×
اقتصادی
شناسه خبر : 84180
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/09/29 ساعت 10:53
اخذ مجوز افزایش پرواز ایرلاین‌های ایرانی به اروپا

اخذ مجوز افزایش پرواز ایرلاین‌های ایرانی به اروپا

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به اخذ مجوز افزایش پرواز ایرلاین‌های ایرانی به مقاصد اروپایی گفت:‌ ایران‌ایر 21 هواپیمای فعال دارد.

نورنیوزـ گروه اقتصاد: محمد محمدی‌بخش اظهار کرد: در بخش بلیت هواپیما و مباحث مربوط به قیمت‌ها مولفه‌های متعددی پایه‌گذاری شده است؛ اولین موضوع برای ان بحث در نظر گرفته شده چارچوب قیمتگذاری بود. این چارچوب بر اساس مصوبه قانونی با انجمن شرکت‌های هواپیمایی و ایرلاین‌ها در یک شرایط کاملا استاندارد و دقیق ارزیابی و در نهایت قیمت‌گذاری‌ها انجام شد.

وی تصریح کرد:‌ قیمت بلیت هواپیما به‌صورت افسارگسیخته نبوده و کاملا کنترل شده است. همین الان شاهد کاهش متعدد قیمت بلیت در مسیرهای مختلف هستیم.

وی ادامه داد:‌ از سوی دیگر شرایط قیمت بلیت هواپیما متفاوت است؛ طبیعتا کسی که لحظه آخری بلیت را خریداری کرده با فردی که با زمانبندی مشخص بلیت را تهیه می‌کند در فاصله رقابتی تاثیرگذار است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری تاکید کرد: با این وجود سقف قیمت بلیت هواپیما تعیین و برای اجرا به ایرلاین‌ها ابلاغ شده است.

محمدی‌بخش با بیان این‌که نظارت سازمان هواپیمایی کشوری بر عملکرد شرکت‌های هواپیمایی یک نظارت عملیاتی و آنلاین است، گفت: به هموطنان هم اعلام می‌کنیم هرگونه موضوع ومسئله‌ای را که خارج از چارچوب اعلام شده است را به سازمان هواپیمایی اطلاع‌رسانی کنند. ما به‌عنوان عالی‌ترین نهاد حاکمیتی در صنعت حمل‌ونقل هوایی مسافری به آن ورود خواهیم کرد.

توبیخ ایرلاین‌های گرانفروش

وی یادآور شد: در این راستا تعدادی از ایرلاین‌ها را توبیخ کرده‌ایم، ضمن این‌که شماری از آژانس‌های مسافرتی به دلیل تخلف تعطیل شده‌‌اند. تلاش کرده‌ایم یک بازار رقابتی سالم در این بخش ایجاد کنیم، ضمن این‌که بقا ایرلاین‌ها در حوزه ایمنی برای سازمان هواپیمایی کشوری بسیار بسیار مهم است.

به گفته وی، بخش اقتصاد اثرگذارترین مولفه در حوزه ایمنی است که باید به آن توجه شود تا کاهش ایمنی را در پروازها نداشته باشیم.

وی درباره کترینگ نیز گفت:‌اعلام کرده‌ایم در پروازهای زیر یک ساعت به دلیل شرایط خاص پذیرایی در حد ماسک و آب است، در پروازهای بالای یک ساعت هم که پذیرایی استاندارد انجام می شود.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در پاسخ به این پرسش که قرار بود بر اساس قانون پس از آزادسازی قیمت بلیت هواپیما (آذرماه سال 94) دولت از شرکت‌های هواپیمایی حمایت‌های یارانه‌ای نداشته باشد،‌چرا پس از بیش از 6 سال ولت همچنان از ایرلاین‌ها حمایت می‌کند، اضافه کرد: برای این کار یک بازه زمانی در نظر گرفته شده است. ایرلاین‌ها به حداقل‌های لازم در این حوزه نرسیده‌اند که بخواهیم آنرا رها کنیم تا روی پای خودشان بایستاند. حتما باید از آنها پشتیبانی‌های لازم صورت بگیرد.

محمد‌بخش با بیان این‌که سال 94 آزادسازی قیمت بلیت صورت نگرفت،‌ادامه داد: ضمن این‌که چند دوره بنا به شرایط خاص سازمان و ایرلاین‌ها قیمت‌ها را کنترل کرده و آنرا نگه‌ داشتند.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
نقش مکمل‌های باکتریایی در بهبود باروری زنان بالای 35 سال
صربستان و اسرائیل کارخانه تولید پهپاد راه‌اندازی می‌کنند
چین 82 درصد سفارش بازار کشتی‌سازی جهان را گرفت
حمله پهپادی اوکراین به مسیر حیاتی گاز روسیه به اروپا
اسپانیا در واکنش به ایتالیا محدودیت مرزی اعمال کرد
آتش ارتفاعات سروآباد پس از 24 ساعت مهار شد
داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره حسینی مشخص شدند
دستگیری عضو شورای شهر رضوانشهر در پرونده فساد مالی
یورش بزرگ به مهاجران در جورجیا؛ بیش از 1200 نفر بازداشت شدند
امیرحسین طاهری پرسپولیسی شد
روایت ملی، روایت ایران است
200 گیگ اینترنت رایگان خبرنگاران فعال شد
فرسایش قابل‌توجه قدرت آتش آمریکا
ثبت‌نام ارشد علوم پزشکی 1405 آغاز شد+لینک ثبت‌نام
انباشت خودرو در کارخانه‌ها؛ بازار از تولید عقب ماند
سامانه دفاعی جدید آمریکا زیر سایه یک هشدار امنیتی جدی
پایان بلاتکلیفی 10 هزار کانتینر ایرانی در بندر کراچی
سربازگیری اجباری «بی بی»، صدای صهیونیست‌ها را درآورد!
یمن: تشکیل ائتلاف هرگز مانع مجازات عربستان به خاطر جنایاتش نمی‌شود
فرمانده تروریست آمریکا در خانه جنایتکاران جنگی
زخمی شدن 2 زن و 2 کودک در حمله به تعز یمن
نام دو خبرنگار فقید روی جایزه ملی محیط زیست ماندگار شد
راز مرگ مادر باردار چابهاری؛ بررسی ویژه آغاز شد
سایه دخالت آمریکا بر کوبا؛ روایت تازه از برنامه دولت ترامپ
ششمین هفته نبرد مذهبی صهیونیست‌ها در قدس
اشتیاق ترکیه برای بازیگری در غرب آسیا؛ از سوریه تا عربستان
وکیل پیشین ترامپ، وزیر دادگستری آمریکا شد!
نقش بارز خبرنگاران در ناکامی دشمن طی جنگ تحمیلی اخیر
از سپاهان و پرسپولیس تا پیکان؛ فصل تازه رضا شکاری آغاز شد
مسمومیت مرگبار با مشروبات الکلی در نیشابور
علیرضا قربانی با «گل‌های باران‌خورده» برگشت؛ آهنگی با طعم دلتنگی و بغض+ صوت
نورنما | ایستگاه های مترو چین در تابستان
حضرتی: دشمن با جنگ رسانه‌ای آمد، اما ایران رکورد تازه‌ای از تاب‌آوری ثبت کرد
عارف: هوش مصنوعی مسیر جهش ایران است
رویای پیدا کردن گنج به حبس ختم شد؛ دستگیری 4 حفار غیرمجاز در سمنان
هزاران کامیون پشت مرز دوغارون؛ ترافیک سنگین در مسیر تجارت ایران و افغانستان
بلاروس وب‌سایت یورونیوز را «افراطی» خواند
هشدار به قولنامه‌ای‌ها؛ فقط 2 سال برای ثبت ادعا فرصت دارید
ادعای جنجالی ونس درباره تنگه هرمز؛ ایران چه تصمیمی گرفته است؟
سفر رئیس اطلاعات عربستان به بغداد؛ پیام ریاض چیست؟
وزیر علوم:خبرنگاران اجازه ندادند، حقیقت در هیاهوی جنگ گم شود
پرفروش‌های گیشه هفته دوم مرداد معرفی شدند؛ کدام فیلم‌ها صدرنشین سینماها شدند؟
توافق جدید کی‌یف و واشنگتن؛ اوکراین منتظر موشک‌های ماهانه
استاندار تهران: قطعی برق تولیدی‌ها بدون اطلاع قبلی ممنوع
جزئیات 6 شرط شورای امنیت ملی برای بازگشایی تنگه هرمز اعلام شد
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری مشخص شد
عراقچی درگذشت رئیس دفتر نمایندگی وزارت خارجه در همدان را تسلیت گفت
هشدار درباره طرح‌های آمریکا برای ایجاد شکاف در نیروهای مسلح عراق
سخنگوی ارتش درباره تنگه هرمز؛ آمریکا چاره‌ای جز پذیرش ندارد
هشدار 4 قدرت اروپایی به مسکو درباره اوستیای جنوبی