×
سیاسی
شناسه خبر : 82919
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/09/21 ساعت 17:00
روایت نماینده روسیه از فضای مذاکرات وین

روایت نماینده روسیه از فضای مذاکرات وین

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در خصوص فضای مذاکرات وین و روند این گفت‌وگوها توضیحاتی ارائه داد.

نورنیوزـگروه سیاست:  «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین اتریش در خصوص روند مذاکرات جاری در این شهر توضیحاتی ارائه داد. 

وی در این خصوص در توییتی اعلام کرد: گفت‌وگوهای وین در حال انجام است. برای امروز تعدادی نشست در قالب‌های مختلف برنامه‌ریزی شده است. بسیاری از موضوعات باقی‌مانده همچنان در دستور کار قرار دارند، اما اکنون پس از وقفه هفته گذشته، به خوبی به آن‌ها مطابق با هنجارها و قواعد دیپلماسی چندجانبه پرداخته می‌شود. 

نماینده روسیه در مذاکرات وین دیروز هم از مثبت بودن فضای مذاکرات کنونی میان ایران و گروه ۱+۴ درباره رفع تحریم‌ها علیه ایران خبر داد.

وی در پیامی در توییتر نوشت: در کمال تعجب، برحی تحلیلگران و روزنامه‌نگاران اوضاع در مذکرات وین را دراماتیک و "تقریبا بن‌بست" توصیف می‌کنند. در این مورد، اینطور نیست. پس از وقفه‌ای، مذاکره کنندگان به کار دیپلماتیک عادی بازگشته و مذاکرات فشرده را ادامه دادند. فضا مثبت است.

«علی باقری» مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات با گروه ۱+۴ در گفت‌وگویی درباره اظهارات یک مقام اروپایی مبنی بر این‌که هشت مورد باز و اختلاف در پیش نویس قبلی وجود دارد و در پاسخ به این سؤال که «اختلافات موجود در مذاکرات جاری در وین در چه زمینه‌هایی است؟» بیان کرد: در پیش‌نویسی که حاصل گفت‌وگوهای وین ۶ و بعد از شش دور گفت‌وگو است، چند موضوع اختلافی بین طرف‌ها باقی ماند که نیازمند تصمیم‌گیری در سطح عالی داشت و این‌ها الان هم حل نشده روی میز است.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه اضافه کرد: در طول گفت‌وگوهایی که از هشتم آذر شروع شد نگاه خودمان را در خصوص موضوعات مختلف گفت‌وگوها چه در بحث لغو تحریم‌ها، اقدامات هسته‌ای، راستی آزمایی و تضمین‌ها و همین طور موارد دیگر بیان کردیم. برخی از این مسائل در طی گفت‌وگوهایی که چند روز گذشته انجام شد مورد قبول طرف مقابل قرار گرفته و برخی مورد قبول طرف مقابل قرار نگرفته است.

مذاکره کننده ارشد ایران همچنین گفت: من نسبت به حصول توافق خوشبینم، اما با توجه به سابقه ناخوشایندی که مردم ما از طرف مقابل دارند، قطعا ساده‌اندیش نخواهیم بود.

یک منبع آگاه در خصوص روند مذاکرات به فارس گفت که با توجه به آنچه در گفت‌وگوها در جریان است، به نظر می‌رسد سه کشور اروپایی یا دستکم برخی از آن‌ها با اتخاذ مواضعی حتی زیاده‌خواهانه‌تر از طرف آمریکایی، تا حدی موجب کندی روند گفت‌وگوها شده‌اند.

دور هفتم مذاکرات در دولت جدید ایران (دولت سیزدهم) دوشنبه هشتم آذر ماه با برگزاری نشست افتتاحیه کمیسیون مشترک برجام آغاز شد و توافق شد که کارگروه رفع تحریم‌ها روز سه‌شنبه برگزار شود و بعد از آن هم کارگروه هسته‌ای در سطح کارشناسان تشکیل جلسه داد و در نهایت چهارشنبه شب دهم آذر ماه هیأت ایرانی به ریاست علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه دو سند به طرف مقابل ارائه کرد شامل رفع تحریم‌ها و موضوعات هسته‌ای. در پی درخواست طرف اروپایی برای مشورت با پایتخت‌ها تنفسی در این مذاکرات ایجاد و دوباره روز (پنجشنبه) ۱۸ آذر ماه با برگزاری نشست افتتاحیه کمیسیون مشترک برجام این مذاکرات از سر گرفته شد که هنوز هم در وین در جریان است.


فارس
اخبار مرتبط
ریشه دوگانگی در اخبار مذاکرات وین چیست؟
سه‌شنبه 1400/09/23 ساعت 17:36
ریشه دوگانگی در اخبار مذاکرات وین چیست؟
مذاکره کنندگان اروپائی برای خارج شدن از وضعیت انفعالی با اتخاذ روش مذاکره سینوسی تلاش می کنند برای نگه داشتن ایران در میزمذاکرات، ضمن رو به جلو بردن نسبی گفتگوها،روند متهم سازی ایران به وقت کشی و زیاده خواهی را در فضای رسانه ای پیگیری کنند تا فشارها بر روی ایران کم نشود.
چرا برجام تبدیل به پوسته‌ای خالی شد؟!
سه‌شنبه 1400/09/23 ساعت 14:42
نورنیوز بررسی کرد؛
چرا برجام تبدیل به پوسته‌ای خالی شد؟!
ضربات متعدد و مهلک آمریکا و اروپا به برجام که همچنان نیز ادامه دارد اعتبار این توافق بین‌المللی را کاملا مخدوش کرده و جز پوسته‌ی از آن باقی نگذاشته است.
پیمانکار طراحی آرایش سیاسی-رسانه‌ای غرب در مذاکرات وین کیست؟
دوشنبه 1400/09/22 ساعت 11:25
نورنیوز بررسی کرد؛
پیمانکار طراحی آرایش سیاسی-رسانه‌ای غرب در مذاکرات وین کیست؟
نقش پررنگ‌ دشمن قسم خورده ایران یعنی رژیم صهیونیستی در ایجاد آرایش سیاسی-رسانه‌ای ضلع غربی مذاکرات وین با سابقه‌ای که این رژیم در انجام عملیات خرابکارانه در تاسیسات هسته‌ای و ترور دانشمندان ایران دارد، هرگونه تردید در خصوص نیت غیرسازنده آمریکا و تروئیکای اروپایی در مذاکرات را بر طرف کرده است.
اختلاف درباره حیطه موضوعات مورد مذاکره در وین کاهش یافته است
یکشنبه 1400/09/21 ساعت 19:10
اختلاف درباره حیطه موضوعات مورد مذاکره در وین کاهش یافته است
از اختلاف اروپا و آمریکا تا همراهی چین و روسیه
یکشنبه 1400/09/21 ساعت 16:55
از اختلاف اروپا و آمریکا تا همراهی چین و روسیه
اختلافات میان کشورهای 1+4 و آمریکا طی روزهای گذشته رو به فزونی گذاشته است. تحریم‌های جدید آمریکا علیه چین و روسیه از یک سو، تغییر نخست وزیر آلمان از سوی دیگر و طرد انگلیس از سوی اتحادیه اروپا دلایل عمده اختلافات این کشورها است.
نظرات

آخرین اخبار
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد