×
سیاسی
شناسه خبر : 82909
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/09/21 ساعت 16:11
تروئیکای اروپایی بدون برنامه حتی در بهره‌گیری از تاکتیک‌های مذاکراتی!

نورنیوز بررسی کرد؛

تروئیکای اروپایی بدون برنامه حتی در بهره‌گیری از تاکتیک‌های مذاکراتی!

واقعیت جاری در پشت میز مذاکرات، برخلاف جریان خبری ایجاد شده از تداوم رویکرد زیاده‌خواهانه تروئیکای اروپائی و پافشاری بر درخواست‌های فرابرجامی خبر می‌داد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: از شب گذشته و با وجود حرکت کُند اما مستمر مذاکرات، اخباری به نقل از منابع ناشناس توسط برخی رسانه‌های غربی و شبکه‌های فارسی زبان معاند در خصوص «متوقف شدن مذاکرات» منتشر شد.

ماهیت این اخبار غیر واقعی که پژواک نسبتا گسترده‌ای نیز داشت بیش از آنکه القاءکننده بی‌فرجامی مذاکرات باشد بر سرسختی ایران بر روی مواضعش متمرکز بود.

در حقیقت این جریان خبری به دنبال جاانداختن این گزاره بود که با شیوه فعلی مذاکرات امکان دستیابی به توافق وجود ندارد.

اما واقعیت جاری در پشت میز مذاکرات، برخلاف جریان خبری ایجاد شده از تداوم رویکرد زیاده‌خواهانه تروئیکای اروپائی و پافشاری بر درخواست‌های فرابرجامی خبر می‌داد.

تاکید مذاکره‌کنندگان ایرانی بر گفتگو در چارچوب تعهدات برجامی و تلاش برای بازگرداندن مذاکرات به ریل اصلی ضمن آنکه تروئیکای اروپائی را در پیگیری مسیر غیرسازنده دچار مشکل نمود موجبات کند شدن گفتگوها بر روی موضوعات اصلی را نیز فراهم کرد.

تلاش تروئیکای اروپایی برای وارد کردن فشار روانی به ایران با استفاده از ابزارهای خارج از میز مذاکرات در حقیقت بهره‌گیری از تاکتیک‌های مذاکراتی سوخته است که به طور قطع نمی‌تواند مذاکره‌کنندگان ایرانی را منفعل کند.

تروئیکای اروپایی در بخش اول دور جدید مذاکرات نیز پس از ارائه پیش‌نویس‌های پیشنهادی ایران در دو بخش لغو تحریم‌ها و هسته‌ای نیز از همین تاکتیک استفاده کرد اما طرفی نبست.

 فضاسازی گسترده نمایندگان آلمان، فرانسه و انگلیس در مذاکرات و اعلام غیرقابل گفتگو بودن پیش‌نویس‌های پیشنهادی ایران نیز دقیقا در چارچوب تاکتیک مذاکراتی منفعل‌سازی حریف دنبال شد.

بر این اساس روزهای دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه نمایندگان آلمان، فرانسه و انگلیس با مصاحبه‌های جداگانه با اعلام غیرقابل مذاکره بودن پیش‌نویس‌های ارائه شده از سوی ایران عملا جو سنگینی را در مورد رسیدن مذاکرات به بن‌بست ایجاد کردند تا از این طریق ایران را وادار به عقب‌نشینی از مواضع اصولی خود کنند.

تعیین روز پنج‌شنبه هفته گذشته برای آغاز مجدد مذاکرات و تداوم گفتگوها بر روی متون پیشنهادی ایران که تروئیکا قبلا آن را غیرقابل مذاکره عنوان کرده بود اما نشان داد که اقدامات انجام شده از سوی اروپایی‌ها صرفا بهره‌گیری از تاکتیک سوخته  مذاکراتی و با پیش‌فرض نیاز ایران به مذاکره و واهمه از توقف آن بوده است.

مقامات جمهوری اسلامی بارها اعلام کرده‌اند که تهران ضمن آنکه با جدیت و اراده قاطع برای دستیابی به توافق خوب وارد مذاکرات شده اما شرایط داخلی کشور به ویژه اقتصاد ملی را به مذاکرات گره نزده و برای همه گزینه‌های محتمل، برنامه مدون دارد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
ریشه دوگانگی در اخبار مذاکرات وین چیست؟
سه‌شنبه 1400/09/23 ساعت 17:36
ریشه دوگانگی در اخبار مذاکرات وین چیست؟
مذاکره کنندگان اروپائی برای خارج شدن از وضعیت انفعالی با اتخاذ روش مذاکره سینوسی تلاش می کنند برای نگه داشتن ایران در میزمذاکرات، ضمن رو به جلو بردن نسبی گفتگوها،روند متهم سازی ایران به وقت کشی و زیاده خواهی را در فضای رسانه ای پیگیری کنند تا فشارها بر روی ایران کم نشود.
ریشه دو گانگی در اخبار مذاکرات وین چیست؟
سه‌شنبه 1400/09/23 ساعت 09:39
ریشه دو گانگی در اخبار مذاکرات وین چیست؟
مذاکره کنندگان اروپائی برای خارج شدن از وضعیت انفعالی با اتخاذ روش مذاکره سینوسی تلاش می کنند برای نگه داشتن ایران در میزمذاکرات، ضمن رو به جلو بردن نسبی گفتگوها،روند متهم سازی ایران به وقت کشی و زیاده خواهی را در فضای رسانه ای پیگیری کنند تا فشارها بر روی ایران کم نشود.
اسکای‌نیوز: اختلافاتی میان آمریکا و اسرائیل درباره برنامه هسته‌ای ایران به وجود آمده است
دوشنبه 1400/09/22 ساعت 19:44
اسکای‌نیوز: اختلافاتی میان آمریکا و اسرائیل درباره برنامه هسته‌ای ایران به وجود آمده است
شبکه اسکای نیوز به نقل از منابع آمریکایی اعلام کرد که واشنگتن نسبت به هرگونه تحرک یکجانبه از سوی اسرائیل علیه ایران به این رژیم هشدار داده است.
از اختلاف اروپا و آمریکا تا همراهی چین و روسیه
یکشنبه 1400/09/21 ساعت 16:55
از اختلاف اروپا و آمریکا تا همراهی چین و روسیه
اختلافات میان کشورهای 1+4 و آمریکا طی روزهای گذشته رو به فزونی گذاشته است. تحریم‌های جدید آمریکا علیه چین و روسیه از یک سو، تغییر نخست وزیر آلمان از سوی دیگر و طرد انگلیس از سوی اتحادیه اروپا دلایل عمده اختلافات این کشورها است.
آدرس غلط آمریکا با رسم‌الخط عبری!
شنبه 1400/09/20 ساعت 20:33
نورنیوز بررسی کرد؛
آدرس غلط آمریکا با رسم‌الخط عبری!
در مجموعه رفتار و گفتار مقامات آمریکایی تاکنون، نشانه امیدوار کننده‌ای که از اراده این کشور برای دستیابی به توافق خوب خبر بدهد، دیده نشده و در سیاست آمریکا نسبت به ایران، همچنان «تهدید و تحریم» حرف اول را می‌زند.
منافع کشورهای عربی و مذاکرات وین
شنبه 1400/09/20 ساعت 14:46
نورنیوز بررسی کرد؛
منافع کشورهای عربی و مذاکرات وین
اعمال تحریم‌ها صرفا تحریم ایران نبوده، بلکه با توجه به ظرفیت‌های بزرگ اقتصادی ایران، این کل منطقه است که مورد تحریم قرار گرفته و در اصل غرب با این تحریم‌ها بدنبال جلوگیری از تبدیل شدن غرب آسیا به منطقه‌ای مستقل، پیشرفته و دارای جایگاه جهانی است.
ساز ناکوک تروئیکا علیه اتحادیه اروپا و روند مذاکرات وین
جمعه 1400/09/19 ساعت 22:11
اختصاصی نورنیوز؛
ساز ناکوک تروئیکا علیه اتحادیه اروپا و روند مذاکرات وین
تروئیکای اروپایی در ادامه اقدامات خود پس از نشست هفته قبل، تلاش بسیاری را برای تغییر ریل مذاکرات انجام داده‌اند تا از این رهگذر سه هدف «امتیازگیری از چین و روسیه»، «امتیازگیری از ایران» و «امتیازگیری از اتحادیه اروپا» را برآورده سازند.
تعاملات نزدیک و مثبتی میان ایران و آژانس آغاز شده است
پنج‌شنبه 1400/09/18 ساعت 21:25
اختصاصی نورنیوز؛
تعاملات نزدیک و مثبتی میان ایران و آژانس آغاز شده است
دیپلماسی فعال ایران و گفتگوی مستمر و نزدیک با طرف‌های اروپایی، چین و روسیه در کنار تعامل مثبت ایران با آژانس وفق تعهدات پادمانی، ابهامات ایجاد شده از سوی صهیونیست‌ها در مورد فعالیت‌های هسته‌ای ایران را از میان برد و جعلی بودن ادعاهای مطرح شده را اثبات کرد.
نظرات

آخرین اخبار
وزیر صمت: حفظ تولید نیازمند تقویت تاب‌آوری صنعت و رفع موانع است
میدل ایست آی: تونی بلر خواستار حذف نام «فلسطین» از کتب درسی شد
مصر و قطر خواستار ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا شدند
خیبر خرم‌آباد 2-0 فولاد خوزستان/ خیبر، فولاد را خم کرد
استقلال 1-1 پرسپولیس/ بازی به هیجان رسید
هلند طلاهای خود را از آمریکا و کانادا خارج کرد
اروپا به حمایت از تحریم‌های آمریکا علیه ایران پیوست
آمریکا کاردار جدید خود در بغداد را معرفی کرد
نیو ریپابلیک: جنگ با ایران آمریکا را تضعیف کرده؛ ایران قوی‌تر شده است
کارت آزمون کاردانی 1405 منتشر شد؛ جزئیات دریافت و رفع نقص
ذوب‌آهن 1-0 پیکان تهران/ موتور پیکان در فولادشهر خاموش شد
ملوان انزلی 0-1 نساجی مازندران/ شکست خانگی ملوانان
تغییر در فرماندهی ارتش اردن؛ رئیس جدید ارتش منصوب شد
نسخه رئیس جمهور برای حوزه سلامت
خرس قهوه‌ای دنا قربانی تیراندازی شد
عارف: با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در جنگ رمضان، شرایط دفاعی کشور دائماً بهبود یافت
بقائی: سیریک داستان نیست؛ آمریکا حتی حمله به غیرنظامیان را انکار نمی‌کند
قیطاسی طلایی شد؛ نخستین طلای ایران در بازی‌های جهانی عشایری
قیمت سکه جهش کرد؛ سکه طرح جدید به 226 میلیون تومان رسید
نقش آلمان در تجهیز ماشین جنگی صهیونیست‌ها
نورنما | جست و جو برای یافتن هزاران مفقود در سیل نپال
نورنما | 12 شهریور ؛سالروز شهادت سردار مبارزه با استعمار انگلیس، رئیسعلی دلواری ،گرامی باد
عراقچی بر تقویت همکاری‌های ایران و روسیه تأکید کرد
تاج پرونده هزینه اردوهای ترکیه را به حراست فدراسیون سپرد
پوتین: چین شریک اصلی روسیه در زمینه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای است
ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره باقی ماندن نیروهای آمریکایی در خلیج فارس
سخنگوی شورای نگهبان: مطالبه اجرای قانون بدون شناخت قانون ممکن نیست
عضو الفتح: در جدیت آمریکا برای خروج از عراق تردید داریم
ترس صهیونیست‌ها از طرح غافلگیری ایران
نتانیاهو در غزه: اینجا می‌مانیم و خط زرد را حفظ می‌کنیم
هشدار بارش و سیلاب در 15 استان؛ هلال‌احمر به حالت آماده‌باش درآمد
هواپیمای جاسوسی ناتو بار دیگر به مرز روسیه نزدیک شد
شبح لینکلن در تایلند پهلو گرفت
ولعِ «شورون» برای بلعیدن منابع نفتی ونزوئلا
«اسکورت» حاتمی‌کیا؛روایت مردمانی که با جان خود قمار می‌کنند
گزارش تصویری | آثار تجاوز آمریکا به مراسم عروسی در سیریک
رتبه نخست ایران در کشف گاز جهان از 2025 تاکنون
عراقچی بر حمایت قاطع ایران از فلسطین تاکید کرد
واکنش «تریتا پارسی» به حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک
فرش دستباف قسطی می‌شود؛ برنامه جدید برای رونق بازار فرش ایرانی
فایننشال تایمز: ترامپ آخرین میخ را بر تابوت نظم آمریکایی می‌کوبد
تمدید فراخوان حمایت از تولید مودم نوری با تراشه بومی
لیگ برتر والیبال با شیوه‌ای تازه برگزار می‌شود
انتقاد وزیر خارجه فرانسه از اتحادیه اروپا درباره شهرک‌نشینان سرزمین‌های اشغالی
نورنما | صحنه ای مسحور کننده از ماه خونین و یک نهنگ در پاتاگونیای آرژانتین
برنامه خاموشی فارس و شیراز فردا پنجشنبه 12 شهریور+لینک برنامه خاموشی فارس
تهدید تازه آمریکا علیه ایران
آینده جنوب لبنان در هاله‌ای از ابهام
شهادت راننده بیل مکانیکی در حمله آمریکا به جهرم
چرخش نفتی برنهام؛ «توقف نفت» دوباره به خیابان‌های لندن بازگشت