراضات مردم آلبانی علیه پروژه مرتبط با کوشنر
پست اینستاگرامی عراقچی درباره دانش‌آموزان میناب که تاریخ‌ساز شدند
تحویل کاپ قهرمانی کشتی آزاد جهان پس از یک دهه به ایران
هشدار بارش‌های سیل‌آسا در 8 استان
قول پینگ‌پنگ باز 61 ساله ایرانی برای گرفتن طلا در بازی های پاراآسیایی
ماجرای پرواز جنگنده‌ها در ارتفاع پایین بر فراز اصفهان چه بود؟
جزئیات جدید از پرونده 2 دختر سنندجی؛ روایت تکان‌دهنده مادر نارین و آیلین
از همسایگی تا قدرت‌سازی؛ نقشه جدید ایران در آسیا