×
سیاسی
شناسه خبر : 84871
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/10/20 ساعت 17:58
روایت سردار شریف از دیدار فرمانده کل سپاه با خانواده دو شهید هواپیمای اوکراینی

روایت سردار شریف از دیدار فرمانده کل سپاه با خانواده دو شهید هواپیمای اوکراینی

سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه گفت: مادر محترمه شهیدان اسدی لاری در بیان چگونگی دیدار و نیز سخنان فرمانده کل سپاه با وی و همسرش دچار اشتباه شده‌اند و پس از گذشت حدود دو سال از این اتفاق ( بهمن 98) نقل ناقص، جهت‌دار و تحریف شده ای را ارائه کرده‌اند.

نورنیوز ـ گروه سیاست: در پی انتشار گفتگوی زهرا مجد و محسن اسدی لاری مادر و پدر گرانقدر " محمد حسین و زینب اسدی لاری " از " شهدای پرواز هواپیمای اوکراینی" و انتساب سخنانی به سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه در دیدار با آنان؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه گفت: مادر محترمه شهیدان اسدی لاری در بیان چگونگی دیدار و نیز سخنان فرمانده کل سپاه با وی و همسرش دچار اشتباه شده‌اند و پس از گذشت حدود دو سال از این اتفاق ( بهمن 98) نقل ناقص،  جهت‌دار و تحریف شده ای را ارائه کرده‌اند.

سخنگوی سپاه افزود: در آن سال مدتی قبل از حضور سردار سلامی در منزل شهیدان اسدی لاری، بر اساس تصمیم سپاه تعدادی از فرماندهان و مسئولین طی برنامه‌ای مامور ملاقات ، عرض تسلیت و دلجویی از خانواده های معظم شهدای پرواز هواپیمای اوکراینی می شوند و بر اساس تقسیم کار صورت گرفته سردار سلیمانی ( معاون بازرسی سپاه ) در ساعت ۱۶ مورخ ۲۳ دی ماه ۹۸ به دیدار خانواده شهیدان اسدی لاری می‌روند و پدر بزرگوار شهیدان ، آقای دکتر محسن اسدی لاری از سردار سلیمانی درخواست دیدار سردارسلامی را مطرح می‌کنند که متعاقبا پس از طرح موضوع با فرمانده کل سپاه و تاکید ایشان مبنی بر اینکه خودمان حضوراً خدمت خانواده خواهیم رسید ، با برنامه‌ریزی بعمل آمده فرمانده کل سپاه در عصر پنج شنبه مورخ ۱۷ بهمن ماه ۹۸ به همراهی سردار سلیمانی ( معاون بازرسی سپاه) ، سردار شریفی (مدیر ایثارگران سپاه ) و چند تن دیگر از مسئولین سپاه در منزل وی حضور می‌یابند؛ در این دیدار همچنین علاوه بر خانواده محترم تعدادی از بستگان نیز حضور داشتند.

 سردار شریف با اشاره به گفتگوی سردار سلامی با خانواده شهید در فضایی حزن انگیز و در عین حال صمیمی خاطرنشان کرد :در این دیدار فرمانده کل سپاه با تسلیت و ابراز همدردی ، پس از شنیدن سخنان پدر بزرگوار شهیدان مبنی بر اینکه فرزندان‌شان دارای عقاید مذهبی بوده و در آیین‌های گرامیداشت شهید حاج قاسم سلیمانی در کشورمان نیز شرکت کرده بودند و قصد داشتند پس از عزیمت به کانادا اقدام به برگزاری مراسمی برای سردار دلها نمایند ، با تمجید از تربیت چنین فرزندانی توسط این خانواده و طلب علو درجات برای شهیدان ، آنها را انسان هایی ارزشمند توصیف و اجرشان را مانند شهدای وسط میدان جنگ دانستند .

سخنگوی سپاه تصریح کرد: اینکه مادر گرامی شهیدان به طور نادرست سخنانی مبنی بر اینکه سردار سلامی گفتند " اگر اینها نبودند چه جنگی می‌شد ؟ و اگر این اتفاق (سانحه) نمی‌افتاد ۱۰ میلیون جمعیت کشته می‌شدند و این واقعه باعث شد که این جنگ رخ ندهد !! " را به فرمانده کل سپاه نسبت داده‌اند ؛ امری خلاف واقع و به دور از انصاف است.

 سردار شریف با تاکید بر این که خانم اسدی لاری در مصاحبه خود با روزنامه شرق از اصرار زیاد سپاه برای دیدار با خانواده و عدم قبول آن و واسطه شدن یکی از اعضای خانواده برای آمدن سردار سلامی خبر می‌دهد ، افزود : هرچند سپاه دیدار با خانواده های این شهدای عزیز را برای خود افتخار و تکلیف می‌داند و در این راستا اراده خود را با حضور فرماندهان و مسئولین در منازل آنان نشان داده است ، اما نقل خانم اسدی لاری درست و دقیق نبوده و همانگونه که گفته شد پدر ارجمند شهیدان دیدار با فرمانده کل سپاه را از سردار سلیمانی (معاون بازرسی سپاه ) خواسته بودند و ایشان و همسر محترمشان خانم اسدی لاری حتی در تاریخ ۹ آذر ماه ۹۹ کتاب نخبگان آسمانی را که پیرامون فرزندان‌شهید خود نوشته بودند را پس از حدود یکسال از دیدار به عنوان هدیه برای سردار سلامی ارسال کرده اند.

وی یادآور شد : پس از انتشار این مصاحبه و ویدیوی آن ؛ سردار سلامی با اطلاع از این رخداد ضمن تسلیت و ابراز همدردی مجدد با این خانواده عزیز و دیگر خانواده‌های معظم شهیدان پرواز هواپیمای اوکراینی ، تأکید کردند ، ما نیزخود را در این ماجرا داغدار می دانیم و مطابق فرهنگ سازمانی سپاه و آموزه‌های دینی ، خود را در غم آنان شریک دانسته و برای کاهش آلام همه خانواده های محترم از هیچ خدمت و تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

سخنگوی سپاه در پایان تصریح کرد:دشمنان ملت ایران که همواره در صدد تضعیف اقتدار ، امنیت و وحدت ملی کشور عزیزمان بوده و با دستاویز قرار دادن هر ماجرایی، به عنوان دایه مهربان تر از مادر به تشویش اذهان و افکار عمومی می پردازند، بدانند با هوشمندی ملت فهیم ایران از جمله خانواده‌های معظم شهدای پرواز هواپیمای اوکراینی در این عرصه راه به جایی نخواهند برد و کلید واژه "سپر انسانی !" که از آغاز انقلاب تاکنون علیه فرزندان ملت ایران در این نهاد انقلابی و دیگر مدافعان وطن به کار گرفته شده است ، نخ نما و شکست خورده است.

 


 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر