×
سیاسی
شناسه خبر : 84584
تاریخ انتشار : شنبه 1400/10/11 ساعت 20:27

نورنیوز بررسی کرد؛

تجاوز رژیم صهیونیستی به لاذقیه؛ نشانه اقتدار یا شکست؟!

می‌توان تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به لاذقیه را نه از سر اقتدار و توان‌مندی بلکه برگرفته از مجموعه‌ای از رسوایی‌ها و شکست‌های این رژیم دانست که با جنگ‌افروزی به دنبال پنهان‌سازی آنهاست.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: جنگنده‌های رژیم صهیونیستی برای دومین بار طی سه هفته اخیر منطقه‌ای در نزدیکی بندر لاذقیه سوریه را هدف قرار دادند.

الاخباریه سوریه گزارش داده؛ جنگنده‌های رژیم صهیونیستی تعدادی کانتینر در بندر لاذقیه را هدف قرار دادند که خسارت‌های مالی به همراه داشته است.

خبرگزاری سانا نیز گزارش کرده است؛ پدافند هوایی سوریه، با این تجاوز جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مقابله کرده و مقامات نظامی و سیاسی سوریه نیز پاسخگویی به این تجاوز را حقی محفوظ برای دمشق دانسته‌اند.

با توجه به شکست رسمی سیاست تروریسم‌پروری و هزینه‌سازی نظامی-امنیتی علیه سوریه، حتی کشورهایی چون امارات و فرانسه نیز با اذعان به این شکست اقدام به احیای روابط با دمشق کرده و اتحادیه عرب نیز موضوع بازگشت سوریه به این اتحادیه را طرح کرده‌اند.

بر این اساس می‌توان گفت؛ صهیونیست‌ها با تجاوزهای مکرر به سوریه، علاوه بر پنهان‌سازی شکست سناریوی نظامی و تروریستی علیه دمشق، برآنند تا در کنار آمریکا تروریسم اقتصادی علیه سوریه را اجرایی کنند.

بخشی از این سناریو با تحریم‌های آمریکا موسوم به «سزار» صورت می‌گیرد و بخشی نیز با تحرکات نظامی رژیم صهیونیستی برای ناامن نشان دادن سوریه و فرار سرمایه‌گذاران تکمیل می‌شود، هر چند رویکرد جهانی به مشارکت در بازسازی این کشور تحقق این سناریو را با ابهامات بسیاری مواجه کرده است.

از سویی؛ رژیم صهیونیستی طی روزهای اخیر طرح اشغال جولان را با شهرک‌سازی‌های جدید در پیش گرفته‌ است، طرحی که مغایر با تمام قوانین بین‌المللی بوده و با واکنش‌های تندی همراه شده است.

با توجه به اهمیت این طرح برای بقای دولت‌مردان متزلزل رژیم صهیونیستی به ویژه «نفتالی بنت» در قدرت، می‌توان گفت که رژیم صهیونیستی با تشدید تجاوزها به سوریه به دنبال انحراف افکار عمومی از طرح‌های اشغالی این رژیم در جولان و تبدیل آن به مابه‌ازای قطع تجاوز به سوریه است.

به عبارت دقیق‌تر؛ بمباران لاذقیه نه یک هدف اصلی بلکه به زعم صهیونیست‌ها ابزاری برای تثبیت اشغالگری و شهرک‌سازی جدید در جولان است.

از آن سو؛ رژیم صهیونیستی که طی هفته‌های اخیر توهم حمله نظامی یک‌جانبه به ایران را سر می‌داد، پس از برگزاری رزمایش مقتدرانه پیامبر اعظم 17 ناگهان خود را در محاصره اقتدار نظامی ایران دید و مجبور به تغییر لحن خود شد، لذا با تکرار تجاوز به لاذقیه سعی دارد بر این تحقیر بزرگ سرپوش بگذارد.

همچنین رژیم صهیونیستی که به شدت نگران حصول توافق در وین است می‌خواهد با تحرکات نظامی همچون تشدید سرکوب و بازداشت در فلسطین و حمله نظامی به سوریه این پیام را به غرب بدهد که در صورت تن دادن به خواسته‌های ایران در مذاکرات، با واکنش بحران‌ساز تل‌آویو در منطقه مواجه خواهند شد.

در واقع؛ تشدید اشغالگری و تجاوزهای رژیم صهیونیستی بیشتر رفتاری باج‌خواهانه از اروپا و آمریکاست که ناشی از رویه و بدعت غلط این کشورها در باج‌دهی‌های گاه و بی‌گاه به این رژیم است و اکنون نیز در جریان مذاکرات وین در حال تکرار است.

بر این اساس؛ می‌توان تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به لاذقیه را نه از سر اقتدار و توان‌مندی بلکه برگرفته از مجموعه‌ای از رسوایی‌ها و شکست‌های این رژیم دانست که با جنگ‌افروزی به دنبال پنهان‌سازی آنهاست.

آنچه مسلم است اینکه؛ سوریه در دفاع از حریم خویش و آزادی جولان کوتاه نخواهد آمد و جمهوری اسلامی نیز در مذاکرات حاضر به نادیده گرفتن حقوق خویش نخواهد بود، لذا اروپا و آمریکا اگر واقعا به دنبال ثبات و امنیت در منطقه و نیز حصول توافق در وین هستند یک گزینه بیشتر ندارند و آن مقابله عملی با رفتارهای بحران‌ساز رژیم صهیونیستی است.

غرب باید بداند که دوران پلیس خوب و بد و تشدید فشار برای امتیازگیری در میز مذاکره پایان یافته و ایران هرگز در برابر این سیاست‌ها از حقوق خود کوتاه نخواهد آمد، لذا مسئولیت هرگونه اخلال در مذاکرات مستقیما با غرب است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
دلایل نامحتمل بودن گزینه نظامی علیه ایران چیست؟
چهارشنبه 1400/10/15 ساعت 14:38
اندیشکده آتلانتیک:
دلایل نامحتمل بودن گزینه نظامی علیه ایران چیست؟
اندیشکده شورای آتلانتیک نوشته است: ایران با استفاده از این راهبردها و بهره‌برداری از اشتباهات دشمنان خود به بازیگری کلیدی در خاورمیانه تبدیل شده و بارها منافع آمریکا، اسرائیل و رقبای عربش را به چالش کشیده است.
هشدار کارشناس صهیونیست درباره چالش‌های خطرناک اسرائیل در 2022
پنج‌شنبه 1400/10/09 ساعت 14:36
هشدار کارشناس صهیونیست درباره چالش‌های خطرناک اسرائیل در 2022
یک کارشناس نظامی رژیم صهیونیستی با بررسی چالش‌های پیش‌روی این رژیم در سال 2022، افزایش توانمندی موشکی حزب الله لبنان و توافق هسته‌ای ایران را بزرگترین مشکل رژیم اسرائیل دانست.
اقدام به موقعی که بسیاری از معادلات سیاسی و امنیتی را تغییر داد
پنج‌شنبه 1400/10/09 ساعت 12:05
نورنیوز بررسی کرد؛
اقدام به موقعی که بسیاری از معادلات سیاسی و امنیتی را تغییر داد
برگزاری رزمایش کم‌نظیر پیامبر اعظم 17 در میانه مذاکرات وین حاوی این پیام راهبردی بود که جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت‌های تولید قدرت ملی در «میدان» و «دیپلماسی» به صورت همزمان برای پیشبرد اهداف کشور استفاده خواهد کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
واکنش رهبران اروپایی به ملاقات ترامپ و پوتین در الاسکا
اضافه شدن 250 مگاوات ظرفیت جدید به شبکه برق کشور
بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان
بازگشایی جاده چالوس بصورت دو طرفه
وضعیت بحرانی سوء تغذیه در غزه؛ 40 هزار کودک در معرض خطر جدی هستند
موفقیت تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران با کسب 4 نشان برنز در چین
نتایج نهایی انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی اعلام می شود
X
آگهی تبلیغاتی