×
سیاسی
شناسه خبر : 84871
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/10/20 ساعت 17:58
روایت سردار شریف از دیدار فرمانده کل سپاه با خانواده دو شهید هواپیمای اوکراینی

روایت سردار شریف از دیدار فرمانده کل سپاه با خانواده دو شهید هواپیمای اوکراینی

سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه گفت: مادر محترمه شهیدان اسدی لاری در بیان چگونگی دیدار و نیز سخنان فرمانده کل سپاه با وی و همسرش دچار اشتباه شده‌اند و پس از گذشت حدود دو سال از این اتفاق ( بهمن 98) نقل ناقص، جهت‌دار و تحریف شده ای را ارائه کرده‌اند.

نورنیوز ـ گروه سیاست: در پی انتشار گفتگوی زهرا مجد و محسن اسدی لاری مادر و پدر گرانقدر " محمد حسین و زینب اسدی لاری " از " شهدای پرواز هواپیمای اوکراینی" و انتساب سخنانی به سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه در دیدار با آنان؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه گفت: مادر محترمه شهیدان اسدی لاری در بیان چگونگی دیدار و نیز سخنان فرمانده کل سپاه با وی و همسرش دچار اشتباه شده‌اند و پس از گذشت حدود دو سال از این اتفاق ( بهمن 98) نقل ناقص،  جهت‌دار و تحریف شده ای را ارائه کرده‌اند.

سخنگوی سپاه افزود: در آن سال مدتی قبل از حضور سردار سلامی در منزل شهیدان اسدی لاری، بر اساس تصمیم سپاه تعدادی از فرماندهان و مسئولین طی برنامه‌ای مامور ملاقات ، عرض تسلیت و دلجویی از خانواده های معظم شهدای پرواز هواپیمای اوکراینی می شوند و بر اساس تقسیم کار صورت گرفته سردار سلیمانی ( معاون بازرسی سپاه ) در ساعت ۱۶ مورخ ۲۳ دی ماه ۹۸ به دیدار خانواده شهیدان اسدی لاری می‌روند و پدر بزرگوار شهیدان ، آقای دکتر محسن اسدی لاری از سردار سلیمانی درخواست دیدار سردارسلامی را مطرح می‌کنند که متعاقبا پس از طرح موضوع با فرمانده کل سپاه و تاکید ایشان مبنی بر اینکه خودمان حضوراً خدمت خانواده خواهیم رسید ، با برنامه‌ریزی بعمل آمده فرمانده کل سپاه در عصر پنج شنبه مورخ ۱۷ بهمن ماه ۹۸ به همراهی سردار سلیمانی ( معاون بازرسی سپاه) ، سردار شریفی (مدیر ایثارگران سپاه ) و چند تن دیگر از مسئولین سپاه در منزل وی حضور می‌یابند؛ در این دیدار همچنین علاوه بر خانواده محترم تعدادی از بستگان نیز حضور داشتند.

 سردار شریف با اشاره به گفتگوی سردار سلامی با خانواده شهید در فضایی حزن انگیز و در عین حال صمیمی خاطرنشان کرد :در این دیدار فرمانده کل سپاه با تسلیت و ابراز همدردی ، پس از شنیدن سخنان پدر بزرگوار شهیدان مبنی بر اینکه فرزندان‌شان دارای عقاید مذهبی بوده و در آیین‌های گرامیداشت شهید حاج قاسم سلیمانی در کشورمان نیز شرکت کرده بودند و قصد داشتند پس از عزیمت به کانادا اقدام به برگزاری مراسمی برای سردار دلها نمایند ، با تمجید از تربیت چنین فرزندانی توسط این خانواده و طلب علو درجات برای شهیدان ، آنها را انسان هایی ارزشمند توصیف و اجرشان را مانند شهدای وسط میدان جنگ دانستند .

سخنگوی سپاه تصریح کرد: اینکه مادر گرامی شهیدان به طور نادرست سخنانی مبنی بر اینکه سردار سلامی گفتند " اگر اینها نبودند چه جنگی می‌شد ؟ و اگر این اتفاق (سانحه) نمی‌افتاد ۱۰ میلیون جمعیت کشته می‌شدند و این واقعه باعث شد که این جنگ رخ ندهد !! " را به فرمانده کل سپاه نسبت داده‌اند ؛ امری خلاف واقع و به دور از انصاف است.

 سردار شریف با تاکید بر این که خانم اسدی لاری در مصاحبه خود با روزنامه شرق از اصرار زیاد سپاه برای دیدار با خانواده و عدم قبول آن و واسطه شدن یکی از اعضای خانواده برای آمدن سردار سلامی خبر می‌دهد ، افزود : هرچند سپاه دیدار با خانواده های این شهدای عزیز را برای خود افتخار و تکلیف می‌داند و در این راستا اراده خود را با حضور فرماندهان و مسئولین در منازل آنان نشان داده است ، اما نقل خانم اسدی لاری درست و دقیق نبوده و همانگونه که گفته شد پدر ارجمند شهیدان دیدار با فرمانده کل سپاه را از سردار سلیمانی (معاون بازرسی سپاه ) خواسته بودند و ایشان و همسر محترمشان خانم اسدی لاری حتی در تاریخ ۹ آذر ماه ۹۹ کتاب نخبگان آسمانی را که پیرامون فرزندان‌شهید خود نوشته بودند را پس از حدود یکسال از دیدار به عنوان هدیه برای سردار سلامی ارسال کرده اند.

وی یادآور شد : پس از انتشار این مصاحبه و ویدیوی آن ؛ سردار سلامی با اطلاع از این رخداد ضمن تسلیت و ابراز همدردی مجدد با این خانواده عزیز و دیگر خانواده‌های معظم شهیدان پرواز هواپیمای اوکراینی ، تأکید کردند ، ما نیزخود را در این ماجرا داغدار می دانیم و مطابق فرهنگ سازمانی سپاه و آموزه‌های دینی ، خود را در غم آنان شریک دانسته و برای کاهش آلام همه خانواده های محترم از هیچ خدمت و تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

سخنگوی سپاه در پایان تصریح کرد:دشمنان ملت ایران که همواره در صدد تضعیف اقتدار ، امنیت و وحدت ملی کشور عزیزمان بوده و با دستاویز قرار دادن هر ماجرایی، به عنوان دایه مهربان تر از مادر به تشویش اذهان و افکار عمومی می پردازند، بدانند با هوشمندی ملت فهیم ایران از جمله خانواده‌های معظم شهدای پرواز هواپیمای اوکراینی در این عرصه راه به جایی نخواهند برد و کلید واژه "سپر انسانی !" که از آغاز انقلاب تاکنون علیه فرزندان ملت ایران در این نهاد انقلابی و دیگر مدافعان وطن به کار گرفته شده است ، نخ نما و شکست خورده است.

 


 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس الحشدالشعبی: از تهدیدها هراسی نداریم و به دفاع از عراق پایبند هستیم
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
X
آگهی تبلیغاتی