×
فرهنگی
شناسه خبر : 81337
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/09/02 ساعت 13:06
مصائب روزنامه نگاری در دوران رکود

مصائب روزنامه نگاری در دوران رکود

طبق تحقیقی که اخیرا توسط مرکز تحقیقات پیو منتشر شده است، روزنامه‌های آمریکایی بین سال های 2008 تا 2019 نیمی از کارکنان اتاق‌های خبر خود را از دست دادند.

نورنیوز-گروه جامعه: آنها که عاشق روزنامه‌نگاری هستند بیش از آنکه به نشستن در اتاق و تایپ کردن اخبار معمولی علاقه داشته باشند به محیط پر جنب و جوش رسانه علاقه دارند. تصویری مانند سریال «news room» که لحظه به لحظه‌ی آن هیجان انگیز است. اما به نظر می‌رسد در سال‌های اخیر آن نوع رسانه در حال افول است و روزنامه نگاری دیگر شغل آدم‌های ماجراجو نیست.

طبق تحقیقی که اخیرا توسط مرکز تحقیقات پیو منتشر شده است، روزنامه‌های آمریکایی بین سال های 2008 تا 2019 نیمی از کارکنان اتاق‌های خبر خود را از دست دادند. به طور کلی، 23 درصد از مشاغل خبری کاهش یافت و تنها مشاغلی در این زمینه باقی مانده‌اند که کمتر انتخاب می‌شوند. این گزارش می‌گوید: علیرغم اینکه اغلب روزنامه‌نگاران بیش از 40 ساعت در هفته کار می‌کنند نیمی از روزنامه نگاران کمتر از 40 هزار دلار در سال درآمد دارند.

در سال‌های اخیر بسیاری از روزنامه‌ها با این درک که مطبوعات کاغذی دوران اوج خود را سپری کرده‌اند به فضای مجازی روی آوردند. آن‌ها محتوای خود را به صورت رایگان و آنلاین منتشر کردند. با این تصور که  تبلیغات و ریپورتاژها می‌توانند فروش حضوری روزنامه را جبران کند. اما بر خلاف محاسبه‌ی آنها درآمد تبلیغات برای رسانه‌ها کافی نبود. وقتی رسانه‌ها استراتژی مالی خود را تغییر دادند و روی پرداخت مخاطب متمرکز شدند، نتوانستند آن‌ها را برای پرداخت مجدد اقناع کنند. حالا مخاطبان برای یک دوره نسبتا طولانی به مطالعه رایگان اخبار عادت کرده بودند.

اخیرا در آمریکا شرکت‌های خوشه‌ای مانند سینکلر مدیا و آلدن گلوبال کپیتال، رسانه‌های کوچک‌ را خریداری می‌کنند. رسانه‌هایی که در تلاش‌اند با گرفتن اسپانسر‌ها و فروش تبلیغات درآمد کسب کنند. در برخی موارد، این گروه‌ها از شبکه‌های وسیع خود استفاده کرده‌اند تا از طریق محتوای شبه تبلیغاتی کسب درآمد کنند. در محتوای برخی از آن‌ها مرزی میان تبلیغات و خبر یا گزارش وجود ندارد. برخی دیگر نیز با کوچک کردن تحریریه خود هزینه‌ها را کاهش داده‌اند.

همه‌گیری کرونا نیز مانند بسیاری از صنایع و مشاغل به روزنامه‌نگاری آسیب رسانده است. تعطیلی طولانی مدت ورزش و سرگرمی‌هایی مانند موسیقی و سینما موجب شد که بخش زیادی از محتوای مورد پسند مخاطبان کاهش یابند. بسیاری از خبرگزاری های کوچک در طول همه گیری بسته شده اند حتی خبرگزاری های مشهور، به دلیل از دست دادن درآمد و کاهش رویدادها مجبور به تعدیل نیرو شدند.

هرچند در این شرایط برخی رسانه‌ها از فرصت خانه نشینی مردم استفاده کردند و با پخش آنلاین، اخبار و سرگرمی در رسانه‌های اجتماعی، به کار خود رونق دادند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
کارگردان سریال های تلویزیونی درگذشت + آثار
راز مرگ دو ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
تهران؛ پایتختی که شب‌ها آب ندارد!
منشأ آلودگی هوای جنوب تهران چیست؟
آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد
طرح اصلاح سهمیه‌های کنکور را هنوز دریافت نکردیم
آب؛ سرمایه‌ای برای زندگی مسئولیتی برای همگان
گروسی: درگیری هسته‌ای یک رویداد محتمل است
پیروزی کمپین «ممدانی»
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از امروز + جزئیات مبالغ و شرایط پرداخت
رونمایی یمن از یک دستاورد امنیتی بزرگ
برنامه مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
احضار مدیرعامل و مدیران پرسپولیس به کمیته اخلاق
جزئیات جدید تغییرات در قوانین بازنشستگی در قانون برنامه هفتم پیشرفت+جدول
استقبال حماس از صدور حکم بازداشت 37 مقام صهیونیست در ترکیه
ترامپ: برگزاری نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی ننگین است
سازمان ملل خواستار بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه شد
منشور کوروش راهنمای حکمرانی
واکنش سفارت ایران در مکزیک به دروغ بزرگ رسانه آمریکایی
رمزگشایی اعتراف ترامپ
X
آگهی تبلیغاتی