×
سیاسی
شناسه خبر : 81723
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/09/16 ساعت 09:47
شمخانی: آمریکا بدنبال احیای داعش و تداوم بحران آفرینی در منطقه است

شمخانی: آمریکا بدنبال احیای داعش و تداوم بحران آفرینی در منطقه است

دریابان شمخانی با تبیین شرایط حاکم برمنطقه گفت: امریکا از فروپاشی داعش در سوریه و عراق و پیروزی جبهه مقاومت که موجب افزایش قدرت راهبردی این جبهه شده به شدت عصبانی است و به دنبال بحران آفرینی های جدید است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: فیصل مقداد وزیر خارجه جمهوری عربی سوریه که برای انجام یک سفر رسمی به تهران سفر کرده است؛ صبح امروز با دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دیدار و پیرامون آخرین تحولات منطقه و مناسبات دوجانبه با وی گفتگو کرد.

دریابان شمخانی در این دیدار با تبیین شرایط حاکم برمنطقه گفت: امریکا از فروپاشی داعش در سوریه و عراق و پیروزی جبهه مقاومت که موجب افزایش قدرت راهبردی این جبهه شده به شدت عصبانی است و به دنبال بحران آفرینی های جدید است.

وی، توطئه ایجاد بحران امنیتی در سوریه را یک طرح آمریکایی - صهیونیستی ذکر کرد و نسبت به پیامدهای خطرناک آن که می تواند امنیت کل منطقه را دچار آسیب کند، هشدار داد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان بابیان اینکه اشغالگری از سوی هر کشوری در سوریه موجب استمرار ناامنی و گسترش دامنه خشونت  خواهد شد، خاطر نشان کرد: سرنوشت هرگونه تجاوز و اشغالگری در تاریخ جز عقب نشینی و شکست خفت بار چیز دیگری نبوده است.

نماینده مقام معظم رهبری با محکوم نمودن تجاوز مستمر رژیم صهیونیستی به خاک سوریه این حملات را در استمرار تجاوزات وحشیانه این رژیم به فلسطین و لبنان برشمرد و تصریح کرد:مقاومت و ستیز قهرآمیز، تنها راه دفع غده ی سرطانی صهیونیسم از منطقه است.

شمخانی با اشاره به روابط راهبردی ایران و سوریه در حوزه های سیاسی و امنیتی، تسری آن به سایربخش ها به ویژه حوزه اقتصادی را مورد تاکید قرار داد و آمادگی کامل کشورمان را در این زمینه اعلام کرد.

فیصل مقداد وزیر خارجه سوریه نیز در این ملاقات با تشکر از حمایت های  همه جانبه تهران از مردم و دولت سوریه اظهار داشت: با شکست جبهه متحد تروریسم و ایجاد ثبات نسبی در سوریه فصل جدیدی در همکاری های دو کشور با اولویت مناسبات اقتصادی آغاز شده است.

وی حضور نظامی غیر قانونی آمریکا در سوریه را ناقض اصل حاکمیت و تجاوز به تمامیت ارضی این کشور عنوان کرد و افزود: آمریکا به دنبال احیای هسته های تروریستی  برای جلوگیری از ایجاد ثبات پایدار در سوریه است.

فیصل مقداد تداوم شرارت رژیم صهیونیستی در منطقه و تجاوز نظامی مکرر به سوریه را مصداق واقعی تروریسم دولتی و اقدامی تحریک آمیز ذکر کرد و اظهار داشت :تروریسم، تجاوز نظامی و تحریم های ظالمانه  نمی تواند خللی در اراده ملت سوریه برای مقاومت در برابر زورگویی و زیاده خواهی دشمنان بوجود آورد.

وی با اشاره به ظرفیتهای گسترده اقتصادی قابل تبادل میان دو کشور و استقبال مردم سوریه از کالاهای با کیفیت ایرانی خواستار افزایش حضور شرکت های دولتی و خصوصی ایرانی در بازار سوریه شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کشف محوله تریاکی که بوی قهوه می‌داد
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان ماه سال 1404
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(104) « بندر دیر»
داور کره‌ای دیدار شارجه - تراکتور را سوت می زند
واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا
کاهش 60 درصدی خرید جهیزیه
سقوط خریداران خارجی در بازار مسکن ترکیه
خودکشی عامل جنایت در روستا اندیکا
غرب به‌جای صلح، به‌دنبال نابودی کامل اوکراین است
لیست قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول قیمت ها
مرگ قاتل پیش از اجرای حکم قصاص
چندصدایی «درباره اسنپ‌بک»؛ چگونه ایستادگی ایران شکاف عمیق در نظم جهانی را آشکار کرد
جهش 5500 همتی در تجارت الکترونیک ایران
مداردیپلماسی | پایان برجام و آغازی بر دیپلماسی هسته‌ای جدید ایران
130 هزار مرگ سالانه در ایران به دلایل تغذیه‌ای مرتبط است
رئیس‌جمهور فردا به دانشگاه تربیت مدرس می رود
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 27 مهر1404+ جدول
واگذاری کامل دونتسک شرط پوتین برای پایان جنگ اوکراین
دولت چهاردهم بستر «ما می‌توانیم» را در تحول دیجیتال فراهم کرد
55 درصد پیش‌ثبت‌نامی‌های حج تمتع 1405 بانوان هستند
افزایش ذخایر طلا برای تقویت پول ملی و کاهش وابستگی ارزی
مسیر تهران-اصفهان با راه آهن سریع السیر 2 ساعته می‌شود
حماس: میانجی‌ها اسرائیل را برای بازگشایی گذرگاه رفح تحت فشار قرار دهند
نه به دعوا‌های تاریخ‌مصرف‌دار
بازی ناعادلانه FATF و پالرمو در نظام مالی جهانی
آزادی 185 زندانی در تهران با مرخصی منتهی به آزادی
روز تاریخی پایان قطعنامه 2231
تخلیه قدرت
طلب 150 همتی تأمین اجتماعی از کارفرمایان
امروز آخرین مهلت استعفای مقامات برای کاندیداتوری در شوراها
کشف 31 حلقه فیلم قاجاری در کاخ گلستان
شوخی تلخ با آرمان حکمرانی علم
اولیانوف: نظارت قطعنامه 2231 از دستورکار آژانس حذف می‌شود
افشای شکنجه گسترده اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی
نتانیاهو نامزدی مجدد در انتخابات 2026 را اعلام کرد
مجلل در روئینگ قهرمانی آسیا مدال طلا گرفت
توافق پاکستان و طالبان بر آتش‌بس و صلح در دوحه
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 27 مهر+ وضعیت استان ها
چرا نشستن طولانی برای سلامتی مفید نیست ؟
میلیون‌ها نفر حس بویایی خود را از دست داده‌اند
از دیابت بی مزه چه می دانید؟
خوردنی محبوب کاهش کلسترول را بشناسید
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
X
آگهی تبلیغاتی