×
سیاسی
شناسه خبر : 81358
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/09/02 ساعت 21:01
نشست منامه؛ گردهمایی برای امنیت یا ناامنی؟

نورنیوز بررسی کرد؛

نشست منامه؛ گردهمایی برای امنیت یا ناامنی؟

مهمترین ویژگی نشست منامه را می‌توان عدم شناخت برگزارکنندگان از تحولات منطقه یا به عبارت دیگر سعی آنها در تحریف و وارونه‌نمایی حقایق منطقه با محور ایران‌هراسی دانست.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: بحرین طی روزهای اخیر میزبان نشستی با عنوان اجلاس امنیتی منطقه‌ای بود.

هر چند که بحرین میزبان اسمی این نشست بود اما با توجه به حکم پدرخواندگی ریاض بر منامه می‌توان نشست را به میزبانی بحرین و سعودی دانست.

کارنامه این کشورها چه در عرصه داخلی علیه شهروندانشان و چه در عرصه منطقه‌ای علیه ملت‌های آزاده‌ای چون یمن نشان می‌دهد که اینها خود بخشی از بحران و عامل بروز ناامنی در منطقه هستند و لذا میزبانی آنان برای نشستی با عنوان اجلاس امنیتی منطقه‌ای یک تناقض آشکار است.

گزارش‌های رسمی سازمان ملل از وجود 30 هزار زندانی سیاسی در عربستان خبر داده و در بحرین نیز از سال 2011 تا به امروز سرکوب مطالبات مردمی در ابعاد گسترده‌ای توسط آل‌خلیفه صورت گرفته است.

از سوی دیگر کشورهای مذکور نه تنها مستقیما با تحمیل جنگ علیه یمن از سال 2015 به کشتار مردم مظلوم این کشور پرداخته‌اند، بلکه با رویکرد سازشکارانه و رابطه با رژیم صهیونیستی عملا زمینه‌ساز گستاخی بیشتر این رژیم در سرکوب فلسطینی‌ها شده‌اند.

از آن سو؛ ترکیب حاضران در این نشست هم ترکیبی قابل تامل است، زیرا هر چند عنوان نشست، اجلاس امنیتی منطقه‌ای است اما ترکیب حاضر در آن چیز دیگری را نشان می‌دهد.

در این نشست از یک سو مقامات آمریکایی از جمله «لوید آستین» وزیر دفاع و «برت مک‌گورگ» هماهنگ‌کننده شورای امنیت ملی آمریکا در امور خاورمیانه و شمال آفریقا محور سخنرانان این نشست بوده‌ و از سوی دیگر نیز نام «ایال هولاتا» مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در لیست حاضران نشست مشاهده می‌شود.

این در حالی است که در کارنامه آمریکا اشغال عراق و افغانستان که به قتل عام هزاران انسان بی‌گناه منجر شده، حمایت از تروریسم و به آشوب کشاندن عراق و سوریه، تروریسم اقتصادی علیه بیشتر کشورهای منطقه، پشتیبانی از رژیم صهیونیستی، مقابله با جبهه‌های مقاومت مردمی که خواستار آزادی و استقلال کشورشان هستند و در مجموع هر آنچه ریشه بحران و ناامنی در منطقه است را می‌توان یافت.

رژیم صهیونیستی نیز به اذعان جهانیان ریشه بحران‌ها و ناامنی‌های منطقه است که با اشغالگری و توهم نیل تا فرات ناامنی را در منطقه نهادینه کرده است.

بر این اساس؛ مهمترین ویژگی نشست منامه را می‌توان عدم شناخت برگزارکنندگان از تحولات منطقه یا به عبارت دیگر سعی آنها در تحریف و وارونه‌نمایی حقایق منطقه با محور ایران‌هراسی دانست.

به عبارت دقیق‌تر؛ میزبانان و مهمانان این نشست، با دادن آدرس‌های غلط و با ادعاهای ساختگی و واهی علیه رکن اصلی ثبات و امنیت در منطقه یعنی ایران و محور مقاومت به توجیه سیاست‌های بحران‌ساز خویش در منطقه پرداخته‌اند.

حقیقت اما آن است که نه تنها دوران هژمونی و یک‌جانبه‌گرایی آمریکا در منطقه به پایان رسیده بلکه ملت‌های منطقه با تکیه بر الگوی مقاومت فعال خواستار اخراج کامل آمریکا از منطقه هستند و تاکید دارند که آمریکا نه حلال که ریشه بحران‌های منطقه است.

از سوی دیگر نشست منامه در حالی ابعاد جدیدی از روند سازش اعراب و اسرائیل را در قالب امنیتی و نظامی در پیش گرفته که سازشکاری عربی به تشدید بحران در فلسطین و حملات رژیم صهیونیستی به لبنان و سوریه منجر شده و از همین رو ملت‌های منطقه این کشورها را خائن به جهان اسلام و آرمان فلسطین می‌دانند و بر پایان این روند تاکید دارند.

بر اساس آنچه ذکر شد، می‌توان گفت که نشست منامه نه تنها نمی‌تواند گامی برای حل بحران‌های امنیتی منطقه باشد بلکه خود زمینه‌ساز ابعاد جدیدی از بحران است چرا که نتیجه این نشست مشروعیت دادن به اشغالگری و تجاوزات رژیم صهیونیستی و استمرار حضور مداخله‌جویانه آمریکا در منطقه است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اسنپ‌چت به موتور جست‌وجوی هوش مصنوعی مجهز می‌شود
آیا ورزشکاران جوان باید کراتین مصرف کنند؟
کاهش اعتیاد به گوشی با قاب فولادی
مکرون «بدترین» رئیس‌جمهور فرانسه در 60 سال اخیر
گوترش: جهان در جلوگیری از گرمایش زمین شکست خورده است
رسانه‌های اسرائیلی: حملات به لبنان با هماهنگی آمریکا انجام می‌شود
ویتکاف موسسه صلح نوبل را به تقلب علیه ترامپ متهم کرد!
پهپاد، فرودگاه سوئد را تعطیل کرد
اقدام خصمانه وزارت خزانه داری آمریکا علیه افراد مرتبط با حزب‌الله
هشدار اتحادیه اروپا درباره رقابت‌ تسلیحاتی جدید میان روسیه و آمریکا
عون: حملات امروز اسرائیل، یک جنایت کامل است
هکرهای ایرانی به ایمیل جان بولتون دست یافته‌اند
مذاکرات استانبول متوقف شد
اعلام لیست نامزدهای بهترین بازیکن سال/نبود دو بازیکن مطرح در لیست فیفا
کاهش 140 میلیارد مترمکعبی بارش‌های کشور
هشدار مصر نسبت به اعزام نیروی بین‌المللی برای خلع سلاح حماس
نگرانی ناتو از «همکاری بی‌سابقه» ایران و روسیه
استاندار تهران: حریم پایتخت خط قرمز دولت است
اکسیوس: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد
خداحافظی «عموری» از فوتبال
ویتکاف مدعی پیوستن کشوری دیگر به توافق سازش با اسرائیل شد
مرزبانان پاکستان و افغانستان به روی هم آتش گشودند
تظاهرات بزرگ ضد ترامپ در واشنگتن دی سی
پیروزی والیبال زیر 16 سال دختران آسیا مقابل استرالیا
مسئول لبنانی: حملات دشمن ما را نمی‌ترساند
پزشکیان: افتخار من به نسل جوانی است که آینده را خواهد ساخت
گزارش تصویری | درون گنجینه فرعون مصر
کاهش 10 درصدی پروازهای آمریکا به دلیل تعطیلی دولت
پیروزی تیم ملی والیبال ایران مقابل قطر
تعویض رایگان قطعه معیوب 3 خودرو از سوی ایران خودرو
نجات 8 نفر از جمله یک کودک دو ساله در آتش‌سوزی یک ساختمان اداری
عناوین سلطنتی شاهزاده انگلیسی رسماً لغو شد
خرسندی ترامپ از بازنشستگی پلوسی
رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم
رونالدو: جنون قهرمانی در جام‌جهانی ندارم
نماینده حزب‌الله: رژیم صهیونیستی تعهدی به توقف عملیات‌های خصمانه ندارد
واکنش قالیباف به انتخاب شهردار نیویورک
راه‌های جایگزین برای تردد در روز جمعه در اطراف میدان انقلاب
پول زائرانی که زمینی از عربستان بازگشتند، پس داده شد
ترکیه اس-400 را رها نمی‌کند و بر سر اف-16 چانه می‌زند
وزیر اقتصاد: گمرکات به بخش خصوصی واگذار می شود
جدول لیگ برتر ایران در پایان دیدارهای امروز
موافقت «نیروهای پشتیبانی سریع» با آتش بس در سودان
سینمای ایران در جاده موفقیت اوراسیا
قیمت‌ ارز ترجیحی تغییری نکرده است
گونه جدید کرونا با «گلودرد تیغی» در حال گسترش است+فیلم
حماس: اقدام بن‌گویر در النقب، تجلی آشکار تروریسم سازمان‌یافته است
پزشکیان: تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
زهران ممدانی تیم انتقال قدرت کاملاً زنانه خود را معرفی کرد
آبفا: ذخیره سدهای تهران به 5 درصد رسید
X
آگهی تبلیغاتی