×
سیاسی
شناسه خبر : 81310
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/09/01 ساعت 09:51
آمریکا در صدر متهمان کودک‌کشی

نورنیوز بررسی کرد؛

آمریکا در صدر متهمان کودک‌کشی

سران آمریکا نه به عنوان ناجی بلکه به عنوان قاتلان میلیون‌ها کودک بی‌گناه و معصوم باید مجازات و مورد بازخواست جهانی قرار گیرند تا از استمرار این نسل‌کشی‌های وحشیانه جلوگیری شود.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: دولت‌مردان آمریکا همواره به دروغ خود را حامی حقوق بشر از جمله حقوق زنان و کودکان معرفی کرده و با این ادعا علیه دیگر کشورها پرونده‌سازی می‌کنند.

در ادامه افشای بخش کوچکی از جنایات و نسل‌کشی‌های آمریکا علیه کودکان اما؛ شبکه تلویزیونی راشاتودی از کشف بقایای اجساد بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز بومی در مدرسه‌ای در ایالت نبراسکای آمریکا گزارش داده است.

البته این رفتارهای جنایت‌کارانه از سوی سایر حاکمان نظام سرمایه‌داری در غرب نیز صورت گرفته، چنانچه پییش از این نیز گزارش‌های متعددی از نسل‌کشی دستِ‌کم 150 هزار کودک بومی کانادایی در مراکز شبانه‌روزی که تا سال 1997 ادامه داشته منتشر شده بود.

در کانادا بیش از ۱۲۰۰ گور در سال جاری کشف شده است ولی کشورهای اروپایی و شورای حقوق بشر اروپا که مدعی حمایت از بشریت است نیز در برابر این کشتارها به ابراز تاسف بسنده کرده و اقدامی برای محکومیت آنها صورت نداده است.

این رفتارهای جنایت‌کارانه البته به گذشته محدود نیست و در قرن بیست و یکم به صورت روزانه در ابعاد گسترده‌تری به وسعت جهان در حال تکرار هستند.

گزارش‌ها نشان می‌دهد هزاران کودک مهاجر در اردوگاه‌های آمریکا در بدترین شرایط بهداشتی و روانی به سر می‌برند و دولت آمریکا همچنان از پذیرش مسئولیت آنها خودداری می‌کند.

سازمان ملل اعلام کرده است که هزاران کودک افغانستانی در طول 20 سال اشغالگری  آمریکا جان خود را از دست داده‌اند و از زمان خروج غیر مسئولانه اشغالگران، میلیون‌ها کودک در وضعیت مرگ ناشی از قحطی و گرسنگی قرار گرفته‌اند.

اوج توحش آمریکایی در نسل‌کشی کودکان را در اعترافات اخیر سربازان آمریکایی بازگشته از افغانستان می‌توان مشاهده کرد که رسما اعلام کردند هنگام عبور از کوچه‌های افغانستان ابتدا عروسک‌هایی را به داخل کوچه می‌انداختند تا هنگامی که کودکان آنها را بر می‌دارند اگر کوچه‌ها مین‌گذاری شده باشد کودکان کشته شوند و سربازان آمریکایی زنده بمانند.

البته نباید فراموش کرد که صدها هزار کودک به دلیل جنگ افروزی‌های آمریکا در سراسر جهان آواره شده‌اند که نمونه‌های آن در وضعیت بحرانی این کودکان در مرزهای بلاروس و لهستان، مرزهای ترکیه و یونان و اقدام برخی کشورهای اروپایی همچون انگلیس و آلمان که کودکان پناه‌جو را از والدینشان جدا کرده و چون بردگان آنها را به کار می‌گیرند، قابل مشاهده است.

بخش دیگری از جنایات آمریکایی‌ها در قبال کودکان را در همراهی آنها با رژیم صهیونیستی و رژیم سعودی در کشتار کودکان می‌توان مشاهده کرد. یک سازمان حقوقی بین‌المللی اخیرا اعلام کرده رژیم صهیونیستی فقط در سال ۲۰۲۱ میلادی ۷۷ کودک فلسطینی را به شهادت رسانده و سالانه نیز ۵۰۰ تا ۷۰۰ کودک را در دادگاه‌های نظامی محاکمه می‌کند.

گزارش اخیر سازمان «انتصاف»، تعداد کودکان یمنی قربانی تجاوزات آمریکایی-سعودی از ابتدای سال 2015 تا پایان نوامبر 2021 را بیش از 3825 کودک شهید و 4157 مجروح اعلام کرده است.

تعداد کودکان دارای معلولیت‌های مختلف ناشی از تجاوز این ائتلاف به 5559 مورد رسیده در حالی که موارد تومور سرطانی در بین کودکان از ابتدای تجاوز 71 هزار مورد ثبت شده و سالانه 9 هزار مورد به آن اضافه می‌شود.

به این آمارها باید قربانی شدن کودکانی که کشورشان تحت تحریم‌های غیر انسانی آمریکا قرار گرفته و حتی مانع رسیدن دارو و وسایل بهداشتی به آنها می‌شود را نیز اضافه کرد.

تروریسم اقتصادی آمریکا جان میلیون‌ها کودک را در سراسر جهان تهدید می‌کند، با این وجود اما سران غرب در دو گروه 7 و 20 به رغم درخواست‌های جهانی، همچنان با احتکار صدها میلیون دز واکسن کرونا از دادن آنها به کشورهای فقیر خودداری کرده‌اند.

در مجموع می‌توان گفت که کشف گور دسته جمعی از کودکان بومی قربانی شده از سیاست‌های دولتمردان آمریکا، تنها گوشه کوچکی از جنایات این کشور و نظام سرمایه‌داری علیه کودکان و بشریت است که ابعاد دیگری از واهی بودن ادعاهای حقوق بشری آمریکا را آشکار می‌سازد.

سران آمریکا نه به عنوان ناجی بلکه به عنوان قاتلان میلیون‌ها کودک بی‌گناه و معصوم باید مجازات و مورد بازخواست جهانی قرار گیرند تا از استمرار این نسل‌کشی‌های وحشیانه جلوگیری شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
«زیاد النخاله» خطاب به رهبر انقلاب: ملت‌های آزاده در کنار شما هستند
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/صدای انفجار در اهواز
11 شهید و 32 زخمی در جریان حملات جدید رژیم صهیونیستی به لبنان
بهای نفت از مرز 100 دلار گذشت؛ تنش در خلیج فارس و تداوم حملات هوایی
قطع برق در برخی مناطق کویت پس از حملات پهپادی
چرا به پیروزی خود اطمینان داریم ؟
غریب آبادی:‌ حمله به یک کشور مستقل، تجاوز عریان است
رئیس قوه قضاییه: مردم با حضور در خیابان‌ها دشمن را ناامید کردند
بقائی: ایران درس فراموش‌نشدنی به دشمن خواهد داد
بازگشایی محدود سینماها از جمعه
گسترش کم‌سابقه شبکه کالابرگ؛ بیش از 500 هزار فروشگاه به طرح پیوستند
موج 40 عملیات وعده صادق4 / شلیک موشک و پهپاد به پایگاه های هوایی رژیم صهیونیستی
سرلشکر صفوی:آمریکایی‌ها قطعا شکست خواهند خورد
سخنگوی دولت: ایران با همدلی پابرجا می‌ماند
کنترل استرس؛ گام های طلایی در شرایط اضطرار
جفری ساکس: آمریکا و اسرائیل یاغی شده‌اند
مسئولیت امروز همه نیروهای ملی مراقبت از ایران است
هشدار سفیر ایران در قبرس
فعالیت 6 هزار بانوی داوطلب در عملیات امدادرسانی به آسیب‌دیدگان
هشدار ایران به فائو:جنگ افروزان مسیرهای غذایی کشورها را به خطر انداخته‌اند
چگونه ایران خار چشم دشمن شد؟
جنگ ایران ابعاد جهانی پیدا کرده است
رویترز: هدف‌گیری مدرسه دخترانه میناب، نتیجه استفاده آمریکا از اطلاعات قدیمی بود
این حماسه را روایت کنید
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور به‌طور کامل برقرار است
لهستان: به درخواست ترامپ هم نیرو به ایران اعزام نخواهیم کرد
حمله پهپادی به یک میدان نفتی در سعودی
پیشنهاد انتقال بازی‌های ایران در جام جهانی به مکزیک
هدف دشمن از حمله به حافظان امنیت چیست؟
گاردین: ایران درخواست های ویتکاف برای آتش‌بس را رد کرد
قیمت دلار توافقی امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404
نماز جمعه روز قدس به امامت آیت الله خاتمی اقامه می شود
شل و توتال: گازی برای تحویل نداریم
هجوم رانندگان آلمانی به پمپ‌بنزین‌های اتریش
چرا بازگشایی تنگه هرمز برای اقتصاد آمریکا مهم است؟
برخی پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه به تهدید مستقیم علیه ایران تبدیل شدند
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404
تعطیلی بنادر نفتی عراق
بارش برف و باران در محورهای 13 استان
تجاوز شبانه به شهرک‌های صنعتی رباط‌کریم
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امروز
مخالفت آمریکا با درخواست های اسکورت در تنگه هرمز
رئال با کولاک والورده، سیتی را تسلیم کرد
حمله هوایی رژیم صهیونسیتی به سه واحد صنعتی در اراک
تلگراف: ترامپ دیگر قدرت متوقف کردن جنگ علیه ایران را ندارد
انتقاد شدید روسیه و چین از تصویب قطعنامه یکجانبه علیه ایران
بازی‌های موبایلی آرامش‌بخش و آفلاین، برای همه رده‌های سنی
افزایش دوباره بهای نفت در بازارهای جهانی
انگلیس: یک کشتی دیگر در تنگه هرمز آتش گرفت
در اسرائیل سانسور رسانه‌ای حکم‌فرماست تا حملات ایران و حزب‌الله مخابره نشوند!