×
فرهنگی
شناسه خبر : 81320
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/09/01 ساعت 17:30
چهارمین همایش دادخواهی برای کودکان برگزار شد

چهارمین همایش دادخواهی برای کودکان برگزار شد

چهارمین همایش دادخواهی برای کودکان را به مناسبت روز جهانی کودک و با حضور فعالان حقوق بشر و حقوق کودکان و خانواده های قربانیان تروریسم در دبستان شهید فهمیده برگزار شد.

نورنیوز-گروه جامعه: انجمن دفاع از قربانیان تروریسم با همکاری جنبش کودکان برای کودکان، اداره کل اموزش و پرورش شهر تهران، بنیاد شهید و ایثارگران، انجمن سفیران صلح و دوستی، مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک و انجمن انسان از آلمان، چهارمین همایش دادخواهی برای کودکان را به مناسبت روز جهانی کودک و با حضور فعالان حقوق بشر و حقوق کودکان و خانواده های قربانیان تروریسم در دبستان شهید فهمیده برگزارکردند.

در ابتدای مراسم منصوره کرمی، رئیس هیئت مدیره انجمن دفاع از قربانیان تروریسم، بیان داشت، ما در جهت حمایت واقعی از کودکان آسیب دیده از تروریسم جنبشی را با عنوان کودکان برای کودکان راه اندازی نمودیم، چرا که هر روز در منطقه ما در افغانستان، یمن، عراق، سوریه، فلسطین و دیگر نقاط عالم کودکان زیادی کشته و یا بی خانمان می شوند. ایشان ادامه داد، این سوال را باید پاسخ دهیم که جرم این کودکان چیست؟ آیا واقعا ترس و وحشت بایستی همراه کودکان باشد؟ ما این جنبش را راه اندازی نمودیم تا بچه ها به عنوان سفیران صلح زمینه های خشونت و افراط گری علیه کودکان را بخشکانند.

رئیس هیئت مدیره انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در انتهای سخنانش بیان داشت، حمایت از کودکان، حفاظت از آینده بشریت است.

معصومه محمدی نصر آبادی نیز روایت شهادت پدرش علی محمدی نصرآبادی بیان داشت، پدرم در دهم شهریور 1361 در مغازه اش در نزدیکی همین مدرسه (مدرسه شهید فهمیده) با حمله ناجوانمردانه یاران شیطان به شهادت رسید. خانم نصرآبادی ادامه داد، ما اصلا انتظار چنین حادثه ای برایمان متصور نبود، خیلی به ما سخت گذشت. هر روز این سوال در ذهن ما تداعی می شد که پدرمان چرا کشته شد، اما علیرغم گذشت سالیان سال پاسخی برای آن پیدا نکردیم.

فرزند شهید علی محمدی نصرآبادی در انتهای سخنانش بیان داشت، ما پس از گذشت 39 سال از این جنایت از رسانه ها، مراجع قضایی، نهادهای بین المللی، سازمان ملل، شورای امنیت و مقامات کشور البانی و فرانسه می خواهیم، آمران، تجهیزکنندگان و پشتیبانان این جنایت منافقین کوردل را به عنوان یک نمونه از هزاران جنایت این گروه خبیث علیه کودکان معرفی و مورد بازخواست قرار دهند.

در ادامه همایش بیانیه نماینده یونیسف در افغانستان به مناسبت روز جهانی کودک 2021، قرائت شد. در بخشی از این بیانیه آمده است، برای همبستگی با کودکان افغان که امسال دچار بحران‌های بشردوستانه شده‌اند، ما در نظر داریم که روز جهانی کودک را در این کشور جشن نگیریم. امروز یونیسف افغانستان با توجه به وضعیت اسفبار کودکان افغانستان صفحات رسمی آنلاین‌اش را به رنگ سیاه درآورده است. در بخش دیگری از بیانیه آمده است، بحران بشری در افغانستان، کودکان را به شدت متاثر کرده است و هم‌اکنون هزاران کودک در این کشور با تهدیدهای گوناگون رو به رو هستند.

خانم دکتر شمس، روانشناس کودک، سخنران بعدی همایش بود. ایشان در سخنانی عنوان داشت، تروریست‌ها می‌گویند آنچه من می‌گویم درست است و با توجه به نظر من این فرد حق حیات ندارد. به این دلیل اهل گفتگو نیستند که می‌دانند دلیلی برای پیروزی خودش وجود ندارد.

ایشان در ادامه بیان داشت، ما به دنبال دادخواهی هستیم و نیازی به صدور بیانیه های مفصل نداریم چرا که همگی کودکان خود بیانیه هایی واضح و روشن هستند. ما مخالف تروریسم هستیم چرا که افرادی شجاع هستیم و می توانیم علنا از عقاید خود دفاع کنیم.

در بخش دیگری از همایش، خانم رنجنوش، عضو انجمن سفیران صلح و دوستی، بیان داشت، روزجهانی کودک، دادخواهی برای کودکان و حمایت از کودکان آسیبدیده برای دسترسی به عدالت را ضروری می سازد.

ایشان ادامه داد، ما شاهد هستیم که مردم بیگناه و بویژه کودکان در کشورهای مختلف قربانی جنگ و ترور می شوند و سالها در کشور مان نیز این گونه جنایت های تروریستی را شاهد بودیم  و بسیاری از کودکان مورد حمله قرار گرفته اند.

خانم رنج نوش در بخش دیگری از سخنانش بیان داشت، ما در زمانه ای قرار داریم که آگاهی لازمه زندگی است. ایشان در انتها بیان داشت، یادگیری و آموزش یکی از بهترین روش هایی است که ما می توانیم با استفاده از آن به ارامش و تعادل در زندگی برسیم.

در بخش دیگری از نشست آقای عبدالسلام الذاهبی، عضو انجمن انسان از آلمان، بیان داشت،  هدف اصلی قوانین بشردوستانه و مناسبت های بین المللی این است که برای حفاظت از شهروندان اقدام کنند، بویژه کودکان، که در مخاصمات آسیب پذیر هستند. ایشان ادامه داد تجاوز بر ضد یمن با هدایت سعودی و حمایت امریکا، بیشتر کشورهای اروپایی و رژیم اسرائیل باعث کشتار و معلولیت هزاران کودک از طریق هدف قرار دادن به طور مستقیم و اقدامات غیرمستقیم می شود.

آقای الذاهبی در بخش دیگری از سخنانش بیان داشت، بر اساس اسناد سازمان ملل و سازمان های بین المللی در سال های 2015 تا 2020، بیش از ده هزار کودک در مناقشه مسلحانه در یمن کشته یا معلول شده اند. ده برابر این عدد به طور غیرمستقیم کشته شده اند که به دلیل محاصره و بسته شدن همه دریاها و بندرهای یمن بوده و این محاصره غیرقانونی تمایل کشورها را برای تهاجم جهت جلوگیری ازدسترسی کودکان به کمک های بشردوستانه را نشان می دهد در حالی که کمک ها برای نجات کودکان مهم است.

ایشان در انتها بیان داشت، چه میزان جنایت و چه تعداد کودکان دیگر را ائتلاف سعودی به قتل خواهد رساند قبل از اینکه کشورهای تامین کننده سلاح و حامیان سیاسی ائتلاف این ترس و وحشت را درک کنند؟ چه تعداد دیگر مرد و زن و کودک باید بمیرند قبل از اینکه جامعه بین المللی این موارد نقض جدی حقوق بشر کودکان و قوانین بین المللی در یمن را به رسمیت بشناسد؟  

 در بخش دیگری از همایش بیانیه انجمن دفاع از قربانیان تروریسم به مناسبت روز جهانی کودک با عنوان "تجدید عهد با کودکان" قرائت گردید.

در انتهای مراسم خانم زینب محمد قاسم از عراق روایت آسیب دیدن خود از تروریسم را بیان داشته و همچنین سرودی با نام "ایران زیبا" توسط دانش آموزان مدرسه فهمیده اجرا شده و دانش آموزان از نمایشگاه "نوای کودکان"، که روایتگر کودکان آسیب دیده از تروریسم می باشد، بازدید کردند.




چهارمین همایش دادخواهی برای کودکان


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سنتکام: 10 حمله علیه مواضع داعش در سوریه انجام دادیم
11میلیارد دلار در جیب تراستی‌ها؛ ویراژ رولزرویزس ها در امارات با پول نفت ایران
با تصویب حقوق گمرکی؛ واردات خودرو تسهیل می‌شود
موزه ملی ایران تا اطلاع ثانوی تعطیل شد
تاکید اسلامی بر راهبرد استفاده حداکثری از توان داخلی
صدور 2 مجوز جدید برای صادرات نفت و گاز ونزوئلا
چرا میدری از نمایندگان مجلس تذکر گرفت؟
جشنواره رویانا؛ مدل کوچک‌سازی همایش‌های علمی برای دانش‌آموزان
اعلام اسامی داوران بازی‌های آسیایی استقلال و سپاهان
گزینه اصلی جانشینی اسکوچیچ در تراکتور مشخص شد
پرسپولیس-گل گهر؛ تقابلی فراتر از یک مسابقه سه امتیازی برای سرخپوشان/ترکیب پرسپولیس
پیام رهبر انقلاب اسلامی به کنگره ملی «شهدای غریب اسارت»
آسوشیتدپرس: ایران توانمندی نظامی قابل توجهی دارد
ملادینوف: تأخیر در مرحله دوم طرح غزه به معنای بازگشت به جنگ است
بقائی: حق هسته‌ای ایران ذاتی است و با فشار سیاسی مخدوش نمی‌شود
زمان واریز عیدی بازنشستگان کشوری اعلام شد
کاخ سفید کارت ولنتاینی با تصویر گرینلند منتشر کرد
آزمون استخدامی سال آینده براساس نیاز واقعی برگزار می‌شود
آغاز پیش فروش بلیت‌ قطارهای اسفند از دوشنبه
قیمت گوشی امروز شنبه 25 بهمن 1404 + جدول
ترک خدمت بیش از 2150 پرستار طی 4 سال گذشته
تعیین دستمزد کارگران تا 15 اسفند نهایی می‌شود
چین از آمریکا خواست نسبت به ایران با «احتیاط» عمل کند
آیا طلای ایران پشتوانه عبور از طوفان است؟
وزیر خارجه صربستان سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت
پزشکان عمومی، محور اجرای موفق برنامه پزشکی خانواده
دیدگاه فقهی آیت‌الله سبحانی درباره موتورسواری بانوان
نگرانی بازنشستگان از عمق فاصله دریافتی با کارگران در 1405
علی ربیعی: خوشبختی با پرچم بیگانه ممکن نیست
پرواز کلکته به دنبال تهدید بمبگذاری متوقف شد
رئیس صدا و سیما: گفت‌وگو با معترضان دی‌ماه در دستور کار است
نامزدهای یازدهمین جشنواره بازی‌های ویدیویی ایران معرفی شدند
پزشکیان: هیچ کشوری از جنگ، خیر نمی‌برد
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 25 بهمن 1404+ جدول قیمت
سازمان ملل: تحریم نفتی آمریکا علیه کوبا نقض حقوق بشر است
روبیو در نشست اروپایی درباره اوکراین غایب بود
اختلاف ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران علنی شد
قالیباف: کجا نوشته که ما تنها یک بار در سال مجاز به افزایش حقوق هستیم؟
قیمت گوشت قرمز امروز 25 بهمن 1404 + جدول
تخم مرغ در ماه رمضان گران نمی‌شود
جزئیات جلسه اول دادگاه پژمان جمشیدی اعلام شد
سقوط شاخص بورس؛ کانال 4 میلیون واحد دوباره از دست رفت
تأکید آموزش‌وپرورش بر پرداخت پاداش بازنشستگان
چند میلیون ایرانی فعالیت اقتصادی ندارند؟
روبیو: جهان در آستانه درگیری جدید است
وزیر راه: توسعه کریدورها نقطه عطف دیپلماسی اقتصادی است
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 25 بهمن+ جدول
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام حافظی
شیوه جدید رسیدگی به خسارت تصادفات اعلام شد
علی‌اف: صلح با ارمنستان پس از اصلاحات قانونی ممکن است