×
فرهنگی
شناسه خبر : 81323
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/09/02 ساعت 15:13
اعزام های سازمان یافته به عتبات سرعت می گیرد

اعزام های سازمان یافته به عتبات سرعت می گیرد

رئیس سازمان حج و زیارت در نشست مسئولان حوزه حج و زیارت تاکید کرد: اعزام ها به عتبات عالیات به شکل سازمان یافته و با سرعت بیشتر ادامه خواهد یافت.

نورنیوز-گروه جامعه: نشست شورای برنامه‌ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت امروز به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امورحج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی تشکیل شد.

در این جلسه آقای علی رضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به آغاز اعزام کاروان های زیارتی به عتبات عالیات از هفته گذشته، تصریح کرد: اعزام زائرانی ایرانی به عراق به شکل سازمان یافته و با سرعت بیشتر ادامه خواهد یافت.

او به اقدامات صورت گرفته برای همراهی هرچه بیشتر دفاتر خدمات زیارتی در رویکرد جدید با هدف تسهیل زیارت برای اقشار مردم با سلایق و ظرفیت های مالی مختلف اشاره و ابراز امیدواری کرد که در این رویکرد، زمینه ارائه خدمات بهتر و با کیفیت تر به زائران فراهم شود.

رئیس سازمان حج و زیارت همچنین به پیگیری های انجام شده برای اعزام زمینی زائران به عتبات اشاره کرد و در خصوص اعزام کاروان های زیارتی به سوریه نیز گفت: در مرحله اول اعزام مشتاقان زیارت حرم حضرت زینب(س) و حضرت رقیه (ع) از فرودگاه امام خمینی(ره) تهران انجام خواهد شد و در آینده گسترش خواهد یافت.

این گزارش حاکیست، در ادامه این جلسه، حجت الاسلام والمسلمین نواب ازدست اندرکاران حوزه عتبات سازمان حج و زیارت خواست به نحوی برنامه ریزی کنند که درماههای رجب و شعبان اوج اعزام زائران به عتبات عالیات تحقق یابد.

او افزود: در خصوص تغییرات صورت گرفته در اعزام کاروان های زیارتی به اعتاب مقدسه نیز هرچه سریعتر اطلاع رسانی لازم صورت گیرد.

در ادامه نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در خصوص تکمیل فرآیند تدوین این کتاب توصیه هایی ارائه و تصریح کرد: این سند اجرایی باید به نحوی تهیه شود که در مقاطع زمانی آنچه را مورد نیاز کارگزاران است دراختیارشان قرار دهد.

برپایه این گزارش، در ابتدای این جلسه حجت الاسلام والمسلمین نواب در سخنانی فرارسیدن هفته بسیج و پنجم آذر؛ سالروز تشکیل بسیج مستضعفان را تبریک گفت و با بیان روایتی از امیر مومنان حضرت علی (ع)، مظهر اخلاص را روحیه بسیجی دانست.

او گفت: بسیجی ها بندگان مخلص و بی ادعائی هستند که اعمالشان را خالصانه برای خدا انجام می دهند و به هیچ وجه دنبال مطرح کردن خود نبوده و نیستند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت خاطرنشان کرد: بسیج یک روحیه است روحیه ای که در هر انسانی و در هر صحنه ای حضور و وجود داشته باشد تاثیر و اثر خود را دارد.

او با اشاره به اینکه این روحیه در رفتار فرماندهان ارتش و سپاه همچون بابائی، صیاد شیرازی و حاج قاسم سلیمانی و همت کاملا ملموس بود، افزود: این افراد انسان های پاک و آزاده ای بودند که از همه چیز خود در راه خدا گذشتند.
این روحیه را در بازسازیهای زلزله و سیل، مبارزه با کرونا، صنعت و کشاورزی، سلولهای بنیادی، غنی سازی اورانیوم، در حوزه و دانشگاه می توان مشاهده کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
برنامه مسابقات ورزشی امروز 20 خرداد 1405+ زمان پخش
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405 + وضعیت استانها
حمله آمریکا به هرمزگان و پاسخ قاطع ایران؛ ناوگان پنجم آمریکا و پایگاه الازرق هدف قرار گرفت
پیام منع کشت خشخاش؛ هشدار یا مشوق؟
ترک سیگار ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد؟
افزایش تلفات زلزله فیلیپین+فیلم
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم