×
سیاسی
شناسه خبر : 84287
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/10/01 ساعت 13:06

سیدرضا صدرالحسینی

ایرلو؛ سفیری از جنس مقاومت

خبر شهادت رزمندگان، مدافعان حرم و امنیت برای ملت قهرمان ایران به‌عنوان ملتی انقلابی و استقلال‌خواه امری مقدس و مستمر است ولی خبر شهادت سفیر و دیپلمات، امری بدیع است.

نورنیوزـگروه سیاست: خبر شهادت رزمندگان، مدافعان حرم و امنیت برای ملت قهرمان ایران به‌عنوان ملتی انقلابی و استقلال‌خواه امری مقدس و مستمر است ولی خبر شهادت سفیر و دیپلمات، امری بدیع است.

ایرلو، رزمنده و جانبازی از لشکر پر افتخار ۲۷ رسول‌الله(ص) و سفیری در کشوری محاصره‌‌شده توسط نظام سلطه و دیپلماتی پرکار که همه عمر با برکت خود را وقف خدمت به انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جبهه مقاومت کرده بود، به شهادت رسید.

حاج حسن ایرلو، در سال‌های اخیر که به‌عنوان سفیر و خدمتگزار در خدمت مردم مظلوم و مجاهد یمن بود تلاش‌های زیادی در کاهش درد و آلام مردم محاصره‌‌شده و ستمدیده اما، مقاوم آن سرزمین داشت.

ایرلو، با وجود اینکه جانباز شیمیایی دفاع مقدس بود لحظه‌ای از تلاش در عرصه‌های مختلف عزت آفرین در مأموریت اخیر از حرکت نایستاد و تا آخرین دقایق حضور در سنگر دیپلماسی، مدافع و صدای رسای حقانیت و مظلومیت مردم قهرمان یمن بود.

ایرلو، با آموزه‌های ماندگار دفاع مقدس ملت ایران در مقابل تجاوز بعثی ضرورت نقش‌آفرینی دیپلماتیک و برقراری صلح و امنیت و دفاع از مردم ستمدیده یمن بویژه کودکان این کشور را بخوبی احساس کرد و با قبول مسئولیت خطیر سفارت جمهوری اسلامی ایران در نزد دولت نجات ملی یمن، یک بار دیگر مجاهدت خویش برای حمایت از مظلومان را به نمایش گذاشت و برگ رزین آخرین ماه‌های زندگی این یادگار دفاع مقدس نیز این چنین درخشید و اندوه فقدانش را سنگین‌تر کرد.

ایرلو، در یمن با فعالیت مجدّانه خود توانست مناسبات ایران و مردم یمن را تعمیق و گسترش داده و به مبارزان خستگی‌ناپذیر این سرزمین انرژی و روحیه مضاعف دهد.

البته ناتوانی از درمان او بار دیگر ثابت کرد بر خلاف ادعاها استمرار نقض حقوق بشر، محاصره و تحریم پزشکی ملت یمن که نتیجه مداخله ویرانگر نظامی و حمایت نظام سلطه است، همچنان پابرجاست و رهایی سرزمین یمن از این ستم، تکمیل‌کننده مجاهدت ایشان خواهد بود.

شایان ذکر است تلاش‌ها برای دریافت مجوز انتقال سریع هوایی پیکر بیمار این سفیر پرتلاش به منظور تکمیل مراحل درمان وی در ایران با تعلل و کوتاهی همان کشوری که ۶ سال مردم مظلوم و استوار یمن را در محاصره زمینی، دریایی و هوایی قرار داده و آنان را بمباران می‌کند میسر نگشت و در نهایت متأسفانه درمان‌ها در تهران نیز مؤثر واقع نشد و قطعاً این ظلم آشکار را در حق فرزند مجاهد این ملت هرگز فراموش نخواهیم کرد.

ایرلو، که همواره در مسیر اعتلای راه شهیدان قولاً و عملاً گام برمی‌داشت پس از عمری مجاهدت و تلاش، سرانجام در سحرگاه روز سه‌شنبه سی‌ام آذرماه ۱۴۰۰ و در ایام دهه اول فاطمیه، به آرزوی همیشگی خود رسید و به دیدار برادران و همرزمان شهید خود نائل آمد. روحش شاد و راهش پر رهرو باد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
X
آگهی تبلیغاتی