×
سیاسی
شناسه خبر : 81713
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/09/15 ساعت 16:12
چرا سناریوی ضدانقلاب در اصفهان جواب نداد؟

نورنیوز بررسی کرد؛

چرا سناریوی ضدانقلاب در اصفهان جواب نداد؟

صبر و بصیرت مردم و کشاورزان اصفهان در ماجراهای اخیر اجازه موج‌سواری ضدانقلاب در تجمعات اعتراضی در موضوع آب را نداد و با وجود تلاش دشمنان، این تجمعات به بی‌راهه نرفت.

نورنیوز ـ گروه سیاست: از حدود یک‌ماه پیش که کشاورزان اصفهانی در خصوص موضوع خشکسالی و مشکلاتی که دست به گریبان آن شده‌اند در بستر خشک زاینده‌رود دست به اعتراض زدند، اتفاقاتی رقم خورد که تحلیل و بررسی آن نکات مهمی را متذکر می‌شود.

این تحصن اعتراضی خودجوش که از همان ابتدا با حضور مقامات کشوری و استانی در میان کشاورزان و پاسخ‌گویی به مسائل آنها و همچنین حمایت نهادهای انتظامی-امنیتی و پوشش کامل رسانه‌های رسمی همراه بود، تصویری از یک اعتراض مدنی را به نمایش گذاشت.

در خلال این تحصن‌های چند روزه گرچه جریانات ضد مردمی و ضد انقلاب تلاش گسترده‌ای برای بر هم زدن نظم و آرامش معترضین و ایجاد تقابل میان آنان و نیروهای انتظامی معمول داشتند اما مراقبت و تاکید حاضرین بر اعتراض مدنی و غیر سیاسی، مانع فرصت‌طلبی و سوء استفاده جریانات معاند شد.

در این میان گرچه رسانه‌های معاند همه ظرفیت‌های خود را  بسیج نموده و با انتشار تصاویر تقطیع شده، روایت‌های دروغین از آنچه در حال وقوع بود نشان دادند اما صبر و بصیرت مردم مانع از ایجاد انحراف در مسیر اعتراض صنفی و ناکامی ضد انقلاب شد.

همین مسئله در ادامه موجب شد تا در آخرین شبی که معترضین در حال جمع‌آوری چادرهای خود بودند، عناصر اجیر شده جریان نفاق و ضدانقلاب تیر آخر خود را رها کرده و با آتش زدن این چادرها فضا را ملتهب و به درگیری مستقیم با نیروهای انتظامی بکشانند.

طبیعی بود که در این شرایط همان نیروهای امنیتی و انتظامی که خود را موظف به حمایت از اعتراضات آرام کشاورزان می‌دانستند در مواجهه با اغتشاش‌گران نیز به وظیفه خود عمل کرده و مانع آشوب‌گری آنان شوند. 
همراهی و اعتماد مردم و کشاورزان در طول یک ماه گذشته و در کلیه عرصه‌ها  مثال‌زدنی بود.

ضد انقلاب ناامید از ایجاد رخنه در صف مستحکم مردم متدین اصفهان، آخرین تلاش فراگیر خود را با اعلام فراخوان برای تجمع در جمعه گذشته و راه‌اندازی فتنه جدید به کار برد اما در این مرحله نیز نتوانست به اهداف خود دست یابد.
خطه اصفهان همواره و در در مقاطع مختلف تاریخ انقلاب اسلامی از مبارزات ضد رژیم ستم‌شاهی، پیروزی انقلاب اسلامی، مبارزه با تجزیه‌طلبان و حضور فعال، پرشور، پیش‌رو و مجاهدانه در دفاع مقدس گرفته تا حضور فعال در تثبیت انقلاب با حضور مردمی در صحنه‌های مختلف و ناکام گذاشتن ضدانقلاب (منافقین، سلطنت‌طلب‌ها،سرویس‌های جاسوسی و...) در تجمعات اخیر، نشان داد که از صبر و بصیرت لازم برای پاسداری از امنیت و ثبات در کشور برخوردار است.  

همین صبر و بصیرت مردم و کشاورزان اصفهان بود که در ماجرای اخیر نیز اجازه موج‌سواری ضدانقلاب در تجمعات اعتراضی در موضوع آب را نداد و با وجود اینکه تمام شبکه‌های ماهواره‌ای، کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی وابسته به خارج‌ تلاش کردند این تجمعات را به بی‌راهه ببرند اما مجددا امیدشان، ناامید شد.

کشاورزان اصفهانی که محور اولیه تجمعات اعتراضی در موضوع آب بودند اگرچه نسبت به برخی تبعیض‌ها و مدیریت‌های غلط در گذشته به صورت جدی اعتراض داشتند اما چون همه ادوار تاریخ پر عظمت حضور این قشر زحمت‌کش و بی‌ادعا در عرصه‌های مختلف دفاع از انقلاب اسلامی، نشان دادند که هرگز اجازه نخواهند داد که یک چالش خانوادگی به موضوعی برای سوء استفاده بیگانگان و دشمنان تبدیل شود.

به قطع می‌توان رخدادهای هفته گذشته در اصفهان را آزمون بزرگی برای مسئولین کشور و مردم نجیب و قدرشناس اصفهان دانست.

وقایع اصفهان که ریشه آن وجود برخی مشکلات و نارسایی‌های ناشی از تغییرات اقلیمی و همچنین سوء مدیریت‌ها در گذشته بود، به عرصه‌ای برای شنیدن حرف مردم و پاسخگو بودن مسئولین از یک‌سو و صبر و بصیرت مردم از سوی دیگر تبدیل شد.

بدون شک مهمترین رکنی که می‌تواند کشور را از گردنه‌های سخت و مدیریت چالش‌های اقتصادی و اجتماعی به سلامت عبور داده و دشمنان کشور را با شکست مواجه سازد شکل‌گیری مفاهمه و همکاری مشترک دولت و مردم برای فائق آمدن بر مشکلات است.

این بار هم مردم اصفهان با هوشمندی، درک بالا و احساس مسئولیت، پایه‌گذار تعاملی سازنده شدند که امید است با تلاش مستمر مسئولین ذیربط و تداوم همکاری مردم به ثمر بنشیند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
«لالایی» فریدون آسرایی برای کودکان میناب
تقدیر بقائی از حمایت مردم و نخبگان کشورهای مغرب عربی از ایران
تهدیدات ترمپ مصداق روشن قصد مجرمانه برای ارتکاب جنایات جنگی است
اعتراف ترامپ به ارتکاب یک جنایت جنگی دیگر
حملات موشکی سهمگین به تل‌آویو و حیفا
ایران از حقوق خود درخصوص خسارات زیست‌محیطی جنگ کوتاه نمی‌آید
پاسخگویی به 18 هزار تماس در ستاد خسارت‌دیدگان از ابتدای جنگ
فیفا سپاهان و آلوز را نقره‌داغ کرد
واکنش رییس‌جمهور به حمله به بیمارستان‌ها و مراکز پزشکی
رسانه‌های عراقی به منصوریان لقب نوستراداموس دادند
ادارات منابع طبیعی آماده واگذاری نهال به شهروندان
ترامپ دادستان کل آمریکا را برکنار کرد
نورویدیو | جهانی سازی جنگ ، خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
واکنش های جهانی به ادعای ترامپ درخصوص به«عصر حجر» کشاندن ایران
از ابتدای جنگ چند واحد غیر نظامی آسیب دیدند؟
موسیمانه، سرمربی تیم ملی غنا می شود
تردید کرملین نسبت به ادعای ترامپ درباره پایان سریع جنگ علیه ایران
سروده عبدالکریم سروش در ستایش ایران
آیا سنگ قبرهایتان را آماده کرده‌اید؟
واکنش سخنگوی دولت به حمله نظامی به پل کرج و انستیتو پاستور
ممنوعیت تردد خودرو در آزاد راه تهران شمال
بن‌بست ترامپ در جنگ ایران؛ شکستی که طنین پیروزی می‌دهد
اعلام آخرین وضعیت ترافیک جاده‌ها؛ کدام محورها درگیر ترافیک است؟
کاشت نهال در سفارت ایران در عراق
رایزنی وزیر خارجه قطر با همتای آلمانی درباره شرایط منطقه
پیوستن فرماندهان پلیس به پویش «جانفدا برای ایران»
پرده‌برداری قالیباف از فشار سرمایه‌گذاران و بانکداران یهودی به ترامپ
دیگر دوران امنیت جزیره‌ای گذشته است
اعلام نحوه فعالیت بانک‌های کشور از شنبه
وزارت خارجه: تهدید آشکار به «بمباران ایران تا عصر حجر»، مصداق جنایت جنگی است
چالوس یک‌طرفه شد
ادامه واکنش هنرمندان موسیقی به تجاوز دشمن
خاموش کردن هر چراغ، کمک به تقویت توان کشور در برابر دشمن
جهان برای اقدامات تجاوزکارانه آمریکا و اسرائیل مجبور به پرداخت هزینه است
نیت خوانی ترامپ از سخنرانی اخیر
آیا حملات پهپادی ایران عملیات خشم حماسی را به زانو درآورده است؟
اعلام نحوه فعالیت اتاق اصناف تهران از 15 فروردین
جامعه جهانی به پیامدهای انسانی جنگ توجه کند
بحران نیروی انسانی در شرکت‌های فناوری اسرائیل
گوترش خواستار توقف حملات به ایران شد
واکنش نواده واقف انیستیتو پاستور به تخریب آن
پزشکیان: با عزم راسخ و همه ظرفیت‌ها از ایران دفاع می‌کنیم
آملی لاریجانی: شرایط تنگه هرمز و جهان به قبل جنگ بازنمی‌گردد
«سوگ‌نامه میناب؛ شکوفه‌های شکسته» برگزار می‌شود
اجرای مرحله سوم موج 90وعده صادق 4/هجوم پهپادی ارتش به مقر جنگنده‌ها دراردن
واکنش سفارت ایران به سخنان وزیر جنگ آمریکا
منطقه با وجود دشمن اسرائیلی رنگ ثبات به خود نمی بیند
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حملهٔ مجدد دشمن به پل B1 در کرج
پیامدهای اقتصادی جنگ برای تمام جهان سنگین است
باشه‌آهنگر: گلزار شهدای آبادان نورباران خواهد شد