×
فرهنگی
شناسه خبر : 84553
تاریخ انتشار :

لمس قصه‌های کودکانه در موزه اندرسن

موزه «هانس کریستین اندرسن» پس از هفت سال از بازسازی، فضایی ایجاد کرده است که گردشگران می‌توانند در آن به دنیای قصه‌های کودکانه این نویسنده معروف قدم بگذارند.

نورنیوز-گروه فرهنگ و جامعه: کشور دانمارک تابستان امسال با افتتاح نسخه بازسازی شده موزه هانس کریستین اندرسن، از نویسنده داستان‌های معروفی چون پری دریایی کوچولو، دخترک کبریت فروش، جوجه اردک زشت و ملکه برفی تجلیل کرد. 

موزه قدیمی هانس کریستین اندرسن که در سال ۱۹۳۰ در شهر اودنسه، زادگاه این نویسنده، تاسیس شد، یک موزه زندگینامه‌ای سنتی بود پر از متون و مصنوعات مربوطه، اما بازدیدکنندگان در این موزه به دنبال قصه‌های پریان بودند زیرا اندرسن را با این قصه‌ها می‌شناختند. از همین رو یک بازسازی هفت ساله با نظارت مقامات شهر اودنسه در این موزه انجام شد. حالا بازدیدکنندگان به محض ورود به موزه از کلبه محقری که اندرسون در اوایل دهه ۱۸۰۰ میلادی دوران کودکی خود را در آن گذراند، عبور می‌کنند و سپس به فضایی زیرزمینی و وسیع وارد می‌شوند که به داستان‌های این نویسنده اختصاص دارد و با استفاده از پخش انیمیشن و موسیقی و برگزاری نمایشگاه‌های تعاملی بازدیدکنندگان را در فضای داستان غرق می‌کند. 

در نسخه جدید موزه اندرسن مصنوعات مربوط به این نویسنده از جمله مرکب‌دان وی و لیوانی که جنی لیند به او اهدا کرده بود نیز به نمایش گذاشته شده‌اند. لیند یک خواننده سوئدی بود که درخواست ازدواج اندرسون را رد کرد.  

آرا هالیچی، گردشگر اهل هلند که فقط برای بازدید از این موزه به اودنسه سفر کرده است، در این باره می‌گوید: (موزه جدید هانس کریستین اندرسن) شما را به یک دنیای دیگر می‌برد و به طرزی خارق‌العاده از مشغله‌های روزمره دورتان می‌کند.

داستان زندگی اندرسن در تاروپود نمایشگاه‌های این موزه تنیده شده است، نویسنده‌ای که از مادری بی‌سواد و کفاشی فقیر متولد شد. اندرسون در سال ۱۸۰۵ چشم به جهان گشود و در یازده سالگی پدرش را از دست داد.

وی سه سال بعد با رویای بازیگر شدن اودنسه را به مقصد کوپنهاگ ترک کرد. این نویسنده معروف دانمارکی در سال ۱۸۷۵ از دنیا رفت و تا آن زمان ۱۵۸ قصه پریان و ۸۰۰ شعر نوشته و به لطف محبوبیت داستان‌هایی چون لباس جدید امپراطور و بندانگشتی به موفقیت رسیده بود.

موزه جدید هانس کریستین اندرسن توسط کنگو کوما معمار ژاپنی که پشت طراحی و ساخت استادیوم المپیک جدید توکیو بود، ساخته شده است. کار بازسازی این موزه در سال ۲۰۱۴ آغاز شد و ۷ سال به طول انجامید. موزه جدید تابستان امسال بازگشایی شد اما کار ساخت آن اوایل ماه دسامبر کامل نشده بود.

کوما در ساخت این موزه از داستان تیندرباکس اندرسن الهام گرفته که در آن یک درخت توخالی دروازه‌ای به روی یک جهان زیرزمینی است، از همین رو دو سوم فضای نمایشگاهی این موزه جدید در زیر زمین ساخته‌ شده است.

کوما پیش‌تر در این باره گفته بود: ایده پشت طرح این موزه شبیه به روش اندرسون است که در آن یک جهان کوچک به طور ناگهانی به جهانی بزرگ تبدیل می‌شود.

موزه قدیمی هانس کریستین اندرسون که بیش از ۹۰ سال پیش در خانه محل تولد این نویسنده تاسیس شد، اواخر سال ۲۰۱۷ تعطیل شد. این موزه سالانه ۱۰۰ هزار بازدیدکننده داشت که بیشتر آن‌ها از گردشگران خارجی بودند.


ایرنا
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
‍خروج معتادان از کمپ جاجرود بدلیل حملات دشمن صهیونی+فیلم
دفاع پدافند در شب مهتابی تهران+فیلم
شهادت کارمند صداوسیما در حمله رژیم صهیونیستی
هدف قرار دادن پایگاهی که صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را مورد هدف قرار داد
هشدار و زنگ خطر برای مناطق سرزمین اشغالی صادر شد/ موشک‌ها رسیدند
تاکنون هیچ موشکی از سوی ایران شلیک نشده
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه با وزرای خارجه تروئیکای اروپایی
اینترنشنال یک بار دیگر هویت اصلی‌اش را افشا کرد
منزل سردار شهید حاجی زاده فرمانده هوافضا سپاه + فیلم
عبور پهپادهای ایرانی از دیالی عراق به‌سوی اهدافی در فلسطین اشغالی + فیلم
رهبر معظم انقلاب: جمهوری اسلامی به اذن الهی بر رژیم صهیونیستی فائق خواهد شد
21 کشور اسلامی: حمله اسرائیل به ایران نقض منشور ملل متحد است
پدافند ایران F-35 را به زمین نشاند؛ سقوط سهام لاکهید مارتین
آغاز دور جدید عملیات وعده صادق 3 +فیلم
خبرنگار اسرائیلی: تاب جنگ با ایران را نداریم، همه‌چیز فلج شده است + فیلم
این صدای ملت ایران است؛ الله اکبر
آخرین آمار کشته های رژیم صهیونیستی در حملات موشکی ایران+ فیلم
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در پی حمله رژیم صهیونیستی به رسانه ملی ایرانیان
بازگشت حجاج ایرانی از مرز مهران در پی لغو پروازها
هشدار ایران به ساکنین اراضی اشغالی؛ تل‌آویو را تخلیه کنید تا زنده بمانید +فیلم
حمله سایبری به رژیم صهیونیستی/ سردرگمی اسرائیلی‌ها
شکار F35 این‌بار در تبریز
برگزاری چهارمین جلسه شورای عالی امنیت ملی بعد از تجاوز دشمن
واکنش سخنگوی دولت به حمله صهیونیست‌ها به صداوسیما
هدف قرار دادن خبرنگاران نتیجه دشمنی رژیم صهیونیستی با حقیقت است
آلمان: از ایران می‌خواهیم از NPT خارج نشود
مهمترین عکس های خبری دوشنبه 26 خرداد 1404
ابراز همبستگی شبکه المیادین با کارکنان صدا و سیمای ایران
تاکید نخست وزیر عراق بر توقف حملات رژیم صهیونیستی
نتانیاهو: ایران 20 هزار موشک دارد
بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
نورنما | زندگی زیباست، اما شهادت از آن زیباتر است
تجاوز هسته‌ای اسرائیل، آزمون جدید برای آژانس
جزییات واریز مستمری خردادماه مستمری‌بگیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر
پیام سخنگوی وزارت امورخارجه بعد از حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیما
واکنش کاربران فضای مجازی به شجاعت و صلابت سحر امامی؛ مجری صداوسیما
پیام رئیس صدا و سیما در پی حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان این سازمان
بیانیه دبیرخانهٔ شورای‌عالی امنیت ملی
حمایت تاریخی اقلیت‌های دینی از ایران
حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیما +عکس و فیلم
هلاکت 2 صهیونیست به دلیل دسترسی نداشتن به پناهگاه
دل نوشته‌ای برای برادرم سپهبد شهید غلامعلی رشید، رشید شهر و کشور من
فعال شدن پدافند هوایی در غرب تهران
رونمایی از پهپاد انتحاری جدید ایرانی
آتش‌سوزی در فرودگاه یزد تکذیب شد
چند سناریوی احتمالی برای پایان جنگ
شناسایی 28 نفر از شبکه جاسوسی موساد در قلب تهران
سردار وحیدی: کاهش ذخایر موشکی برای ما شوخی محسوب می‌شود
هجوم صهیونیست‌ها به زندانیانی که از حملات ایران خوشحال بودند + فیلم
لیست جدید شهدای حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی +اسامی شهیدان
X
آگهی تبلیغاتی