×
سیاسی
شناسه خبر : 81851
تاریخ انتشار : شنبه 1400/09/20 ساعت 10:55
سخنگوی دولت: سند تحول دولت به زودی رونمایی می‌شود

سخنگوی دولت: سند تحول دولت به زودی رونمایی می‌شود

بهادر جهرمی گفت: سند تحول دولت احتمالاً با عنوان «سند پیشرفت مردمی کشور» که در برگیرنده همه موضوعات اساسی اولویت‌بندی شده کشور است به زودی رونمایی می‌شود.

نورنیوز-گروه سیاست: علی بهادری جهرمی در گفت‌گویی، با بیان اینکه سند تحول دولت احتمالاً تحت عنوان سند پیشرفت مردمی کشور به زودی رونمایی می‌شود، گفت: این سند که همه موضوعات اساسی کشور در آن احصا و اولویت‌بندی شده است.

سخنگوی دولت افزود: ۳۷ اولویت مادر که به نوعی تحول در آنها باعث تحول در بقیه حوزه‌ها هم می‌شود با مشارکت همه بخش‌های مرتبط دولت از پیش تدوین شده و وزیر اقتصاد یکی از محورها و افراد موثر در طراحی سند بوده است.

بهادری جهرمی با بیان اینکه این طرح با انسجام و هماهنگی طراحی شده، گفت: این طرح شامل حدود ۱۲ موضوع از ۳۷ موضوع مسائل مرتبط با اقتصاد است و همه وزرای اقتصادی و کارشناسان وزارتخانه‌ها در طراحی سند تاثیر داشتند. حتی به این اکتفا نشده و کارشناسان و پژوهشگران و اندیشکده‌های بیرونی هم در تدوین و طراحی سند مشارکت داشتند.

به گفته سخنگوی دولت،‌ پیش نویس‌های این طرح ابتدا از سوی کارشناسان بیرونی طراحی شده و بعد در اختیار مقامات اجرایی قرار گرفته و بعد با محوریت سازمان برنامه و کمیته‌ای که برای تدوین این طرح میانداری می‌کرد ،چکش‌کاری شده است.

 وی در عین حال گفت: طرح تحول یا حرکت پیشرفتی کشور در حوزه اقتصاد موجود است. اینکه تاکنون رونمایی نشده به این معنی نبوده که در این مسیر حرکت نمی‌شده است. حرکت دولت در مسیر صد و چند روز گذشته بر مدار همین مسیر پیش می‌رفته اما چون هنوز طرح از منظر دولت نهایی نشده بود و ممکن بود تغییراتی در آن صورت بگیرد، هنوز ابلاغ و رونمایی نشده بود وگرنه از ابتدا مسیر همین بود.

بهادری جهرمی با بیان اینکه جزئیات حوزه تحول در حوزه اقتصادی را باید سخنگوی اقتصادی دولت به همراه وزرای اقتصادی تبیین کنند، اظهار کرد: نگاه اقتصادی دولت توجه و حمایت ویژه از بخش خصوصی است. یعنی گفتمان غالب در جلسات ستاد هماهنگی اقتصادی و متن طرح، حمایت از بخش خصوصی و غیردولتی برای نقش آفرینی موثرتر در اقتصاد کشور است.

 سخنگوی دولت یادآور شد: اگر بخواهم کلید واژه برای حوزه‌های اقتصادی طراحی کنم این است که همانطور که در بودجه صندوق پیشرفت و عدالت طراحی شده، در طرح تحول هم مشابه همین است.

 وی کاهش سختگیری‌ها در صدور مجوزهای کسب و کار، حمایت‌ها و مشوق‌های مالیاتی برای توسعه و تقویت کسب و کارهای بخش خصوصی، بیرون کشیدن پای دولت از حوزه‌هایی مثل نرخ‌گذاری های تکلیفی که دولت دارد را از کلیدواژه های مهم طرح تحول عنوان کرد.

بهادری جهرمی با بیان اینکه این مسیر و تحول اقتصادی به تدریج باید انجام شود، گفت: رویکرد کلان این است که دولت پایش را از تصدی‌گری اقتصادی بیرون بکشد و به حکمرانی اقتصادی و سیاستگذاری اقتصادی کلان کشور برسد.

رییس شورای اطلاع ­رسانی دولت درباره نحوه تداوم سفرهای استانی رییس جمهوری و اینکه گفته می‌شود شاید این سفرها به بازدیددرمانی تبدیل شود، گفت: تصور برخی منتقدان این است که برنامه سفر استانی از پیش تعیین و طراحی نشده است. رییس جمهور می‌خواهد در سفرها و حضور سرزده‌ از نزدیک چالش‌ها را ببینید،  بچشد و لمس کند و این به معنای عدم اشراف رییس‌جمهور نیست.

بهادری جهرمی افزود: این بدان معنا است که پیش از این رییس جمهور گزارش‌های استانی را از پشت میز مطالعه کرده و اکنون در سفرهای استانی می‌‎خواهد صحت سنجی کند و درد را ببیند و بشنود.

وی ادامه داد:‌ این سوء برداشت و سوء تفاهم وجود دارد که قبلا هیچ گزارش داده نشده است و ناگهان رییس جمهور در صحنه مسائل را دیده است. بلکه رییس‌جمهور طبق روال اداری در جریان موضوع قرار دارد. اما حضور در صحنه، همدردی و حس مشترک میان دولت و مردم را ایجاد می‌کند و هم اینکه در میدان صحت سنجی کرده تا دیگر آمارسازی و فریب در گزارش انجام نشود.

سخنگوی دولت ادامه داد: در سفرهای استانی اینگونه نیست که وقتی رییس جمهور اعلام می‌کند فلان کارخانه باید تعطیل شود یا دوباره راه اندازی شود،‌ او در صحنه متوجه این موضوع شده‌ است. چرا که پیش از این کارشناسان از زوایای مختلف آن حوزه را بررسی کرده و به تهران آمده و چکش کاری لازم انجام داده و در نهایت گروهی دوباره به منطقه اعزام می‌شوند و همه موضوعات را طراحی و برای اخذ تصمیمات لازم اولویت‌بندی کرده‌اند.

بهادری جهرمی خاطرنشان کرد: سفرهای استانی در همان مسیر قبل پیش خواهد رفت و این مسیر از پیش طراحی شده‌ است.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند